i efekta sankcija
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mogao bi Putin završiti sa kolegom u ćeliji.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne smiju ni oni tek tako unistavat kompletnu Ukrajinu i ukrajinski narod jer su veze izmedju obicnog ruskog i ukrajinskog naroda poprilicno jake i to bi tek dovelo do ludila u Rusiji. Plus ne bi ni Zapad tek tako gledao kako ovaj manijak tamani sve sto mu se nadje na putu. Opet ne bi me cudilo da na kraju pribjegne toj metodi klanja svega sto se krece ako ne uspije probit ukrajinsku odbranu, a tu onda vec pocinje mnogo vece sranje od ovog trenutno.Winters je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:14Da se razumijemo, Rusi polako opipavaju Ukrajinske snage i stežu obruč, cilj je samo opkoliti ove veće gradove i čekati da se nakon par tjedana ili mjeseci sami predaju. Ako bi stvarno htjeli davno bi mogli već sada pola Ukrajine doslovno sravniti sa zemljom ali ipak računaju na to tu treba biti neka marionetska vlada sa kakvom-takvom vojskom koja će ju braniti nakon što ovo sve završi i da se ne smiju zamjerati civilnom stanovništvu što ne vjerujem da je moguće jer su dosta štete već napravili. Da stvarno žele uništiti Ukrajinu i njen narod ne bi kolone tenkove prolazile kroz poneke gradove i sela izbjegavajući veće sukobe a artiljerija bi koja je osnova svake ofenzive davno radila ogromnu štetu.
- Tristan
- Kontakt:
Kina: Ne zaboravite ko su pravi zlikovci
Ambasada Kine u Rusiji saopštila je da nikada ne treba zaboraviti ko je prava prijetnja miru u svijetu i navela listu država koje su od polovine prošlog vijeka bombardovale Sjedinjene Američke Države.
"Nikad ne zaboravite ko predstavlja pravu prijetnju miru", piše na "Tviter" nalogu Ambasade, na kome je objavljen spisak država koje su SAD bombardovale.
Među 248 oružana konflikta u 153 regiona širom svijeta od 1945. do 2001. godine, ukupno 201 su inicirale Sjedinjene Države, što čini 81 odsto, navela je Ambasada.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Sumnjam da ti pratiš išta. Po ovim postovima što pišeš ti si obični krkan. Ograničen da ne vidiš dalje od svog nosa i klasični primjer 'me smart me eat banana'.AshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:03
Ovo u Ukrajini pratim vjerovatno dublje od tebe. Ako ne shvatis neciju poruku, nema potrebe da se.res gluposti. Svim cecenima koji su se odazvali agresiji na Ukrajinu, na poziv putina, zelim jako dugu i tesku smrt.
Sljedeci put, potrudi se razumjet napisano, pa onda pisi neke umobolnosti. Nijedan pravi cecen nije u Ukrajini na strani rusa, nego placeni fanatici kadirovog.
Da ne duljimo, pošto ne znaš napisati primjeren odgovor bez da nekoga nazivaš umobolnim, razmjena ignore-a da se više ne čitamo.
Ovdje je lijepo objasnjeno
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Blato čini svoje

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
Moze li se agresorska propaganda rusije izbaciti iz diskusija o ovoj invaziji?
Najvece zlo ovih ljudi jeste njihova pravoslavna crkva, ruska pravoslavna, srpska itd.
Ne religija! Vec instintucija pod nazivom crkva.
Slijepo vjerovanje u pedofilske vode kojima upravlja diktator ih vraca u 18. vijek i vremena inkvizicija gdje je svaka budaletina sa scapom mogla te nazvati heretikom a ovce od ljudi bi te zapalili. Tako i sada vode zajebanu agresivnu politiku protiv ukrainskog ''zla''.
Slijepo vjerovanje u pedofilske vode kojima upravlja diktator ih vraca u 18. vijek i vremena inkvizicija gdje je svaka budaletina sa scapom mogla te nazvati heretikom a ovce od ljudi bi te zapalili. Tako i sada vode zajebanu agresivnu politiku protiv ukrainskog ''zla''.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma samo ignorisati.AshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:21Moze li se agresorska propaganda rusije izbaciti iz diskusija o ovoj invaziji?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
pa sam pravoslavni svijet se skoro podijelio. S jedne strane ruska i srpska crkva a sa druge strane sve ostale. Dovoljno je pročitati šta je ruska crkva u africi nedavno uradilaCokituki je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:21Najvece zlo ovih ljudi jeste njihova pravoslavna crkva, ruska pravoslavna, srpska itd.
Bitno je da Kijev izdrži do sutra i otvaranja tržišta, banki i svega. Ovaj rat nije puno popularan ni u Rusiji, te neka višemjesečna opsada ne dolazi u obzir. Nije toliko lako zauzeti grad koji se brani, to valjda svi ovdje znaju.
I haj manite se i religije. Kako je moguće da se na chatu nije religija spominjala, otvori se nova tema i odmah se crkva spominje?
I haj manite se i religije. Kako je moguće da se na chatu nije religija spominjala, otvori se nova tema i odmah se crkva spominje?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AshburtonG
- Kontakt:
Negdje je danas cini mi se Zelensky spomenuo genocid. Mislim da nije svjestan sta je to.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Vraćena potpuna kontrola nad Harkovom 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pusti sloboda govora, sve do neke granice.AshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:21Moze li se agresorska propaganda rusije izbaciti iz diskusija o ovoj invaziji?
Kina da nađe nekom nešto spoticati vrsi genocid unutar svoje države, ubija svoj narod, mitomani neka žive u svom svijetu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma brate, sloboda govora ima odredjene granice, a meni podrska agresije na suverenu drzavu vec prelazi tu granicu. Propaganda te podrske na javnom forumu jos vise.emir18 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:25Pusti sloboda govora, sve do neke granice.AshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:21Moze li se agresorska propaganda rusije izbaciti iz diskusija o ovoj invaziji?
Kina da nađe nekom nešto spoticati vrsi genocid unutar svoje države, ubija svoj narod, mitomani neka žive u svom svijetu.
Ne bih da pisem ekvivalente ovih upisa, na nasim prostorima, da ne bih popusio ban, ali svi znamo.
Ukrajinci drze Harkov pod punom kontrolom, sve ruske jedinice eliminirane.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 9 gostiju.