Euroleague 2023/2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroleague 2023/2024
Ognjen Jaramaz u Partizanu
Solidno pojačanje. Nadam se da ona prava tek dolaze.
Potpisao i Ponitka.
Potpisao i Ponitka.
- Shategabri
- Kontakt:
Zar on nije trebao u CZ?
Ostadoše na Teodosiću, doduše doveli su i Hangu.
Teodosić, Hanga, Lazić, Lazarević, Kuzmić.
Top!
Ostadoše na Teodosiću, doduše doveli su i Hangu.
Teodosić, Hanga, Lazić, Lazarević, Kuzmić.
Top!
Koševo Zapad
Sikma u Olympiacosu
-
- Kontakt:
Sta je sa Vladimirom Lucicem , on bi bio dobro pojacanje
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako zaista Mirotic dodje u KKP onda sve osim titule ce se smatrati neuspjehom, nema vise euforije oko ulaska u top 8 ili eventualnog plasmana na F4, tako da samim time bice jos veci pritisak na svima u klubu
Don't believe the hype.
Dobric otisao u Virtus. Odlazi sa 15 pehara i 6 MVP titula (4x MVP PO SLS, 1x MVP ABA finala, 1x MVP KRK). Sve najbolje, i da se kroz koju godinu vratis
Zvezdi sada treba neki skorer, neko ko ima muda i ko moze sam iskreirati poene. Teo, Hanga, Davidovac, Simonovic.. sve su to dobri igraci, ali fali jos tu klase. Veoma je bitno da li ce Campazzo otici ili ostati, a ja licno vjerujem da ce na kraju u Real. Ono sto je ocigledno jeste da Ivanovic sastavlja tim po svom ukusu.
Nurse rece da ce Petrusev ostati u rosteru Phille, tako da ce i to biti veliki gubitak za Zvezdu.. Ali neka je momku sa srecom, da ostavi kakav takav trag u NBA.

Zvezdi sada treba neki skorer, neko ko ima muda i ko moze sam iskreirati poene. Teo, Hanga, Davidovac, Simonovic.. sve su to dobri igraci, ali fali jos tu klase. Veoma je bitno da li ce Campazzo otici ili ostati, a ja licno vjerujem da ce na kraju u Real. Ono sto je ocigledno jeste da Ivanovic sastavlja tim po svom ukusu.
Nurse rece da ce Petrusev ostati u rosteru Phille, tako da ce i to biti veliki gubitak za Zvezdu.. Ali neka je momku sa srecom, da ostavi kakav takav trag u NBA.
Papagiannis u Feneru
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kyle Guye u Panati,ugovor na dvije godine,igrac Juventuda.
Bravo Zeleni
Bravo Zeleni
-
- Kontakt:
Danas potpisali:
Joel Bolomboy
Mike Tobey
Rokas Giedraitis
za dan dva se ocekuje potpis:
Shabazz Napier
Tornike Shengelia
KK Crvena Zvezda Meridianbet
Joel Bolomboy
Mike Tobey
Rokas Giedraitis
za dan dva se ocekuje potpis:
Shabazz Napier
Tornike Shengelia
KK Crvena Zvezda Meridianbet
- djoleprijedor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je očito maslo Obradovica,ne mogu da vjerujem da nije želio u Atinu
- VensanKasel
- Kontakt:
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Bice i zvanicno.
Još uvijek nigdje
Shabazz Napier u Zvezdi
- kraljttbvb
- Kontakt:
Naravno da je njegovo maslo, kad te zovne Obradovic teško možeš reći neću.Amirutah1988 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 20:03To je očito maslo Obradovica,ne mogu da vjerujem da nije želio u Atinu
Imat će Partizan i Zvezda pravo dobre timove ove sezone...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pravicemo se da novci ne igraju najvecu ulogu. Da mu neko ponudi 4 miliona bas mislite da bi odbio da bi igrao za npr. pola miliona manje u Partizanu? A sigurno da su odredjeni faktor i Obradovic i to sto je kao dijete navijao za Partizan, ali kod profesionalnih igraca to ne utice vise od para na ugovoru.
Ja se usudjujem reci da ce Partizanu, sa timom kakvog trenutno sastavlja (dakle pretpostavka da dolazi Mirotic), sve ispod F4 EL biti neuspijeh. Sastavljaju strasan tim, sto se moglo i naslutiti kada je Punter ostao, kao i Leday, Nunnaly.. iako je bilo pretpostavki kako ce se raspasti ta generacija.
Za moju Zvezdu mi se trenutno cini da ce imati tim kadar da se bori za PO EL i sve trofeje na domacoj sceni. Napier je odlicno pojacanje, ali trebaju jos jedan ili dvojica te klase da se proba uraditi nesto vise nego proslih sezona. Dosta igraca koje je dovedeno je imalo neke sporedne uloge u svojim timovima. Dobri su to igraci, ali nisu nosioci, sto se jedino moze reci za Napiera i Geidraitisa od ovih koji su trenutno stigli. Ali vidi se koncept po kojem Ivanovic hoce fizicki jake igrace koji ce u svakom trenutku peglati odbranu. Mislim da ce Simonovic biti pozitivno iznenadjenje za vecinu koja ne zna kako on kosarkaski izgleda.
Ja se usudjujem reci da ce Partizanu, sa timom kakvog trenutno sastavlja (dakle pretpostavka da dolazi Mirotic), sve ispod F4 EL biti neuspijeh. Sastavljaju strasan tim, sto se moglo i naslutiti kada je Punter ostao, kao i Leday, Nunnaly.. iako je bilo pretpostavki kako ce se raspasti ta generacija.
Za moju Zvezdu mi se trenutno cini da ce imati tim kadar da se bori za PO EL i sve trofeje na domacoj sceni. Napier je odlicno pojacanje, ali trebaju jos jedan ili dvojica te klase da se proba uraditi nesto vise nego proslih sezona. Dosta igraca koje je dovedeno je imalo neke sporedne uloge u svojim timovima. Dobri su to igraci, ali nisu nosioci, sto se jedino moze reci za Napiera i Geidraitisa od ovih koji su trenutno stigli. Ali vidi se koncept po kojem Ivanovic hoce fizicki jake igrace koji ce u svakom trenutku peglati odbranu. Mislim da ce Simonovic biti pozitivno iznenadjenje za vecinu koja ne zna kako on kosarkaski izgleda.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Logicno da je tako, ne igra vise niko iz ljubavi.dscile je napisao/la: ↑16 jul 2023, 15:25Pravicemo se da novci ne igraju najvecu ulogu. Da mu neko ponudi 4 miliona bas mislite da bi odbio da bi igrao za npr. pola miliona manje u Partizanu? A sigurno da su odredjeni faktor i Obradovic i to sto je kao dijete navijao za Partizan, ali kod profesionalnih igraca to ne utice vise od para na ugovoru.
Mada kad pogledaš standard u državama, ako ti neko ponudi istu platu, onda je bolje igrati na istoku Evrope (Partizan, Srbija), nego na Zapadu (Barselona, Spanija).
Niži standard, vjerovatno i manji porezi, na kraju sezone ti više love ostane na računu.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.