Cibona Zagreb

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

neno#4
Kontakt:

Re: Cibona Zagreb

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 13:48

wade je napisao/la:neno znam ja to,ali jos nista nije konacno to oko tedeschia...slazem se takodjer sa svim sto si napisao za igrace,ali ne mislis li da ce mali leon uz perasa postati zivotinja?za zubu se slazem takodjer,previse mekan igrac,ako se moze reci za njega da je igrac :)
za bojana mnogi govore i pisu da ce biti jedan od stozernih igraca hrvatske reprezentacije u sto nimalo ne sumnjam,hercegovac je to,ima visinu,ima snagu,ima sut,tehniku,prvi korak mora malo popraviti i to da vise koristi ulaz prema kosu...dobar je u glavi,cega sam se najvise bojao da ne bude nesto tipa J.S...ali nije,koliko sam upratio...kazem ti opet vidimo se u finalu :)
i da nemoj misliti da ja imam nesto protiv tog partizana,stovise veoma mi je drag,za razliku od jedne crvene zvezde :)
za bojana da, slazem se....postat ce vrlo dobar igrac, koliko dobar to niko ne zna, ali ja mu predvidjam da ce biti nesto tipa tomasa, samo sto je marko imao tu srecu da igra u onoj ekipi zagreba pa je mogao da igra 1 na 5, mada marko uopce nije sebican igrac, ali tu je stvorio sigurnost i da je igrac za kljucni sut da se ne boji to preuzeti.....leon radosevic, gledao sam nedavno onu tekmu iz visnjika i kada je reagirao na jednu sudijsku odluku, peras da je mogao ubio bi ga na licu mjesta.....leon ima vrlo vrlo dobro istrcavanje na preuzimanje, ja nisam vidio ni kod koga brze i jace, a da je te visine....medjutim leon ima problem (los rad u omladinskim kategorijama) prakticno da decko ne zna ni lijevo dvokorak...o nekom sutu sa poludistance da ne pricamo....cibona, kao najveci hrvatski klub je morala, ali morala nekako dovesti dubrovcanina antu.....jer to uz eventualni ostanak marka( sto su sanse 5 posto, ja mislim) bi oko njih se trebala graditi ekipa....plus bojan, sve bolji andric jedan play tipa kaloveja, jedan povratnik iz inozemstva i da se eventualno pokusa napasti cetvrtfinale dogodine...ali, cibona grca u dugovima, omladinski pogon gubi sve redom po 25 razlike...gotovo da i nemaju pubilku...sve su to problemi koji vise o glavi.....plate se dijele ispod stola bez placanja poreza....a tedeschi nije taj tip....covjek je biznismen, on tu je vidio sansu za profitom kao i svi ostali...ali naravno kao sto sam rekao milicevic ne da papire nazalost ;) ;) ;).....

P.S. kako cujem i ivan tomas vec duze vrijeme trenira sa cibosima ;) ;) ;) .........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 feb 2010, 14:10

jeste,trenira malo s bratom haahh :D
kazem ti leon moze postati igrac uz perasa,jer jednostavno peras je takav tip trenera...prije nego sto je preuzeo cibonu znalo se sta on hoce od ekipe,da budu:mladi,talentovani,i sto je najbitnije zeljni da rade i da slusaju...pa onaj njihov zonski presing u 90% slucaja donosi koristi,donosi loptu,a i ako protivnik uspije prevesti loptu ostaje mu 10-15 sekundi za organizaciju,sto je velika razlika nego 24 sec...sto je njima najbitnije grad nije stao iza njih...da dobivaju pola od onoga sto dinamo od grada dobiva,bilo bi sve drugacije,ali to je vec neka druga prica,hercegovacki deal-ovi su to :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 14:51

wade je napisao/la:jeste,trenira malo s bratom haahh :D
kazem ti leon moze postati igrac uz perasa,jer jednostavno peras je takav tip trenera...prije nego sto je preuzeo cibonu znalo se sta on hoce od ekipe,da budu:mladi,talentovani,i sto je najbitnije zeljni da rade i da slusaju...pa onaj njihov zonski presing u 90% slucaja donosi koristi,donosi loptu,a i ako protivnik uspije prevesti loptu ostaje mu 10-15 sekundi za organizaciju,sto je velika razlika nego 24 sec...sto je njima najbitnije grad nije stao iza njih...da dobivaju pola od onoga sto dinamo od grada dobiva,bilo bi sve drugacije,ali to je vec neka druga prica,hercegovacki deal-ovi su to :D
da li si siguran da peras nece otici da vodi neku drugu ekipu.....koja mladost....za zubcica smo se slozili da ne moze biti nosilac kao ni radosevic, barem ne prvi centar ili krilni (gdje ga je peras koristio kada je vukusic bio povrijedjen)....ja nazalost ne vidim mladost ovdje.....toni brnas je jos tu, cini mi se, ali je on odnedavno tek prikljucen....

