Ruska premier liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko ce da osvoji rusku premier ligu za sezonu 2011.

Zenit St.Petersburg
76
45%
CSKA Moskva
42
25%
Spartak Moskva
10
6%
Lokomotiva Moskva
17
10%
Rubin Kazan
11
6%
Neko drugi
14
8%

Ukupno glasova: 170

Tribalian
Kontakt:

Re: Ruska premier liga

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 18:06

Puma je napisao/la:Kuban ponudio Mutu-u 2.8 mil po sezoni, mislim da ce se ovo brzo zavrsiti, jer i Fiorentina se zeli rijesiti problematicnog Rumuna :D
A tamo je i kokain bolji nego u Italiji :lol: Prihvatice to Mutu bez problema,a i ovi u Firenci jedva cekaju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 20:56

Lokomotiva-Spartak(M) 0:2 :shock: Spartak je neverovatna ekipa bez 5 standardnih pobede Lokomotivu,ali zato u punom sastavu gube od autsajdera :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jun 2011, 05:52

Volga-Zenit 0:2,dvostruki strijelac Kerzhakov..

Ocekivano,mada nema tu razloga za slavlje,dovedes trenera i das mu milijunsku platu da bi dominirao nad ruskim ekipicama..

Od iskoraka u Evropi(tj.prolaska iz grupne faze l.prvaka) sa ovakvim timom nema nista,al ajd' vidjecemo sta ce se desavati,valjda ce konacno odluciti da dovedu prijeko potrebnu svjezu krv u nase redove..

Btw,Doumbia ponovno postigao gol za Cska,potvrduje se moja teorija da se radi o jednome od najboljih napadaca svijeta :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jun 2011, 06:19

Zainteresovani za Buytena :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ako Spalleti zaista zeli ovoga lika,ocito je da mu je ruska vodka udarila o glavu(na ovo iskreno odavno sumljam),pa dok Anzhi dovodi Dzudzsaka,Kuban pokusava dovesti Mutua,mi zainteresovani za Buytena :x

Beli ga je ovom reakcijom impresionirao:
[youtube][/youtube]

Ovo bi definitivno bila kap koja bi prelila casu,Spalleti bi dokazao da nije dorastao zadatku,Spalleti napolje,Benitez unutra!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 jun 2011, 23:19

[youtube][/youtube]

Sta je ovo @Dylane, bil mog'o ovaj uskoro u prvi tim Zenita :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 jun 2011, 03:29

Puma je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sta je ovo @Dylane, bil mog'o ovaj uskoro u prvi tim Zenita :D
Majstorija :mrgreen:

Pa gledaj,dosta se u Zenitu ulaze u mladje kategorije,a vidjecemo za ovoga golmana,nemamo mi neke posebno dobre golmane,Malafeev i rezerva Zhevnoh koji je opet 1.golman Bjelorusije pa bit ce ga zanimljivo gledati protiv Dzeke i kompanije.

Arshavin je produkt omladinske skole,isto kao i danasnji najbolji igrac tima Igor Denisov,takodje i Kerzhakov..

Ove sezone Cheminava i Ionov dobivaju dosta sansi za igru,takodje igraci iz akademije..

A naravno,u buducnosti najvise ocekujem od momka cija je slika na mome avataru,Maksim Kanunnikova,buducnost Rusije i Zenita..

Povezuju nas sa Dzagoevom,naravno da od tog nece biti nista,ali opet je lijepo procitati da zelimo takvu igracinu,a ne nekakve Buytene :twisted:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 01:51

Manuel Da Costa je napustio WH,potpisace ugovor kako sam video sa Lokomotivom iz Moskve .

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 jun 2011, 11:08

i obinna je potpisao za lokomotiv. u moskvi(tacnije u cska) bi im se mogao pridruzit odlicni anthony ujah za oko €2 mio.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 15:31

STEVIE je napisao/la:i obinna je potpisao za lokomotiv. u moskvi(tacnije u cska) bi im se mogao pridruzit odlicni anthony ujah za oko €2 mio.
Znam za Obinu to sam pisao na Interovoj temi,ali realno ,Lokomotivi i trebaju pojacanja,posle ona tekme sa Spartakom,videlo se da nisu ekipa za velika dela.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 jun 2011, 16:17

Tribalian je napisao/la: Znam za Obinu to sam pisao na Interovoj temi,ali realno ,Lokomotivi i trebaju pojacanja,posle ona tekme sa Spartakom,videlo se da nisu ekipa za velika dela.
ma dobro su oni trgovali ovog ljeta, sad to treba trener da poslozi kako treba. obinna i nije bio tako los u PLu igrajuci za vermin, a ovaj da costa najvjerovatnije pobjegao iz londona posto je tamo optuzen za raznorazna (ne)djela :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 16:20

STEVIE je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: Znam za Obinu to sam pisao na Interovoj temi,ali realno ,Lokomotivi i trebaju pojacanja,posle ona tekme sa Spartakom,videlo se da nisu ekipa za velika dela.
ma dobro su oni trgovali ovog ljeta, sad to treba trener da poslozi kako treba. obinna i nije bio tako los u PLu igrajuci za vermin, a ovaj da costa najvjerovatnije pobjegao iz londona posto je tamo optuzen za raznorazna (ne)djela :lol:
:lol: :lol: :lol: Stevie al nam se osipaju "rivali" svaki dan im odu po dva igraca a ne dodje nijedan :lol: :lol:

