OI 2024 Paris - Opća tema
Re: OI 2024 Paris - Opća tema
Realizacija prijenosa je očajna, gube se u grafičkim potpisima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ES na Maxu ima sve uzivo u 4k i mozes vracati snimak isto
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma strasan mec
Tek prvi dan a nema sta se sve nije pogledalo

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne moze bit Liberalizam kad su u istom dahu zabranili hidzab iz samo njina znanih razlogadeantinho je napisao/la: ↑26 jul 2024, 22:03I večerašnja ceremonija je potvrda onoga šta je liberalizam donio Evropi. LGBT i još deset slova, svake godine jedno novo.
A da, mi kojima se ne sviđa ova indirektna promocija trandži, pedofila i onih što vole u čmar, smo zaostali...
Kineze nikada niko neće nadmašiti u otvaranju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mora se pohvaliti posjeta i atmosfera na borilistima, vidi se da Francuzi vole sport, dvorana za macevanje i sam ugodjaj je prelijepa i bas pogodjeno, dzudo isto fantasticna atmosfera, ragbi i St Denis da ne pominjem, a cak i napolju po pljusku je grad bio pun da isprate kronometar u biciklizmu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sarajka sa RTS-a nikad ne razočara
Prije su se obavezno prenosila polufinala i finala plivanja u ovom terminu, ali ocito to vazilo samo dok je Phelps ganjao zlatne medalje
Don't believe the hype.
Vjerovatno jedna od najvecih fotografija u historiji sporta..
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
teško je biti više u krivu nego ti u ovome posturio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 20:37Mora se pohvaliti posjeta i atmosfera na borilistima, vidi se da Francuzi vole sport, dvorana za macevanje i sam ugodjaj je prelijepa i bas pogodjeno, dzudo isto fantasticna atmosfera, ragbi i St Denis da ne pominjem, a cak i napolju po pljusku je grad bio pun da isprate kronometar u biciklizmu![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sta sam u krivu, jesi pratio ista od ovoga sto sam komentarisao danas, upadas na temu kao padobranac, ako mislis drugacije argumentujjestamaji je napisao/la: ↑27 jul 2024, 23:11teško je biti više u krivu nego ti u ovome posturio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 20:37Mora se pohvaliti posjeta i atmosfera na borilistima, vidi se da Francuzi vole sport, dvorana za macevanje i sam ugodjaj je prelijepa i bas pogodjeno, dzudo isto fantasticna atmosfera, ragbi i St Denis da ne pominjem, a cak i napolju po pljusku je grad bio pun da isprate kronometar u biciklizmu![]()
Ja sam citav dan pred ekranima i pratim stanje, sto se tice publike fantasticno zasad stvarno, a ispratio sam skoro sve sto je bilo na Maxu od borbi za medalje do ovih timskih sportova
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne bi bio u koži ovog koji sad radi surfanje na Eurosportu, mora biflati do 04:30
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
sve si u krivurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 23:13Sta sam u krivu, jesi pratio ista od ovoga sto sam komentarisao danas, upadas na temu kao padobranac, ako mislis drugacije argumentujjestamaji je napisao/la: ↑27 jul 2024, 23:11teško je biti više u krivu nego ti u ovome posturio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 20:37Mora se pohvaliti posjeta i atmosfera na borilistima, vidi se da Francuzi vole sport, dvorana za macevanje i sam ugodjaj je prelijepa i bas pogodjeno, dzudo isto fantasticna atmosfera, ragbi i St Denis da ne pominjem, a cak i napolju po pljusku je grad bio pun da isprate kronometar u biciklizmu![]()
Ja sam citav dan pred ekranima i pratim stanje, sto se tice publike fantasticno zasad stvarno, a ispratio sam skoro sve sto je bilo na Maxu od borbi za medalje do ovih timskih sportova
francuzi su zadnji, donji, nula kada je u pitanju live sport. u moskvi na finalu 2018 je bilo negdje oko 2000 francuza, uvrh glave 2500, njih ni očišćena sena ne može oprati. mogu oni u parizu glumiti šta god hoće kad im podijele besplatne ulaznice, meni to ne mogu prodati. to su isti francuzi koji su 1998 negdje oko polufinala skontali da se igra svjetsko kod njih, isti francuzi kod kojih 2016 kartu viška na dan finala EP ispred stadiona nisi mogao za 50€ prodati.
za ovu olimpijadu nije postojao nikakav interes, niti 25% od londona 2012 da uporedimo slične olimpijade, i ond kažeš idu kisnuti da gledaju ove što pedale po kiši, idu da ti nekažem šta.
mojne nime rio, nemaš pojma. francuzi su zadnji kada je sport uživo u pitanju. iza njih su možda katar i emirati i njima slični. protiv nas se na stade de france 2011 nisu čuli osim za vrijeme himne i kad im je sudija poklonio penal
ne moraš vjerovati ali kada je live sport u pitanju oni su dno evrope, dno kace
jesta ima više pregledanih sportskih događaja uživo nego pojedinci s foruma na TVu. 