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 feb 2010, 15:30

neno#4 je napisao/la:
da li si siguran da peras nece otici da vodi neku drugu ekipu.....koja mladost....za zubcica smo se slozili da ne moze biti nosilac kao ni radosevic, barem ne prvi centar ili krilni (gdje ga je peras koristio kada je vukusic bio povrijedjen)....ja nazalost ne vidim mladost ovdje.....toni brnas je jos tu, cini mi se, ali je on odnedavno tek prikljucen....
Kako ne vidiš mladost u ovoj ekipi, Zuba, Leon, Gordon, Bojan
Za Cibose je potpisao Ivan Tomas, Markov brat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 feb 2010, 15:33

nisam siguran da nece otici,ali veoma veoma puno se nadam da nece :D
imam neki feeling ili ti ga neku šuhu da nece :D
ne mozes da kazes da cibona nije mlada ekipa?gordon ima 22 godine,bojan 20...a cuj,to za leona,ne bih se ja bas slozio da nekad nece moci biti prvi centar,cetvorka ne..iako ima fizicke predispozicije za to,jednostavno nema onaj osjecaj za igru,nema taj sut s poludistance...onda andric,ove godine napokon malo da je dobar u glavi...sad u zadnje vrijeme je imao tragediju u obitelji,otac mu je umro,sto se dosta vidjelo na njemu u finalu kupa protiv zagreba..premda je i tada s obzirom na okolnosti odigrao izvrsno...toni brnas je tu samo prikljucen radi broja,bar zasad...samo mi nekako krivo sto princ ode,ali kad sam cuo zasto i kako je otis'o,neke stvari su mi bile jasnije :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 16:23

Ted Mosby je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Kako ne vidiš mladost u ovoj ekipi, Zuba, Leon, Gordon, Bojan
Za Cibose je potpisao Ivan Tomas, Markov brat
ti stvarno ne citas neke stvari.....tomislav zubcic je decko koji dogodine ne moze da igra 20 minuta po utakmici, ne moze......moze u nlb, ali nesto znacajnije jednostavno ne moze......gordon, kani se te price...gordon ce da zapali nek samo dobije malo bolju ponudu...i ko nam ostaje...bojan i leon.......i sta onda.....
nije li malo povezano to sto sam ja prije objavljivanja informacije da su potpisali drugog tomasa "slucajno" spomenuo ivana ;) ;) ;)
@wade, nisam ja rekao da leon nece nekada postati solidan centar, ali on slijedece godine ne moz da bude prvi izbor, jer je previse los u dosta stvari ;) ;) tek kada ispravi to, onda ce moci da postane ozbiljniji.....ove godine to ide sasvim solidno jer je tomas tu, ali kad tomas ode tesko ce se naci ovakav igrac za ove pare ispod stola.....

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 feb 2010, 17:22

u pravu si,ali tu imas jednog bagarica koji se dize u formi...par zadnjih utakmica,nakon sto se vratio poslije povrede igra sve bolje i bolje...nije mala stvar covjek od 216 cm koji dobro izvodi slobodna bacanja :D
onda gordon najvjerovatnije ce otici cim zavrse s euroligom,mozda i ostane do zavrsetka nlb-a,mozda...uostalom oni odu,doci ce druga dvojica,koji sigurno nece biti ista klasa s njima,ali boze moj,bio je i anderson pa je otiso,pa cibona igra bolje,ima bolju sezonu...tako da :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 18:06

wade je napisao/la:u pravu si,ali tu imas jednog bagarica koji se dize u formi...par zadnjih utakmica,nakon sto se vratio poslije povrede igra sve bolje i bolje...nije mala stvar covjek od 216 cm koji dobro izvodi slobodna bacanja :D
onda gordon najvjerovatnije ce otici cim zavrse s euroligom,mozda i ostane do zavrsetka nlb-a,mozda...uostalom oni odu,doci ce druga dvojica,koji sigurno nece biti ista klasa s njima,ali boze moj,bio je i anderson pa je otiso,pa cibona igra bolje,ima bolju sezonu...tako da :D
moze samo jedna molba....kosarka i bagi ne idu u istoj recenici....bagi je ok igrac za jedno 10 minuta, za "potuci se", za odigrati odbranu, ali da on nesto iskreira pih, to ne ide jednostavno.....ne slazem se da bas cibona ima bolju sezonu od prosle...ok u nlb -u su prvi, ali to nista ne znaci...dok prosle godine padala je siena, olimpijakos i ostali u drazenovom domu...cak su bili u igri za TOP 8 u sieni kada su prisli na 5 razlike ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 feb 2010, 18:35

a cuj kad bagi primi loptu na 3 metra od kosa osim vranesa malo ga ko moze zaustavit,koliki god da je kloc,to mu ide dobro...relativno dobro :D
izvuci ce se cibona iz ovog sranja s parama,na ovaj ili onaj nacin,samim tim ce doci i par pojacanja :D

