ove u savezu iduću u kavezu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
dabogda se 2009-e opametili!!!KODRO je napisao/la:neću vam čestitati novu a neču vala opsovati ni staru jedino želim da se što prije nađete iza rešetaka
ove u savezu iduću u kavezu
CheGuevara je napisao/la:http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=15371
et konja..sad mu Navijaci krivi sto su on i ostali igraci saveza pokrali te sve pare..Naravno da je bilo kazni za one baklije i sve to sto je se bacalo, ali nije to glavni razlog sto je NSFBiH u tolikim Minusu..sto nije seronja naveo cifre para sto su pokradene sa njihove strane, kad se vec pravi pametan...mislim inace nisam taj tip, sto daje takve izjave od sebe, ali dabogda svima, sto su pokrali te pare otisle bas te pare u ljekove
ne želi nikome što ne želiš sebiRođeniMostar je napisao/la:Želim im sve najgore u 2009. godini !
taktika borba protiv saveza da ne idemo na utakmice može uništiti samo BH fudbal a nikako savezAdmir_Sa je napisao/la:Zlo koje je ubilo fudbal na ovim prostorima i sto je najkomicnije nastavlja ga ubijati, a narod ne konta....
iljo ce i dalje ici na utakmice hrv reprezentacije, jelic i tigar ubijati lovu po svojim kantonima, colakovic i onaj ceko i dalje ubirati iz saveza shakom i kapom, munibu ce i dalje savez placati cehove po bazenima, bosni, igmanu, njegov prijatelj ciro nacionale ce i dalje visiti u nekakvim emisijama i nasmijavati polupismene novinare...a svi clanovi 1688 komisija koje rade u savezu ce i dalje biti pripazeni odgovarajucim dnevnicama za mukotrpan rad, a sve ce to dragi moji biti DOK GOD BUDETE ISLI I GLEDALI BILO REPREZENTACIJU BILO NASHU PREMIER LIGU i trpali lovu na racun saveza
hljeba i igara
Ma njemu smo krivi zato sto je on kontao "uzet" sebi te pare,ali mi ga zajebli pa ih moro dat uefi.CheGuevara je napisao/la:http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=15371
et konja..sad mu Navijaci krivi sto su on i ostali igraci saveza pokrali te sve pare..Naravno da je bilo kazni za one baklije i sve to sto je se bacalo, ali nije to glavni razlog sto je NSFBiH u tolikim Minusu..sto nije seronja naveo cifre para sto su pokradene sa njihove strane, kad se vec pravi pametan...mislim inace nisam taj tip, sto daje takve izjave od sebe, ali dabogda svima, sto su pokrali te pare otisle bas te pare u ljekove
Steta sto se ovako ne bore za buducnost BiH fudbala, bili bi 20 godina unaprijed, no mi smo 20 godina vraceni unazadYNWA je napisao/la:bori se usanovic do zadnje kapi krvi
dok mi umremo od smijeha ova dilajla ce ponovo da se ugura u fotelju i da nam se smije jos puno puno godina.Zalosno jeste ali sta bi coek kao da neko nas nesto pita...ipak smo mi samo javnost...Giancarlo je napisao/la:ja kad sam taj intervju procitao u avazu jucer, nisam mogao sebi da dodem citav dan...ja neznam koji je njemu qurac, ali bi trebao potraziti strucnu psihijatrijsku pomoc, pa on jadnik jadni najjadniji se misli ponovo kandidirati tako sto ce izvaditi potvrdu o nekaznjavanju (konta lik dok me nisu kaznili da se prijavim, poslije ko vas j..e sve
![]()
![]()
) ali ipak je najbolji dio intervjua kad kaze da javnost nije protiv njega, e to sam umalo umro od prevelikog i iznenadnog naleta smijeha...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100% si u pravu i ja mislim dok se kod nas raja nedigne kao nako u grckoj recimo znaci hajmo palit razbijat pljackat da se nece nista ni promjenitCitizen-X je napisao/la:Treba imat obraz od izuzetno kvalitetnog djona pa samo bit' Munib Usanovic - a za "obnasanje" funkcije na nacin na koji taj pro-cetnicki lik dozivljava sebe, svoju ulogu, reprezentaciju kao i drzavu - ja mislim da ni cijela obucarska radnja ne bi bila dostatna.
Ne postoji nacin da se bilo sta promijeni, ma koliko to pateticno zvucalo jer kriticna masa ljudi sjedi kuci i trlja bradu sto uopste ima priliku da vidi Bajern na TV-u bez daljinskog. Apatija beznadja prisutna na sve strane i mnogo koga vise i nije briga sta se desava sa fudbalom dok mu je zima ili nema cestitog hljeba da jede, a problem je mnogo kompleksniji, mnogo siri od jednog saveza jer savez kontrolise politika a svako iole normalan vidi sta gladimudani u vlasti rade manipulisuci ljudskim strahom, beznadjem, lazima i medijima - da bi samo ostvarili svoje ciljeve.
Savez je samo paradigma kompletnog sistemskog uredjenja i bez reseta kompletnog drustva - dakle kompletnih drustvenih previranja, sto je opet odstupanje sa teme ali neumitno i bezuslovno ima veze sa tim - jer je postojeca BH drustvena postavka kompletno bazirana na stelama, vezama, poznanstvima, podobnostima i svim inim indikatorima rodjacko-mafijasko-jaranskih odnosa.
Jadno i tuzno - da mozemo - a ne mozemo nista kao ljudi sa srcem uciniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.