Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Sastav Turske
Alperen Sengun, Bugrahan Tuncer, Cedi Osman, Ercan Osmani, Furkan Korkmaz, Melih Mahmutoglu, Cedi Osman, Onuralp Bitim, Sadik Emir Kabaca, Sertac Sanli, Shane Larkin, Sehmus Hazer, Yigitcan Saybir.
Alperen Sengun, Bugrahan Tuncer, Cedi Osman, Ercan Osmani, Furkan Korkmaz, Melih Mahmutoglu, Cedi Osman, Onuralp Bitim, Sadik Emir Kabaca, Sertac Sanli, Shane Larkin, Sehmus Hazer, Yigitcan Saybir.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Evo link Rtcg 2 možda nekom posluži.Prenosiće dosta utakmica.
http://cdn3.bcdn.rs:1935/cg2/smil:cg2.s ... ylist.m3u8
http://cdn3.bcdn.rs:1935/cg2/smil:cg2.s ... ylist.m3u8
Sastav Španije
Dario Brizuela, Lawrence Brown, Alberto Diaz, Rudy Fernandez, Jaime Fernandez, Usman Garuba, Willy Hernangomez, Juancho Hernangomez, Xabi Lopez-Arostegui, Joel Parra, Jaime Pradilla i Sebas Saiz.
Dario Brizuela, Lawrence Brown, Alberto Diaz, Rudy Fernandez, Jaime Fernandez, Usman Garuba, Willy Hernangomez, Juancho Hernangomez, Xabi Lopez-Arostegui, Joel Parra, Jaime Pradilla i Sebas Saiz.
Sastav Crne Gore
Zoran Vuceljic, Aleksa Ilic, Vladimir Mihailoc, Nikola Pavlicevic, Dino Radoncic, Nemanja Radonic, Petar Popovic, Igor Drobnjak, Zoran Nikolic,Kendrick Perry,Bojan Dubljevic i Marko Simonovic
Zoran Vuceljic, Aleksa Ilic, Vladimir Mihailoc, Nikola Pavlicevic, Dino Radoncic, Nemanja Radonic, Petar Popovic, Igor Drobnjak, Zoran Nikolic,Kendrick Perry,Bojan Dubljevic i Marko Simonovic
Slovenija neće biti ni u top 5.....mark my words
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Još da nije snimak u 360p top bi bilo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Planiram kasnije pogledati mozda regulisu rezoluciju,ako ne nema veze gledo bi i da su digitronom snimali 

Ja mislim da će se popraviti rezolucija. Primjetio sam da ovi duži klipovi u posljednje vrijeme kada se postave na yt da na početku bude slabija rezolucija, a kasnije bude ona normalna u kojoj je snimano.
- alan_kardec
- Kontakt:
Sličnog sam mišljenja. Ne može sam Luka i donekle Goran i Tobey da vuku do kraja.
Nema širine, nema fizike... Ne sumnjam u Lukine monstruozne brojke, ali teško će to biti dovoljno da ih dovuče do polufinala. Vidjećemo.
Španski roster ubjedljivo najslabiji u zadnjih 20 godina. Čak i ono par igrača od koji se očekivalo da budu glavni i da nose igru, povrijeđeni, Llull i Mirotić.
Daj modovi prebacujte ovu temu u aktuelne teme na forumu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma zavisi koji ce zavrsiti u grupi pa na koga ce ici u KO fazi,al definitivno ono sto sam vidio od njih mi se ne svidja,mada s druge strane nije da Litvanci,Francuzi ili Spanjolci (kako si i sam napisao nikada losi u zadnjih 20 godina) mi ulijevaju neko povjerenje.Sve reprezentacije imaju felere,Srbi i Grci su vjerovatno ispred svih,mada sto se tice Grcke dovoljno da imaju jednu svoju sutersku losu noc kakvih bi moglo biti s obzirom da nemaju dovoljno suta izvana i zacas mogu izletiti.Opet bih ponovio da su Latvijci najvise najebali sa ovim prozorima,oni bi mi prakticki bili u top 5 sa ovim rosterom koji je igrao u ovom zadnjem prozoru.
