Sjecal se ko ovog legendarnog golmana???
U nedjelju igra svoju oprostajnu utakmicu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ahn izbacio Italiju,pa njeg izbacili iz Bolognenevjernik je napisao/la:sjeca li se neko Ahn-jung Hwana, onaj sto je izbacio Italiju sa SP-a 2002, pa Phillip Cocu, Michael Reiziger, Tore Andre Flo
Batistuta zivi u Australiji,a oprostio se 2005. u Arabiji.Iako je zavrsio skolu za trenere,nema nikakve ambicije za fudbal.nevjernik je napisao/la:nijedna tema me nije zainteresovala kao ova, ima zaista puno igraca koje sam kao mali gledao, al posljednjih godina ne znam nista o njima, jedan Batistuta naprimjer
iz Perugie ne iz Bologne.demir44 je napisao/la:Ahn izbacio Italiju,pa njeg izbacili iz Bolognenevjernik je napisao/la:sjeca li se neko Ahn-jung Hwana, onaj sto je izbacio Italiju sa SP-a 2002, pa Phillip Cocu, Michael Reiziger, Tore Andre Flo![]()
![]()
U koreji je sad
RENE HIGUITA,ma lik je lud 100%
Padova ili Pro Patria,neznam taccno__Liedson__ je napisao/la:Vedin Music ??
Trebalo bi da je u Espanyolu.__Liedson__ je napisao/la:nakamura ?? jel i sad u celtic-u ??
Svi se davno oprostili osim Gravesena,on je nedavnonevjernik je napisao/la:Demetrio Albertini, Thomas Gravesen (znal ko sta je s ovim covjekom), van Hooijdonk, Adrian Ilie
al jes bio igracina imam i sad njegov dres argentina broj 9, a pade mi na pamet i karambeu i ivan campoJohnyx95 je napisao/la:Batistuta zivi u Australiji,a oprostio se 2005. u Arabiji.Iako je zavrsio skolu za trenere,nema nikakve ambicije za fudbal.nevjernik je napisao/la:nijedna tema me nije zainteresovala kao ova, ima zaista puno igraca koje sam kao mali gledao, al posljednjih godina ne znam nista o njima, jedan Batistuta naprimjer
Odmara i uziva igrajuci polo.![]()
Ehh Skorpion
sand zavrsio karijeru u schalkeu a asamoah je jos aktivan !!Johnyx95 je napisao/la:Retirement
On 27 January 2009, Thomas Gravesen announced his retirement from professional football after he failed to find a new club after being released from Celtic FC. However, on 12 September 2009, he revealed in an interview with FourFourTwo magazine that he has been approached by a number of clubs about a possible return to football.
Ebbe Sand?Gerald Asamoah?
JOOOJ Agali,eno ti ga na Kipru,jos igra__Liedson__ je napisao/la:sand zavrsio karijeru u schalkeu a asamoah je jos aktivan !!Johnyx95 je napisao/la:Retirement
On 27 January 2009, Thomas Gravesen announced his retirement from professional football after he failed to find a new club after being released from Celtic FC. However, on 12 September 2009, he revealed in an interview with FourFourTwo magazine that he has been approached by a number of clubs about a possible return to football.
Ebbe Sand?Gerald Asamoah?
victor agali ? lars ricken ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.