Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 17 okt 2008, 06:42

samko74 je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:Gledajuci realno mi Bosanci cesto upotrebljavamo rjec "SAMO"
Samo da Papac igra pa samo da Hasan igra pa samo da je srece -samo ako pobjedimo ili uzmemo bod Belgiji .
I sve ostaje na toj rjeci "SAMO" .
Eto sta ces nadati se da uspijemo nesto sto do sada nismo uspjeli nije zabranjeno :mrgreen:

"SAMO" to neznaci da i sada necemo uspjeti, jel tako jarane?Onaj ko se nada on ima i neki cilj i neke snove a **** covjeka bez cilja i snova. ;)

Pa vidi care ja nisam reko da necemo uspjet nedo bog ,ali da su SAMO babi muda bila bi musko zar ne :D
Jedno je imati cilj i snove a drugo je to OSTVARITI ;) Daj BOZE da si ti upravu i da mi odemo na SP nebi niko sretni bio od nas iskrenih Bosanskih navijaca da se plasiramo .
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 okt 2008, 09:43

Mislim da sa Belgijancima trebamo primjenit taktiku kao protiv turaka, Belgijanci su Zeleni-mladi, to znači da ih trebamo ubit u pojam da nametnemo sporiji ritam i polahko pa i Bodom bi bio zadovoljan u gostima, jer gledao sam kako su Belgijanci igrali protiv španaca. Ako ih pustimo da se razmašu, nemamo šance.

Naravno, obavezno moramo riješiti problem odbrane, prvo što se tiće igrača, a drugo da ih ne čekamo u petercu, nego na 20 metara od svog gola, sa presingom na njihovu zadnju liniju, od strane našeg navalnog reda.

Džeko bi trebo učit štopanje lopte, da sljedeći put ne maši Zicere...

Berberović bi trebao na klupu, mislim da pravi previše grešaka...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 okt 2008, 09:48

AYAN je napisao/la: Berberović bi trebao na klupu, mislim da pravi previše grešaka...
Berberović ostavlja srce na terenu i ne vidim razlog što da on ne igra, i ja sam siguran da če igrati, jer daje sve od sebe, pa nekada pogriješi ali niko nije robot...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 17 okt 2008, 10:41

sigurno da bi trebalo zvati Custovica, ali imamo vec tri dobra napadaca, treba ga zvati umjesto Bartolovica na okupljanje i neka ciro vidi i procjeni njegove mogucnosti. Igra u Belgiji u Denderu, Sulejman Smajic koji je igrao u Zrinjskom, igro je za U-21 zajedno sa Salihovicem i dobro igrao. neznam u kakvoj je formi, ali igra redovno
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ochaMO
Kontakt:

Post Postao/la ochaMO » 17 okt 2008, 10:52

CUSTOVIC bi stvarno morao da nastupa za BiH.Ignorisanje takvog igraca je hendikep za nas.Mislim da je puno iskusniji od DZeke i Ibisevica.O Vladavicu da i ne govorim da je za prve postave.Taj dvojac moze svasta da uradi po desnoj strani a bogami i po sredini.

bayano21
Kontakt:

Post Postao/la bayano21 » 17 okt 2008, 12:34

Ja evo tek danas stigoh iz Ze...fakat je bilo ludo i nezaboravno..pa sam osto malo da festam...hehe...pa da iznesem svoje utiske sa utakmice...

Muratovic...stvarno nisam vidio bolje izdanje (njegovo) do sad u reprezentaciji, svaka mu cast, bilo ga je svugdje...iako da napomenem ono nije njegova prirodna pozicija...kako ja znam lik je polu-spic il tako nesto (ispravite me ako grijesim).
Pozitivno me iznenadio Mravac...jeste da smo igrali protiv Armenije ali lik je dobio 90% vazdusnih duela koje sam ja sa Istocne tribine uspio da vidim....malo se Vasilic i uplasio cini mi se kad je zamijenio Spahu (koji je opet odigro kapitenski) i ne moze se samo njemu pripisat krivica za gol...cijela ekipa je u tom periodu popustila...nesto su se bili ulijenili..gledo sam Dzeku zadnjih 15 minuta...teturo je po terenu, il se bio umorio il mu je bilo mrsko...
Muslimovic je gromada od covjeka, igracina...jos kad sam sazno da je u 15 utakmica za repku dao 10 komada...zao mi je sto je Vedad onoliki peh od igraca...mislim, dobio je priliku protiv relativno slabe ekipe...i imao prilika koje nije iskoristio...pogotovo onu glavom sa 5 metara (mozda i manje)...nije me zacudila izmjena...samo se nadam da mu to nece ubit moral...
A Vladavic kad je uso, Boze dragi...pa lik obilazi onog njihovog beka ko cunj na treningu, svaka mu cast...trbalo mu je malo vremena da usteli centarsut...al kad ga je ustelio pao je go...