Ma jok, ne mijenja se ništa, evo ja više od pola pogledao. Možda će sutra regulisati al' avaj što kaže Train može i sa digitronom ovo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja uradio negdje na 20om minutu refresh i evo 720p. Vjerovatno je ovo rezolucija u kojoj je snimano.Raonffa je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:44Ma jok, ne mijenja se ništa, evo ja više od pola pogledao. Možda će sutra regulisati al' avaj što kaže Train može i sa digitronom ovo![]()
Slovenci su prilično van forme, njihova sreća je što se ukrštavaju sa ubjedljivo najlakšom grupom na prvenstvu i ako ne kiksaju u grupi (a sumnjam da će, uz sve probleme koje imaju) prilično sam siguran da prolaze u osmini finala na koga god da nalete.
A kroz tih 5-6 mečeva se može vratiti i forma pojedinih igrača, prije svega braće Dragić i Prepeliča i onda su oni opet selekcija za medalju. Ali ako se ne dignu kraj je vrlo realan pa možda čak i u četvrtfinalu u zavisnosti na koga nalete.
Teško je bilo šta prognozirati, specifični su uslovi u kojima se igra EB, gdje si sedam dana prije početka prvenstva imao dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko, i to utakmice koje su apsolutno svima bile rezultatski važne, to je sigurno do sada neviđena situacija.
U grupnoj fazi ne bi trebalo biti većih iznenađenja, a onda dalje zavisi od kostura i kako je ko tempirao formu.
@Arelinho
Evo i ja sad probah prebaci na 1080p, prije deset minuta nije htjelo. Uglavnom riješili su.
A kroz tih 5-6 mečeva se može vratiti i forma pojedinih igrača, prije svega braće Dragić i Prepeliča i onda su oni opet selekcija za medalju. Ali ako se ne dignu kraj je vrlo realan pa možda čak i u četvrtfinalu u zavisnosti na koga nalete.
Teško je bilo šta prognozirati, specifični su uslovi u kojima se igra EB, gdje si sedam dana prije početka prvenstva imao dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko, i to utakmice koje su apsolutno svima bile rezultatski važne, to je sigurno do sada neviđena situacija.
U grupnoj fazi ne bi trebalo biti većih iznenađenja, a onda dalje zavisi od kostura i kako je ko tempirao formu.
@Arelinho
Evo i ja sad probah prebaci na 1080p, prije deset minuta nije htjelo. Uglavnom riješili su.
Moja neka procjena kad je o grupama riječ
Grupa A - Španija, Turska, Belgija, Gruzija, Crna Gora, Bugarska.
Grupa B - Francuska, Litvanija, Slovenija, Njemačka, BiH, Mađarska
Grupa C - Grčka, Italija, Hrvatska, Estonija, Ukrajina, Velika Britanija
Grupa D - Srbija, Češka Republika, Izrael, Finska, Poljska, Holandija
Pogledam ove grupe i samo mogu reci **** te sreco.Kristijan je napisao/la: ↑31 avg 2022, 13:51Moja neka procjena kad je o grupama riječ
Sastav Njemačke
Niels Giffey, Justus Hollatz, Maodo Lô, Andreas Obst, Gavin Schilling, Dennis Schröder, Christian Sengfelder, Daniel Theis, Johannes Thiemann, Johannes Voigtmann, Nick Weiler-Babb, Franz Wagner, Jonas Wohlfarth-Bottermann.
Niels Giffey, Justus Hollatz, Maodo Lô, Andreas Obst, Gavin Schilling, Dennis Schröder, Christian Sengfelder, Daniel Theis, Johannes Thiemann, Johannes Voigtmann, Nick Weiler-Babb, Franz Wagner, Jonas Wohlfarth-Bottermann.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.