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 feb 2010, 20:37

Ma samo nek Peras ostane, on će to odlično posložit. Ja mislim da će Gordon ostat do završetka sezone, iako smo se osigurali s drugim Tomasom
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 23:14

wade je napisao/la:a cuj kad bagi primi loptu na 3 metra od kosa osim vranesa malo ga ko moze zaustavit,koliki god da je kloc,to mu ide dobro...relativno dobro :D izvuci ce se cibona iz ovog sranja s parama,na ovaj ili onaj nacin,samim tim ce doci i par pojacanja :D
taman pomislim da si poceo da fino razmisljas i onda ti sve to uneredis :D :D :D :D :D ...pa stvarno bagi kad primi loptu na tri metra ma daj....pa to je ili koraci ili banana suparnicke ekipe...pa stvarno i sam znas, ako si imalo ga pratio tokom karijere da je uvijek bio "panj" koji je prvenstveno sluzio kao odbrambeni igrac......i nista vise....jer on vise ne moze zato sto nema nimalo tehnike i zato sto je vrlo lose kosarkasi potkovan....

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 feb 2010, 23:35

a cuj pratio sam koliko ga sam bio u mogucnosti,ali opet nisam ja rekao,i to izricito naglasavam,da on ima neku extra kvalitetu,ali cuj u onakvoj ciboni,jos osakacenoj povredama,i njegovo ono malo znanja se koristi,ako si gledao sad protiv zadra u polufinalu kupa,solidnu rolu je odigrao,tako isto protiv buducnosti zadnje kolo u nlb-u u podgorici...
a da je neki igrac nije,to smo prije utvrdili...
nadjoh jedan dobar komentar u vezi s dovodjenjem ivana tomasa:"dobro je kaj se nije ivek ozljedio prilikom potpisa"
ali dzabe je,tako da ne moze da ne valja... :D

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 feb 2010, 13:21

Večeras ako pobijedimo Zvezdu u Draženovu domu biti ćemo na milimetar do osiguranja prvoga mjesta regularnog dijela NLB lige, jer ćemo sigurno pobijediti u Kragujevcu, i doma Cedevitu i Olimpiju a jedina teža utakmica do kraja je Zagreb jer mislim da je Olimpija u padu forme i teško mogu nas iznenadit ali nikad se ne zna
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 feb 2010, 00:05

Koju nekulturu je pokazao u Zagrebu večeras trener Crvene Zvezde koji se bez razloga na press konferenciji izderao na novinara Hrvatskog radija
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 28 feb 2010, 01:59

Ted Mosby je napisao/la:Koju nekulturu je pokazao u Zagrebu večeras trener Crvene Zvezde koji se bez razloga na press konferenciji izderao na novinara Hrvatskog radija
A garant je i novinar bio kulturan.... :roll:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 feb 2010, 14:26

Bily Piton je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Koju nekulturu je pokazao u Zagrebu večeras trener Crvene Zvezde koji se bez razloga na press konferenciji izderao na novinara Hrvatskog radija
A garant je i novinar bio kulturan.... :roll:
Ne živimo u cenzuri, kao da mu je novinar kriv što su izgubili pa ga provocira određeno pitanje
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 mar 2010, 20:35

trojac gordon - bojan - marko uz pomoc andrica su donijeli ovo veceras...bojan je sve bolji uz marka ide puno lakse......zubo i leon opet vrlo slabo nocas, mada su ovi gore odigrali maestralno....ono sto je svakako odlicno je to 9 skokova bogdanovica........

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 04 mar 2010, 15:13

a sto je jos fascinantnije je to da je bojan svaku utakmicu skakacki raspolozen,iako ima malo nezainteresiran izgled lica :D 6/6 za tri poena,za svaku pohvalu,kao sto peras rece ekipa napreduje kako napreduju gordon i bojan.. :)

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 05 mar 2010, 15:16

bb mvp kola eurolige,28 bodova ispred teletovica i childresa ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 mar 2010, 16:00

Prva 3 strijelca Eurolige

1. Gordon
2. Tomas
3. Anderson

Svi Cibonaši.

Zadnja 2 kola Eurolige MVP kola su bili Gordon i Bogdanović
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.