Survivor 2023
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2023
Plavi ko Teletović sa parkingaaa
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
-
- Kontakt:
Haj njih dvojica i nekako, al kad rece da bi bila sa Markom iz crvenog plemena

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rekla je ovo sve:
-izvini mama sto ovi pricam ali volim sex
-ovih 40 dana u Survivoru mi je najduzi post od sexa
-imam decka 2 3 mjeseca, skoro svaki dan se seksamo
-da nisam u vezi u prvih 7 dana bi zaplatili Amer ili Denis, Leo mi je kao brat, Filip ima zenu djecu njega i ne gledam tako, u crvenim da sam zaplatili bi Luka ili Marko.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 00:14Rekla je ovo sve:
-izvini mama sto ovi pricam ali volim sex
-ovih 40 dana u Survivoru mi je najduzi post od sexa
-imam decka 2 3 mjeseca, skoro svaki dan se seksamo
-da nisam u vezi u prvih 7 dana bi zaplatili Amer ili Denis, Leo mi je kao brat, Filip ima zenu djecu njega i ne gledam tako, u crvenim da sam zaplatili bi Luka ili Marko.

Plavi večeras gađali baš dobro. Crvene je krasilo gađanje, ali su ovi večeras izdominirali maksimalno.
Ni meni nije jasno čuj Marko hahahah19vendetta87 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 23:38Haj njih dvojica i nekako, al kad rece da bi bila sa Markom iz crvenog plemena![]()
Denis ih gazi kao niko, na njegovom i Davidovom mjestu bi sutra namjerno loše igrao i da izgube, druga ekipa bi morala svog izabrat od njih 6 plus će Denis još jednog da sam pošalje direktno u duel. Filip pa Nora pod hitno trebaju ispast, pa onda Anđela.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Hajde Davide gazi ih večeras
Nije bolje moglo, razligu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nek je ovaj ispao, najveći manipulator.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sljedeca Nora aBd, ona je glavni krivac kad je izradila Denisa i ove prije mjesec dana. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Denis je presao granicu kad je vrijedjao ljude. Nadam se da uskoro ispada.
4-IN-A-ROW
Sve ce njih Denis i David posamarat

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kalua yebe ko kako stigne
-
- Kontakt:
Meni njega bas zao, izgleda ko bas dobar momak, ali ne ferma ga niko ni 1%. Ne znam kako uopste ima volje da ostane tamo, kad nit igra nit prica sa nekim
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I meni ga baš žao, pogotovo šta je sve preživio. Al što jest izgleda nesnađeno i gori u toj želji da se nešto dokaže a samo srlja sve gore i gore. Još sad kada ga Luka i Lazar iskoriste zbog izglasavanja19vendetta87 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 00:22Meni njega bas zao, izgleda ko bas dobar momak, ali ne ferma ga niko ni 1%. Ne znam kako uopste ima volje da ostane tamo, kad nit igra nit prica sa nekim
Drago mi je zbog Kalua da je momak pokazao da mogu na njega računati.Čisto zbog one ublehe Drage koja ga je šikanirala.
Nadam se da će Denis u duelu poslati kući Antoniu ili Noru.
Nadam se da će Denis u duelu poslati kući Antoniu ili Noru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najjače je što stavljaju prevod sa srpskog na hrvatski jezik kad pričaju Kalu i Bojan 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.