Samo se sprdamo
NBA offseason 2024/25
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA offseason 2024/25
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
hoce igrati na all staru u prvoj sezoni? 

Ne znam, djeluje mi kao loš trejd za Detroit.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Normalno, bio je GOAT i prije toga, ovo je samo jos jedan u nizu dokaza.VensanKasel je napisao/la: ↑28 jun 2024, 11:18Ako ovo nije dokaz da LeBron nije KOZA , ja ne znam šta je . Lik je privatizovao najveću franšizu u NBA![]()
![]()
![]()
Najsmijesniji su mi ovi sto kritikuju, kao da je nesto novo da superstarovi komanduju fransizom. Kad je Kobe pravio cirkus i tjerao Shaqa, Dwighta itd. onda je bio Mamba, KB24 itd.

Ma samo nek radi to sto radi ne smeta to nama nikako, trebace vam dugo vremena da budete iole neki ozbiljan kandidat za neke vece domete, a o titulu da i ne spominjemo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dejounte Murray for Larry Nance Jr., Dyson Daniels, 2025 first-round pick (via Lakers), 2027 first-round pick (least favorable of Bucks-Pels)
Murray jos drzi cijenu.Solidan trade za NOP. ATL do lutrijeee!!

Murray jos drzi cijenu.Solidan trade za NOP. ATL do lutrijeee!!

- BosniaBoston
- Kontakt:
Još Traea da trejduju, al ne znam kojem kontenderu bi odgovarao a da Atlanta bude zadovoljna ulovom
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako trejdaju njega postat ce smece od ekipe kao San Antonio il Detroit. Nema od toga nista. Trae dok je tu bice u borbi za playoff.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jun 2024, 01:00Još Traea da trejduju, al ne znam kojem kontenderu bi odgovarao a da Atlanta bude zadovoljna ulovom
- baboedindzeko09
- Kontakt:
NOP bi mogao biti jako dobar ako uspiju pretvoriti CJ-a i/ili Ingrama u nešto, Zion/Murry/Murphy/Jones su solidna fondacija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dyson Daniels je fin potencijal.
Čovječe, kakvu ekipu imaju Pelicansi na papiru to je strašno, neka dovedu još Turnera kao centra i definitivno dark horse.
Čovječe, kakvu ekipu imaju Pelicansi na papiru to je strašno, neka dovedu još Turnera kao centra i definitivno dark horse.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Odlican trejd Atlante.For those wondering why the Hawks were so eager to part with Dejounte Murray: In their two seasons together, Trae and Dejounte had a -3.34 net rating in 2981 minutes together. This was WORSE than either of them had on their own(+2.62 in 1811 for Trae, -0.60 in 2773 for Murray.)

Kad se sjetim kakvu je Trae ekipu odveo do finala istoka bilo je cudno kako ove sezone nije islo. Popov ucenik sve unistio bio.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Update:

Njegova braća su ovo sve potvrdila također, a i nekoliko studenata (anonimno) sa kampusa. Jezivo

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Felixians4
- Kontakt:
Vjerojatno glavni razlog za pad na draftu, no Utah Jazz pogotovo pod ovom strukom gotovo da jamče da mladi igrač ima sve preduvjete za ispunjenje potencijala, a tu se ubraja i privatni život koji mora biti posložen. Obiteljski odnosi su krucijalni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 03:41Update:
Njegova braća su ovo sve potvrdila također, a i nekoliko studenata (anonimno) sa kampusa. Jezivo![]()
David Griffin zna kako i što, ključ je Zion Williamson i njegov psihofizički zion koji valja postići što će se i dogoditi uskoro kad shvati da trati golemu prigodu.
KCP, Klay, Paul George ribe koje se love i licitira se s njima. Nuggetsi sigurno žele odmijeniti KCP s Thompsonom ako je moguće
Knicksi dok se ne rijese Randlea nista od njih nema (finale istoka maks). OG je strasno preplacen za 3&D igraca sklonog povredama. Treba im stretch petica...kad bi se domogli Turnera...ali nista od toga.
Na njihovom mjestu ja bi radije imao Nurkica nego Randlea koji ce biti njihov Smart sve dok je tamo...
Naravno...i Markanen bi bio odlicna opcija iako nije centar
Na njihovom mjestu ja bi radije imao Nurkica nego Randlea koji ce biti njihov Smart sve dok je tamo...
Naravno...i Markanen bi bio odlicna opcija iako nije centar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.