Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

mirzza
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Post Postao/la mirzza » 28 jul 2010, 15:30

kksiroki je napisao/la:Neznam tko po ovom forumu ima kakve ovlasti ali ako već nekome pobrišete post pojasnite zbog čega i ko ga je pobrisao , vjerujem da je Nermin jer je moderator , moj post je imao itekako veze sa BH ekipom i zamolio bi te da mi ne diraš postove jer inače dopuštaš svačija **** ovdje .
još jednom ponavljam svaka pobjeda BH u kvalifikacijama će biti ravna senzaciji tj. usponu na Mont Everest .
Imas repku u kojoj igraju tvoji sugradjani i prati je, ostavi nas da pratimo ono sto volimo i da se nadamo pobjedama.
Dosta nam je nase muke, jos nam ti trebas prisjedati.
Prati pripreme za Tursku i to je to ;)

Ako si vec mangup ponudi opkladu za svaku pobjedu BiH
Cuva Bog Zelju svog!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 28 jul 2010, 16:50

Posto sam se tek ukljucio oko dogadadnja oko reprezentacije zanima me da li ima supertalentovanog jazvina na pripremama :D ?

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 jul 2010, 16:56

ensadek je napisao/la:Posto sam se tek ukljucio oko dogadadnja oko reprezentacije zanima me da li ima supertalentovanog jazvina na pripremama :D ?
Ima, al se povrijedi u svakoj prijateljskoj tekmi :D :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jul 2010, 17:02

Ja ne znam kako Jazvin uopste dobije poziv da igra,pa covjek fula nemoguce :evil: i jos se zove da igra ccc.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 jul 2010, 17:09

harry_90 je napisao/la:Ja ne znam kako Jazvin uopste dobije poziv da igra,pa covjek fula nemoguce :evil: i jos se zove da igra ccc.
sto ti neigras umjesto njega ccc :D ????

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jul 2010, 17:13

zenicanin je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ja ne znam kako Jazvin uopste dobije poziv da igra,pa covjek fula nemoguce :evil: i jos se zove da igra ccc.
Kakve to veze ima,on ovo radi od malih nogu,pa opet nema pojma,covjek fula nemoguce,nervira me totalno,gubi lopte kako stigne.To ti zadovoljan njegovom igrom ?

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 jul 2010, 17:19

harry_90 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:
Kakve to veze ima,on ovo radi od malih nogu,pa opet nema pojma,covjek fula nemoguce,nervira me totalno,gubi lopte kako stigne.To ti zadovoljan njegovom igrom ?
pa da nema pojma nebi igro za reprezentaciju i nebi imao klub ili bi igro u A2 ligi sjever,tacno je da ova reprezentacija nema kvalitet od one koju je predvodio markovic,mrsic.. ali ipak je zasluzio poziv a i nemamo neki izbor pod kosem

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2010, 17:19

Nemamo boljih. :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jul 2010, 17:22

Omerbavarac je napisao/la:
Nemamo boljih. :roll: :roll:
Jbg znam,nismo Amerika,ali brate on sto profula to bi dijete od 10 godina pogodilo,izgubi loptu bezveze,nema brzine,dodje pod kos profula jos zaradi licnu . Mogao bi se barem malo potrudit,a ne onako smijesno fulat i pravit licne greske.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 jul 2010, 17:51

http://www.fiba.com/pages/eng/fc/even/r ... nkMen.html

neznam jesteli znali al mi smo 49 reprezentacija na fibinoj rang listi u kosarci,sramota kad vidim ko je sve ispred nas

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 28 jul 2010, 18:33

mirzza je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Neznam tko po ovom forumu ima kakve ovlasti ali ako već nekome pobrišete post pojasnite zbog čega i ko ga je pobrisao , vjerujem da je Nermin jer je moderator , moj post je imao itekako veze sa BH ekipom i zamolio bi te da mi ne diraš postove jer inače dopuštaš svačija **** ovdje .
još jednom ponavljam svaka pobjeda BH u kvalifikacijama će biti ravna senzaciji tj. usponu na Mont Everest .
Imas repku u kojoj igraju tvoji sugradjani i prati je, ostavi nas da pratimo ono sto volimo i da se nadamo pobjedama.
Dosta nam je nase muke, jos nam ti trebas prisjedati.
Prati pripreme za Tursku i to je to ;)

Ako si vec mangup ponudi opkladu za svaku pobjedu BiH
Moje pravo da navijam za koga želim , a to što ti i slični tebi od kojih sam ja pogledao mnogo više utakmica BH repke koji pokušavaju imati ekskluzivu za navijanje/bodrenje BH repke odj...... u dvokoraku . Opkladu , o čem ti pričaš , moj prvi post koji je Nermin obrisao je bio malo sažetiji i glasio je " kako repka igra u pripremama svaka pobjeda će biti kao uspon na ME" a kad mi je pobrisao post iz sebi znanih razloga onda sam naprao malu korekciju s slijedećim postom , i zar sam nešto slagao , zar nije realno tako , zar svi vi cijelo vrijme ne pričate isto ili možda ja iz Širokog nemam pravo na komentar vezan za BH repku .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 jul 2010, 18:37

