Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Samo se ti zezaj. Vidjećeš kad mu menadžer kaže da ga traži Barcelona, pa svi to objave. Neće ti biti onda do šale.NoName je napisao/la: Jel od transfera u Englesku?
To će da objave engleski mediji a saznat će iz pouzdanih izvora. Nama će to ovdje da fino prenese FC BAYERN a da li će otići nije ni bitno, nek se priča o tome isto ko da je i bilo. :ugeek:Željovac je napisao/la:Samo se ti zezaj. Vidjećeš kad mu menadžer kaže da ga traži Barcelona, pa svi to objave. Neće ti biti onda do šale.NoName je napisao/la: Jel od transfera u Englesku?
Ti uvjek izgleda trazis "dlaku u jajetu"...Safet je vec odigro dosta utakmica za reprezentaciju i ova jedna utakmica po pitanju transfera mu nece nista posebno donijeti...Željovac je napisao/la:Pa ovo bi bio i dobar poslovni potez Nadarevića, taman da sam plati tu crkavicu. Nastupi za reprezentaciju svima dižu cijenu. Naročito igračima iz lige kakva je turska. Pa i njihovim klubovima.
Mislim da je najiskreniji i najborbeniji igrac upravo Sajo...i samo kaliko se zalaze i covjek daje svoj maximum...i sada opet pokazuje ljudsku velicinu...demir44 je napisao/la:Ti uvjek izgleda trazis "dlaku u jajetu"...Safet je vec odigro dosta utakmica za reprezentaciju i ova jedna utakmica po pitanju transfera mu nece nista posebno donijeti...Željovac je napisao/la:Pa ovo bi bio i dobar poslovni potez Nadarevića, taman da sam plati tu crkavicu. Nastupi za reprezentaciju svima dižu cijenu. Naročito igračima iz lige kakva je turska. Pa i njihovim klubovima.
A jel mislis da je Nadarevic plakao u Zenici jer mu je to moglo donijeti dobar transfer,il jednostavno COVJEK VOLI OVU DRZAVU,I SA PONOSOM UVJEK IGRA ZA REPREZENTACIJU
Koje ste vi životinje, pa to je nenormalno. Momci svoje komplekse liječite negdje drugdje,a ne ovdje na račun naših momaka koji srce ostavljaju na terenu za ovu zemlju... šta ste vi to uradili za Bosnu osim što serete svaki dan, po svemu i svačemu?? Da vam nije Safet kriv što ste piškili u krevet do svoje 15-te godine,a ko ih imate i toliko, jer ste na nivou retardiranog djeteta............Željovac je napisao/la:Samo se ti zezaj. Vidjećeš kad mu menadžer kaže da ga traži Barcelona, pa svi to objave. Neće ti biti onda do šale.NoName je napisao/la: Jel od transfera u Englesku?
Mukiol je napisao/la:Mislim da je najiskreniji i najborbeniji igrac upravo Sajo...i samo kaliko se zalaze i covjek daje svoj maximum...i sada opet pokazuje ljudsku velicinu...demir44 je napisao/la:Ti uvjek izgleda trazis "dlaku u jajetu"...Safet je vec odigro dosta utakmica za reprezentaciju i ova jedna utakmica po pitanju transfera mu nece nista posebno donijeti...Željovac je napisao/la:Pa ovo bi bio i dobar poslovni potez Nadarevića, taman da sam plati tu crkavicu. Nastupi za reprezentaciju svima dižu cijenu. Naročito igračima iz lige kakva je turska. Pa i njihovim klubovima.
A jel mislis da je Nadarevic plakao u Zenici jer mu je to moglo donijeti dobar transfer,il jednostavno COVJEK VOLI OVU DRZAVU,I SA PONOSOM UVJEK IGRA ZA REPREZENTACIJU
![]()
A pusti supka neka misli sta hocedemir44 je napisao/la:Ti uvjek izgleda trazis "dlaku u jajetu"...Safet je vec odigro dosta utakmica za reprezentaciju i ova jedna utakmica po pitanju transfera mu nece nista posebno donijeti...Željovac je napisao/la:Pa ovo bi bio i dobar poslovni potez Nadarevića, taman da sam plati tu crkavicu. Nastupi za reprezentaciju svima dižu cijenu. Naročito igračima iz lige kakva je turska. Pa i njihovim klubovima.
THE MANIACS--Ma necemo sad o tome,svako ima svog ljubimca,naprimjer meni je Zlaja Bajramovic Najdrazi,a svi ostali su mi dragi,pa cak i Nurkovic...A na Nadarevicu se vidi da bi sve dao za ovu reprezentaciju i onda dodje ovaj ZELJOVAC,i sere kako se on prodaje preko repke,i da bi trebo sam platit ovu odstetu!!!RiNo je napisao/la:A pusti supka neka misli sta hocedemir44 je napisao/la:Ti uvjek izgleda trazis "dlaku u jajetu"...Safet je vec odigro dosta utakmica za reprezentaciju i ova jedna utakmica po pitanju transfera mu nece nista posebno donijeti...Željovac je napisao/la:Pa ovo bi bio i dobar poslovni potez Nadarevića, taman da sam plati tu crkavicu. Nastupi za reprezentaciju svima dižu cijenu. Naročito igračima iz lige kakva je turska. Pa i njihovim klubovima.
Problem lezi u tome sto se zezaju osobe u repci koje to nisu zasluzili, a velicaju oni koji bi prodali i tebe i repku za dvije tahan halve.Virtu4l je napisao/la:Daj čovječe, malo zezancije nije nikoga ubilo.
harishp je napisao/la:Problem lezi sto se zezaju osobe u repci koje to nisu zasluzili a velicaju oni koji bi prodali i tebe i repku za dvije tahan halve.Virtu4l je napisao/la:Daj čovječe, malo zezancije nije nikoga ubilo.
Prenosi televizija a vrijeme ce biti promjenjivo oblacnoBoSna_pLayA je napisao/la:Ima li kakvih informacija o prijenosu i vremenu igranja utakmice ?
mislim da je dosta bilo i tvog trolovanja na ovom forumu.ljubav je napisao/la:Kako mogu doci do karti za gostujuce navijace?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.