FK Goražde

Moderator/ica: GracanicaAA

gz234
Kontakt:

Re: FK Goražde

Post Postao/la gz234 » 07 sep 2012, 22:19

U prijateljskom susretu između FK Sarajeva i FK Goražda slavili gosti iz Sarajeva

Ekipa FK Sarajeva gostuje ovih dana u Goraždu, a jučer je u 17 sati na gradskom stadionu odigrana i prijateljska utakmica između FK Sarajevo i FK Goražde, gdje su gosti iz Sarajeva u jednoj ležernoj, u pravom smislu prijateljskoj utakmici slavili rezultatom 3:1.

U sklopu gostovanja FK Sarajeva našem gradu biće postavljen i Mobilni Fan Shop u cilju promocije članstva.

U petak, 07. 09. 2012. organizovat će se BORDO PARTY u Cafeu Coco, Goražde, i već spomenuti Mobilni Fan Shop, rekao nam je direktor FKS Dino Selimović.

Povratak ekipe u Sarajevo planiran je za subotu 08. 09. '12. u poslijepodnevnim satima.

Sastavi ekipa:

FK Sarajevo: Bandović , Torlak, Zlatković , Belošević, Gujić,Čomor, Husejinović , Šunjevarić, Hadžić, Nuhanović, Ademović . Još su igrali : Plakalo, Tatomirović, Tadejević , Diatta, Handžič,Krajina, Fikić, Mijušković

FK Goražde: Efendić, Isaković, Omanović, Ćehaja N., Čakar, Šuntić, Adžem, Drljević, Šeko, Huseinspahić, Džafić Još su igrali : Ćulov N., Jelić , Oković, Kamenica, Džebo, Prolaz, Ćulov A. , Geca.
Strijelci : 1:0 Ademović 3. minut , 2 : 0 Hadžić 15. minut , 3:0 Čomor 70. , 3 :1 Jelić 80.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 sep 2012, 13:01

BeyKopites je napisao/la:
Mladi Jelić dao fantastičan gol!
Bilćo je uvijek majstor bio 8-)
Iako je ova generacija imala još 2-3 pojedinca koji su mogli uspjeti, ali ništa od njih izgleda :roll:

NeRi_K je napisao/la:Ako sam dobro skuzio na vasem stadionu se prodaju rekviziti Sarajeva? Istina da je Sarajevo nas najveci klub, ali jel vi iz Gorazda podrzavate svoj lokalni tim ili Sarajevo?
Ni jedne ni druge. ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 08 sep 2012, 22:39

legenda reala je napisao/la: Bilćo je uvijek majstor bio 8-)
Iako je ova generacija imala još 2-3 pojedinca koji su mogli uspjeti, ali ništa od njih izgleda :roll:
Jel to onaj mali ljevak :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 sep 2012, 22:46

DesimaL je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Bilćo je uvijek majstor bio 8-)
Jel to onaj mali ljevak :mrgreen:
Ma znaš ga , nemam pojma jel ljevak ili dešnjak :lol:
Samo znam da je nako sitan, ali brz 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 08 nov 2012, 00:01

Adis Culov u Gorazdu :D valjda vam pomogne da izborite opstanak!
#samoRudar #zauvijek

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 08 nov 2012, 13:25

17 Novembra dolazimo po bodove u Goražde akobogda, Radnički Lukavac.......;)

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 13 nov 2012, 20:37

Vidjecemo ;)

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 dec 2012, 20:04

el ce se sa ovim gorazdem spajati olimpic (msm kako se prica :) ) ?? kakav stadion oni imaju i to ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 26 dec 2012, 20:28

Evo starija slika stadiona

slika

Evo nova, sada je natkrivena , a travnjak je medu najboljim u BiH

slika

Imas slike stadiona i na prethodnim stranicama.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 dec 2012, 20:30

pa dobro nije lose ;) ali ako Nijaz misli tu igrati evropu morat ce mnogo jos da ulozi :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 26 dec 2012, 21:41

delko je napisao/la:pa dobro nije lose ;) ali ako Nijaz misli tu igrati evropu morat ce mnogo jos da ulozi :)
bolje mu je tu ulozit koji milion na taj klub, nego u Slobodu 9 miliona :? Zar ne

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2012, 21:51

Kako se inace prati nogomet u Gorazdu? (Mislim na posjecenost)

Da li je ovo idejno rijesenje za stadion u Gorazdu? Hvala

slika

slika

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 26 dec 2012, 23:28

DzoleZeljo je napisao/la:Kako se inace prati nogomet u Gorazdu? (Mislim na posjecenost)

Da li je ovo idejno rijesenje za stadion u Gorazdu? Hvala

slika

slika
odakle ti ove skice? nešto slično je bilo za Pirotu pa reko da nije isto

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 dec 2012, 23:39

Nijaz ako nagovori Goraždanske privrednike(čitaj Bekta) da stane uz njega, to će biti jedan evropski projekat, ako bude samo ovisio od Opštine i Kantona nisam optimističan.

