Kakav je to avatar

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Kakav je to avatar
F1 GOATBosniaBoston je napisao/la: ↑25 jun 2022, 19:27Kakav je to avatar![]()
Ovo samo pokazuje koliko ga cijene. Računaju ga za All Stara, momak je mlad i u eventualnom trženju žele ogroman povrat. Od Kelta bi tražili vjerojatno TimeLorda ili makar prezimenjaka uz pickove. Izlazit će sada dosta tračeva.
Jedna od najgorih fransiza u zadnje vrijeme. Vidim opet su lose i draftali. Tacno se vidi da su na ledjima Duncana stekli nezasluzenu reputaciju.
mislim da se jos vodi kao igrac Portlanda, da s krajem mjeseca ustvari zavrsava ova "godina"
Mogao bi Smart na 2, a JB i Tatum na 3 i 4 uz Roba, i tako stedis Ala, jer ove je godine odradio dobre minute.dark44 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 01:14Ne vidim kako će ga Boston potpisati, sumnjam da bi se Smart preselio na klupu, iako bi onda su ga trebali zaganjati prije Derricka na deadline. (u trenutku kad ti Brown igra na 2 dobar dio minuta ne vidim nacin da uz njega obezbjedis minutazu za white, smarta i mareja).
Po meni bi on dobro došao denveru ili portlandu
Knickse ne vidim kao ozbiljnu ekipu, vise sam mislio na ekipe koje imaju kakve takve sanse za Top4 u obje konferencije a da bi im Murray dobro dosao. Sve su to pikovi od kojih SAS nema neke koristi realno. Mozda OKC, da se isplati riskirati s nekim pikovima za SA, pa da rade tradeup recimo sa par pikova.Ovo sto je 20+, realno ne isplati im seemir18 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 01:40Mogao bi Smart na 2, a JB i Tatum na 3 i 4 uz Roba, i tako stedis Ala, jer ove je godine odradio dobre minute.dark44 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 01:14Ne vidim kako će ga Boston potpisati, sumnjam da bi se Smart preselio na klupu, iako bi onda su ga trebali zaganjati prije Derricka na deadline. (u trenutku kad ti Brown igra na 2 dobar dio minuta ne vidim nacin da uz njega obezbjedis minutazu za white, smarta i mareja).
Po meni bi on dobro došao denveru ili portlandu
White, Grant, Al sa klupe i neki MLE bi bio odličan 2 unit.
Mada istog sam mišljenja da su ga mogli pokupiti prošle godine, ali možda ga SAS tada nije cijenio ovako.
Ne bi on imao ove brojke u Bostonu ali jako dobra 3 opcija bi bio.
Jham imaju Knicksi paket za njega, ako prodane Brunson.
Zapravo dobar trade svidja mi seJHam je napisao/la: ↑26 jun 2022, 01:38mislim da se jos vodi kao igrac Portlanda, da s krajem mjeseca ustvari zavrsava ova "godina"
sto se tice Murraya, iako traze 3 pika, vjerujem da traze bar 2 lotto pika, tako da ekipe kojima bi super dosao kao neka prevaga za PO, bas i nemaju paket za njega, dok je ekipama koje imaju sigurne a dobre pikove se ne isplati jer ce dogodine jos teze biti upasti u PO pa bolje pik ganjati.
zanimljiv trade sto mi izleti na twitteru, nije rumor samo prijedlog...
Brunson sign and trade to new York
Reddish and Noel to Denver
Monte Morris to Dallas.
New York gets their guy, Denver folks a couple holes, and Dallas gets Brunson replacement.
Ako su sigurni da ce se Murray vratiti spreman za sezonu, a onda nam ostane i Barton da ga se rijesimo i solidan TPE od oko 8mil
Zasto bi Denver dao solidnog rezervnog pleja, a uzeo dva panja?JHam je napisao/la: ↑26 jun 2022, 01:38mislim da se jos vodi kao igrac Portlanda, da s krajem mjeseca ustvari zavrsava ova "godina"
sto se tice Murraya, iako traze 3 pika, vjerujem da traze bar 2 lotto pika, tako da ekipe kojima bi super dosao kao neka prevaga za PO, bas i nemaju paket za njega, dok je ekipama koje imaju sigurne a dobre pikove se ne isplati jer ce dogodine jos teze biti upasti u PO pa bolje pik ganjati.
zanimljiv trade sto mi izleti na twitteru, nije rumor samo prijedlog...
Brunson sign and trade to new York
Reddish and Noel to Denver
Monte Morris to Dallas.
New York gets their guy, Denver folks a couple holes, and Dallas gets Brunson replacement.
Ako su sigurni da ce se Murray vratiti spreman za sezonu, a onda nam ostane i Barton da ga se rijesimo i solidan TPE od oko 8mil
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.