A ovi svi ruski klubovi mogu da dovode i da dovode,dzabe im sve kad ovom Zenitu tamo niko nista ne moze :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 jun 2011, 16:25

Tribalian je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Stevie al nam se osipaju "rivali" svaki dan im odu po dva igraca a ne dodje nijedan :lol: :lol:

A ovi svi ruski klubovi mogu da dovode i da dovode,dzabe im sve kad ovom Zenitu tamo niko nista ne moze :mrgreen:
mozda da ponude svojim veteranima preko 30 godina ugovor kao nolanu mozda bi i ostali, 5 godina x £55.000 sedmicno :lol: a rusi pametno ulazu svoj novac, na njih bi se mogli ugledati turci/grci koji takodje uvijek mnogo ulazu a nikad gori po europskim kupovima etc..

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 16:29

:lol: :lol: :lol:

A ovo za Grke i Turke si u pravu,Turci daju previse para a nema bitnih rezultata,a Grcima je liga dosta oslabila,bila je mnogo bolja situacija pre 6-7 godina.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 17:09

Spartak najjači 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 17:20

KB-TM87 je napisao/la:Spartak najjači 8-)
Brate i ja navijam za Spartak 8-) ali mnogo je jak ovaj Zenit,a Spartak igra promenljivo mnogo,evo dobi sad Lokomotivu u gostima koja je bila 3. na tabeli,a gubi od nekih ... :roll:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 17:33

Nažalost su upravo zbog takve promjenjive forme 8. na tebeli sa 7 bodova manje od CSKA, a imaju ovi i utakmicu manje :roll: Jedva čekam novi stadion, kako će grmiti 8-)
slika

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jun 2011, 21:49

Pored ovakvog Zenita oni simpatisu Sparatak :evil: :D

Za relativno slabe rezultate Spartaka ima vise faktora,od toga da je konkurencija jednostavno jaka,do toga da su trenutno oslabljeni jer su im neki igraci odsutni zbog copa americe i prvenstva za mlade..

Odlicna su ekipa,uz Cska i Zenit po imenima najbolja,sigurno jaci od Rubina koji opet na terenu postize bolje rezultate..

Ekipa koja u zadnjoj liniji ima 2 reprezentativca Argentine(Pareja i Rojo),sjajnog čeha Suchya,velike Ruske nade Parshivluyka,Kombarova i Makeeva..

U veznome redu Brazilca Ibsona,igracinu kakva je Mcegeady te "cudo od djeteta"Anandizea..

U napadu Wellitona,najboljeg strijelca lige prosle sezone..

Ovdje su recimo pokazali koliko dobri zapravo mogu biti..
[youtube][/youtube]

Ekipa prakticki bez slabe tacke,ali nesto im jednostavno fali..

Inace,u danasnjim utakmicama,mi pobijedili Kubana sa velikih 1:0,najbolji mladi fudbaler svijeta Kanunikov izborio crveni karton i penal koji je realizovao za Tomsk protiv Rostova(1:1 zavrsilo)..

Anzhi deklasirao Samaru u gostima,jos bez Dzudzsaka..

Doumbia dvostruki strijelac u pobjedi Cska protiv Lokomotive,jos jednom potvrdio da je medju najboljima napadacima svijeta..

U ostalim utakmicama Terek je dobio u gostima Krasnodara,dok je Rubin na domacem terenu ocekivano dobio Volgu..

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 22:54

Vratiće se Spartak u inat dušmanima :P

A vidim ti pratiš Rusku ligu, reci mi kakve je stanje u ovom Tereku, imaju para al otpustili su Guilta :?:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jun 2011, 23:08

KB-TM87 je napisao/la:Vratiće se Spartak u inat dušmanima :P

A vidim ti pratiš Rusku ligu, reci mi kakve je stanje u ovom Tereku, imaju para al otpustili su Guilta :?:
Koliko god da je Gulit strucnjak upitnih kvaliteta,zaista ne znam sta je gazda Kadirov htio od njega,jer imaju igracki kadar koji je jedva dovoljan za opstanak u ligi,jedno vrijeme se spominjao cak prelazak Forlana,medjutim od toga nema nista i ova ekipa se moze smatrati sretnom ako ostane u ligi uopce.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 20:01

Da budem iskren nisam nešto Ruse nikad pratio,al ono što čitam je da je Ruska liga veoma blizu Francuskoj gotovo po svemu. Razvila su se dva nova kolektiva msm na Anži i Terek koji će narednih godina uz finansijske injekcije itekako biti konkurencija onim najvećim CSKA,Zenitu,Locomotivu,Spartaku. Volio bih iskreno da klubovi u kojim igraju ovi naši igrači Rahimić,Ibričić,Misimović urade što više i obezbjede Evropu,time će doprinijeti i kvalitetu reprezentacije nesumnjivo,ali i ugledu naših igrača.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.