Evo uradio sam, Andre Miller i Jrue Holiday umjesto K. Martin i Erden-a.Admir_Sa je napisao/la:
Mozes ba
Jeli ovo isti Fantasy kao na NBA.com?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo uradio sam, Andre Miller i Jrue Holiday umjesto K. Martin i Erden-a.Admir_Sa je napisao/la:
Mozes ba
hvala sad mi je jasno hehe mislio sam doslovno ono na klupu 5 startera i klupa a ustvari se to odnosi samo na ta 3 igraca ma valjda se nece bit toliki peh da ova 3 igraju bolje od ovih koje izaberemAdmir_Sa je napisao/la:da nacrtam
PG
SG
G
G
SF
PF
F
F
C
C
UTIL
UTIL
Igraci na ovim pozicijama DONOSE poene, znaci koga stavite tu vece na ove pozicije ti igraci ce donositi poene
Bench
Bench
Bench
Ovi igraci NE DONOSE poene, znaci ko je na klupi, a tu vece igra ne donosi poene, tj njihove se statistike tu vecer ne broje
Znaci 12/15 igraca donosi poene
Hipoteticki primjer, jedno vece ti 14 igraca igra, znaci moras dvojicu staviti na klupu, e ti ih stavis, a oni dobro odigraju, to se zove peh/nesreca/ne znanje i slicno
Jel sad jasnije?
pa pratis li prijateljske kako ti koji igrac igra njegova, minutaza jel i ostalo sto spada u tvoje kirterijuje, vrijedi za privih 12...dema je napisao/la:hvala sad mi je jasno hehe mislio sam doslovno ono na klupu 5 startera i klupa a ustvari se to odnosi samo na ta 3 igraca ma valjda se nece bit toliki peh da ova 3 igraju bolje od ovih koje izaberemAdmir_Sa je napisao/la:da nacrtam
PG
SG
G
G
SF
PF
F
F
C
C
UTIL
UTIL
Igraci na ovim pozicijama DONOSE poene, znaci koga stavite tu vece na ove pozicije ti igraci ce donositi poene
Bench
Bench
Bench
Ovi igraci NE DONOSE poene, znaci ko je na klupi, a tu vece igra ne donosi poene, tj njihove se statistike tu vecer ne broje
Znaci 12/15 igraca donosi poene
Hipoteticki primjer, jedno vece ti 14 igraca igra, znaci moras dvojicu staviti na klupu, e ti ih stavis, a oni dobro odigraju, to se zove peh/nesreca/ne znanje i slicno
Jel sad jasnije?
Ima.adnan24 je napisao/la:Ima li zainteresovanih za "pick one challenge" na nba.com?
jose je napisao/la:Ima.adnan24 je napisao/la:Ima li zainteresovanih za "pick one challenge" na nba.com?
de objasni kako tu hoda i vidi ima salt i lbj su rekli da bi igrali da su znaliadnan24 je napisao/la:jose je napisao/la:Ima.adnan24 je napisao/la:Ima li zainteresovanih za "pick one challenge" na nba.com?
Danas su otvorili mogucnost da se napravi grupa pa ako bude jos zainteresovanih mogu ja to odraditi u sljedecih par dana...inace ovo je meni najjaca fantasy igra...jednostavna je maksimalno i nema previse mudrovanja
A ja se bas pitam ko je chuckWolverine je napisao/la:evo uso sam. ja sam chuck_13
New for the 2010-11 season: Bonuses/unlocks!adnan24 je napisao/la:Ma prejednostavna igra...svaku noc biras jednog igraca...zbrajaju se poeni,skokovi,asistencije...u toku regularnog dijela sezone samo jednom mozes izabrati istog igraca i to je to. Mozes postaviti svoj izbor i unaprijed tako da je minimalno vremena potrebno...
jose je napisao/la: New for the 2010-11 season: Bonuses/unlocks!
If your selected player achieves one of the Daily or Weekly bonus milestones, you will be able to select one of your previously-used players in any future game.
P.S. Ja sam ovaj Johntra.
Bosanac brateWolverine je napisao/la:ko je onaj bosnians ovdje na forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.