NK Zvijezda Gradačac

bistrikboy
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2009, 17:21

travnik je napisao/la:NK Zvijezda se ni u jednim medijima nije zvanicno izjasnila da je pokradena u Travniku to samo Knele i RK Gradacac izmisljaju na ovom forumu, al hajd nek im bude ja ih kontam upotpunosti, njihov mali tim Zvijezda je tek unisla u PL pa bi njih dvojica nasilu da Zvijezda bude odjednom veliki tim.
I za kraj cu samo reci kad ste bolji sto nas niste pobjedili na svom terenu
kaze navijac bosanskog velikana nk travnika,aferim 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 apr 2009, 17:24

bistrikboy je napisao/la: kaze navijac bosanskog velikana nk travnika,aferim 8-)
:lol: :lol: :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 apr 2009, 18:44

travnik je napisao/la:NK Zvijezda se ni u jednim medijima nije zvanicno izjasnila da je pokradena u Travniku to samo Knele i RK Gradacac izmisljaju na ovom forumu, al hajd nek im bude ja ih kontam upotpunosti, njihov mali tim Zvijezda je tek unisla u PL pa bi njih dvojica nasilu da Zvijezda bude odjednom veliki tim.
nemoj zajebavat sam znas da pored veleza i slobode ubjedlivo najvise kradete i udarate gostujuce igrace
nisam zadnjih 5 6 sezona gore masio celika tako da sve znam :!:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 28 apr 2009, 18:51

@ avenija, vidi se koliko Velez krade, da je u samom vrhu, te da se ove sezone bori za izlazak na Evropsku scenu...izvinjavam se sto sam off topic ali nisam se mogao suzdrzati ovoj bljuvotini od komentara, pozz
Rođeni brato

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 28 apr 2009, 18:59

The_Target je napisao/la:@ avenija, vidi se koliko Velez krade, da je u samom vrhu, te da se ove sezone bori za izlazak na Evropsku scenu...izvinjavam se sto sam off topic ali nisam se mogao suzdrzati ovoj bljuvotini od komentara, pozz
jes brate sta ce ukrasti jedan bod iz gostiju a deset izgubljenih kod kuce
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 apr 2009, 19:20

The_Target je napisao/la:@ avenija, vidi se koliko Velez krade, da je u samom vrhu, te da se ove sezone bori za izlazak na Evropsku scenu...izvinjavam se sto sam off topic ali nisam se mogao suzdrzati ovoj bljuvotini od komentara, pozz
velez je meni naravno poslije celika ubjedljivo najdrazi klub ali on sto uprava i igraci rade na terenu je sramota evo samo uzmi sada samo protiv borca ..da su imali tim svijeta morali su izgubit ..valjda se promjeni i to pa se stari velez vrati gdje mu je mjesto !nemoj mislit da imam ista protiv veleza !cak naprotiv !

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 28 apr 2009, 19:25

Hoces da kazes da bi dokazali da su posteni da su trebali pustiti Borca, a porazom opet da bi dokazali da su posteni iako bi ih to kostalo ispadanja iz PL, o cemu ti...
( izvinjavam se jos jednom, jer ovo nije tema o FK Velez )
Rođeni brato

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 28 apr 2009, 20:18

avenija je napisao/la:
velez je meni naravno poslije celika ubjedljivo najdrazi klub ali on sto uprava i igraci rade na terenu je sramota evo samo uzmi sada samo protiv borca ..da su imali tim svijeta morali su izgubit ..valjda se promjeni i to pa se stari velez vrati gdje mu je mjesto !nemoj mislit da imam ista protiv veleza !cak naprotiv !
Izvinjavam se na off-u ali ovaj iznosi svakave gluposti...
Reci ti meni jesi li gledao tu utakmicu ?
Je li se Borac žalio na regularnost meča ?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 apr 2009, 23:09

Stone Island je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Izvinjavam se na off-u ali ovaj iznosi svakave gluposti...
Reci ti meni jesi li gledao tu utakmicu ?
Je li se Borac žalio na regularnost meča ?
pa i pisem bas sto sam gledao ..
neznam je li se zalio ali vidio sam da je bilo obracuna i pljuvanja !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2009, 23:11

Smijemo li ponjeti zastavu Bosne da na ne nazivaju copy\paste grupom<sarkazam>.

Zvijezda je nama odnjela bod sa BP, nadam se da ćemo i mi njima nešto. Ako budemo igrali u punom sastavu onda je to moguće ali ako idemo ko na ostale utakmice osim Posušja ;) , onda nemamo šanse.

Zmajevi rules. :mrgreen:

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 28 apr 2009, 23:18

avenija je napisao/la:
nemoj zajebavat sam znas da pored veleza i slobode ubjedlivo najvise kradete i udarate gostujuce igrace
nisam zadnjih 5 6 sezona gore masio celika tako da sve znam :!:
Izvinjavam se zbog silaska sa teme ali moram odgovorit aveniji dabogda ti Celik ovako krao ko sto Travnik krade.
Ja pratim Travnik dvadesetak godina i nikad nisam vidio vise sudski nepravdi na racun Travnika nego ove sezone.
na domacim utakmicama dosudjen nam je samo jedan penal a zakinuti smo najmanje za 7-8 penala, ponisteno nam je najmanje 7-8 regularnih golova podjeljeno bezbroj zutih kartona uglavnom zbog pogovora. Na gostvanjima da i ne govorim Laktasi (penal , gol iz ofsajda i 2 crvena), Slavija (penal u 87 min), Velez (gol u 96 min i 1 crveni).
Realno ovu sezonu samo priznajem da je Celik pokraden u Travniku od Marinka Jelica a svi ostali su imali vise nego odlicno sudjenje. Sarajevo nas je zasluzeno dobilo, Sloboda i Slavija zasluzeno odnijeli po bod, protiv Zrinjskog je nas sudija pokro ponistivsi 2 regularna gola ali nema veze izace Zrinjski u evorpu i bice opet Dudenlagea i Partizana akobogda.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 apr 2009, 00:32

Rz88 je napisao/la:Smijemo li ponjeti zastavu Bosne da na ne nazivaju copy\paste grupom<sarkazam>.