Sve u svemu bilo je ekstra...malo mi bi glupo kad su robijasi posli izlazit pred kraj...al eto ostala ih je vecina...

A za Belgiju...necu nista govorit...ima jos puno do tada...nadam se 4 boda i dobrim utakmicama naravno....

Bosnas
Kontakt:

Post Postao/la Bosnas » 17 okt 2008, 12:56

Jedno pitanje ovim sto mi tako idu na nerve pa sta vi mislite dobiti kad savez ode? Prvo trebate imenovati koji ljudi jer ako pricmo o cjelom savezu govorimo o najmanje 100 ljudi,recimo da ti ljudi odstupe jeli vi zaista mislite da bi se nesto promjenilo sta vi mislite da ce u savez doci MESA, VAHA ILI SUSIC, BAJEVIC I DA CE SE ODREKNUTI HONORARA OD NEKOLIKO DESETINA HILJADA EURA KOJE ZARADUJU PO FRANCUSKOJ , TURSKOJ I DOCI U BOSNU DA BIO RADILI ZA 1000 KM MJESECNO PA NEBUDITE LUDI. SVE DOKLE ZIVIMO U BOSNI KOJA JE PODJLJENA NA TRI NARODA I SVAKI MORA BITI ZASTUPLJEN NEMA NAPREDKA I KAKO VAM VISE NIJE JASNO DA STO SE TICE RS BOSANSKA REPKA NETREBA NI POSTOJATI JER NJIH BOLI ONA STVAR DALI CE REPREZENTACIJA POBJEDIVATI ILI GUBITI A BEZ NJH NEMA NI SAVEZA i TAKO DA PRICOM SAVEZ NAPOLJE NE DOBIJAMO NISTA.! VOLIO VIDJETI DA PONUDITE NEKO RIJESENJE KAD BI RECIMO SAVEZ IZASAO STA STE U STANJU NAPRAVITI MOZDA POSTAVITI NEKOG OD NASIH LEGENDI I DATI MU PLATU 1000 A MOZDA STE U STANJU I MJENJATI STATUT NOGOMETNOG SAVEZA saale

Pošalji privatnu poruku Vrh

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 okt 2008, 13:15

[quote="Bosnas"]Jedno pitanje ovim sto mi tako idu na nerve pa sta vi mislite dobiti kad savez ode? Prvo trebate imenovati koji ljudi jer ako pricmo o cjelom savezu govorimo o najmanje 100 ljudi,recimo da ti ljudi odstupe jeli vi zaista mislite da bi se nesto promjenilo sta vi mislite da ce u savez doci MESA, VAHA ILI SUSIC, BAJEVIC I DA CE SE ODREKNUTI HONORARA OD NEKOLIKO DESETINA HILJADA EURA KOJE ZARADUJU PO FRANCUSKOJ , TURSKOJ I DOCI U BOSNU DA BIO RADILI ZA 1000 KM MJESECNO PA NEBUDITE LUDI. SVE DOKLE ZIVIMO U BOSNI KOJA JE PODJLJENA NA TRI NARODA I SVAKI MORA BITI ZASTUPLJEN NEMA NAPREDKA I KAKO VAM VISE NIJE JASNO DA STO SE TICE RS BOSANSKA REPKA NETREBA NI POSTOJATI JER NJIH BOLI ONA STVAR DALI CE REPREZENTACIJA POBJEDIVATI ILI GUBITI A BEZ NJH NEMA NI SAVEZA i TAKO DA PRICOM SAVEZ NAPOLJE NE DOBIJAMO NISTA.! VOLIO VIDJETI DA PONUDITE NEKO RIJESENJE KAD BI RECIMO SAVEZ IZASAO STA STE U STANJU NAPRAVITI MOZDA POSTAVITI NEKOG OD NASIH LEGENDI I DATI MU PLATU 1000 A MOZDA STE U STANJU I MJENJATI STATUT NOGOMETNOG SAVEZA saale

Prvo ti ne znas sta pricas, jer ako ovi ljudi odu siguran sam da je kodro zainteresovan, barbarez isto, a neki dan je Ivica Osim reko da bi volio radit kao predsjednik nogometnog saveza, a znas i sam da je kodro dzaba radio i bio selektor..

