Rz88 je napisao/la:Smijemo li ponjeti zastavu Bosne da na ne nazivaju copy\paste grupom<sarkazam>.
Zvijezda je nama odnjela bod sa BP, nadam se da ćemo i mi njima nešto. Ako budemo igrali u punom sastavu onda je to moguće ali ako idemo ko na ostale utakmice osim Posušja

, onda nemamo šanse.
Zmajevi rules.

Ponesite šta god želite, dobrodošli sutra, svakako. Sve najbolje, čujem iz nekih nepovjerenih informacija da dolazi odprilike jedan autobus Robijaša. Možeš li ovo potvrditi ili demantovati, il' neko od strane Zeničana?!
Ja vjerujem u pobjedu Zvijezde, malo me strah Jacksona, ubojit je igrač, ali kažem, vjerujem u pobjedu Zvijezde i prodor ka vrhu tabele u ovih nekoliko zadnjih kola, mada mi nemamo nikakve ciljeve, niti ambicije. Zlatna sredina!
Izvinjavam se zbog silaska sa teme ali moram odgovorit aveniji dabogda ti Celik ovako krao ko sto Travnik krade.
Ja pratim Travnik dvadesetak godina i nikad nisam vidio vise sudski nepravdi na racun Travnika nego ove sezone.
na domacim utakmicama dosudjen nam je samo jedan penal a zakinuti smo najmanje za 7-8 penala, ponisteno nam je najmanje 7-8 regularnih golova podjeljeno bezbroj zutih kartona uglavnom zbog pogovora. Na gostvanjima da i ne govorim Laktasi (penal , gol iz ofsajda i 2 crvena), Slavija (penal u 87 min), Velez (gol u 96 min i 1 crveni).
Realno ovu sezonu samo priznajem da je Celik pokraden u Travniku od Marinka Jelica a svi ostali su imali vise nego odlicno sudjenje. Sarajevo nas je zasluzeno dobilo, Sloboda i Slavija zasluzeno odnijeli po bod, protiv Zrinjskog je nas sudija pokro ponistivsi 2 regularna gola ali nema veze izace Zrinjski u evorpu i bice opet Dudenlagea i Partizana akobogda..
Eh, prijatelju moj iz Travnika, ovom gore rečenicom si sve rekao. Ako nikada nije bilo više nepravde prema Travniku ove sezone, šta je onda bilo prošlih sezona, svih tih godina?
I da, moram se osvrnuti na tvoju gramatičku "potkovanost", jeste li svi u Travniku tako obrazovani ljudi? Nemoj se uvrijedit, ali baš sam primijetio, skoro svi iz Travnika ne poznaju tačku, zarez, uzvičnik, upitnik. Primijetio sam to, kako na ovom, tako na BiHSoccer.com forumu.
Lijep sportski pozdrav iz SPORTSKOG grada za "sportski" grad!