sekac je napisao/la:
Nemoj nam ti davati lekcije maleni jer da imaš obraza ne bi tako pisao i nisi nimalo daleko od huligana a pitare svrstavati među njih je kretenluk
U pravu si. Iz Tuzle rečeno koliko navijača može da dođe(150). Došlo 500 + ; Nisu ih pustili da uđu. Ne kontam zašto

Onda miroljupci zvani HZ ubacili baklju među navijače Slobode. Onda ih jadne policija napala bez razloga. Mirovne snage zvane HZ uletile u baštu kod bbi i bejzbolkama prebile RVI-a pored ostalih(ovo je tačno i provjereno). Također su mangupi mirotvorci napali par momaka sa FLAŠAMA u Dalmatinskoj ulilci.
Mudro zboriš, svaka ti je zlatna, makar i glupa bila.
sekac je napisao/la:
što se tiće titule vidi je li se iko žalio na našu zadnju a pogledaj na drugim forumima šta drugi a ne samo pitari misle ovama i vašoj tituli.
Ko se žalio osim vas ? Ko nas je dobio od ekipa iz vrha u drugom dijelu sezone ? Kako se to moglo desiti.
sekac je napisao/la:
Što spominješ Vedrana i nije ti ga žao dok ga spominješ u takvom kontextu on nama nije nikakav plašt on je dio nas ,naš brat a tebi to ne treba objašnjavati i mi se ne ograđujemo ni od čeg ali treba jednom da se kaže istina ma koliko bolna bila ali nema niko ono da to objavi javno nego svi jedva čekali belaj da se desi sa HZ i udri po njima nisam prepoznao da ste svi anđeli na ranu da vas čovjek stavi ,čudo nisu iz saveza rekli da su pitari palili baklje po Švedskoj i Njemačkoj a manijaci ih ružili što to rade fujj!¨
Pa furate furku "u inat svima" i "sami protiv svih"

Sad ni to ne valja a mirotvorac
sekac je napisao/la:
Fol žao ti Vedrana a tata moj mrtvi išarao grafit kod VF-a postavljen u njegovo ime "ISTINA ZA VEDRANA".Što malo o tom ne pišeš
Samo ograničena DEGENČINA može ašćare kriviti TM za šaranje grafita posvećenom UBIJENOM NAVIJAČU. TM došli da podrže HZ nakon ubistva a sad šaranje grafita.
Dalje, svojim DEBILIZMOM samo podižeš tenzije. Neko će najebati. Ima masa likova koja NEĆE TOLERISATI mangupske napadade sa bejzbolkama hrabrih mirotvoraca. Šta onda ? Šta misliš šta će biti. Ja znam šta bi bilo da mene prebiju bejzbolkama. Naletiš sa bejzbolkom na pogrešne ljude u pogrešnom trenutku i .............
sekac je napisao/la:
je li treba da se na to ugledamo,ili da palimo hrvatske zastave ili da bacamo bombe e je li to primjer ? A ako već hočeš da pišeš o sportu onda malo misli prije nego izlupaš gluposti(bodovi za zeleniom stolom kad smo ih dobili,ja znam da smo ih izgubili ne samo sad nego još koji put :Pekija sa vama ,Borac u B:luci udaranje našeg igrača,dobivena utakmica sa Čelikom morali igrati ponovo itd...)reci mi samo jedan pšrimjer gdje smo dobili bod-ove za zelenim, stolom i bit ćeš kralj za mene eto toliko pa se malo naući ponašanju i
Vaša titula(46-06)

, 9-10 penala vam svirano, ključni u Vrapčićima koji to nije bio, Mućo glavni, pehar u Popayu. Pametnom dosta
Čitaj ovu rečenicu svako jutro kad se probudiš(samo ubaci Želju umjesto Torpeda). Možda budeš manji debil nego što jesi. Ne kuhaj, ne laži, ne seri, najebaće neko DEBILU.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna