Elvir Rahimic
Re: Elvir Rahimic
Rahimic u zadnje vrijeme standardan u CSKA.super vijest za reprezentaciju BIH!
Rahimić još nije za odbacit,itekako će nam biti od koristi u nastavku kvalifikacija.
-
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
I kada ode u penziju biće bolji od 50% zadnjih veznih na svijetu. Ne bi me iznenadilo da pređe u City 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Generale, što nisi mlađi koju godinu!!!
Kakva partija večeras!!!!

Kakva partija večeras!!!!

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Goalgetter
- Kontakt:
Elvir danas odigrao 90 minuta protiv Tereka, i dobio zuti u 30' min. 

kakva je uloga rahimica u ovom cska?
gde je deda..
gde je deda..

Elvir veceras usao u 88 minuti umjesto 2-og strijelca Doumbia u pobjedi CSKA nad Trabzonsporom od 3-0.
[youtube][/youtube]Sheyi je napisao/la:kakva je uloga rahimica u ovom cska?
gde je deda..

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bruka i sramota da se ovaj covjek vrlo rijetko spominje.
Iako je ocito da nam je General glavna poluga u defanzivnoj sredini.
Zahirovic mora da upija bas svaku caku od ovog majstora,jer vjerovatno iduce kvalifikacije Rahim ce se oprostiti od repke.Jedino ako ne udari strafu ko Maldini
Zahirovic mora da upija bas svaku caku od ovog majstora,jer vjerovatno iduce kvalifikacije Rahim ce se oprostiti od repke.Jedino ako ne udari strafu ko Maldini

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uz Spahu i Begovića naš najbolji igrač u Zenici.Svaka mu čast i bet njega mi smo nadrljali u budućnosti,a to što se ne piše je zarlog što se drugi moraju da prodaju.
Sta mu je samo Zeba radio na Grbavici, a kako zaustavlja Ronalda, na maestralan nacin, zanimljivo.deset je napisao/la:Uz Spahu i Begovića naš najbolji igrač u Zenici.Svaka mu čast i bet njega mi smo nadrljali u budućnosti,a to što se ne piše je zarlog što se drugi moraju da prodaju.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Molim Boga da uradi ovo.On moze do 40-te ko nista da igra,najvise zbog svojih fizickih predispozicija,zilav je,nije sklon debljanju,moze uvijek trcati/nagariti. General itekako.A najbolji igraci svijeta igraju glavom,a on to upravo radi,ima mozak.harishp je napisao/la:Bruka i sramota da se ovaj covjek vrlo rijetko spominje.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Nema ga slicnog Elviru. Jedan jedini !
General je mačka.
Kakav pregled igre, kakvo postavljanje, kakvo markiranje Ronalda kod onog pokušaja prolaska one curice.
Svaka čast generale!
Kakav pregled igre, kakvo postavljanje, kakvo markiranje Ronalda kod onog pokušaja prolaska one curice.
Svaka čast generale!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Radila je i Rijeka nasoj repci pa nakon par dana rasturismo belgiju ko da je nikad nije bilo.Harrison je napisao/la:Sta mu je samo Zeba radio na Grbavici, a kako zaustavlja Ronalda, na maestralan nacin, zanimljivo.deset je napisao/la:Uz Spahu i Begovića naš najbolji igrač u Zenici.Svaka mu čast i bet njega mi smo nadrljali u budućnosti,a to što se ne piše je zarlog što se drugi moraju da prodaju.
Ko pametan racuna prijateljsku i kvalifikacionu.
P.S Zeba je inace prijateljski nastrojen

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
rahimic je zvijer kojoj se nakon svake tekme treba skinuti kapa s glave.harishp je napisao/la:Bruka i sramota da se ovaj covjek vrlo rijetko spominje.
mislim da je krajnje vrijeme da ga unaprijedimo u cin Maršala

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
čovjek ej legenda RahimAga
nekom je smiješan ,star ,ali iskusan sve je on stigao trčeći protiv Portugala bez greške ,na terenu ga je bilo na svim pozicijama,takav čovjek još može dat ,jedan potez njegov vrijedi mnogo,uz poštovanje mlađih koji dolaze Hvala Bogu da ih imamo ali Elvir je jedan.Stvarno je pokazao da se može negdje sam pročitala davno 8-9 kilometara on i njegovi igrači pretrče u njihovoj ligi 

za svaki sekund proveden noseći dres naše repke KAPA DO PODA
-
- Kontakt:
Koliko iskustva taj covjek ima i koliko lukavo igra. Zaista fenomenalno. Sjecam se u Zenici Ronaldo nesta dribla ovo ono a onda Elvir upada u kadar i oduzima mu loptu na foru, kao malom djetetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.