jbg drug ja ga nisam modernovo u neki drugiStone Island je napisao/la:Pa to mi ide na živce.Malo sam se pogrešno izrazio gore pa sam te zbunio.
Uglavnom,kad se malo modernije oblikuje pa hajde ali tako skidati neke elemente i dodavati nove mi je sasvim kretenski.
Najljepsi grb
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- rob do bagro
 - Kontakt:

Re: Najljepsi grb
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
						SMRT FASIZMU!!!
Hajduk zivi vjecno
daleko najljepsi !

la liga         * Winners (9): 
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !
						copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
donedavno je bio taj, al' promjenuli su ga(meni se cini prije dvije sezone) i sada je samo lav, tako je i na dresovima...Stone Island je napisao/la:Steve-o,ako se ne varam ovo je pravi grb Millwalla.
- the scouser
 - Kontakt:

Kad je sam lav,uopste ne izgeda kao grb...steve-o je napisao/la:donedavno je bio taj, al' promjenuli su ga(meni se cini prije dvije sezone) i sada je samo lav, tako je i na dresovima...Stone Island je napisao/la:Steve-o,ako se ne varam ovo je pravi grb Millwalla.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
						We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
pa zato i jest tako lijep, bas upravo zato sto je jednostavan grb. nemora pisati Millwall FC na grbu jer svak zna za njihovog plavog lava...

- the scouser
 - Kontakt:

To je sad vec stvar ukusa...steve-o je napisao/la:pa zato i jest tako lijep, bas upravo zato sto je jednostavan grb. nemora pisati Millwall FC na grbu jer svak zna za njihovog plavog lava...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- 
				Napoli SSC
 - Kontakt:

Oj grba Millwalla, čuj smo lav, hahaha, nekako to beze baš ništa da nepiše, makar da piše MFC, ako ništa, barem to! Ovako sa ovim lavom mi je baš čudan, sam lav!

- QUARESMA 18<<<
 - Kontakt:

a ovaj je najbolji, jednostavno uradjen, bez neki djidja midja. predobarRz88 je napisao/la:
- 
				Napoli SSC
 - Kontakt:

- 
				Napoli SSC
 - Kontakt:

RZ88, jesi li na ove DUCKS mislio???

- 
				Napoli SSC
 - Kontakt:

Najljepši grb u Velikoj Britaniji!!!

- Middlesbrough FC
 - Kontakt:

Upravo tako, Napoli SSC, možda i šire!

To sam sebe potrvdjujes  

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
						"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Hahaha sto ga provali 
  vjerujes da sam ja odma skontao da se radi o istom liku 
  a i po nacinju pisanja se da skontati 
  Napoli napisa post kako voli Boro i odjednom se registruje drugi profil kao navijac Boroa 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hahah moram vam priznati ja sam Don Ciro,Bernabeu,Karim i Tata(svih 8profila)miky_hz je napisao/la:Hahaha sto ga provalivjerujes da sam ja odma skontao da se radi o istom liku
a i po nacinju pisanja se da skontati
Napoli napisa post kako voli Boro i odjednom se registruje drugi profil kao navijac Boroa
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
						- Middlesbrough FC
 - Kontakt:

Ma mrsko na istom akauntu pisati o više klubova. Glupo mi sad posto sam stavio nick Napoli SSC da otvaram teme o MFC, niđe veze!

ako se nevaram ti si otvorio temu o Fiorentine..ja takođe simpatiziram više klubova al ne sve iz lige peticeMiddlesbrough FC je napisao/la:Ma mrsko na istom akauntu pisati o više klubova. Glupo mi sad posto sam stavio nick Napoli SSC da otvaram teme o MFC, niđe veze!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Tema je najljepsi grb  

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.