zenicanin je napisao/la:http://www.fiba.com/pages/eng/fc/even/r ... nkMen.html

neznam jesteli znali al mi smo 49 reprezentacija na fibinoj rang listi u kosarci,sramota kad vidim ko je sve ispred nas
haha :D al ove 3 repke koje su bolje od nas su mi odmah zapele za oko: kineski tajpeh, djevicanska ostrva i centralna africka republika :lol: pa je li to moguce :D zar oni i znaju sta je kosarka :lol: ali makedonija je vrlo dobra repka,mislim trenutno bolja od nas pa dijele mjesto sa nama. ali ebo ti ovo, isto fifa-ina lista, puno gorih repki ima od nas, a bolje su plasirane od bih
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 28 jul 2010, 18:41

kk siroki vidio sam ti ja post, uredu je to sto si rekao i slazem se sa tobom da ce svaka pobjeda biti nesto ogromno, ali sto ti je post obrisan znas i sam jer onom makedoncu (to je vec drugi koji se registrovao pa nestao u tami) si savjetovao da se kloni nas jer ne zna s kim ima posla barem sam te tako skontao ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 jul 2010, 20:08

vuvu_zzz je napisao/la:kk siroki vidio sam ti ja post, uredu je to sto si rekao i slazem se sa tobom da ce svaka pobjeda biti nesto ogromno, ali sto ti je post obrisan znas i sam jer onom makedoncu (to je vec drugi koji se registrovao pa nestao u tami) si savjetovao da se kloni nas jer ne zna s kim ima posla barem sam te tako skontao ;)
prvo je bilo zamaskiravanje ovoga drugog sto je bila glavna poenta, a to nema veze sa ovim topicom, nastavisli sa insistiranjem na ovom umjesto da pratis topic gumica ce opet raditi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 28 jul 2010, 20:20

ma dobri smo mi ba, igramo po sistemu igraj dok ne pobijedimo onoga s kim igramo, sace protiv austrije jos koja tekma

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 28 jul 2010, 20:53

Ja više volim što ovako gubimo u ovim pripremnim utakmicama.Bar nam je jasno da nemamo baš čemu da se nadamo pa ćemo se radovati svakoj pobjedi.Mada opet mislim da bi sa Vardom bili puno bolji.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 jul 2010, 21:14

baggio je napisao/la:Ja više volim što ovako gubimo u ovim pripremnim utakmicama.Bar nam je jasno da nemamo baš čemu da se nadamo pa ćemo se radovati svakoj pobjedi.Mada opet mislim da bi sa Vardom bili puno bolji.
Nekako mi je Varda cudan,prosli kvalifikacioni ciklus kad nije imao kluba odma se odazvao i iskazivao je "patriotizam" ali sad kad ima ugovor sa klubom i dobru placu nije se odazvao na pripremame.Cudi me i to kako se bio odlucio odjednom da igra za reprezentaciju u 34-toj godini,zar je moguce da covjek sa 34 godine odjednom pozeli da zaigra za reprezentaciju???

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 jul 2010, 22:09

zenicanin je napisao/la:
baggio je napisao/la:Ja više volim što ovako gubimo u ovim pripremnim utakmicama.Bar nam je jasno da nemamo baš čemu da se nadamo pa ćemo se radovati svakoj pobjedi.Mada opet mislim da bi sa Vardom bili puno bolji.
Nekako mi je Varda cudan,prosli kvalifikacioni ciklus kad nije imao kluba odma se odazvao i iskazivao je "patriotizam" ali sad kad ima ugovor sa klubom i dobru placu nije se odazvao na pripremame.Cudi me i to kako se bio odlucio odjednom da igra za reprezentaciju u 34-toj godini,zar je moguce da covjek sa 34 godine odjednom pozeli da zaigra za reprezentaciju???

varda je 79. godište.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 jul 2010, 22:32

harishp je napisao/la: Kako @nerminh 74 rece,(a cova ne pise neprovjerene vjesti)Mirza ti je SAD na pripremama Caje laborala. :roll: Toliko o odobrenju doktora.
Ledja su mu samo u tim uslovima dobra.
@Necromacer,proful'o si.... Tele ti nije Tuzlak :mrgreen:
Da, a Caja se očito priprema na Jablaničkom jezeru!!! :D
Dajte ljudi,prvo se malo informišite prije nego što svakakve gluposti napišete !!!
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 jul 2010, 23:05

neko_iz_mase je napisao/la:
harishp je napisao/la: Kako @nerminh 74 rece,(a cova ne pise neprovjerene vjesti)Mirza ti je SAD na pripremama Caje laborala. :roll: Toliko o odobrenju doktora.
Ledja su mu samo u tim uslovima dobra.
@Necromacer,proful'o si.... Tele ti nije Tuzlak :mrgreen:
Da, a Caja se očito priprema na Jablaničkom jezeru!!! :D
Dajte ljudi,prvo se malo informišite prije nego što svakakve gluposti napišete !!!
sada ovo vidim
nisam mislio ovog trenutka jer caja jos nije zapocela pripreme, nego da ce se odmah pojaviti na pripremama jer njegova povrijeda ledja ne odudara previse od uobicajenih povrijeda koje igraci vuku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.