Ja cu tekmu gledat, u 2 ujutro trajace do nekih 4 sata ili pola 5, pa fino u 6 ujutro onda u skolu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ma nista brate citavu noc onda nespavaj ...haya.do dva koju pivcicu popij ono da te malo smiri..onda sjedi odgledaj nase zamjeve poslije tekme naravno pobjeda se mora proslavit kako bog zapovijeda haya..hehe..a kad igra repka skola je na zadnjem mjestu uvijek bila i uvijek ce bit..svetinja je na prvom mjestu..B0SANAC je napisao/la:Jos 20 dana do tekme
Ja cu tekmu gledat, u 2 ujutro trajace do nekih 4 sata ili pola 5, pa fino u 6 ujutro onda u skolu![]()
![]()
Stilicevi su poslali molbu vec prosle godine.D€LUX je napisao/la:Dzeko nece ici u Ameriku zapamtite sto vam ja kazem... sto posto sigurno !!! MCFC ce poslati molbu zbog dzeke da malo udje u formu , i da ne ide na prijateljske i nevazne utakmice!!
Taman zagrijavanje protiv Mexica i onda deranje guzova Man.U, Bayern MinshenuB0SANAC je napisao/la:U pravu si Miraleme. Prvo repka pa onda skola![]()
![]()
Interesantno je da ce nasi reprezentativci nakon tekme sa Mexikom imati jako teske utakmice.
Dzeko ce nastupati sa Cityom protiv Manchester United-a, a Salihovic i Ibisevic sa Hoffenheimom igraju protiv Bayerna na Allianz Areni.
Ne bi ga Pape trebao izostaviti, ali citavu utakmicu sigurno ne bih ga pustio da igra, jer treba se naviknuti bez njega.Omerbavarac je napisao/la:@BOSANAC: Ne znam koliko je sigurno da ce izostaviti Salihovica, jer ipak se radi o prijateljskoj utakmici a ovaj ima dozvolu da nastupi u istoj.
Jedino ako se ne radi o necemu drugom i ovaj nikako ne doputuje.
Zato bih ja Lulica na beka a Seju na njegovo mjesto. Za ostatak se slazem.B0SANAC je napisao/la:
Ne bi ga Pape trebao izostaviti, ali citavu utakmicu sigurno ne bih ga pustio da igra, jer treba se naviknuti bez njega.
Je li moguce da nemas u pravom zivotu, ukoliko svoj mozes nazvati zivotom uopce, nekih drugih zanimacija osim prosipati sav svoj raskosni provincijalizam po forumu?harishp je napisao/la:@velez-mostar, otkud ti u savezu???
harishp je napisao/la:@velez-mostar, otkud ti u savezu???
Taj ti se srednji smajl seljacki izrazava i keseriVirtu4l je napisao/la:harishp je napisao/la:@velez-mostar, otkud ti u savezu???![]()
![]()
Vazda bude jedan isprdakharishp je napisao/la:Taj ti se srednji smajl seljacki izrazava i keseriVirtu4l je napisao/la:harishp je napisao/la:@velez-mostar, otkud ti u savezu???![]()
![]()
Prošle su 3 kvalifikacione utakmice bez njega, ostaje još 1, tako da nigdje veze da se sad navikavaju na igru bez njega pred sami istek suspenzije.B0SANAC je napisao/la:Ne bi ga Pape trebao izostaviti, ali citavu utakmicu sigurno ne bih ga pustio da igra, jer treba se naviknuti bez njega.Omerbavarac je napisao/la:@BOSANAC: Ne znam koliko je sigurno da ce izostaviti Salihovica, jer ipak se radi o prijateljskoj utakmici a ovaj ima dozvolu da nastupi u istoj.
Jedino ako se ne radi o necemu drugom i ovaj nikako ne doputuje.
eh da hoce jos tebe otjerati, pa da jos "smanji" kvalitet ovog forumavelez_mostar je napisao/la:Je li moguce da nemas u pravom zivotu, ukoliko svoj mozes nazvati zivotom uopce, nekih drugih zanimacija osim prosipati sav svoj raskosni provincijalizam po forumu?harishp je napisao/la:@velez-mostar, otkud ti u savezu???
Covjece, do sada sam procitao mali milion komentara,od velikog broja clanova adresiranih protiv tebe, jer si definitivno moron kvalitetan, jako se "seljacki" izrazavas, pokusavas biti duhovit, a u biti to ti je nemoguce, osim kad plijenis paznju svojim nebulozama pa se covjek nasmije i zapita "gdje ovaj raste".
Mozda ti nisu objasnili da forum nije mjesto gdje trebas na svaki post replicirati, zaobidji pokoji, jako puno dobrih clanova si otjerao sa foruma nesvjesno-smanjio si kvalitet istog.
U zadnje vrijeme, jako rijetko pisem, ali kad napisem nesto, pokusaj zaobici to, jer ti ne spadas u kategoriju forumasa cije postove citam inace, i ne zelim s tobom razgovarati o bilo cemu, pogotovo o nogometu u kojem si apsolutni neznalica..
Poruka za tebe "zaobidji moje postove", a uvredu iznad necu prijaviti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.