09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza utakmice ? (by B0SANAC)

Pobjeda BiH
113
40%
Nerijeseno
54
19%
Pobjeda Meksika
115
41%

Ukupno glasova: 282

B0SANAC
Kontakt:

Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la B0SANAC » 21 jan 2011, 17:00

Jos 20 dana do tekme :D
Ja cu tekmu gledat, u 2 ujutro trajace do nekih 4 sata ili pola 5, pa fino u 6 ujutro onda u skolu :lol: :lol: :lol:

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 jan 2011, 21:54

B0SANAC je napisao/la:Jos 20 dana do tekme :D
Ja cu tekmu gledat, u 2 ujutro trajace do nekih 4 sata ili pola 5, pa fino u 6 ujutro onda u skolu :lol: :lol: :lol:
ma nista brate citavu noc onda nespavaj ...haya.do dva koju pivcicu popij ono da te malo smiri..onda sjedi odgledaj nase zamjeve poslije tekme naravno pobjeda se mora proslavit kako bog zapovijeda haya..hehe..a kad igra repka skola je na zadnjem mjestu uvijek bila i uvijek ce bit..svetinja je na prvom mjestu..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 jan 2011, 22:41

U pravu si Miraleme. Prvo repka pa onda skola :lol: :lol:

Interesantno je da ce nasi reprezentativci nakon tekme sa Mexikom imati jako teske utakmice.
Dzeko ce nastupati sa Cityom protiv Manchester United-a, a Salihovic i Ibisevic sa Hoffenheimom igraju protiv Bayerna na Allianz Areni.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 22 jan 2011, 00:37

Dzeko nece ici u Ameriku zapamtite sto vam ja kazem... sto posto sigurno !!! MCFC ce poslati molbu zbog dzeke da malo udje u formu , i da ne ide na prijateljske i nevazne utakmice!!
>>No body likes us but we dont care<<

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jan 2011, 00:53

D€LUX je napisao/la:Dzeko nece ici u Ameriku zapamtite sto vam ja kazem... sto posto sigurno !!! MCFC ce poslati molbu zbog dzeke da malo udje u formu , i da ne ide na prijateljske i nevazne utakmice!!
Stilicevi su poslali molbu vec prosle godine. :lol:
Posto ovi jos nisu,nebi im preporucio naprimjer iznenadno Begovicevo padavicarenje koje traje taman dok se igraju tekme repke, ili slabe baterije u telefonu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 jan 2011, 08:48

Pa bgmi sugavo je to posto oni mislim u istoj sedmici jel repka igra 9.2. tj. u srijedu a oni ja mislim 12.2 protiv MANCHESTER UNITED-A. igraju ....a do tad ce dzeko bit onaj stari dzeko mislim bit ce u top formi tako da misljenja sam da ce iz City-a zatrazit dozvolu da dzeko naigra jel svejstan je i trener City-a kolko mi Edin znaci u njegovoj postavci igre. Tako da sigurno on nebi volio da mu se najbolji napadac (uz teveza)povrijedi definitivno..JA iskrneo volio bih da vidim edina 9.2.2011 u 02:00..al al..i mene je strah nedo bog neke povrijede..a vjerujte ovaj period koji je pred njim tj. ovih 2 3 mjeseca su najvazniji u njegovoj karijeri ...ako pokaze ako odigra onako kako on samo zna Ljudi moji onda nemamo brige za njegovom buducnoscu,al nedo bog neka poovreda onda bgmi krizaaa definitivno...Al kaze dugo pratim maestra tako da nas je to covjek kad mu rat nije mogo nista nemoze mu ni u fudbalu niko nista..EDINE MAESTRO NAS DANAS HOCU DA ODIGRAS ONAKO KAKO SAMO TI ZNAS..A 9.2. HOCU DA SRCEM ODIGRAS ABD.ZA SVOJE BOSANCE ZA SVOJU ZEMLJU..DIJAMANTU NAS..
EVO NEKA MOJA PROGNOZA TEKME

BIH-MEXICO
3 : 2
DZEKO 22' 55'
SALIHOVIC 8'
ZNAM DA IH MOZEMO I MORAMO POBJEDIT JER AKO BUDE IGRO DZEKO ZABIJAMO 2 3 GOLA SIGURNO NJEGA DEFINITIVNO NIKO NEMOZE CUAVT NA OVOM SVIJETU.....SRETNO ZMAJEVI NASI..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 22 jan 2011, 09:04

B0SANAC je napisao/la:U pravu si Miraleme. Prvo repka pa onda skola :lol: :lol:

Interesantno je da ce nasi reprezentativci nakon tekme sa Mexikom imati jako teske utakmice.
Dzeko ce nastupati sa Cityom protiv Manchester United-a, a Salihovic i Ibisevic sa Hoffenheimom igraju protiv Bayerna na Allianz Areni.
Taman zagrijavanje protiv Mexica i onda deranje guzova Man.U, Bayern Minshenu :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 22 jan 2011, 23:01

Ako nebude nikakvih otkaza i slicno, ocekujem sljedecu formaciju:

----------------------------Begovic----------------------------

Mujdza-----*********-----------Spahic--------Jahic(Subasic)

