Vitaly Janelt
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Vitaly Janelt
Daj sad Mbeuma i Wissu, nek gori sve gospodara mi. Fudbalska reprezentacija Brentforda i Hercegovine 

Ko je ovaj ratar? Valja li čemu?Mogli je napisao/la: ↑14 mar 2025, 14:55Spaha pronasao rupu kod Fife. Sad kad Saudijci pocnu preko zena dovodit Brazilce da im nastupaju za repku.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 13:15Ovo je BiH, otkud ti toliko povjerenjemarlostanf1eld je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:39Pa nisu retardirani da izlaze u javnost sa ovim, a da nisu sigurni da će FIFA odobriti.![]()
![]()

Stranci ne stupaju u brakove sa ovim arapkinjama.
Zanima me samo imamo li jos bosanskih zetova koji igraju u EPL i primeri.
Zanima me samo imamo li jos bosanskih zetova koji igraju u EPL i primeri.
-
- Kontakt:
Ja sam i dalje uvjeren da teorije nema da se ovo završi.
Priča jako slična onoj Vladana Kovačevića, Vladan je čak i jače argumente imao u svoju korist.
Priča jako slična onoj Vladana Kovačevića, Vladan je čak i jače argumente imao u svoju korist.
- JayCatwright
- Kontakt:
koji će mu kur.ac naše državljanstvo ako ne namjerava igrati za nas
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Eduardo bez problema igrao za Hrvatsku, ali zato prepoštenim Bošnjama smeta Janelt.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pametno.
Kada smo već kod bosanskih zetova iz EPL, mogli bismo probati i Kuluševskog privoliti. I njegova je bošnjakuša, naše gore list.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Covjek bi rekao da ce zauzeti mjesto igracima Barce, a ne ovim nasim oyebinama. Hrvati se nisu bunili Eduardu, Spanci Diegu Costi itd, ali zato nama smeta radi nekog "ponosa" kojeg ni nemamo s obzirom sta se desava u drzavi evo 30 godina...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:24Eduardo bez problema igrao za Hrvatsku, ali zato prepoštenim Bošnjama smeta Janelt.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kakve veze imaju dva slučaja?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:24Eduardo bez problema igrao za Hrvatsku, ali zato prepoštenim Bošnjama smeta Janelt.
ArtVandelay je napisao/la: ↑16 mar 2025, 13:04Jeste li vi normalni? Lik je u najboljem slučaju prosječan. I samo zbog toga što mu je naša bošnjakuša dala, on treba uzurpirati mjesto nekom mladom, perspektivnom igraču iz naše lige?
Niste normalni

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa i Eduardo je Hrvat koliko je Janelt Bosanac. Zar nije glavni argument vama koji se protivite ovome to što Janelt, osim što je oženjen Bosankom, nema nikakve veze sa Bosnom?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:34Kakve veze imaju dva slučaja?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:24Eduardo bez problema igrao za Hrvatsku, ali zato prepoštenim Bošnjama smeta Janelt.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Podrska nek igra za nas
Treba nam jedan u veznom bolji od ovih sto imamo, a ne sjecam se kad BiH imala veznog u Engleskoj
Besic i Stanic i Zelje?
Treba nam jedan u veznom bolji od ovih sto imamo, a ne sjecam se kad BiH imala veznog u Engleskoj
Besic i Stanic i Zelje?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako se ovo završi, stope da ti ljubimo Ines legendo. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Da bi dobio sportsko drzavljanstvo, potrebno je imati civilno.JayCatwright je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:16koji će mu kur.ac naše državljanstvo ako ne namjerava igrati za nas
Laksi dio posla je odrađen, sad treba FIFA dati dozvolu da dobije nase sportsko drzavljanstvo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
s tim sto je eduardo zivio i igrao u hrvatskoj, pricao jezik..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:39Pa i Eduardo je Hrvat koliko je Janelt Bosanac. Zar nije glavni argument vama koji se protivite ovome to što Janelt, osim što je oženjen Bosankom, nema nikakve veze sa Bosnom?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:34Kakve veze imaju dva slučaja?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:24Eduardo bez problema igrao za Hrvatsku, ali zato prepoštenim Bošnjama smeta Janelt.
btw nemam nista pgotiv vitalya, dobro dosao, ali ne vjerujem dok fifa ne odobri...
I nama vise od pola reprezentacije prica njemacki jezik. Bit ce Vitaly svoj na svomebabino je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:51s tim sto je eduardo zivio i igrao u hrvatskoj, pricao jezik..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:39Pa i Eduardo je Hrvat koliko je Janelt Bosanac. Zar nije glavni argument vama koji se protivite ovome to što Janelt, osim što je oženjen Bosankom, nema nikakve veze sa Bosnom?
btw nemam nista pgotiv vitalya, dobro dosao, ali ne vjerujem dok fifa ne odobri...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne vidim kojim mađijama ovaj može dobiti naše sportsko državljanstvo. FIFA pravila su vrlo jasna. Da bi neko promijenio sportsko državljanstvo mora ispuniti jedno od sljedećih uslova:
1. Da je rođen na teritoriji fudbalskog saveza kojem želi pristupiti.
2. Da mu je jedan od bioloških roditelja rođen na teritoriji fudbalskog saveza kojem želi da pristupi.
3. Da su mu baba ili djed rođeni na teritoriji fudbalskog saveza kojem želi da pristupi.
4. Da je najmanje 5 godina u kontinuitetu igrao takmičenje pod pokroviteljstvom saveza kojem želi da pristupi, i to nakon svoje 18. godine.
1. Da je rođen na teritoriji fudbalskog saveza kojem želi pristupiti.
2. Da mu je jedan od bioloških roditelja rođen na teritoriji fudbalskog saveza kojem želi da pristupi.
3. Da su mu baba ili djed rođeni na teritoriji fudbalskog saveza kojem želi da pristupi.
4. Da je najmanje 5 godina u kontinuitetu igrao takmičenje pod pokroviteljstvom saveza kojem želi da pristupi, i to nakon svoje 18. godine.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije nego da je živio na prostoru te zemlje samo, odnosno da je imao prebivališe.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:004. Da je najmanje 5 godina u kontinuitetu igrao takmičenje pod pokroviteljstvom saveza kojem želi da pristupi, i to nakon svoje 18. godine.
He has lived continuously for at least five years after reaching the age of 18 on the territory of the relevant association.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Janeltu je Radiceva 4 mjesto prebivalista vec nekoliko godina. 

Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 5 gostiju.