Rukomet: Liga Prvaka
Re: Rukomet: Liga Prvaka
onako losa igra zagreba se ne moze vise ponoviti, pogotovo kire lazarova, nerijesen i nije toliko los rezultat kada se zna da igramo bolje u gostima nego kod kuce. za los rezultat se djelomicno ina i sponzori pobrinuli djeleci dzabane ulaznice. tako je to kada tetke i strine dodju navijati. idemo dalje nema predaje
bh hrvat je napisao/la:onako losa igra zagreba se ne moze vise ponoviti, pogotovo kire lazarova, nerijesen i nije toliko los rezultat kada se zna da igramo bolje u gostima nego kod kuce. za los rezultat se djelomicno ina i sponzori pobrinuli djeleci dzabane ulaznice. tako je to kada tetke i strine dodju navijati. idemo dalje nema predaje
Kiel pobjeduje laganini u uzvratu
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
govorio si i da ce kiel razbiti zg 10 razlike u 1. tekmi pa je bio X
ostavi se prognoziranja
ostavi se prognoziranja

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
kad budes neki rukometni strucnjak ili mozda gatar javi se, a dotad odi na jednu čelikovu utakmicu a ne pravi se neki navijac preko INTERNET-a
Kiel izbacen iz LP, Zagreb CO u polufinalu
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
tko jos moze uzivati u igrama svaba osim ovih nasih pecalbara, ljubo vukic veceras rece da ne idu spustenih gaca, sto najbitnije. ici na pobjedu pa i ako popusimo deset razlike nije kukavicki izgubljena utakmica
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
THW Kiel - Zagreb 31-27
Utakmica se moze opisati u jednoj rijeci. Kiel se igrao sa Zagrebom. Zagreb se priblizi na na minus dva ili tri oni opet odu na 5 ili 6 razlike, pa tako cijelu utakmicu. Isto kao da neko lezi na podu, pa se jadnik digne na koljena a ovaj ga maljem po glavi.
U prvom poluvremnu Kiel je Zagrebu ocitao rukometnu lekciju.
PS. Hrvati se definitvo boje Omeyera.
Utakmica se moze opisati u jednoj rijeci. Kiel se igrao sa Zagrebom. Zagreb se priblizi na na minus dva ili tri oni opet odu na 5 ili 6 razlike, pa tako cijelu utakmicu. Isto kao da neko lezi na podu, pa se jadnik digne na koljena a ovaj ga maljem po glavi.
U prvom poluvremnu Kiel je Zagrebu ocitao rukometnu lekciju.
PS. Hrvati se definitvo boje Omeyera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
kad tvoja bosna uopce dode u LP i kad izgubi od KIEL-A manje od 30 razlike mozes nesto govoriti o Zagrebu.Rz88 je napisao/la:31-27![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta reci ubili ih Njemci, zezali se pri kraju, i molim one koji su toliko pljuvali kiel i uzdizali zagreb da se javi, kiel sa ciudadom odlucuje o prvaku europe, ostale ekipe su samo drugi razred za njig.
uostalom ti sigovorio da ce u zg biti 10 a u kielu 20 razlike... na kraju 4.
lijecis ovde svoje komplexe jer bosna nemoze prismrdit ni Zagrebu ni Kielu ni lp uopce..
Ti meni spominjes Bosnu a nesto pricas o kompleksima, kakve veze ima Bosna i oba tema, idi i lijeci se , to ti je potrebno.
Koju si ti utakmicu gledao ??????
Ljudi dodju na 6-7 razlike i zezaju se, nesto se zagreb trza ko riba na suhome i opet kiel pocinje igrati, smijesan si.
rekao sam 10 razlike i bilo bi i 10 i vise da su igrali punom snagom, i usput kako ih goppingen umori haha, jao , jao, smiesnih ljudi.
Kiel je prosao dalje i cekamo sljedecu zrtvu, a spominjanje jedne Bosne u ovome je smijesno, Bosna je ispala iz Lp i sigurno su medju 20 najboljih u Europi, i to je veliko za stanje u nasoj drzavi.
Koju si ti utakmicu gledao ??????
Ljudi dodju na 6-7 razlike i zezaju se, nesto se zagreb trza ko riba na suhome i opet kiel pocinje igrati, smijesan si.
rekao sam 10 razlike i bilo bi i 10 i vise da su igrali punom snagom, i usput kako ih goppingen umori haha, jao , jao, smiesnih ljudi.
Kiel je prosao dalje i cekamo sljedecu zrtvu, a spominjanje jedne Bosne u ovome je smijesno, Bosna je ispala iz Lp i sigurno su medju 20 najboljih u Europi, i to je veliko za stanje u nasoj drzavi.
medu 20 ?
od kog ste izgubili neki dan sveukupno 10-12 razlike?
niste vi n u TOP 30.
momcad vam je bruka

od kog ste izgubili neki dan sveukupno 10-12 razlike?