DzoleZeljo

Pa eto onako, bude 100-200 ljudi na utakmicama, nekad i manje, kako kad ;)
Ako dođe Olimpic u GZ, prvu sezonu će sve biti puno, nema sumnje, e za dalje ne vjerujem, kod nas kad je šta novo svi navale, nakon par mjeseci nikog više ne interesuje :P
Stadion ima jednu tribinu, meni reče jaran da će praviti stadion Gracić, on igra za Goražde, pa čuo, e sad koliko je to istina ne znam.A sigurno je da mora srediti svlačionice i postaviti još stolica na postojeću tribinu za Premier Ligu.

Ne znam jel to taj projekat, ima neki projekat da se i na suprotnoj strani pravi tribina slična ovoj postojećoj

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 dec 2012, 00:02

legenda reala je napisao/la:Nijaz ako nagovori Goraždanske privrednike(čitaj Bekta) da stane uz njega, to će biti jedan evropski projekat, ako bude samo ovisio od Opštine i Kantona nisam optimističan.

DzoleZeljo

Pa eto onako, bude 100-200 ljudi na utakmicama, nekad i manje, kako kad ;)
Ako dođe Olimpic u GZ, prvu sezonu će sve biti puno, nema sumnje, e za dalje ne vjerujem, kod nas kad je šta novo svi navale, nakon par mjeseci nikog više ne interesuje :P
Stadion ima jednu tribinu, meni reče jaran da će praviti stadion Gracić, on igra za Goražde, pa čuo, e sad koliko je to istina ne znam.A sigurno je da mora srediti svlačionice i postaviti još stolica na postojeću tribinu za Premier Ligu.

Ne znam jel to taj projekat, ima neki projekat da se i na suprotnoj strani pravi tribina slična ovoj postojećoj
I ja sam čuo (od jarana) da se pravi taj stadion i da se samo čeka potvrda, pa sad... :roll:
Volio bih da bude fuzija Goražda i Olimpica, ne vidim razlog zašto se ne bi udružili.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 dec 2012, 01:02

sad ovo govorim kao covjek sa strane koji misli da Nijaz moze napraviti ekipu koja ce u evropi moci proci koje pretkolo a ne da nasi predstavnici odmah ispadaju ;)

- bilo bi mi draze da se spoji (kad vec ne moze sa Tuzlom) sa Jedinstvom iz Bihaca... jer ipak Bihac je veci grad i to bi se moglo pravo dobro uraditi da to bude jedan pravi klub... a ako to bude u Gorazdu bojim se da ce biti isto kao i Siroki... 100 ljudi na stadionu i nista a imaju sve uslove...

no ako i bude sa Gorazdem - best of luck from me ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 dec 2012, 03:40

delko je napisao/la:sad ovo govorim kao covjek sa strane koji misli da Nijaz moze napraviti ekipu koja ce u evropi moci proci koje pretkolo a ne da nasi predstavnici odmah ispadaju ;)

- bilo bi mi draze da se spoji (kad vec ne moze sa Tuzlom) sa Jedinstvom iz Bihaca... jer ipak Bihac je veci grad i to bi se moglo pravo dobro uraditi da to bude jedan pravi klub... a ako to bude u Gorazdu bojim se da ce biti isto kao i Siroki... 100 ljudi na stadionu i nista a imaju sve uslove...

no ako i bude sa Gorazdem - best of luck from me ;)
Bez ikakve provokacije prema ljudima iz Gorazda, ali smatram da i tamo ima mnogo ljudi koji simpatisu upravo Željezničar ili Sarajevo i onda bi opet dvije domace utakmice igrale nesto tipa kao gostujuce od cega upravo Olimpic bjezi. Koliko bi zapravo grad bio iza tog kluba stvarno je diskutabilno. Vjerujem ja da bi vecina ga podrzavala, ali u kojoj mjeri i protiv kojih klubova? Volio bi da se desi fuzija radi samog grada Goražda jer bi bilo zanimljivo imati premijerligasa iz njega, ali ako bi da gledam dugorocnije definitivno licno smatram da Olimpic (ako vec zeli iz Sarajeva) treba otici u grad koji zivi za samo svoj klub, tipa upravo Tuzla ili cak kao sto neko rece Bihać. Cak smatram da bi i Bugujno sa Iskrom po ovim nekim parametrima bila bolja opcija nego Goražde.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 dec 2012, 09:15

Sudeci koliko je Olimpic interesantan ljudima, ta tribina u Gorazdu je vise nego dovoljna.
Gorazdaci ce dolaziti da vide Zelju, Sarajevo, Siroki, Zrinjski, Borac i iskreno bih volio da fudbal zazivi u Gorazdu i u toj regiji. Gorazde je to zasluzilo da pored rukometa ima i jak fudbalski kolektiv.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 dec 2012, 12:38

Ma Nijaz samo treba Bekta privući uz sebe i on neće imati nikakvih problema, ako mu je već cilj da dolazi u Goražde.

BeyKopites je napisao/la:Volio bih da bude fuzija Goražda i Olimpica, ne vidim razlog zašto se ne bi udružili.
Ma kako sam shvatio po pričama, da su naši ZA i rukovodstvo kluba i načelnik, premijer svi su stali uz ovaj projekat, e sad šta će biti ne znam

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 27 dec 2012, 22:22

Nasao sam neku noviju sliku stadiona :D

slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: komax i 11 gostiju.