Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Kakav Modric u Barceloni, to je samo navikano u hrvatskim medijima, iz totenhama nama je interesantan jedino Bale mozda, on bi nam sjeo ko kec n a desetku, a od Modrica imamo sigurno 4 bolja igraca na toj poziciji.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- genetsko.mekinje
- Kontakt:
Ne bi niko al sta ces, nude vise lovechelsea-fan je napisao/la:ko bi normalan u liverpoolgenetsko.mekinje je napisao/la:Hoce Spursi Luisa Fabiana za 12.5mil £, jer su propustili priliku za Suareza, haman da ce Suareza liverpool pokupit

Romariooo je napisao/la:Kakav Modric u Barceloni, to je samo navikano u hrvatskim medijima, iz totenhama nama je interesantan jedino Bale mozda, on bi nam sjeo ko kec n a desetku, a od Modrica imamo sigurno 4 bolja igraca na toj poziciji.
Njegov san je da igra u Barceloni, al evo mu meda, nece njeg katalonci bas kao sto si reko

A Bale-a ne da Harry

Glavata majmuncina, zadrti gad.
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup...
nije bitno kol'ko zbaris,neg sta. Aristotel poslije 0.7l grcke rakije.
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup...
nije bitno kol'ko zbaris,neg sta. Aristotel poslije 0.7l grcke rakije.
eto vam piennara
jos jedan dobar potez

You are someone else I am still right here
I gdje ce sad igrat Pienar 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
u tottenhamuDylan Dog je napisao/la:I gdje ce sad igrat Pienar

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hahahahafera je napisao/la:u tottenhamuDylan Dog je napisao/la:I gdje ce sad igrat Pienar

Jako dobar zaključak.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Mene nasli zezat pffff
Mislio sam na kojoj poziciji i umjesto koga,

Mislio sam na kojoj poziciji i umjesto koga,

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- M. Scofield
- Kontakt:
Engleski mediji tvrde da Harry planira vratiti Bale natrag, a Pienaara na njegovo mjesto, ako je istina meni je to glupo, inače po meni za Pienaara nema mjesta u ovom veznom redu Tottenhama on je samo alternativa ako se netko ozlijedi, ovo znači i definitivni odlazak Kranjčara možda baš u Evereton odakle je došao Pienaar, spominju se još Chelsea, Liverpool i Newcastle.Dylan Dog je napisao/la:Mene nasli zezat pffff
Mislio sam na kojoj poziciji i umjesto koga,![]()
![]()
Modrić će zamjeniti Xavi-a kad tad, ja neznam igrača koji je sličiniji Xavijevom stilu igre od Modrića, naravno ako ga prije ne uzme Ferguson koji je Lukin obožavatelj. Al ja se nadam da će ostat kod nas još dugo.Romariooo je napisao/la:Kakav Modric u Barceloni, to je samo navikano u hrvatskim medijima, iz totenhama nama je interesantan jedino Bale mozda, on bi nam sjeo ko kec n a desetku, a od Modrica imamo sigurno 4 bolja igraca na toj poziciji.
Audere est Facere
- senad_flamin
- Kontakt:
M. Scofield je napisao/la:Engleski mediji tvrde da Harry planira vratiti Bale natrag, a Pienaara na njegovo mjesto, ako je istina meni je to glupo, inače po meni za Pienaara nema mjesta u ovom veznom redu Tottenhama on je samo alternativa ako se netko ozlijedi, ovo znači i definitivni odlazak Kranjčara možda baš u Evereton odakle je došao Pienaar, spominju se još Chelsea, Liverpool i Newcastle.Dylan Dog je napisao/la:Mene nasli zezat pffff
![]()
Modrić će zamjeniti Xavi-a kad tad, ja neznam igrača koji je sličiniji Xavijevom stilu igre od Modrića, naravno ako ga prije ne uzme Ferguson koji je Lukin obožavatelj. Al ja se nadam da će ostat kod nas još dugo.Romariooo je napisao/la:Kakav Modric u Barceloni, to je samo navikano u hrvatskim medijima, iz totenhama nama je interesantan jedino Bale mozda, on bi nam sjeo ko kec n a desetku, a od Modrica imamo sigurno 4 bolja igraca na toj poziciji.
Pjanic

I on je slican Xaviu
-RIVALDO-
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Modrić sigurno neće u Manchester jer Fergie ima boljeg igrača. A što se Barce tiče, pa tu se zna da će ga naslijediti Fabregas, a ako kojim slučajem to ne bude Cesc onda sigurno mladi Thiago. Ko ga nije gledao neka to obavezno uradi.
Modić možda završi u Chelsea-u ili Interu. United i Barca su mu nedostižni.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- M. Scofield
- Kontakt:
Ne bih se baš složio za Pjanića, on je po meni više tip igrača bubam Kake jer je dosta ofenzivniji sa manje zadataka u obranisenad_flamin je napisao/la:M. Scofield je napisao/la:Engleski mediji tvrde da Harry planira vratiti Bale natrag, a Pienaara na njegovo mjesto, ako je istina meni je to glupo, inače po meni za Pienaara nema mjesta u ovom veznom redu Tottenhama on je samo alternativa ako se netko ozlijedi, ovo znači i definitivni odlazak Kranjčara možda baš u Evereton odakle je došao Pienaar, spominju se još Chelsea, Liverpool i Newcastle.Dylan Dog je napisao/la:Mene nasli zezat pffff
![]()
Pjanic![]()
![]()
I on je slican Xaviu
Audere est Facere
ma malo se salimoDylan Dog je napisao/la:Mene nasli zezat pffff
![]()