Zato se poklopi i ne valjaj gluposti.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Bosnas
Kontakt:

Post Postao/la Bosnas » 17 okt 2008, 13:39

Lovac je napisao/la:
Bosnas je napisao/la:Jedno pitanje ovim sto mi tako idu na nerve pa sta vi mislite dobiti kad savez ode? Prvo trebate imenovati koji ljudi jer ako pricmo o cjelom savezu govorimo o najmanje 100 ljudi,recimo da ti ljudi odstupe jeli vi zaista mislite da bi se nesto promjenilo sta vi mislite da ce u savez doci MESA, VAHA ILI SUSIC, BAJEVIC I DA CE SE ODREKNUTI HONORARA OD NEKOLIKO DESETINA HILJADA EURA KOJE ZARADUJU PO FRANCUSKOJ , TURSKOJ I DOCI U BOSNU DA BIO RADILI ZA 1000 KM MJESECNO PA NEBUDITE LUDI. SVE DOKLE ZIVIMO U BOSNI KOJA JE PODJLJENA NA TRI NARODA I SVAKI MORA BITI ZASTUPLJEN NEMA NAPREDKA I KAKO VAM VISE NIJE JASNO DA STO SE TICE RS BOSANSKA REPKA NETREBA NI POSTOJATI JER NJIH BOLI ONA STVAR DALI CE REPREZENTACIJA POBJEDIVATI ILI GUBITI A BEZ NJH NEMA NI SAVEZA i TAKO DA PRICOM SAVEZ NAPOLJE NE DOBIJAMO NISTA.! VOLIO VIDJETI DA PONUDITE NEKO RIJESENJE KAD BI RECIMO SAVEZ IZASAO STA STE U STANJU NAPRAVITI MOZDA POSTAVITI NEKOG OD NASIH LEGENDI I DATI MU PLATU 1000 A MOZDA STE U STANJU I MJENJATI STATUT NOGOMETNOG SAVEZA saale

Prvo ti ne znas sta pricas, jer ako ovi ljudi odu siguran sam da je kodro zainteresovan, barbarez isto, a neki dan je Ivica Osim reko da bi volio radit kao predsjednik nogometnog saveza, a znas i sam da je kodro dzaba radio i bio selektor..

Zato se poklopi i ne valjaj gluposti.
HAALO NECU TE VRIJEDATI ALI SE VIDI DA TI JE NIVO INTELIGENCIJE RAVAN PETOGODISNJEM DJETETU, DAKLE JA PRICAM O SAVEZU NE O SELEKTORU AL HAJD ZA TVOJU INFORMACIJU TAJ TVOJ VELIKI PATRIOTA MEHO KODRO JE FINO ZARADIVAO NEKIH 10000 KM, I PRIJE NEGO MI ISPOMENES TE NASE VELICINE KOJE JA POSTUJEM POGLEDAJ U HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ODNOSNO STRUCNI STAB JEDAN PROSINECKI I ASANOVIC RADE MALTE NE DABA ZATO MI NE PRODAJI PRICU KAKO BI NEKO DOSAO, CUJ IVICA OSIM PA TAJ SE COVJEK BORI SA BOLESTI ZNAMO DA JE IMAO MOZDANI UDAR.!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 okt 2008, 13:46

Bosnas je napisao/la: HAALO NECU TE VRIJEDATI ALI SE VIDI DA TI JE NIVO INTELIGENCIJE RAVAN PETOGODISNJEM DJETETU, DAKLE JA PRICAM O SAVEZU NE O SELEKTORU AL HAJD ZA TVOJU INFORMACIJU TAJ TVOJ VELIKI PATRIOTA MEHO KODRO JE FINO ZARADIVAO NEKIH 10000 KM, I PRIJE NEGO MI ISPOMENES TE NASE VELICINE KOJE JA POSTUJEM POGLEDAJ U HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ODNOSNO STRUCNI STAB JEDAN PROSINECKI I ASANOVIC RADE MALTE NE DABA ZATO MI NE PRODAJI PRICU KAKO BI NEKO DOSAO, CUJ IVICA OSIM PA TAJ SE COVJEK BORI SA BOLESTI ZNAMO DA JE IMAO MOZDANI UDAR.!
Za tvoju informaciju Kodro nikad nista nije dobio od saveza al nebitno, zasto ne bi Barbarez sjeo na poziciju direktora ili recimo predsjednika NS, covjek je pun ko brod, znaci pare mu ne trebaju, sve sto treba je da odu ovi iz saveza, i ja vjerujem da ce doci druga skroz bolja garnitura ljudi u savezu..A za Ivicu Osima, to je bila njegova izjava u medijima znaci, to nije nikakva izmisljotina..

