To je cinjenicareds je napisao/la:Postao/la ljubav dana 26 feb 2010, 18:31
Fulham je bolji od Juventusa na svakoj poziciji, osim mozda na golmanskoj.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je cinjenicareds je napisao/la:Postao/la ljubav dana 26 feb 2010, 18:31
Edo_Majka je napisao/la:To je cinjenicareds je napisao/la:Postao/la ljubav dana 26 feb 2010, 18:31
Ni u ovo nismo sigurnireds je napisao/la:Postao/la ljubav dana 26 feb 2010, 18:31
NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
ja jesam...al' nije bas....znas...Wolverine je napisao/la:da ti iskreno kazem, ni ja nikada nisam sreo muskarca koji navija za arsenal. ovo ozbiljno govorim.
I meni je taj najaci smijao sam se ko lud i sad se smijem kad mi naumpadneDevil je napisao/la:Meni je najjaci post uz ovaj @No Name onaj kada je na onoj temi vezano za 16.kolo neki lik napisao 7:0 za Zrinjski a ovaj mu odgovara Jesili ti sta radioaktivno doruckovao.![]()
EmirTM87 je napisao/la:NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
Vrh !EmirTM87 je napisao/la:NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
Masan...EmirTM87 je napisao/la:NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
EmirTM87 je napisao/la:NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
EmirTM87 je napisao/la:hehehe...al te isfura momacki
tax je napisao/la:ime mi je bot a prezivam se botonja
a zovume razlicitim oblicima bot
Trenutno korisnika/ca: alemsa, BaiMai, RobertHrkac555, StevieG8 i 20 gostiju.