NLB liga 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NLB liga 2010/2011
jos jedno sjajno kolo. moram priznati da apsolutno uzivam u ovoj sezoni NLB prvo jer je prilicno izjednacena i zanimljiva a drugo nema KK Bosne da gubim zivce....
You are someone else I am still right here
Ja naravno nemam Arenu, a da je NLB negdje drugo ja bi imao neki drugi kanal, nikada spojiti dva dobra...fera je napisao/la:jos jedno sjajno kolo. moram priznati da apsolutno uzivam u ovoj sezoni NLB prvo jer je prilicno izjednacena i zanimljiva a drugo nema KK Bosne da gubim zivce....
Ove godine je mozda i najzanimljivija sezona ikada...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@Neno ako zelis preko neta da gledas NLB javi mi se na pp da to resimo,poslacu ti linkove koje ja koristim kada mi zaposednu TV.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
OK...Devil je napisao/la:@Neno ako zelis preko neta da gledas NLB javi mi se na pp da to resimo,poslacu ti linkove koje ja koristim kada mi zaposednu TV.![]()
Ove godine nisam pogledao NLB gotovo nikako...Poluvrijeme Sirokog i Krke, malo Igokeu protiv Zagreba, i to je to...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma ja ne gledam te nase klubove nikako nisu mi interesantni. al me draper iz cedevite impresionirao....neno#4 je napisao/la:OK...Devil je napisao/la:@Neno ako zelis preko neta da gledas NLB javi mi se na pp da to resimo,poslacu ti linkove koje ja koristim kada mi zaposednu TV.![]()
Ove godine nisam pogledao NLB gotovo nikako...Poluvrijeme Sirokog i Krke, malo Igokeu protiv Zagreba, i to je to...
Zanimljiv mec nas ocekuje na Pecari veceras.Siroki docekuje Cedevitu.Mislim da je red da Siroki kiksa kuci protiv jacih ekipa,a Cedevita dva vezana poraza ima.
Prenos ima na Arena sportu 1.
A stream evo ovde koga zanima.
http://domacifilmovi.us/ na kanalu 1.
Prenos ima na Arena sportu 1.
A stream evo ovde koga zanima.
http://domacifilmovi.us/ na kanalu 1.
Cibona zijanila od Nymburka
Bogdanovic nije bio na svom nivou od ove sezone i odmah se otislo u pm. Izgleda da se taj navodni sukob sa Radulom u Sieni ipak desio, i da je nesto vec prestalo stimati iako je ovaj odigrao danas gotovo citavu tekmu.
Sad pocinju Buducnost i Igosi. Buducnost medju top 5 u ligi opet, i mislim da bi trebali uzeti jer se trebaju iskupiti za proslo kolo, iako Igokea sve bolje izgleda sto se same igre tice.
I na kraju, zadnji mec danasnjeg programa: Partizan - Zagreb koji cu vjerovatno pogledati, jer zbog povrede (odsad fudbala samo na PES-u igram
) nisam mogao u kafanu, a ne znam sta drugo da radim
Partizan suprotno mojim ocekivanjima jos nije dosao sebi
Zagreb je ozbiljan protivnik, ako ih u.sere mogu sigurno napraviti iznenadjenje veceras, ali Partizan se negdje mora pokrenuti...

Sad pocinju Buducnost i Igosi. Buducnost medju top 5 u ligi opet, i mislim da bi trebali uzeti jer se trebaju iskupiti za proslo kolo, iako Igokea sve bolje izgleda sto se same igre tice.
I na kraju, zadnji mec danasnjeg programa: Partizan - Zagreb koji cu vjerovatno pogledati, jer zbog povrede (odsad fudbala samo na PES-u igram

Hemofarm izuva,videcemo do kada,kada ce da proradi taj gubitnicki mentalitet kod njih,nadam se da su se konacno sredili i da toga nece da bude.
Ovaj put pala je Olimpija u Vrscu 84-74.
A Radnicki pokidao Zadar u gostima 86-96.Ovo prosto nisam mogao da ocekujem,ali Muta zaista polako slaze jednu pristojno NLB ekipu koja se moze sa svakim nositi.
Mi ocekivano gubimo,ovaj put u Novom Mestu,Krka u 4/4 vodi 69-59.
A Radnicki pokidao Zadar u gostima 86-96.Ovo prosto nisam mogao da ocekujem,ali Muta zaista polako slaze jednu pristojno NLB ekipu koja se moze sa svakim nositi.
hemofarmu od velikih klubova (partizan, cibona i olimpija) je do sada bilo najlakse, prvo su imali kvalitetno uigravanje kroz kvalifikacije za EL, a sada ovi igraju 2 utakmice sedmicno, a oni 1, vidjecemo ih kada pocne Eurocup, pa i oni budu umorniDevil je napisao/la:Hemofarm izuva,videcemo do kada,kada ce da proradi taj gubitnicki mentalitet kod njih,nadam se da su se konacno sredili i da toga nece da bude.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Doveli smo i treceg Amera,nakon Younga i Marsha,najverovatnije stize i Entoni Majls,kosarkas koji je nekoliko puta igrao u letnjoj ligi.
i kada ćete više proigrati ???Devil je napisao/la:Doveli smo i treceg Amera,nakon Younga i Marsha,najverovatnije stize i Entoni Majls,kosarkas koji je nekoliko puta igrao u letnjoj ligi.
nećete valjda protiv cibone

FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:i kada ćete više proigrati ???Devil je napisao/la:Doveli smo i treceg Amera,nakon Younga i Marsha,najverovatnije stize i Entoni Majls,kosarkas koji je nekoliko puta igrao u letnjoj ligi.
nećete valjda protiv ciboneplanirao sam 2 igrati
i normalno da jesu

ali zato sa partizanom

FORZA MARŠAL !!!
Ko ti je krivhodža je napisao/la:hodža je napisao/la:i kada ćete više proigrati ???Devil je napisao/la:Doveli smo i treceg Amera,nakon Younga i Marsha,najverovatnije stize i Entoni Majls,kosarkas koji je nekoliko puta igrao u letnjoj ligi.
nećete valjda protiv ciboneplanirao sam 2 igrati
i normalno da jesu![]()
![]()
![]()
ali zato sa partizanom![]()
debakl

Sramotno je ovo što se dokađa s Cibonom, Bogdanović je izbačen iz stana jer mu klub nije plaćao najam
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Stvarno, Cibona je podbacila i igra slabije nego ikad... Ne sjećam se kada sam ih u NLB ligi gledao u lošijem izdanju. Hemofarm se, za razliku od Cibone, pokazao u jako dobrom svjetlu i prvi su favoriti za osvajanje lige.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
devile jesi zadovoljan rezultatom protiv Institucije ? 

Ubila nas stoka.
Jos povrh svega povredi se i Cvetkovic jedini play koji iole zna odbranu da odigra Katnic i Nedovic ni u najboljem slucaju ne znaju znacenje te reci.
Kakvo govedo je ovaj Uvalin
moram reci da sam sada siguran da on nije trener za Zvezdu,jbg nisam pratio nesta pomno njegov rad u karijeri ali kao da on nema kosarkasko znanje,gledam snimak tekme o je pola tekme sedio na klupi,i malo kenjao sudijama,a razmislja koga da ubaci u igru kao da je sah pa po 15 minuta.
Subotic mi je takodje veoma smesan lik,ja samo cekam da se srusi na parketu kako smotano izgleda a o kosarkaskim kvalitetima ne treba da se prica.

Jos povrh svega povredi se i Cvetkovic jedini play koji iole zna odbranu da odigra Katnic i Nedovic ni u najboljem slucaju ne znaju znacenje te reci.

Trener crveno-belih Mihailo Uvalin smatra da je njegov tim duel sa Partizanom izgubio već u prvoj deonici, kada i pored dobre igre nije stekao prednost.
Zvezda nije uspela da ozbiljnije suprotstavi večitom rivalu, a Mihjalo Uvalin je mišljenje da je šansa za jači otpo propuštena u prvoj deonici.
“Mislim da je već posle prve četvrtine utakmica bila gotova. Igrali smo vrhunsku košarku samo u tih deset minuta, ali smo propustili priliku da okončamo deonicu sa 5-6 razlike. Posle toga igra nam se potpuno raspala delom zbog naših grešaka, a delom zbog igre protivnika. Popustili smo u odbrani i više nismo uspeli da se konsolidujemo", rekao je Uvalin.
Strateg crveno-belih i pored ubedljivog poraza smatra da je njegov tim napravio određeni pomak u igri.
“Ne znam da li je ovo pravi odraz snaga ili ne, ali da budemo iskreni, niko se nije ni nadao pobedi u ovom meču. Mi smo pokazali pomak i okrećemo se sledećem meču sa Hemofarmom", kaže Mihajlo Uvalin.

Kakvo govedo je ovaj Uvalin

Subotic mi je takodje veoma smesan lik,ja samo cekam da se srusi na parketu kako smotano izgleda a o kosarkaskim kvalitetima ne treba da se prica.

Realnost je bila +50

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nemoj tako necemo sad svi po stefku i zvezdineno#4 je napisao/la:Realnost je bila +50![]()
![]()
![]()

Pa ko vodi Zvezdu i kako je selektiran tim to je bila realnost.....fera je napisao/la:nemoj tako necemo sad svi po stefku i zvezdineno#4 je napisao/la:Realnost je bila +50![]()
![]()
![]()
Ali uostalom nije ni moglo bolje znajuci u kakvim uslovima se sastavljao roster....
Ali Jan se uvijek dodatno nalozi protiv Zvezde, uvijek bude najbolji..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.