SP - Grupa B

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko će proći u 1/8 finala

Anketa je završila: 11 jul 2010, 18:36.

ARGENTINA
118
49%
GRČKA
20
8%
J.KOREJA
40
17%
NIGERIJA
61
26%

Ukupno glasova: 239

harishp
Kontakt:

Re: SP - Grupa B

Post Postao/la harishp » 14 jun 2010, 22:29

Odigrao sjajno kao i Berbatov u M.U :mrgreen: :lol:
Vise je gujce cackao od Misketa na utakmici u Portugalu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jun 2010, 22:42

Cartman je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Pipita pod napadima medija

Gonzalo Higuain je daleko od heroja argentinske reprezentacije.

Čini se kako napadač Real Madrida, Gonzalo Higuain, ima strašnih problema sa realizacijom. Nakon velikog broja teških promašaja u Madridu, Pipita je to prenio i na reprezentaciju Argentine. Diego Maradona je nakon utakmice protiv Nigerije izjavio da su on i Messi, koji je odavno meta medija i navijača širom Argentine, promašili gotovo 60 golova.

Sada argentinski mediji smatraju da za njih dvojicu više u reprezentaciji nema mjesta, a čini se kako će uskoro početi i natpisi kakve su navijači po Argentini pisali za Messija. Velik broj uvreda od strane navijača i stalne kritike medija Messiju nisu dozvoljavale da bude jednako dobar kao i u Barci, a to slijedi i za Higuaina
Ako je istina da kritikuju Messia nisu normalni. Covjek je sjajno odigro protiv Nigerije, i svaku je njihovu sansu prakticki sam stvorio. A Higuain jest promasio dvije velike prilike. Ali Maradona ce prije stavit Plaerma nego Milita, tako da im je bolje da Higuain igra. :)
Brate nisam ni ja zadovoljan kako je Messi odigrao.Momak fakticki jeste sam sve prilike stvoreo,ali previse je solirao nisam ga navikao gledati u onakvom izdanju,mora malo vise igrati za tim,stvarno ne znam sta zeli postici sa tim da stalno onoliko solira a ima otvorene igrace.Imali su nekoliko kontri koje su posteno zeznuli.Najvise me iznenadila onolika nonsalantost kod one kontre 4vs1 kada su Tevez,Messi,Higuain i mislim Di Maria krenuli na Yoba i upropastili cistu akciju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jun 2010, 22:44

Devil je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Pipita pod napadima medija

Gonzalo Higuain je daleko od heroja argentinske reprezentacije.

Čini se kako napadač Real Madrida, Gonzalo Higuain, ima strašnih problema sa realizacijom. Nakon velikog broja teških promašaja u Madridu, Pipita je to prenio i na reprezentaciju Argentine. Diego Maradona je nakon utakmice protiv Nigerije izjavio da su on i Messi, koji je odavno meta medija i navijača širom Argentine, promašili gotovo 60 golova.

Sada argentinski mediji smatraju da za njih dvojicu više u reprezentaciji nema mjesta, a čini se kako će uskoro početi i natpisi kakve su navijači po Argentini pisali za Messija. Velik broj uvreda od strane navijača i stalne kritike medija Messiju nisu dozvoljavale da bude jednako dobar kao i u Barci, a to slijedi i za Higuaina
Ako je istina da kritikuju Messia nisu normalni. Covjek je sjajno odigro protiv Nigerije, i svaku je njihovu sansu prakticki sam stvorio. A Higuain jest promasio dvije velike prilike. Ali Maradona ce prije stavit Plaerma nego Milita, tako da im je bolje da Higuain igra. :)
Brate nisam ni ja zadovoljan kako je Messi odigrao.Momak fakticki jeste sam sve prilike stvoreo,ali previse je solirao nisam ga navikao gledati u onakvom izdanju,mora malo vise igrati za tim,stvarno ne znam sta zeli postici sa tim da stalno onoliko solira a ima otvorene igrace.Imali su nekoliko kontri koje su posteno zeznuli.Najvise me iznenadila onolika nonsalantost kod one kontre 4vs1 kada su Tevez,Messi,Higuain i mislim Di Maria krenuli na Yoba i upropastili cistu akciju.
Pa dobro, nije odigro kako zna u Barci, ali gledo sam ga vise puta u kvalifikacijama, i tu je izgledao kao prosjecan igrac iz PL BiH. Sredili su argentinci ekipu, i mislim da ce se igra cijele ekipe, pa i Messia poboljsat u sljedecim tekmama. A Di Maria je bio totalno izgubljen, dok Higuaina nista nije islo. Tevez po obicaju ko muha bez glave.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 jun 2010, 22:47

