Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Romariooo
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Romariooo » 18 jan 2011, 18:39

Kakav Modric u Barceloni, to je samo navikano u hrvatskim medijima, iz totenhama nama je interesantan jedino Bale mozda, on bi nam sjeo ko kec n a desetku, a od Modrica imamo sigurno 4 bolja igraca na toj poziciji.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

genetsko.mekinje
Kontakt:

Post Postao/la genetsko.mekinje » 18 jan 2011, 18:43

chelsea-fan je napisao/la:
genetsko.mekinje je napisao/la:Hoce Spursi Luisa Fabiana za 12.5mil £, jer su propustili priliku za Suareza, haman da ce Suareza liverpool pokupit :(
ko bi normalan u liverpool
Ne bi niko al sta ces, nude vise love :(
Romariooo je napisao/la:Kakav Modric u Barceloni, to je samo navikano u hrvatskim medijima, iz totenhama nama je interesantan jedino Bale mozda, on bi nam sjeo ko kec n a desetku, a od Modrica imamo sigurno 4 bolja igraca na toj poziciji.

Njegov san je da igra u Barceloni, al evo mu meda, nece njeg katalonci bas kao sto si reko :D
A Bale-a ne da Harry :)
Glavata majmuncina, zadrti gad.
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup...
nije bitno kol'ko zbaris,neg sta. Aristotel poslije 0.7l grcke rakije.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 23:11

eto vam piennara :D jos jedan dobar potez
You are someone else I am still right here

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 23:13

I gdje ce sad igrat Pienar :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 23:16

Dylan Dog je napisao/la:I gdje ce sad igrat Pienar :roll:
u tottenhamu :D

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 23:25

fera je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:I gdje ce sad igrat Pienar :roll:
u tottenhamu :D
Hahahaha :mrgreen: :mrgreen:
Jako dobar zaključak. :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 03:02

Mene nasli zezat pffff
Mislio sam na kojoj poziciji i umjesto koga, :evil: :twisted: :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 jan 2011, 08:34

Dylan Dog je napisao/la:Mene nasli zezat pffff
Engleski mediji tvrde da Harry planira vratiti Bale natrag, a Pienaara na njegovo mjesto, ako je istina meni je to glupo, inače po meni za Pienaara nema mjesta u ovom veznom redu Tottenhama on je samo alternativa ako se netko ozlijedi, ovo znači i definitivni odlazak Kranjčara možda baš u Evereton odakle je došao Pienaar, spominju se još Chelsea, Liverpool i Newcastle.
Romariooo je napisao/la:Kakav Modric u Barceloni, to je samo navikano u hrvatskim medijima, iz totenhama nama je interesantan jedino Bale mozda, on bi nam sjeo ko kec n a desetku, a od Modrica imamo sigurno 4 bolja igraca na toj poziciji.
Modrić će zamjeniti Xavi-a kad tad, ja neznam igrača koji je sličiniji Xavijevom stilu igre od Modrića, naravno ako ga prije ne uzme Ferguson koji je Lukin obožavatelj. Al ja se nadam da će ostat kod nas još dugo.
Audere est Facere

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 19 jan 2011, 08:48

M. Scofield je napisao/la:
Engleski mediji tvrde da Harry planira vratiti Bale natrag, a Pienaara na njegovo mjesto, ako je istina meni je to glupo, inače po meni za Pienaara nema mjesta u ovom veznom redu Tottenhama on je samo alternativa ako se netko ozlijedi, ovo znači i definitivni odlazak Kranjčara možda baš u Evereton odakle je došao Pienaar, spominju se još Chelsea, Liverpool i Newcastle.
Modrić će zamjeniti Xavi-a kad tad, ja neznam igrača koji je sličiniji Xavijevom stilu igre od Modrića, naravno ako ga prije ne uzme Ferguson koji je Lukin obožavatelj. Al ja se nadam da će ostat kod nas još dugo.

