na nama bar niko ne popravlja gol razliku(travnik) ko na poremecenom klubu u kojem ne mogu bosnjaci i srbi igratDabar je napisao/la:U kakvoj ste dobroj formi,teško da će vam dati golaKenoRob je napisao/la:mislim da slavija nece dati gola Celiku u 2 utakmice
KUP BiH 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: KUP BiH 2010/2011
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Pa šta se odmah ljutiš ovo sam bezze napisao pošto je on malo samouvjereno to napisao,pa ja ne mogu napisati ni za svoj klub da ćemo proć ovog omladinca,kako loše igramo,ti se odma srba i bošnjaka doveza...Phill Jackson je napisao/la:na nama bar niko ne popravlja gol razliku(travnik) ko na poremecenom klubu u kojem ne mogu bosnjaci i srbi igratDabar je napisao/la:U kakvoj ste dobroj formi,teško da će vam dati golaKenoRob je napisao/la:mislim da slavija nece dati gola Celiku u 2 utakmice
Sarajevo : Borac u finalu kupa !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Po meni ko bi trebao proć u 1/4 finala Kupa BiH:
FK "Olimpic" Sarajevo - FK "UNIS" Vogošća
FK "Borac" Banja Luka - FK "Željezničar" Sarajevo
FK "Leotar" Trebinje - HNK "Branitelj" Mostar
FK "Sarajevo" Sarajevo - FK "Sloboda" Novi Grad
FK "Kozara" Gradiška - FK "Sloboda" Tuzla
FK "Proleter" Teslić - HŠK "Zrinjski" Mostar
NK "Čelik" Zenica - FK "Slavija" Istočno Sarajevo
NK "Omladinac" Mionica - NK "Široki Brijeg" Široki Brijeg - navijački, nemožeš protiv svog kluba
, iako znaš da je protivnik puno jača i kvalitetnija ekipa
FK "Olimpic" Sarajevo - FK "UNIS" Vogošća
FK "Borac" Banja Luka - FK "Željezničar" Sarajevo
FK "Leotar" Trebinje - HNK "Branitelj" Mostar
FK "Sarajevo" Sarajevo - FK "Sloboda" Novi Grad
FK "Kozara" Gradiška - FK "Sloboda" Tuzla
FK "Proleter" Teslić - HŠK "Zrinjski" Mostar
NK "Čelik" Zenica - FK "Slavija" Istočno Sarajevo
NK "Omladinac" Mionica - NK "Široki Brijeg" Široki Brijeg - navijački, nemožeš protiv svog kluba

-
- Kontakt:
Željezničar - Borac sigurno najzanimljiviji duel. Šanse su 50% - 50% ! Mislim da će se i ove godine gledati lijep fudbal u Banja Luci i Sarajevu u ovim utakmicama. A još ako se ponovo atmosfera sa Grbavice, gdje će biti kraj
btw. Za one koji ne nisu u mogućnosti da odu na utakmice, BHT1 vam je izašao u susret i prenosit' će ove duele

btw. Za one koji ne nisu u mogućnosti da odu na utakmice, BHT1 vam je izašao u susret i prenosit' će ove duele

U mom svijetu važe moja pravila
Zeljeznicar uzima Borca u Banja Luci
K.R.C je napisao/la:Zeljeznicar uzima Borca u Banja Luci
Sta to kazalaa

Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
- Kontakt:
Da ti nisi jedan od onih forumasa i navijaca Borca od prosle godine. Nesto kao Schlager ili tako nesto...PrPaAaa je napisao/la:Sarajevo : Borac u finalu kupa !
Hajde ba uozbilji se. I borac i sarajevo ce ispasti u ovom kolu tako da to finale mozes samo sanjati. Sine Zeljeznicar - Siroki Brijeg finale

Nisam na ovom forumu sam se online ima 15 dana , a To Bi ti volio , al jaro od te muzike nema nistaPirke_TM87 je napisao/la:Da ti nisi jedan od onih forumasa i navijaca Borca od prosle godine. Nesto kao Schlager ili tako nesto...PrPaAaa je napisao/la:Sarajevo : Borac u finalu kupa !
Hajde ba uozbilji se. I borac i sarajevo ce ispasti u ovom kolu tako da to finale mozes samo sanjati. Sine Zeljeznicar - Siroki Brijeg finale
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
- Kontakt:
Od koje muzike nema nista ??? Pa isti takvi kao sto si ti su prosle godine prognozirali da Borac uzima i kup i prvenstvo, e posto je svima jasno postalo da vam je KUP poklonjen prosle godine bio, bolje bi bilo da ne iznosis neke samouvjerene tvrdnje da te to kasnije ne poklopi. Ja cu samo reci, neka bolji pobjedi...PrPaAaa je napisao/la:Nisam na ovom forumu sam se online ima 15 dana , a To Bi ti volio , al jaro od te muzike nema nistaPirke_TM87 je napisao/la:Da ti nisi jedan od onih forumasa i navijaca Borca od prosle godine. Nesto kao Schlager ili tako nesto...PrPaAaa je napisao/la:Sarajevo : Borac u finalu kupa !
Procemo Borac, a Sarajevo ce ispast od Slobode iz Novog Grada