nemam naravno ….. ali hvaliti francuze za ugođaj na sportskim događajima je van zdrave pameti
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro. Većinom si ovdje spominjao fudbal, a opšte poznato je da je fudbal u Francuskoj najmanje popularan u odnosu na ostale velike zemlje. I dalje je tamo najpopularniji sport ali ozbiljno prijete ostali sportovi, prije svega ragbi, koji je skoro pa jednak.jestamaji je napisao/la: ↑27 jul 2024, 23:37
sve si u krivu
francuzi su zadnji, donji, nula kada je u pitanju live sport. u moskvi na finalu 2018 je bilo negdje oko 2000 francuza, uvrh glave 2500, njih ni očišćena sena ne može oprati. mogu oni u parizu glumiti šta god hoće kad im podijele besplatne ulaznice, meni to ne mogu prodati. to su isti francuzi koji su 1998 negdje oko polufinala skontali da se igra svjetsko kod njih, isti francuzi kod kojih 2016 kartu viška na dan finala EP ispred stadiona nisi mogao za 50€ prodati.
za ovu olimpijadu nije postojao nikakav interes, niti 25% od londona 2012 da uporedimo slične olimpijade, i ond kažeš idu kisnuti da gledaju ove što pedale po kiši, idu da ti nekažem šta.
mojne nime rio, nemaš pojma. francuzi su zadnji kada je sport uživo u pitanju. iza njih su možda katar i emirati i njima slični. protiv nas se na stade de france 2011 nisu čuli osim za vrijeme himne i kad im je sudija poklonio penal
Složit ćemo se da igre nisu mjerilo. Na borilištima se prije svega vidi puno stranaca. Francuska je oduvijel bila popularna turistička destinacija, pa i ne čudi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To je vec druga prica, vjerujem ti, imam i rodbine tamo pa znam da cesto dobijaju karte za dzabe ili nesto jeftino za tekme Lyona i opet ne bude pun stadion. A u Parizu je puno i gostiju sa strane pa su vjerovatno i oni popunili dosta mjesta, sad sto sam primjetio najvise je bilo na ragbiju, Marseljeza je bila jaka, al to je i ocekivano, inace je tamo i u top 14 u ragbiju puno popunjeniji stadioni uvijek nego na fudbalu, ostalo na macevanju je bilo bas dobra atmosfera i dzudo isto, vjerujem i da je to sto je vikend isto igralo ulogu, vidjet cemo u toku sedmice kakvo ce stanje biti.jestamaji je napisao/la: ↑27 jul 2024, 23:37sve si u krivurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 23:13Sta sam u krivu, jesi pratio ista od ovoga sto sam komentarisao danas, upadas na temu kao padobranac, ako mislis drugacije argumentuj
A za atmosferu vjerujem da je to sto ti kazes tako poredeci sa drugima u Evropi, tu su tanki istina, nisu bas toliki fanatici.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mozda je covjek uzivo na Tahitiju pa mu onda nece tesko pasti

Inace tamo im olimpijsko selo na brodu

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma nije samo fudbal, sve im je tako. eto spomenu neko ragbi … bio sam slučajno u parizu kad je bilo SP u ragbiju, 2007 mislim, utakmica za treće mjesto protiv argentine. niti hiljadu argentinaca je utišalo cijeli park prinčeva, sablasno!ASD je napisao/la: ↑28 jul 2024, 00:19Pa dobro. Većinom si ovdje spominjao fudbal, a opšte poznato je da je fudbal u Francuskoj najmanje popularan u odnosu na ostale velike zemlje. I dalje je tamo najpopularniji sport ali ozbiljno prijete ostali sportovi, prije svega ragbi, koji je skoro pa jednak.jestamaji je napisao/la: ↑27 jul 2024, 23:37
sve si u krivu
Složit ćemo se da igre nisu mjerilo. Na borilištima se prije svega vidi puno stranaca. Francuska je oduvijel bila popularna turistička destinacija, pa i ne čudi.
ja sam alergičan na francuski pristup sportu … jeb.iga, tako je!
dobra stvar za ovu olimpijadu je da će od sutra ugrijati i da izgleda neće više padati. to nije nimalo nebitno!
uvijek se sjetim jednog kanadskog novinara sa kojim smo u londonu jeli fish and chips i uletili u priču … o svemu nadugo i naširoko i ja ga pitam koja je olimpijada njemu ostala u najboljen sjećanju ( ianče nije bio kod nas). on veli daleko najbolja bez ikakve konkurencije lillehammer! pitam što, kontam hokej ili tako nešto …. a on kaže idealno vrijeme i perfektna organizacija
uvijek se sjetim jednog kanadskog novinara sa kojim smo u londonu jeli fish and chips i uletili u priču … o svemu nadugo i naširoko i ja ga pitam koja je olimpijada njemu ostala u najboljen sjećanju ( ianče nije bio kod nas). on veli daleko najbolja bez ikakve konkurencije lillehammer! pitam što, kontam hokej ili tako nešto …. a on kaže idealno vrijeme i perfektna organizacija

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 28 jul 2024, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti si vise za juznoamericki pristup, Bombonera i Monumental i slicnojestamaji je napisao/la: ↑28 jul 2024, 00:30ma nije samo fudbal, sve im je tako. eto spomenu neko ragbi … bio sam slučajno u parizu kad je bilo SP u ragbiju, 2007 mislim, utakmica za treće mjesto protiv argentine. niti hiljadu argentinaca je utišalo cijeli park prinčeva, sablasno!ASD je napisao/la: ↑28 jul 2024, 00:19Pa dobro. Većinom si ovdje spominjao fudbal, a opšte poznato je da je fudbal u Francuskoj najmanje popularan u odnosu na ostale velike zemlje. I dalje je tamo najpopularniji sport ali ozbiljno prijete ostali sportovi, prije svega ragbi, koji je skoro pa jednak.jestamaji je napisao/la: ↑27 jul 2024, 23:37
sve si u krivu
ja sam alergičan na francuski pristup sportu … jeb.iga, tako je!

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.