Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 13 feb 2010, 10:40

boozer bi mogao wade bi isto mogao zanmisliti ako ode iz miamia a uslov je ekipa za titulu a miami to nema i tesko ce imat e recite gdje bi drugo isao u ekipu za koju navija uz koju je odrasstao gdje ima kucu prijatelje poorodicu ili ne znam new yort new yerse gdje drugo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 11:51

Ja ne bih volio Boozera, a ne znam ni da li bih volio Wade-a. Joe Johnsona bih volio najviše aaa, kako mi je drag igrač, a i Bosh.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 feb 2010, 16:24

ma bilo ko od ovih je super johnsonm i bosh naravno mozda i najbolje opcija sigurno bi to bilo idealno johnson pravi bek suter i pravi krilni centar bas ono sto treba bullsima vidjecemo

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 feb 2010, 18:31

t mac za tomasa salmonsa i milera pregovori su u toku

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2010, 20:29

evo Wade je izjavio i zvanicno da mu godi interesovanje Bullsa :).. kao fino mu je misliti o chicagu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 feb 2010, 20:56

ma naravno i mislim ak bude isao iz miamia ak miami ne bude imao ekipu konkurentnu prvi izbor bi mu trebali biti bullsi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2010, 21:36

evo valjda moguce je Tomas i Pargo za Al Haringtona.. ovdje opet dobijamo nesto novca za slijedecu sezonu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 feb 2010, 20:42

t mac jos u chicagu trenira miller tomas u zamjenu sta se ceka vise kaze wade trenirao cijelo ljeto s t macom u chicagu i kaze da jos moze odigrat na vrhunskom nivou a ak dode to je novi razlog za wade da bude u chicagu

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 15 feb 2010, 21:04

hoce li knicksi dobit po p-i-c-ki sutra? bitno za kladionicu....:D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 feb 2010, 21:12

igraj bullse

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 feb 2010, 21:57

Bullsi mislim da moraju dovest T-maca u ekipu covjek je gladan utakmica i titula,a takav igrac im fali,igrac koji ima od suta do prodora znaci ima sve sto jednom beku-suteru vrhunskom treba,nadam se da ce ga Bullsi potpisat i dovest jos Bosha i onda cemo da opet gledamo dominaciju Chicaga u NBA ligi i nadam se da ce vodja biti Rose(jest mlad,al mislim da moze biti vodja).

Bullsi i Rocketsi su mi najdrazi klubovi i jako sam ljut sto se nedaje vise prostora Tracy-ju pa se nadam da ce potpisat za Bullse.. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 feb 2010, 22:45

BIHfan je napisao/la:Bullsi mislim da moraju dovest T-maca u ekipu covjek je gladan utakmica i titula,a takav igrac im fali,igrac koji ima od suta do prodora znaci ima sve sto jednom beku-suteru vrhunskom treba,nadam se da ce ga Bullsi potpisat i dovest jos Bosha i onda cemo da opet gledamo dominaciju Chicaga u NBA ligi i nadam se da ce vodja biti Rose(jest mlad,al mislim da moze biti vodja).

Bullsi i Rocketsi su mi najdrazi klubovi i jako sam ljut sto se nedaje vise prostora Tracy-ju pa se nadam da ce potpisat za Bullse.. 8-)
de mi objasni molim te kako ce t mac dopustiti da rose bude vodja ekipe.... rose treba biti vodja i zato im ne treba superzvijezda na bekovima... na krilima i visokim da... wade ili tmac bi ugusili roseov progres u vrhunskog igraca

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 feb 2010, 22:49

felipe-s je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Bullsi mislim da moraju dovest T-maca u ekipu covjek je gladan utakmica i titula,a takav igrac im fali,igrac koji ima od suta do prodora znaci ima sve sto jednom beku-suteru vrhunskom treba,nadam se da ce ga Bullsi potpisat i dovest jos Bosha i onda cemo da opet gledamo dominaciju Chicaga u NBA ligi i nadam se da ce vodja biti Rose(jest mlad,al mislim da moze biti vodja).

de mi objasni molim te kako ce t mac dopustiti da rose bude vodja ekipe.... rose treba biti vodja i zato im ne treba superzvijezda na bekovima... na krilima i visokim da... wade ili tmac bi ugusili roseov progres u vrhunskog igraca
Wade bi mozda preuzeo da bude vodja,ali T-mac bi sigurno dao Rose-u vise prostora,jer Tracy-ju nije vise nidoceg samo do titule.Uglavnom ako dodje do trade-a mozemo jos dosta toga diskutovat,a isto tako Rose ce biti bolji igrac kad ce kraj sebe imat jednog iskusnog MCGrady-a. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 feb 2010, 22:50

pa eto onda.nek grade superstar igraca od rosea, i nek oko njega stave kloceve kao sto sad igraju. tako nikad nista nece osvojit. koga to oni onda treaju dovest?

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 feb 2010, 22:55

Wolverine je napisao/la:pa eto onda.nek grade superstar igraca od rosea, i nek oko njega stave kloceve kao sto sad igraju. tako nikad nista nece osvojit. koga to oni onda treaju dovest?
bosha, amarea, boozera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 feb 2010, 23:43

ma da hoce doc t mac a lider ekipe ce biti onaj ko bude najbolji ak bude rose ok wade ok t mac ok ko zasluzi a da je tako onda boston ne bi nikad titulu osvojio jer se ne bi mogli pierce garnet i allen dogovorit ko je voda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2010, 02:18

felipe-s je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:pa eto onda.nek grade superstar igraca od rosea, i nek oko njega stave kloceve kao sto sad igraju. tako nikad nista nece osvojit. koga to oni onda treaju dovest?
bosha, amarea, boozera...

Bullsi svakako paniraju dovesti jednog od njih poput Bozera,Amaria i Bosha, ali uz ovaj trade imali bi i T Maca koji bi sigurno prihvatio minimalnu ponudu za slijedecu sezonu...Wade bi mozda ugusio igru Rosa ali ne vjerujem da bi T Mac.U ostalom mi necmeo imati sanse dovesti dva igraca u ekipu slijedece sezone.Ja bih rado volio vidjeti Jo Johnsona i Bosha slijedece sezone, ali to nije realno ocekivati, zato nam je potreban neki trade igraca koji za slijedecu sezonu bi prihvatio minimalni ugovor, a to je sigurno T Mac.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 feb 2010, 13:18

evo da pitam momka koji je rekao da bi se dovodjenjem wadea direktno uticalo na razvoj rosea.

rose ako zeli titule morat ce se podrediti wadeu, a i amareu i boshu koji su bolji igraci nego on. pogledaj samo kako u celticsima stvari funkcionisu. pa tamo jedan od najboljih strijelaca u ligi nema iznad 20 poena u prosjeku, nisam siguran ali mislim da tamo niko nema 20 u prosjeku, a opet su u samom vrhu, a sve zvijezde uticu na razvoj rondove igre jer nema veliku slobodu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 feb 2010, 17:28

ima li novih vijesti zna li iko ista jeferson rado ima li jos sta novo

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 16 feb 2010, 22:33

dema je napisao/la:ima li novih vijesti zna li iko ista jeferson rado ima li jos sta novo
Od Al Jefersona nista Minesota odbila ponudu Chicaga
Tyrus i Deng za Jefersona

Lejkersi traze treci tim da bi uspjeli trade za heinricha
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.