Zvijezda je nama odnjela bod sa BP, nadam se da ćemo i mi njima nešto. Ako budemo igrali u punom sastavu onda je to moguće ali ako idemo ko na ostale utakmice osim Posušja ;) , onda nemamo šanse.

Zmajevi rules. :mrgreen:
Ponesite šta god želite, dobrodošli sutra, svakako. Sve najbolje, čujem iz nekih nepovjerenih informacija da dolazi odprilike jedan autobus Robijaša. Možeš li ovo potvrditi ili demantovati, il' neko od strane Zeničana?!

Ja vjerujem u pobjedu Zvijezde, malo me strah Jacksona, ubojit je igrač, ali kažem, vjerujem u pobjedu Zvijezde i prodor ka vrhu tabele u ovih nekoliko zadnjih kola, mada mi nemamo nikakve ciljeve, niti ambicije. Zlatna sredina!
Izvinjavam se zbog silaska sa teme ali moram odgovorit aveniji dabogda ti Celik ovako krao ko sto Travnik krade.
Ja pratim Travnik dvadesetak godina i nikad nisam vidio vise sudski nepravdi na racun Travnika nego ove sezone.
na domacim utakmicama dosudjen nam je samo jedan penal a zakinuti smo najmanje za 7-8 penala, ponisteno nam je najmanje 7-8 regularnih golova podjeljeno bezbroj zutih kartona uglavnom zbog pogovora. Na gostvanjima da i ne govorim Laktasi (penal , gol iz ofsajda i 2 crvena), Slavija (penal u 87 min), Velez (gol u 96 min i 1 crveni).
Realno ovu sezonu samo priznajem da je Celik pokraden u Travniku od Marinka Jelica a svi ostali su imali vise nego odlicno sudjenje. Sarajevo nas je zasluzeno dobilo, Sloboda i Slavija zasluzeno odnijeli po bod, protiv Zrinjskog je nas sudija pokro ponistivsi 2 regularna gola ali nema veze izace Zrinjski u evorpu i bice opet Dudenlagea i Partizana akobogda..
Eh, prijatelju moj iz Travnika, ovom gore rečenicom si sve rekao. Ako nikada nije bilo više nepravde prema Travniku ove sezone, šta je onda bilo prošlih sezona, svih tih godina?

I da, moram se osvrnuti na tvoju gramatičku "potkovanost", jeste li svi u Travniku tako obrazovani ljudi? Nemoj se uvrijedit, ali baš sam primijetio, skoro svi iz Travnika ne poznaju tačku, zarez, uzvičnik, upitnik. Primijetio sam to, kako na ovom, tako na BiHSoccer.com forumu.

Lijep sportski pozdrav iz SPORTSKOG grada za "sportski" grad!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 29 apr 2009, 08:16

:lol:
Knele pusti covjeka ba, vidis da je pokraden! :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 apr 2009, 08:48

RK Gradacac je napisao/la::lol:
Knele pusti covjeka ba, vidis da je pokraden! :mrgreen:
koji si ti dusman :D
lozionicar pravi :lol: :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 29 apr 2009, 09:09

Moram malo :)
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 apr 2009, 14:13

Eh ja odlazim na utakmicu, moram ranije da bih slikao neke stvari, sretno Zvijezdi i Čeliku, NEKA POBIJEDI BOLJI!

Robijaši će od mene danas dobit slike sa njihovog dijela tribine, čujem da ih je stiglo oko 40-ak, kupaju se na jezeru, piju... :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 29 apr 2009, 15:07

avenija je napisao/la:pa i pisem bas sto sam gledao ..
neznam je li se zalio ali vidio sam da je bilo obracuna i pljuvanja !
Ma k.... si ti išta gledao ! Bola razvalio ih Velež u svakom segmentu...
A to pljuvanje i obračun,koji se dogodio,nema nikakve veze s igrom jer se dogodio pred kraj tekme između Bakića i nekog Borčevog i valjda taj poslije utakmice što su mediji objavili...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 apr 2009, 15:12

Ne bih da se petljam u ovu raspravu ali mogu samo reci da je gospodin ninkovic jedna od najcistijih i osoba sa najvise morala u citavoj ligi,to treba da se zna!
Sad koliko ima moci da zaustavi navodne necasne radnje to je drugo,a i ako ih bude vrlo je moguce ocekivati njegovu ostavku!
AMAR OSIM!!!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 apr 2009, 18:44

kad_kako je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la: Celik je puno losija ekipa od Zvijezde i nece bit problema da se uknjize novi bodovi sljedece kolo ;)
prvo skoci, pa reci HOP!
... kao sto rekoh ;)

dobro ste prosli... ;)
Postovanje treba zaraditi.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 29 apr 2009, 19:34

Znaci dobio sam pogresne informacije :)
Cestitam na bodu.
010 ISN'T JUST A CODE

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.