Vise je gujce cackao od Misketa na utakmici u Portugalu.

Moderator/ica: admin
Brate nisam ni ja zadovoljan kako je Messi odigrao.Momak fakticki jeste sam sve prilike stvoreo,ali previse je solirao nisam ga navikao gledati u onakvom izdanju,mora malo vise igrati za tim,stvarno ne znam sta zeli postici sa tim da stalno onoliko solira a ima otvorene igrace.Imali su nekoliko kontri koje su posteno zeznuli.Najvise me iznenadila onolika nonsalantost kod one kontre 4vs1 kada su Tevez,Messi,Higuain i mislim Di Maria krenuli na Yoba i upropastili cistu akciju.Cartman je napisao/la:Ako je istina da kritikuju Messia nisu normalni. Covjek je sjajno odigro protiv Nigerije, i svaku je njihovu sansu prakticki sam stvorio. A Higuain jest promasio dvije velike prilike. Ali Maradona ce prije stavit Plaerma nego Milita, tako da im je bolje da Higuain igra.*p!p!t@* je napisao/la:Pipita pod napadima medija
Gonzalo Higuain je daleko od heroja argentinske reprezentacije.
Čini se kako napadač Real Madrida, Gonzalo Higuain, ima strašnih problema sa realizacijom. Nakon velikog broja teških promašaja u Madridu, Pipita je to prenio i na reprezentaciju Argentine. Diego Maradona je nakon utakmice protiv Nigerije izjavio da su on i Messi, koji je odavno meta medija i navijača širom Argentine, promašili gotovo 60 golova.
Sada argentinski mediji smatraju da za njih dvojicu više u reprezentaciji nema mjesta, a čini se kako će uskoro početi i natpisi kakve su navijači po Argentini pisali za Messija. Velik broj uvreda od strane navijača i stalne kritike medija Messiju nisu dozvoljavale da bude jednako dobar kao i u Barci, a to slijedi i za Higuaina
Pa dobro, nije odigro kako zna u Barci, ali gledo sam ga vise puta u kvalifikacijama, i tu je izgledao kao prosjecan igrac iz PL BiH. Sredili su argentinci ekipu, i mislim da ce se igra cijele ekipe, pa i Messia poboljsat u sljedecim tekmama. A Di Maria je bio totalno izgubljen, dok Higuaina nista nije islo. Tevez po obicaju ko muha bez glave.Devil je napisao/la:Brate nisam ni ja zadovoljan kako je Messi odigrao.Momak fakticki jeste sam sve prilike stvoreo,ali previse je solirao nisam ga navikao gledati u onakvom izdanju,mora malo vise igrati za tim,stvarno ne znam sta zeli postici sa tim da stalno onoliko solira a ima otvorene igrace.Imali su nekoliko kontri koje su posteno zeznuli.Najvise me iznenadila onolika nonsalantost kod one kontre 4vs1 kada su Tevez,Messi,Higuain i mislim Di Maria krenuli na Yoba i upropastili cistu akciju.Cartman je napisao/la:Ako je istina da kritikuju Messia nisu normalni. Covjek je sjajno odigro protiv Nigerije, i svaku je njihovu sansu prakticki sam stvorio. A Higuain jest promasio dvije velike prilike. Ali Maradona ce prije stavit Plaerma nego Milita, tako da im je bolje da Higuain igra.*p!p!t@* je napisao/la:Pipita pod napadima medija
Gonzalo Higuain je daleko od heroja argentinske reprezentacije.
Čini se kako napadač Real Madrida, Gonzalo Higuain, ima strašnih problema sa realizacijom. Nakon velikog broja teških promašaja u Madridu, Pipita je to prenio i na reprezentaciju Argentine. Diego Maradona je nakon utakmice protiv Nigerije izjavio da su on i Messi, koji je odavno meta medija i navijača širom Argentine, promašili gotovo 60 golova.
Sada argentinski mediji smatraju da za njih dvojicu više u reprezentaciji nema mjesta, a čini se kako će uskoro početi i natpisi kakve su navijači po Argentini pisali za Messija. Velik broj uvreda od strane navijača i stalne kritike medija Messiju nisu dozvoljavale da bude jednako dobar kao i u Barci, a to slijedi i za Higuaina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.