Pjanic :!: :!:
I on je slican Xaviu
-RIVALDO-

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 jan 2011, 09:01

Modrić sigurno neće u Manchester jer Fergie ima boljeg igrača. A što se Barce tiče, pa tu se zna da će ga naslijediti Fabregas, a ako kojim slučajem to ne bude Cesc onda sigurno mladi Thiago. Ko ga nije gledao neka to obavezno uradi.
Modić možda završi u Chelsea-u ili Interu. United i Barca su mu nedostižni.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 jan 2011, 09:43

senad_flamin je napisao/la:

I on je slican Xaviu
Ne bih se baš složio za Pjanića, on je po meni više tip igrača bubam Kake jer je dosta ofenzivniji sa manje zadataka u obrani
Audere est Facere

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jan 2011, 11:06

ma malo se salimo :D za 2,5 miliono je doveden sto je dobar posao svakako. e sad on moze igrati oba krila i ofanzivnog veznog i sigurno da ce itekako popraviti konkurenciju u ekipi.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 19 jan 2011, 11:31

senad_flamin je napisao/la:

I on je slican Xaviu
Nemoj mi Pjanića gurati u Hinjalonu, on će doću CHELSEA!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 19 jan 2011, 12:03

Piennar bi mogao mijenjati van der vaarta kad se ovaj ozljedi....... ;) ima puno utakmica da se još igra :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 jan 2011, 14:11

Sexmachineboy je napisao/la:Modrić sigurno neće u Manchester jer Fergie ima boljeg igrača. A što se Barce tiče, pa tu se zna da će ga naslijediti Fabregas, a ako kojim slučajem to ne bude Cesc onda sigurno mladi Thiago. Ko ga nije gledao neka to obavezno uradi.
Modić možda završi u Chelsea-u ili Interu. United i Barca su mu nedostižni.
Vidio sam kako ima boljeg igrača. Modrić i Palacios su ih pojeli neki dan. Što su opjevali i engleski mediji.. koji su Fletchera toliko ismijali da je jadnik dobio komplekse.
A gdje će i kad će nitko ne zna tako da nema se tu šta tvrditi.. ispadate samo smješni.
...što je više lome to je volim jače...

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 19 jan 2011, 14:29

Glupost je bilo dovesti Pienaar-a, on jeste dobar igrac ali nece imati mjesta, Lennon i Bale, mozda i najbolja krila Tottenhama ikada, su 100% bolji od njega i bilo bi mi zao da propadne kao i Kranjcar i Bentley. Nama treba napadac, citao sam statistiku i samo 6 golova su u prvenstvu dali napadaci Defoe i kompanija.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jan 2011, 00:36

Tom Huddlestone je napisao/la:Glupost je bilo dovesti Pienaar-a, on jeste dobar igrac ali nece imati mjesta, Lennon i Bale, mozda i najbolja krila Tottenhama ikada, su 100% bolji od njega i bilo bi mi zao da propadne kao i Kranjcar i Bentley. Nama treba napadac, citao sam statistiku i samo 6 golova su u prvenstvu dali napadaci Defoe i kompanija.
Bolji je od Lennona Pienaar strašna krila bi bili on i Bale.Lennon ima samo brzinu koju opet ne zna iskoristit maximalno 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 jan 2011, 09:16

LBJ MVP je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:Glupost je bilo dovesti Pienaar-a, on jeste dobar igrac ali nece imati mjesta, Lennon i Bale, mozda i najbolja krila Tottenhama ikada, su 100% bolji od njega i bilo bi mi zao da propadne kao i Kranjcar i Bentley. Nama treba napadac, citao sam statistiku i samo 6 golova su u prvenstvu dali napadaci Defoe i kompanija.
Bolji je od Lennona Pienaar strašna krila bi bili on i Bale.Lennon ima samo brzinu koju opet ne zna iskoristit maximalno 8-)
vrhunska kupovina totenhama za male pare, strasan je Pienar, bice vam sjajna zamjena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 20 jan 2011, 13:18

Nisam rekao da je on los, on je sjajan igrac ali mislim da je bezpotrebna kupovina, i dobija velike pare, koliko sam cuo 16 miliona ce zaraditi za 4 i po godine, usput cuo sam da je Tottenham zainteresovan za Luis Fabiana, nadam se da to nije istina jer nude 15 miliona za njega a za takve pare se moze dovesti bolji igrac

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jan 2011, 14:06

Tom Huddlestone je napisao/la:Nisam rekao da je on los, on je sjajan igrac ali mislim da je bezpotrebna kupovina, i dobija velike pare, koliko sam cuo 16 miliona ce zaraditi za 4 i po godine, usput cuo sam da je Tottenham zainteresovan za Luis Fabiana, nadam se da to nije istina jer nude 15 miliona za njega a za takve pare se moze dovesti bolji igrac
Tottenhamu pod hitno treba kvalitetan špic. Umjesto da nagomilavaju igrače u sredini i nazad mogli bi kupiti kakvog poštenog napadača.
...što je više lome to je volim jače...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, kakarut, Proximic, VivaLaStella i 10 gostiju.