Zato što nema pojma. Nabijem i tebe. I ovog ispod tebe što isto hoće 4-5-1. Pojma vi nemate. od 2014 prizivate tu formaciju. Najbolja formacija. Na forumu.Imamkarbarum je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:20Zasto ovo pises covjeku,covjek je bas bas objektivno misljenje iznio sa kojim se slaze 90 posto istinskih navijaca repke...4 4 2 je samoubistvo.Daduli je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:54Jović?Unofficialpage je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:42Igramo SP i nema mjesta taktiziranju i svaki meč igraš da pobjediš. Ne možeš protiv Švicarske izaći samo da odradiš meč već ideš da ih pobjediš a o Katru kasnije razmišljati a ima se sasvim dovoljno dana da se igrači i odmore i pripreme za taj meč.
Ako Džeko nije spreman stcvarno ne vidim smisao da se ide 4-4-2 formacijom jer tako gubimo ionako slabi vezni red. Ubaciti Mahmića umjesto Demirovića jer će isto raditi što i on a to je trčati. Jović mora biti ispred njega jer ima više elemenata da ponudi, u ovom sistemu što nama odgovara. Demirović je jako loš u zraku, ne zna zadržati loptu ni po zemlji, da se zagradi, da odigra pas za dalje, da predribla nekog. Možda glupo zvuči jer je ovo, ipak, igrač Stuttgarta ali Jovo nam je korisniji.
Drugo, Kerim mora počinjati mečeve. Nema smisla da se on drži na klupi jer nam je najbolji igrač. Tu bih Memića na klupu jer mislim da ako ga prebacimo desno da nećemo ništa dobiti. Memić i Dedić su već jednom igrali skupa i samo su se sudarali jer imaju iste putanje kretanja a Memić neće ništa više pomoći Dediću u odbrani u odnosu na ono što Esmir radi a u fazi napada smo bolji i ne treba razdvajati tu stranu koja odlično funkcioniše. A mislim i da Memić može unjeti potrebnu energiju i sa klupe, njegova "nesreća" je ta što su se baš sad pojavi Esmir i Kerim, koji su, realno, bolji igrači i on zato nema zagarantovano mjesto u prvih 11.
A vezni red je nepotrebno i spominjati jer ko god bude isto nam se piše. Generalno svi su loši, svi imaju manjak kreacije (ne računam Mahmića) i teško je tu biti pametan. Možda, jedino Šunjić je siguran jer nam donosi dosta toga u defanzivi a ko god bude uz njega svejedno.
Generalno, mislim da nas očekuje dosta lakši meč protiv Švicarske iako su bolja kvalitetnija ekipa od Kanade. Nisu brzi ko Kanada, nisu fizički jaki ko oni, više nam odgovaraju i očekujem bolji meč.
Nabijem na **** i tebe i Mahmića i 4-5-1 i da dodam još i izbacivanje Memića iz prvih 11.
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Glory Glory Man United
-
FerdinandF
- Kontakt:
Kakav je ovo penal!?
Ofsajd ko vrata. Počelo se šiljit.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Katar igra isto kao i mi jucer. Bit ce tvrda tekma kad budemo igrali protih Katara.
Odkad pratim EP i SP cini mi se da igra ovaj Rodriguez
Isto Mislim
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ali bukvalno u liniji, da je kamera sa druge strane bilo bi još jasnije.
Debilima sa foruma igrač bliži kameri uvijek pravi pometnju u glavi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nista specijalno ovo prvo pol Svicaraca, ocekivao sam vise od njih
Meni se ucinilo ruka Svicarca da je bila u offsajdu. Ruka se svakako ne broji tako da cisto sve
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Vise Qatar napravio u 20min nego mi za citavu utakmicu 
Svicarci ce nam stilom dosta vise odgovarat.
Svicarci ce nam stilom dosta vise odgovarat.
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 13 jun 2026, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa i s 3 boda cak imaju sanse da prodju, to mogu protiv nas ako ranije ne otkinu koji. Nisu ludi da skinu gace tek tako.
Zadnja izmjena: 231983, dana/u 13 jun 2026, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Mi kad budemo igrali sa Švicom bice crvenih kartona...
Previše tuku nasu braću iz Katara.. nije to u redu..
Previše tuku nasu braću iz Katara.. nije to u redu..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Nabijem te ja sad na karinu bas nekulturni stvore..Daduli je napisao/la: ↑13 jun 2026, 21:19Zato što nema pojma. Nabijem i tebe. I ovog ispod tebe što isto hoće 4-5-1. Pojma vi nemate. od 2014 prizivate tu formaciju. Najbolja formacija. Na forumu.Imamkarbarum je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:20Zasto ovo pises covjeku,covjek je bas bas objektivno misljenje iznio sa kojim se slaze 90 posto istinskih navijaca repke...4 4 2 je samoubistvo.
Niko na SP neće skinuti gaće, imao ili nemao šansu za prolaz. Posebno ekipe kao Katar koje će da jure svoj prvi bod na svjetskim prvenstvima.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Fudo, Google Adsense [Bot], Principatus i 24 gosta.