------------Medunjanin-------------Rahimic-------------------

---------Pjanic--------------Misimovic-----------Lulic---------

---------------------------Dzeko----------------------------------

********** - Za tu poziciju konkurisu Pandza, Nadarevic, iako bi ja najradije stavio Nadarevica. Ako jos pozove Bicakcica (sumnjam da ce ga pozvat), onda bi radije Nadara stavio. Salihovica na pocetku na klupi ostavit, jer ipak trazimo prvih 11 koji ce igrat protiv Rumunije.
Lulica sto dalje od pozicije beka udaljit, radije bi stavio Jahica (koji je kod Cire ponekad lijevog beka igrao) staviti na tu poziciju, te ce biti defanzivno orijentisan, a Lulic neka iskoristi svoju brzinu, i dokaze sta moze naprijed.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2011, 01:29

@BOSANAC: Ne znam koliko je sigurno da ce izostaviti Salihovica, jer ipak se radi o prijateljskoj utakmici a ovaj ima dozvolu da nastupi u istoj.
Jedino ako se ne radi o necemu drugom i ovaj nikako ne doputuje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 23 jan 2011, 01:29

Omerbavarac je napisao/la:@BOSANAC: Ne znam koliko je sigurno da ce izostaviti Salihovica, jer ipak se radi o prijateljskoj utakmici a ovaj ima dozvolu da nastupi u istoj.
Ne bi ga Pape trebao izostaviti, ali citavu utakmicu sigurno ne bih ga pustio da igra, jer treba se naviknuti bez njega.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2011, 01:33

B0SANAC je napisao/la:
Ne bi ga Pape trebao izostaviti, ali citavu utakmicu sigurno ne bih ga pustio da igra, jer treba se naviknuti bez njega.
Zato bih ja Lulica na beka a Seju na njegovo mjesto. Za ostatak se slazem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 jan 2011, 01:57

harishp je napisao/la:@velez-mostar, otkud ti u savezu???
Je li moguce da nemas u pravom zivotu, ukoliko svoj mozes nazvati zivotom uopce, nekih drugih zanimacija osim prosipati sav svoj raskosni provincijalizam po forumu?

Covjece, do sada sam procitao mali milion komentara,od velikog broja clanova adresiranih protiv tebe, jer si definitivno moron kvalitetan, jako se "seljacki" izrazavas, pokusavas biti duhovit, a u biti to ti je nemoguce, osim kad plijenis paznju svojim nebulozama pa se covjek nasmije i zapita "gdje ovaj raste".

Mozda ti nisu objasnili da forum nije mjesto gdje trebas na svaki post replicirati, zaobidji pokoji, jako puno dobrih clanova si otjerao sa foruma nesvjesno-smanjio si kvalitet istog.

U zadnje vrijeme, jako rijetko pisem, ali kad napisem nesto, pokusaj zaobici to, jer ti ne spadas u kategoriju forumasa cije postove citam inace, i ne zelim s tobom razgovarati o bilo cemu, pogotovo o nogometu u kojem si apsolutni neznalica..

Poruka za tebe "zaobidji moje postove", a uvredu iznad necu prijaviti!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2011, 02:12

Ako ne citas,sta se onda ''obadas''.Pises o uvredama iznad a sad sta natovari u jednom postu ni na Grmeckoj koridi neces uspijeti namiriti.
Nego ne odgovori mi na pitanje? :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 jan 2011, 03:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jan 2011, 02:13

:lol: :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2011, 02:26

Virtu4l je napisao/la:
Taj ti se srednji smajl seljacki izrazava i keseri :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jan 2011, 02:27

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Taj ti se srednji smajl seljacki izrazava i keseri :mrgreen:
Vazda bude jedan isprdak :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2011, 02:31

Jel na visokoj funkciji ????
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 23 jan 2011, 13:42

B0SANAC je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:@BOSANAC: Ne znam koliko je sigurno da ce izostaviti Salihovica, jer ipak se radi o prijateljskoj utakmici a ovaj ima dozvolu da nastupi u istoj.
Prošle su 3 kvalifikacione utakmice bez njega, ostaje još 1, tako da nigdje veze da se sad navikavaju na igru bez njega pred sami istek suspenzije.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 23 jan 2011, 14:10

velez_mostar je napisao/la:
Je li moguce da nemas u pravom zivotu, ukoliko svoj mozes nazvati zivotom uopce, nekih drugih zanimacija osim prosipati sav svoj raskosni provincijalizam po forumu?

Covjece, do sada sam procitao mali milion komentara,od velikog broja clanova adresiranih protiv tebe, jer si definitivno moron kvalitetan, jako se "seljacki" izrazavas, pokusavas biti duhovit, a u biti to ti je nemoguce, osim kad plijenis paznju svojim nebulozama pa se covjek nasmije i zapita "gdje ovaj raste".

Mozda ti nisu objasnili da forum nije mjesto gdje trebas na svaki post replicirati, zaobidji pokoji, jako puno dobrih clanova si otjerao sa foruma nesvjesno-smanjio si kvalitet istog.

U zadnje vrijeme, jako rijetko pisem, ali kad napisem nesto, pokusaj zaobici to, jer ti ne spadas u kategoriju forumasa cije postove citam inace, i ne zelim s tobom razgovarati o bilo cemu, pogotovo o nogometu u kojem si apsolutni neznalica..

Poruka za tebe "zaobidji moje postove", a uvredu iznad necu prijaviti!
eh da hoce jos tebe otjerati, pa da jos "smanji" kvalitet ovog foruma :lol:

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 23 jan 2011, 15:05

Da li ce Pape pozvati Bicakcica za Mexiko :?: Da nije negdje nesto izjavio da bi ga mogao pozvat :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.