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Nisam na ovom forumu sam se online ima 15 dana , a To Bi ti volio , al jaro od te muzike nema nista[/quote]
Od koje muzike nema nista ??? Pa isti takvi kao sto si ti su prosle godine prognozirali da Borac uzima i kup i prvenstvo, e posto je svima jasno postalo da vam je KUP poklonjen prosle godine bio, bolje bi bilo da ne iznosis neke samouvjerene tvrdnje da te to kasnije ne poklopi. Ja cu samo reci, neka bolji pobjedi...[/quote]
Kup poklonjen , a sto bi to vi poklonili kup , i cemu onda onolka zelja igra i to u 2 poluvjremenu , eee druze kada borac uzme nesto to je poklonjeno !!!
Haa bas tako neka bolji pobjedi
Od koje muzike nema nista ??? Pa isti takvi kao sto si ti su prosle godine prognozirali da Borac uzima i kup i prvenstvo, e posto je svima jasno postalo da vam je KUP poklonjen prosle godine bio, bolje bi bilo da ne iznosis neke samouvjerene tvrdnje da te to kasnije ne poklopi. Ja cu samo reci, neka bolji pobjedi...[/quote]
Kup poklonjen , a sto bi to vi poklonili kup , i cemu onda onolka zelja igra i to u 2 poluvjremenu , eee druze kada borac uzme nesto to je poklonjeno !!!
Haa bas tako neka bolji pobjedi
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
maaa kakav zeljeznicmar , borac prolazi daljee aaa siroki ispada u sljedecem kruguPirke_TM87 je napisao/la:Da ti nisi jedan od onih forumasa i navijaca Borca od prosle godine. Nesto kao Schlager ili tako nesto...PrPaAaa je napisao/la:Sarajevo : Borac u finalu kupa !

borac - RAJVOSA finalee

-
- Kontakt:
Od koje muzike nema nista ??? Pa isti takvi kao sto si ti su prosle godine prognozirali da Borac uzima i kup i prvenstvo, e posto je svima jasno postalo da vam je KUP poklonjen prosle godine bio, bolje bi bilo da ne iznosis neke samouvjerene tvrdnje da te to kasnije ne poklopi. Ja cu samo reci, neka bolji pobjedi...[/quote]PrPaAaa je napisao/la:Nisam na ovom forumu sam se online ima 15 dana , a To Bi ti volio , al jaro od te muzike nema nista
Haa bas tako neka bolji pobjedi[/quote]
Jarane jesi lud, necu da ispadne da se prepirem ili da provociram, ali retardiran lik je mogao skontati da je onta utakmica bila itekako sumnjiva. Prvo poveli ste iz dvije pacerske necu reci greske nego poklonjene lopte naseg stopera Bajica, drugo mogli smo vam dati GO kada smo htjeli, a to smo dokazali uraganskim izjednacenjem u drugom poluvremenu i onda narednih 35 minuta mi nismo sanse napravili kako treba! A pitas li se zasto ??? E pa kume moj, da je Zeljo nastavio onim ritmom kao do izjednacenja dozvijeli bi bi potop nevidjen, a to sto je Zeljo stao, i sto se igralo samo na sredini terena ne zelim ni da se sjecam a kamoli razmisljam, ta je utakmica zavrsena i kup je osvojio Borac.
-
- Kontakt:
Cuj ovoga, jedva Slogu pobjedili i oni se vide u finalu hehehehehe Presmjesan si! To sto vas je Borac nategao na kosevu ne mora biti uvod u vase uvlacenje u supak kolegama iz Banjaluke.Colorado je napisao/la:maaa kakav zeljeznicmar , borac prolazi daljee aaa siroki ispada u sljedecem kruguPirke_TM87 je napisao/la:Da ti nisi jedan od onih forumasa i navijaca Borca od prosle godine. Nesto kao Schlager ili tako nesto...PrPaAaa je napisao/la:Sarajevo : Borac u finalu kupa !
Hajde ba uozbilji se. I borac i sarajevo ce ispasti u ovom kolu tako da to finale mozes samo sanjati. Sine Zeljeznicar - Siroki Brijeg finale![]()
borac - RAJVOSA finalee![]()
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ja gluposti tek osmine finala oni se raspravljaju ko ce bit u finalu boze me sacuvaj svakakvih budala ima
Haj ba ne pisite gluposti, sanse su 50:50 realno, i to se nece promjenit sta god da vi pametnjakovici napisete !
msl borac - zeljo
msl borac - zeljo
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ma Sloboda Tuzla ove godine uzima Kup i Prvenstvo ko i fahro izbore

pa naravnoK.R.C je napisao/la:Zeljeznicar uzima Borca u Banja Luci
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ENTE GABIJJUN DZIDDEN, LIENNEKE LA TEALEMU LUGATEL AREBIJJETE. ENTE VE NADIJELHASEBIKE, VE KULLUN MUKABILLETEN ELLEZI JEHUBBUNE ZELJOBaja_Zvjerka je napisao/la:مجانين TM87

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.