A tamo je i kokain bolji nego u ItalijiPuma je napisao/la:Kuban ponudio Mutu-u 2.8 mil po sezoni, mislim da ce se ovo brzo zavrsiti, jer i Fiorentina se zeli rijesiti problematicnog Rumuna

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A tamo je i kokain bolji nego u ItalijiPuma je napisao/la:Kuban ponudio Mutu-u 2.8 mil po sezoni, mislim da ce se ovo brzo zavrsiti, jer i Fiorentina se zeli rijesiti problematicnog Rumuna
MajstorijaPuma je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta je ovo @Dylane, bil mog'o ovaj uskoro u prvi tim Zenita
Znam za Obinu to sam pisao na Interovoj temi,ali realno ,Lokomotivi i trebaju pojacanja,posle ona tekme sa Spartakom,videlo se da nisu ekipa za velika dela.STEVIE je napisao/la:i obinna je potpisao za lokomotiv. u moskvi(tacnije u cska) bi im se mogao pridruzit odlicni anthony ujah za oko €2 mio.
ma dobro su oni trgovali ovog ljeta, sad to treba trener da poslozi kako treba. obinna i nije bio tako los u PLu igrajuci za vermin, a ovaj da costa najvjerovatnije pobjegao iz londona posto je tamo optuzen za raznorazna (ne)djelaTribalian je napisao/la: Znam za Obinu to sam pisao na Interovoj temi,ali realno ,Lokomotivi i trebaju pojacanja,posle ona tekme sa Spartakom,videlo se da nisu ekipa za velika dela.
STEVIE je napisao/la:ma dobro su oni trgovali ovog ljeta, sad to treba trener da poslozi kako treba. obinna i nije bio tako los u PLu igrajuci za vermin, a ovaj da costa najvjerovatnije pobjegao iz londona posto je tamo optuzen za raznorazna (ne)djelaTribalian je napisao/la: Znam za Obinu to sam pisao na Interovoj temi,ali realno ,Lokomotivi i trebaju pojacanja,posle ona tekme sa Spartakom,videlo se da nisu ekipa za velika dela.
mozda da ponude svojim veteranima preko 30 godina ugovor kao nolanu mozda bi i ostali, 5 godina x £55.000 sedmicnoTribalian je napisao/la:
![]()
![]()
Stevie al nam se osipaju "rivali" svaki dan im odu po dva igraca a ne dodje nijedan
![]()
![]()
A ovi svi ruski klubovi mogu da dovode i da dovode,dzabe im sve kad ovom Zenitu tamo niko nista ne moze
Brate i ja navijam za SpartakKB-TM87 je napisao/la:Spartak najjači
Koliko god da je Gulit strucnjak upitnih kvaliteta,zaista ne znam sta je gazda Kadirov htio od njega,jer imaju igracki kadar koji je jedva dovoljan za opstanak u ligi,jedno vrijeme se spominjao cak prelazak Forlana,medjutim od toga nema nista i ova ekipa se moze smatrati sretnom ako ostane u ligi uopce.KB-TM87 je napisao/la:Vratiće se Spartak u inat dušmanima![]()
A vidim ti pratiš Rusku ligu, reci mi kakve je stanje u ovom Tereku, imaju para al otpustili su Guilta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.