Bosnas
Kontakt:

Post Postao/la Bosnas » 17 okt 2008, 13:54

PA I JA BIH TO VOLIO JEDAN BARBAREZ DIREKTOR KODRO SELEKTOR NE ZNAM BOLIC SKAUT ZAISTA BIH TO BILO LIJEPO I JA TO PODRZAJEM ALI VIDI JEDNU STVAR POLITICKIM MOCNICIMA TO NIJE U INTERESU I MOZE CITAVA BOSNA I HERCEGOVINA SKANDIRATI SAVEZ NAPOLJE TO SE NECE DESITI, ZATO BOLJE DA NA STADIONU KADA IGRA REPKA PJEVATI NAVIJACKE PJESME DA IGRACI OSJETE NASU PODRSKU RAZUMIJES, NEKAZEM JA UREDU JE I SKANDIRATI SAVEZ NAPOLJE ALI NE CITAVU UTAKMICU ZAMISLI KAKO SU SE OSJECALI NASI IGRACI ZAR NIJE BOLJE DA SMO TU ENERGIJU USMJERILI NA BOSNA BOSNA ILI BOSNA JE SAMPION.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 okt 2008, 13:58

Bosnas je napisao/la:PA I JA BIH TO VOLIO JEDAN BARBAREZ DIREKTOR KODRO SELEKTOR NE ZNAM BOLIC SKAUT ZAISTA BIH TO BILO LIJEPO I JA TO PODRZAJEM ALI VIDI JEDNU STVAR POLITICKIM MOCNICIMA TO NIJE U INTERESU I MOZE CITAVA BOSNA I HERCEGOVINA SKANDIRATI SAVEZ NAPOLJE TO SE NECE DESITI, ZATO BOLJE DA NA STADIONU KADA IGRA REPKA PJEVATI NAVIJACKE PJESME DA IGRACI OSJETE NASU PODRSKU RAZUMIJES, NEKAZEM JA UREDU JE I SKANDIRATI SAVEZ NAPOLJE ALI NE CITAVU UTAKMICU ZAMISLI KAKO SU SE OSJECALI NASI IGRACI ZAR NIJE BOLJE DA SMO TU ENERGIJU USMJERILI NA BOSNA BOSNA ILI BOSNA JE SAMPION.
Ima i ta mjesta, samo ne znam kako dokazati ovim debilima u savezu da odu, znaci ako to ne radimo na utakmicama pomislit ce da smo se opustili i ostavili ih na miru, pa ne mogu da vjerujem da 2 covjeka protiv kojih je pokrenuta optuznica na sudu u sarajevu i prijeti im kazna do 10 godina zatvora da i dalje obavljaju funkcije u savezu a to su svi znamo Usanovic i onaj Miodrag Kures..

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 okt 2008, 14:09

Nisu ni ostali cvjecke, sjeti te se Ilje , uzimao premije za igrace sebi :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 okt 2008, 14:15

Bosnier je napisao/la:Nisu ni ostali cvjecke, sjeti te se Ilje , uzimao premije za igrace sebi :D
Ma to se podrazumijeva, nego sam ja spomenuo ovu dvojicu jer protiv njih je podignuta optuznica

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 17 okt 2008, 14:24

Bosnier je napisao/la:Nisu ni ostali cvjecke, sjeti te se Ilje , uzimao premije za igrace sebi :D
Pa konta covjek, ovi vani,u stranim ligama,imaju love pa sebe malo pogur'o. Posteno. :mrgreen:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 okt 2008, 14:41

Plata je selektora 5000 eura bar zvanicno za svakog .
AMAR OSIM!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 okt 2008, 14:45

csh je napisao/la:Plata je selektora 5000 eura bar zvanicno za svakog .
Jeste al jel je kodro ikad dobio sjecas se kad su ga pitali nakon mjesec dana da li ste dobili platu, kaze on nisam jos al i ne razmisljam o tome..i zamalo nakon toga su ga i otjerali..

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 okt 2008, 14:46

Nisam upratio ali nebi mi bilo cudno jer da je njemu do para nebi dosao na klupu nasu garant.Sta je za njega 5000 eura.Nista.
AMAR OSIM!!!

barbarez007
Kontakt:

Post Postao/la barbarez007 » 17 okt 2008, 18:54

6 bodova uzeti Belgiji,i oni su malo u euforiji.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 okt 2008, 19:30

barbarez007 je napisao/la:6 bodova uzeti Belgiji,i oni su malo u euforiji.
Dje su u euforiji izgubili su kuci od spanije, to j sigurno iskusnija reprezentacija od nase, znaci ucestvovali su na bruku SP i EP, a svi znamo nas mentalitet, poslije jedne pobjede svi se odmah dignu, svi odmah zvijezde, treba loptu malo na zemlju spustit...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.