Saša Papac
Re: Saša Papac
Ako je princip, da čovjeku prolaze godine i karijera bez da pomogne svojim saigračima iz repke da ostvare velike ciljeve, onda yepem ja taj princip...
Razumljivo je da se trebaju napraviti promjene u savezu, ali činjenica je da nema dovoljno kritične mase da bi se te smjene napravile.
Tu činjenicu ja potkrepljujem argumenom, da na utakmici Kodro,Bola i prijatelji nije bilo ni 10 000 ljudi. Znači velikoj večini naroda odgovara situacija kakva jeste.Trebalo je biti puno koševo, ali jbg, bolje gledat na TV-u.
Džeko je puno veća zvijezda od Papca, ali opet igra i jedva čeka okupljanje...
Razumljivo je da se trebaju napraviti promjene u savezu, ali činjenica je da nema dovoljno kritične mase da bi se te smjene napravile.
Tu činjenicu ja potkrepljujem argumenom, da na utakmici Kodro,Bola i prijatelji nije bilo ni 10 000 ljudi. Znači velikoj večini naroda odgovara situacija kakva jeste.Trebalo je biti puno koševo, ali jbg, bolje gledat na TV-u.
Džeko je puno veća zvijezda od Papca, ali opet igra i jedva čeka okupljanje...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma brate slatki Marjana,Papeta,Sinanovica,Hanku Paldum,Halida beslica,Vugdalica,Dodika,Tihica i jos dva autobusa i u Skotsku.
Svjetla,kamera kreciiiiiiii.Eh deder S,S,S Sale sto bi Edo Majka rekao u cemu je problem.
''More''..... ti si nas Gorbacov'',ne more ''ni kozjom stazom u Mostar i bog te veselio.
Pa nek se on Gavrilo Principa do mile volje.
Ti drvenih,vodunjavih principa mi je pun k....linac.
Svjetla,kamera kreciiiiiiii.Eh deder S,S,S Sale sto bi Edo Majka rekao u cemu je problem.
''More''..... ti si nas Gorbacov'',ne more ''ni kozjom stazom u Mostar i bog te veselio.
Pa nek se on Gavrilo Principa do mile volje.
Ti drvenih,vodunjavih principa mi je pun k....linac.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma bih ima kvalitetnih igrača pa se mogu razbacivati kvalitetom saše papca pa ga ne trebaju zvati. pa švabe sa takvim kvalitetom koji imaju raspravljaju zašto se ne zove pobjeglica kuranji. još kad se zna da bih uopće nema lijevoga beka, ah zaboravi tu je ibričić, jedan od najboljih bocnih igrača u evropi....
Ibricic makar nece okrenuti ledja repki,za razliku od kockastih Gavrila Principa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ima i onih koji nisu kockasti poput onoga iz jablanice pa okrenu ledja bosni . najlakše je čovjeka popljuvati po nacionalnoj osnovi kao što su neki doboljubi baki uradili
Taj nije kockasti on je mali zeleni.
Ali taj mali zeleni je punih deset godina drapao pa nekome malo.
Ovom samo kad se sjetim Brisela nesto mi se odmah onaj poziv i ne urucuje.To je iz tehnickih razloga a ne nacionalnih.

Ovom samo kad se sjetim Brisela nesto mi se odmah onaj poziv i ne urucuje.To je iz tehnickih razloga a ne nacionalnih.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vojislav Radja pozvao Sasu Papca treba mu lijevi bek suter::::a posto je situacija u rukometnom savezu odlicna ovaj je odlucio prihvatiti poziv, skonto covjek
kaze znam ja i rukama a i dokazao se bezbroj puta

- velez_mostar
- Kontakt:
Sasa je gospodin sa obrazom!!
neka gospodin ostane sto je bio i do sada...PAPAK...velez_mostar je napisao/la:Sasa je gospodin sa obrazom!!
Mozda rukometnoj reprezentaciji treba doktor,pa eto vidi da tebe utrpajuneznalica je napisao/la:Vojislav Radja pozvao Sasu Papca treba mu lijevi bek suter::::a posto je situacija u rukometnom savezu odlicna ovaj je odlucio prihvatiti poziv, skonto covjek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Rotor Volgograd...
hahhaha...mozda...demir44 je napisao/la:Mozda rukometnoj reprezentaciji treba doktor,pa eto vidi da tebe utrpajuneznalica je napisao/la:Vojislav Radja pozvao Sasu Papca treba mu lijevi bek suter::::a posto je situacija u rukometnom savezu odlicna ovaj je odlucio prihvatiti poziv, skonto covjek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Joj opet vi ....raspravljat o ovome je uvijek postoji ali,ali,...... 

e vala baš je se zeleni haso nadrapao u tih deset godina, pa ni šerlok holms ne bi mogao pronaći utakmicu u kojoj je on dobro za repku odigraoharishp je napisao/la:Taj nije kockasti on je mali zeleni.Ali taj mali zeleni je punih deset godina drapao pa nekome malo.
- -Barcelona-
- Kontakt:
serlok homsbh hrvat je napisao/la:e vala baš je se zeleni haso nadrapao u tih deset godina, pa ni šerlok holms ne bi mogao pronaći utakmicu u kojoj je on dobro za repku odigraoharishp je napisao/la:Taj nije kockasti on je mali zeleni.Ali taj mali zeleni je punih deset godina drapao pa nekome malo.

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Go-vana i ljudi-Barcelona- je napisao/la:serlok homsbh hrvat je napisao/la:e vala baš je se zeleni haso nadrapao u tih deset godina, pa ni šerlok holms ne bi mogao pronaći utakmicu u kojoj je on dobro za repku odigraoharishp je napisao/la:Taj nije kockasti on je mali zeleni.Ali taj mali zeleni je punih deset godina drapao pa nekome malo.
Ovom samo kad se sjetim Brisela nesto mi se odmah onaj poziv i ne urucuje.To je iz tehnickih razloga a ne nacionalnih.![]()
brate sto me nasmija,al mislim da je igrao dobro protiv san marina u jednoj tekmi al nisam siguran jel bio san marino

Nije Serlok nego Herlock Sholms.Ebo repke i ekipe za koju vi navijate.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
haso je ostavio dubok trag u bih repci sa svojim nezaboravnim partijama i golovima, mozda mu prirede oprostajnu utakmicu protiv djerdjeleza ili turbine. toliko o njemu. ipak se treba vratiti na temu o najboljemu bočnome igraču kojega trenutno bih ima
- the scouser
- Kontakt:
Zovi i mene necu ni ja ledja okretat'.....harishp je napisao/la:Ibricic makar nece okrenuti ledja repki,za razliku od kockastih Gavrila Principa.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Od tebe koristi kao i od Gavrilathe scouser je napisao/la:Zovi i mene necu ni ja ledja okretat'.....harishp je napisao/la:Ibricic makar nece okrenuti ledja repki,za razliku od kockastih Gavrila Principa.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Papac nikad nije igro za Bosnu srcem, nego samo da se proda. da je to neki patriota, vratio bi se on davno

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Pa zar nije Braco bolji bocni igrac od onog sto ga je tvoj komsija zemljoradnik nazvao klocem i varalicom.Pa zato se i ne odaziva.bh hrvat je napisao/la:haso je ostavio dubok trag u bih repci sa svojim nezaboravnim partijama i golovima, mozda mu prirede oprostajnu utakmicu protiv djerdjeleza ili turbine. toliko o njemu. ipak se treba vratiti na temu o najboljemu bočnome igraču kojega trenutno bih ima
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.