-
- Kontakt:
Nemoj mi Pjanića gurati u Hinjalonu, on će doću CHELSEA!senad_flamin je napisao/la:M. Scofield je napisao/la:Engleski mediji tvrde da Harry planira vratiti Bale natrag, a Pienaara na njegovo mjesto, ako je istina meni je to glupo, inače po meni za Pienaara nema mjesta u ovom veznom redu Tottenhama on je samo alternativa ako se netko ozlijedi, ovo znači i definitivni odlazak Kranjčara možda baš u Evereton odakle je došao Pienaar, spominju se još Chelsea, Liverpool i Newcastle.Dylan Dog je napisao/la:Mene nasli zezat pffff
![]()
Pjanic![]()
![]()
I on je slican Xaviu
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Piennar bi mogao mijenjati van der vaarta kad se ovaj ozljedi.......
ima puno utakmica da se još igra 

Vidio sam kako ima boljeg igrača. Modrić i Palacios su ih pojeli neki dan. Što su opjevali i engleski mediji.. koji su Fletchera toliko ismijali da je jadnik dobio komplekse.Sexmachineboy je napisao/la:Modrić sigurno neće u Manchester jer Fergie ima boljeg igrača. A što se Barce tiče, pa tu se zna da će ga naslijediti Fabregas, a ako kojim slučajem to ne bude Cesc onda sigurno mladi Thiago. Ko ga nije gledao neka to obavezno uradi.
A gdje će i kad će nitko ne zna tako da nema se tu šta tvrditi.. ispadate samo smješni.
...što je više lome to je volim jače...
-
Glupost je bilo dovesti Pienaar-a, on jeste dobar igrac ali nece imati mjesta, Lennon i Bale, mozda i najbolja krila Tottenhama ikada, su 100% bolji od njega i bilo bi mi zao da propadne kao i Kranjcar i Bentley. Nama treba napadac, citao sam statistiku i samo 6 golova su u prvenstvu dali napadaci Defoe i kompanija.
Bolji je od Lennona Pienaar strašna krila bi bili on i Bale.Lennon ima samo brzinu koju opet ne zna iskoristit maximalnoTom Huddlestone je napisao/la:Glupost je bilo dovesti Pienaar-a, on jeste dobar igrac ali nece imati mjesta, Lennon i Bale, mozda i najbolja krila Tottenhama ikada, su 100% bolji od njega i bilo bi mi zao da propadne kao i Kranjcar i Bentley. Nama treba napadac, citao sam statistiku i samo 6 golova su u prvenstvu dali napadaci Defoe i kompanija.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
vrhunska kupovina totenhama za male pare, strasan je Pienar, bice vam sjajna zamjenaLBJ MVP je napisao/la:Bolji je od Lennona Pienaar strašna krila bi bili on i Bale.Lennon ima samo brzinu koju opet ne zna iskoristit maximalnoTom Huddlestone je napisao/la:Glupost je bilo dovesti Pienaar-a, on jeste dobar igrac ali nece imati mjesta, Lennon i Bale, mozda i najbolja krila Tottenhama ikada, su 100% bolji od njega i bilo bi mi zao da propadne kao i Kranjcar i Bentley. Nama treba napadac, citao sam statistiku i samo 6 golova su u prvenstvu dali napadaci Defoe i kompanija.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Nisam rekao da je on los, on je sjajan igrac ali mislim da je bezpotrebna kupovina, i dobija velike pare, koliko sam cuo 16 miliona ce zaraditi za 4 i po godine, usput cuo sam da je Tottenham zainteresovan za Luis Fabiana, nadam se da to nije istina jer nude 15 miliona za njega a za takve pare se moze dovesti bolji igrac
Tottenhamu pod hitno treba kvalitetan špic. Umjesto da nagomilavaju igrače u sredini i nazad mogli bi kupiti kakvog poštenog napadača.Tom Huddlestone je napisao/la:Nisam rekao da je on los, on je sjajan igrac ali mislim da je bezpotrebna kupovina, i dobija velike pare, koliko sam cuo 16 miliona ce zaraditi za 4 i po godine, usput cuo sam da je Tottenham zainteresovan za Luis Fabiana, nadam se da to nije istina jer nude 15 miliona za njega a za takve pare se moze dovesti bolji igrac
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: enobarca, kakarut, Proximic, VivaLaStella i 10 gostiju.