za bojana da, slazem se....postat ce vrlo dobar igrac, koliko dobar to niko ne zna, ali ja mu predvidjam da ce biti nesto tipa tomasa, samo sto je marko imao tu srecu da igra u onoj ekipi zagreba pa je mogao da igra 1 na 5, mada marko uopce nije sebican igrac, ali tu je stvorio sigurnost i da je igrac za kljucni sut da se ne boji to preuzeti.....leon radosevic, gledao sam nedavno onu tekmu iz visnjika i kada je reagirao na jednu sudijsku odluku, peras da je mogao ubio bi ga na licu mjesta.....leon ima vrlo vrlo dobro istrcavanje na preuzimanje, ja nisam vidio ni kod koga brze i jace, a da je te visine....medjutim leon ima problem (los rad u omladinskim kategorijama) prakticno da decko ne zna ni lijevo dvokorak...o nekom sutu sa poludistance da ne pricamo....cibona, kao najveci hrvatski klub je morala, ali morala nekako dovesti dubrovcanina antu.....jer to uz eventualni ostanak marka( sto su sanse 5 posto, ja mislim) bi oko njih se trebala graditi ekipa....plus bojan, sve bolji andric jedan play tipa kaloveja, jedan povratnik iz inozemstva i da se eventualno pokusa napasti cetvrtfinale dogodine...ali, cibona grca u dugovima, omladinski pogon gubi sve redom po 25 razlike...gotovo da i nemaju pubilku...sve su to problemi koji vise o glavi.....plate se dijele ispod stola bez placanja poreza....a tedeschi nije taj tip....covjek je biznismen, on tu je vidio sansu za profitom kao i svi ostali...ali naravno kao sto sam rekao milicevic ne da papire nazalostwade je napisao/la:neno znam ja to,ali jos nista nije konacno to oko tedeschia...slazem se takodjer sa svim sto si napisao za igrace,ali ne mislis li da ce mali leon uz perasa postati zivotinja?za zubu se slazem takodjer,previse mekan igrac,ako se moze reci za njega da je igrac
za bojana mnogi govore i pisu da ce biti jedan od stozernih igraca hrvatske reprezentacije u sto nimalo ne sumnjam,hercegovac je to,ima visinu,ima snagu,ima sut,tehniku,prvi korak mora malo popraviti i to da vise koristi ulaz prema kosu...dobar je u glavi,cega sam se najvise bojao da ne bude nesto tipa J.S...ali nije,koliko sam upratio...kazem ti opet vidimo se u finalu
i da nemoj misliti da ja imam nesto protiv tog partizana,stovise veoma mi je drag,za razliku od jedne crvene zvezde

P.S. kako cujem i ivan tomas vec duze vrijeme trenira sa cibosima