Messi je odlicno odigrao.Imao par dobrih prodora kroz sredinu,stvorio sebi sanse.Moraju malo i ostali se probuditi u napadu,a ne samo cekati sta ce Messi uraditi.Dodaju mu loptu i stanu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jun 2010, 22:48

Ma i meni je citava repka izgledala kao Tevez kao muha bez glave jedino eto sto je Messi nesta radeo,Heinze dobro zatvoreo levu stranu,i prijatno me iznenadeo dedica Veron nisam ocekivao da i dalje moze na onakvoj razini odigrati.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 16 jun 2010, 14:32

Argentina ostala bez Verona

Argentinski veznjak Juan Sebastian Veron propustit će utakmicu 2. kola SP-a protiv Južne Koreje u Johannesburgu u četvrtak zbog ozljede mišića, potvrdio je izbornik Diego Maradona.
Maradona je dodao kako je Veronova ozljeda lakša, ali da ne želi riskirati s zdravljem svojeg najstarijega veznjaka.

"Veron će nam trebati u nastavku prvenstva i bolje je da ga odmorim. Rekao sam mu to i odmah je shvatio", kazao je Maradona, koji će Južnokorejcima suprostaviti isti sastav kao i u utakmici s Nigerijom, naravno s izuzetkom Verona.

Veron je izašao u 70. minuti utakmice s Nigerijom zbog bolova, a zamjenio ga je Maxi Rodriguez.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jun 2010, 23:07

Steta jbg,Veron po meni pokazao veoma puno u prosloj tekmi i beo bi od pomoci u nastavku.ZAto sam i staveo ovaj avatar.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 jun 2010, 23:40

Jedva cekam sutra Argentince.Ako je Veron jos povrijedjen,umjesto njega bi mozda mogao mladi Pastore zaigrati.Nadam se naravno pobjedi Argentine uz majstorije Messia,a da i on sam postigne koji gol.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 jun 2010, 01:52

volio bih da ih sutra klepne korea!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jun 2010, 09:30

Ja mislim da će Milito-Aguero danas zaigrati, doći će do rotacije napadača :roll: i Maxi umjesto Verona

.................Romero.................
Guttierez.Demichelis.Samuel.Heinze
...............Mascherano..............
Maxi............................Di Maria
..................Messi...................
............Aguero...Milito..............

Otprilike :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2010, 14:17

Demichelis izdati nece :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jun 2010, 14:20

Argentina odlicna,zasluzeno vode.Dobro se krecu svi,ucestvuju u akcijama.Sad greska Demichelisa i prime bezveze gol,ali eto,dobro za utakmicu.

Inace dobra tekma,neka nastave ovako,bice ovdje jos golova.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jun 2010, 14:24

Dobro je, imam više od 3 gola.
Iskreno, odlična utakmica, izgleda da "stoji" ona da ćemo gledati odlične utakmice od 2. kola pa do kraja prvenstva.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jun 2010, 14:32

demichelis podsjetio na najbolje partije iz bayerna.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 jun 2010, 14:49

'ajmo korea, jos jedan gol 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2010, 15:07

Higuain je smiješan igrač, pihh... :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jun 2010, 15:08

Hattrick Pipite.......... :lol: :lol:

Toliko o neefikasnosti xD
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 jun 2010, 15:08

Koji kreten zabije het-trick Boze sacuvaj. Neznam kako neko moze imati ovoliko srece.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jun 2010, 15:10

Bravo Argentinci,to je to.Odlicno igraju.Messi je zasluzan za 3 gola i pokazao kakav je igrac i koliko znaci.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2010, 15:12

Drago mi je što je dokazao da je klasa, da je majstor fudbala, da je najbolji, da većina nema pojma o fudbalu...

EL PIPITA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.