Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ibrahim Sehic
kako je ja sjećam Željo je Šehu selio u Juve, pa ovamo, pa tamo, i na kraju završi, u nepoznat turski klub, možda je neko čuo za ovaj klub i ranije...
@kimbo Uz dužno poštovanje i Šehiću ali i onoj pundži od Hasagića, koji nikad nije bio neki golman, Asmir Begović je za njih Marić, on je golman, koji brani u najjačoj ligi svijeta, i tu se sva priča završava,tj. on je za njih dvojicu profesor doktor...e sad što neće da brani za repku, dok je pape selektor, druga je to tema...
@kimbo Uz dužno poštovanje i Šehiću ali i onoj pundži od Hasagića, koji nikad nije bio neki golman, Asmir Begović je za njih Marić, on je golman, koji brani u najjačoj ligi svijeta, i tu se sva priča završava,tj. on je za njih dvojicu profesor doktor...e sad što neće da brani za repku, dok je pape selektor, druga je to tema...
toliko o kvaliteti nase lige.. kapiten proslogodisnjeg prvaka prelazi na klupu novajlije u turskoj ligi..
-
- Kontakt:
zar nije njega juventus trazio svojevremeno?
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Jeste. Ali su odustali kad su dolazili na godisnjicu FK Sarajeva.adnan_hzsa je napisao/la:zar nije njega juventus trazio svojevremeno?
- el-fighter
- Kontakt:
Jos samo da Begovic predje u neki turski klub, pa da ekipa bude kompletna.
Sehic je dobar golman i nadam se da ce uspjeti izboriti svoje mjesto u ovoj ekipi.

Sehic je dobar golman i nadam se da ce uspjeti izboriti svoje mjesto u ovoj ekipi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nemogu da vjerujem da Sehic ode u ovaj klub sto ga google jedva nadje
Mlad dobar golman ode u novog prvoligasa Turske lige koji je vec doveo jednog golmana,povremenog turskog reprezentativca Hakana Arikana:roll:
Ovaj klub nije puno jaci od Zelje il su pak tu negdje. Preko Zelje je dosao do reprezentacije odavde nece ni privirit pogotovo sto ce najvjerovatnije sa klupe cekat svoju priliku.
Bolji mu je izbor bio njemacka 2 liga ili tako nesto na zapadu ali.......

Ovaj klub nije puno jaci od Zelje il su pak tu negdje. Preko Zelje je dosao do reprezentacije odavde nece ni privirit pogotovo sto ce najvjerovatnije sa klupe cekat svoju priliku.
Bolji mu je izbor bio njemacka 2 liga ili tako nesto na zapadu ali.......
RIP SALE VILENJAK
ovo je beze klub skroz,jel mogo u losiji,,,,
kako ste ga hvalili ja mislio u bayern ce,al eto
sad tek vidite da sehice nije neki golman,nego je napuhan
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- bistrikboy
- Kontakt:
napuhasmo ga za milionRosas7 je napisao/la:ovo je beze klub skroz,jel mogo u losiji,,,,

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa otiso je i Hulk u Japan kao mlad igrac i evo ga sad tri cetri godine kasnije jedan od najboljih u Evropi na svojoj poziciji i standardan manje vise u jednom Brazilu. Negovorim da ce to biti slucaj sa Sehicem nego govorim da je tvoj argument, buz uvrede, glup ko neznam sta.Rosas7 je napisao/la:ovo je beze klub skroz,jel mogo u losiji,,,,

PS: Ako je Sehic po tvom/vasim izjavama napuhan onda je Zeljo uradio extra aferu kad ga je dobijo za milju maraka a neki prodaju nekolko najboljih igraca za jedno ljeto pa ne dobiju ni pola..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bolje ti je poredjenje Hasagic koji je otisao u Tursku i nikad se nije izvukao...sajo10 je napisao/la:Pa otiso je i Hulk u Japan kao mlad igrac i evo ga sad tri cetri godine kasnije jedan od najboljih u Evropi na svojoj poziciji i standardan manje vise u jednom Brazilu. Negovorim da ce to biti slucaj sa Sehicem nego govorim da je tvoj argument, buz uvrede, glup ko neznam sta.Rosas7 je napisao/la:ovo je beze klub skroz,jel mogo u losiji,,,,
PS: Ako je Sehic po tvom/vasim izjavama napuhan onda je Zeljo uradio extra aferu kad ga je dobijo za milju maraka a neki prodaju nekolko najboljih igraca za jedno ljeto pa ne dobiju ni pola..