niste vi n u TOP 30.
momcad vam je bruka
volio sam zagreb al zbog ovakvih primtivaca iz nase lijepe BOSNE I HERCEGOVINE a ne iz nase susjedne hrvatske mogao bi poceti da ga mrzim koji si ti debil izgubite i odma nalazite krivicu u nekom drugom i trazite alibi u nekome i cuj sto bosna ne dodje u cetvrtfinale LP pa debilu jedan ova bosna i zagreb se nemogu porediti u istom kontekstu zagreb je iskreno bolja ekipa ali je bosna trenutno u top 20 najboljih na svijetu pa 5 sezona zaredom igramo LP to je uspjehjurek je napisao/la:medu 20 ?![]()
![]()
![]()
od kog ste izgubili neki dan sveukupno 10-12 razlike?![]()
niste vi n u TOP 30.
momcad vam je bruka
iz Knina sam.tm 87 2 je napisao/la:volio sam zagreb al zbog ovakvih primtivaca iz nase lijepe BOSNE I HERCEGOVINE a ne iz nase susjedne hrvatske mogao bi poceti da ga mrzim koji si ti debil izgubite i odma nalazite krivicu u nekom drugom i trazite alibi u nekome i cuj sto bosna ne dodje u cetvrtfinale LP pa debilu jedan ova bosna i zagreb se nemogu porediti u istom kontekstu zagreb je iskreno bolja ekipa ali je bosna trenutno u top 20 najboljih na svijetu pa 5 sezona zaredom igramo LP to je uspjehjurek je napisao/la:medu 20 ?![]()
![]()
![]()
od kog ste izgubili neki dan sveukupno 10-12 razlike?![]()
niste vi n u TOP 30.
momcad vam je bruka
Drug, bili smo 3 u grupi lp, i skoro smo prosli, nemoj pisati gluposti, pratis li ti ikako lp citavu, ili pratis samo "svoj" voljeni zagreb.
da se razumijemo ja nemam nista protiv bosne kao kluba ali imam protiv ljudi koji su navijali za kiel samo zato sto igra sa Zagrebom i tako lijeci svoje komplexe. kolko god vi to negirali to je tako..
Eto parova,
Kiel - Lowen
Ciudad - HSV
pa eto mogli bi lako imat reprizu proslogodinjeg finala
iako bi hamburg mogo malo zakomplikovat zivot realu 
Kup pobjednika:
Valladolid - Amicitia
Nordhorn - Kadetten
Kiel - Lowen
Ciudad - HSV
pa eto mogli bi lako imat reprizu proslogodinjeg finala

Kup pobjednika:
Valladolid - Amicitia
Nordhorn - Kadetten
@jurek
ti imas kompleks prema meni sto navija za ekipu koju pratim jos otkako sam bio u njemackoj u vrijeme kada je gummersbach i magdeburg harali, zato suti vise, i idi lieci ti te komplekse koje toliko prizivas..
Dosta zanimljivo, lowen ima cvrstu odbranu i sugurno su neogodan protivnik, jos se prva utakmica igra u nas na domacem terenu, biti ce tesko ali i dalje smatram da smo dosta jaci.
Druga utakmica je veoma jaka, ali ciudad je favorit, hsv se pokazao kao valitetna ekipa, ali izgubiti kod kuce od flensburga je pokazatelj da nisu medju najjacima, ciudad godinama u vrhu i siguran sam da ce se opet sa kielom boriti za prvaka, samo da ne bude ko prosle godine .
ti imas kompleks prema meni sto navija za ekipu koju pratim jos otkako sam bio u njemackoj u vrijeme kada je gummersbach i magdeburg harali, zato suti vise, i idi lieci ti te komplekse koje toliko prizivas..
Dosta zanimljivo, lowen ima cvrstu odbranu i sugurno su neogodan protivnik, jos se prva utakmica igra u nas na domacem terenu, biti ce tesko ali i dalje smatram da smo dosta jaci.
Druga utakmica je veoma jaka, ali ciudad je favorit, hsv se pokazao kao valitetna ekipa, ali izgubiti kod kuce od flensburga je pokazatelj da nisu medju najjacima, ciudad godinama u vrhu i siguran sam da ce se opet sa kielom boriti za prvaka, samo da ne bude ko prosle godine .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.