Ja mislim da je on puno bolji golman i da zasluzuje veci klub ali......
Izuzetaka ima itekako ali nesto mi se cini da ako odes u Tursku,Grcku,Rusiju,Rumuniju u neki osrednji tim da si ti "svoje odradio" nadam se de ce se Sehic a i Zec izvuci
RIP SALE VILENJAK
ja nisam reko da ga je losse prodo zeljo,ovo je extra milijun maraka za njega,a ne vrijedi tolikosajo10 je napisao/la:Pa otiso je i Hulk u Japan kao mlad igrac i evo ga sad tri cetri godine kasnije jedan od najboljih u Evropi na svojoj poziciji i standardan manje vise u jednom Brazilu. Negovorim da ce to biti slucaj sa Sehicem nego govorim da je tvoj argument, buz uvrede, glup ko neznam sta.Rosas7 je napisao/la:ovo je beze klub skroz,jel mogo u losiji,,,,
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Ko je bolji ko lošiji Željo je uzeo 1.000.000 KM.Nabrojte 3 igrača osim Željinih ko se tako prodao.Željo lagano postaje Dinamo za našu ligu (Šeha,Bekrić,DŽeko).Ubrzo i mali Višća.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
samo cu ovobabilonTM je napisao/la:Ko je bolji ko lošiji Željo je uzeo 1.000.000 KM.Nabrojte 3 igrača osim Željinih ko se tako prodao.Željo lagano postaje Dinamo za našu ligu (Šeha,Bekrić,DŽeko).Ubrzo i mali Višća.

albin pelak,sajid husejnovic,goran zakaric(800,000eura).....
hocemo li dalje....

Samo se nadam da će u narednim periodima zadržati igrače bar do 23. i prodati ih u ligu 5, pa i zaraditi "malo" više od miliona.babilonTM je napisao/la:Ko je bolji ko lošiji Željo je uzeo 1.000.000 KM.Nabrojte 3 igrača osim Željinih ko se tako prodao.Željo lagano postaje Dinamo za našu ligu (Šeha,Bekrić,DŽeko).Ubrzo i mali Višća.

Jest da sam ,inače, pitar, al' stvarno mislim tako, bez ikakve zaje.bancije.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Jeste i zaradiliod Dzeke, nema sta.babilonTM je napisao/la:Ko je bolji ko lošiji Željo je uzeo 1.000.000 KM.Nabrojte 3 igrača osim Željinih ko se tako prodao.Željo lagano postaje Dinamo za našu ligu (Šeha,Bekrić,DŽeko).Ubrzo i mali Višća.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- slavko njegus
- Kontakt:
Taman nam je bilo da pojedemo nesto vise od virsli...Cartman je napisao/la:Jeste i zaradiliod Dzeke, nema sta.babilonTM je napisao/la:Ko je bolji ko lošiji Željo je uzeo 1.000.000 KM.Nabrojte 3 igrača osim Željinih ko se tako prodao.Željo lagano postaje Dinamo za našu ligu (Šeha,Bekrić,DŽeko).Ubrzo i mali Višća.
Jesmo ba kako nismo-Pa vise nas je promoviso po Svijetu vec i jedan rezultat poslije 95.A znas ti koliko su reklame skupeCartman je napisao/la:Jeste i zaradiliod Dzeke, nema sta.babilonTM je napisao/la:Ko je bolji ko lošiji Željo je uzeo 1.000.000 KM.Nabrojte 3 igrača osim Željinih ko se tako prodao.Željo lagano postaje Dinamo za našu ligu (Šeha,Bekrić,DŽeko).Ubrzo i mali Višća.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sad slusam i kazu covjek potpisao za ove Turcine Zeljo nije dobio zvanicnu ponudu za njega ? hebi me ako ista kontam iz ovoga svega,ovi fol neznaju ni koju ce lovu uzeti,ni hoce li ista uzeti,boje se da ne moraju ganjati pare preko nekih arbitraza,kao mutan transfer totalno.. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mojne se puno sekirati nije dobro za zdravljemiky_hz je napisao/la:Sad slusam i kazu covjek potpisao za ove Turcine Zeljo nije dobio zvanicnu ponudu za njega ? hebi me ako ista kontam iz ovoga svega,ovi fol neznaju ni koju ce lovu uzeti,ni hoce li ista uzeti,boje se da ne moraju ganjati pare preko nekih arbitraza,kao mutan transfer totalno..

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... fera/59363
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Molio bih one koji nemaju pojma o našoj ligi da se ne javljaju.Cartman je napisao/la:Jeste i zaradiliod Dzeke, nema sta.babilonTM je napisao/la:Ko je bolji ko lošiji Željo je uzeo 1.000.000 KM.Nabrojte 3 igrača osim Željinih ko se tako prodao.Željo lagano postaje Dinamo za našu ligu (Šeha,Bekrić,DŽeko).Ubrzo i mali Višća.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.