Michael (Air) Jordan
Re: MICHAEL (mr.air) JORDAN
Koje li ironije baš je Jordan jedan od vlasnika klubova koji neda igračima više od 50% prihoda.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Na danasnji dan 97-e epic game 5 protiv Utah-e, kad je bolestan igro.
Trenutno pustaju na nbatv
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Na danasnji dan 97-e epic game 5 protiv Utah-e, kad je bolestan igro.
[youtube][/youtube]
Najimpresivinija sportska utakmica nekog individualca uopste ikada ...
Uz ovu, jos samo ona Samprasova dok je povracao na terenu moze stati rame uz rame.
M.J - Jedan jedini

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- LarryDavid
- Kontakt:
dobar je MJ al nije jedan jedini...bice onih koji ce ga daleko nadmasiti...a mozda je i bilo nisam gledao sve kosarkaseTitova-Juga je napisao/la:Zeljovac_1921 je napisao/la:Na danasnji dan 97-e epic game 5 protiv Utah-e, kad je bolestan igro.
[youtube][/youtube]
Najimpresivinija sportska utakmica nekog individualca uopste ikada ...
Uz ovu, jos samo ona Samprasova dok je povracao na terenu moze stati rame uz rame.
M.J - Jedan jedini
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
ako nisi gledao nemoj ni komentarisati.dobar je MJ al nije jedan jedini...bice onih koji ce ga daleko nadmasiti...a mozda je i bilo nisam gledao sve kosarkase
mozda bude,al tesko za naseg zivota.
mit o Jordanu je mnogo vise od probacivanja lopti kroz oburc.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- LarryDavid
- Kontakt:
jesil ti gledao sve kosarkase pa znas da je MJ bolji od svakog od njih?Raul_64 je napisao/la:ako nisi gledao nemoj ni komentarisati.dobar je MJ al nije jedan jedini...bice onih koji ce ga daleko nadmasiti...a mozda je i bilo nisam gledao sve kosarkase
mozda bude,al tesko za naseg zivota.
mit o Jordanu je mnogo vise od probacivanja lopti kroz oburc.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
nisam,jesu relevantniji ljudi od nas koji ce ti svi od reda potvrditi da je on najbolji.jesil ti gledao sve kosarkase pa znas da je MJ bolji od svakog od njih?
pa i sami igraci preko Magica,Barklia,Milera i kompanije.
sta ti vise treba.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- storm_raider
- Kontakt:
Au logike:
Jesi li ti gledao sve boksere, pa znas da je Ali najbolji?
Jesi li ti vozio sa auta, pa znas da je Porshe najbolji?
Jesi li ti gledao sve pse u borbi, pa znas da je Tibetanski Mastif najbolji?
Jesi li ti pricao sa svim filozofima, pa znas da su u antickoj Grckoj imali najbolje filozofe?
Jesi li ti radio operacije na srcu u svim bolnicama svijeta, pa znas da je ona u Clevelandu najbolja?
.
.
.
Uzas. Postoje ocjene koje daju referentni ljudi iz svih oblasti, bas da ne bi bilo te uzasne logike.
Jesi li ti gledao sve boksere, pa znas da je Ali najbolji?
Jesi li ti vozio sa auta, pa znas da je Porshe najbolji?
Jesi li ti gledao sve pse u borbi, pa znas da je Tibetanski Mastif najbolji?
Jesi li ti pricao sa svim filozofima, pa znas da su u antickoj Grckoj imali najbolje filozofe?
Jesi li ti radio operacije na srcu u svim bolnicama svijeta, pa znas da je ona u Clevelandu najbolja?
.
.
.
Uzas. Postoje ocjene koje daju referentni ljudi iz svih oblasti, bas da ne bi bilo te uzasne logike.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:

Svake godine po nesto, + 5 MVPs, 6 MVPs finala, 6 titula, 10 puta najbolji scorer lige, dosta od njeg
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Upravu si, Durant ce ga nadmasiti. To hoces reci.LarryDavid je napisao/la: dobar je MJ al nije jedan jedini...bice onih koji ce ga daleko nadmasiti...a mozda je i bilo nisam gledao sve kosarkase

Nikad se nece pojavit igrac koji je 6 godina tako dominirao ligom. 6 uzastopnih finala je rjesio u svoju korist. Da ne govorim kolko je puta bio u prvim petorkama lige, i u defanzivnim takodje. Njegova ostvarenja su za mene danas nemoguca za ostvarit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
LarryDavid je napisao/la:
dobar je MJ al nije jedan jedini...bice onih koji ce ga daleko nadmasiti...a mozda je i bilo nisam gledao sve kosarkase
Cuj M.J dobar ? :- )
Jbt, povratit cu.
Pitaj Drexlera, Olajuwana, Barkleya, Birda, Magica, itd ko je najbolji. Valjda oni ne lazu igrali su s doticnim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!

Mislim nema sumnje da je Jordan najveći ikad,ali nije toliko koliko se misli ispred Magica,Birda i sličnih.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:
Mislim nema sumnje da je Jordan najveći ikad,ali nije toliko koliko se misli ispred Magica,Birda i sličnih.
Oprosti molim te, ali ko garantuje Jamesu da će za toliko i toliko godina biti na razini kao M.J ili pak veći pa mi postavljaš ovu "statistiku" ?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ko vama garantuje da nikad neće biti veći,bolji ili šta već od Jordana 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ko vama garantuje da nikad neće biti veći,bolji ili šta već od Jordana
Niko.
Ali isto tako, da bi bio bolji morat će da ODJEDNOM promjeni svoj gubitnički mentalitet kada je utakmica ON THE LINE, a to i nije baš lako, mislim da se ipak takav rodiš.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Poenta mog posta nije bila da će LBJ biti veći od Jordana.Ionako će sada izgubiti još jedno finale,ali na ovoj temi priča da nikada neće biti bolji od Jordana.Zašto ne bi bio?Titova-Juga je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ko vama garantuje da nikad neće biti veći,bolji ili šta već od Jordana
Niko.
Ali isto tako, da bi bio bolji morat će da ODJEDNOM promjeni svoj gubitnički mentalitet kada je utakmica ON THE LINE, a to i nije baš lako, mislim da se ipak takav rodiš.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Poenta mog posta nije bila da će LBJ biti veći od Jordana.Ionako će sada izgubiti još jedno finale,ali na ovoj temi priča da nikada neće biti bolji od Jordana.Zašto ne bi bio?Titova-Juga je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ko vama garantuje da nikad neće biti veći,bolji ili šta već od Jordana
Niko.
Shvatio sam je kao takvu.
Ja ne tvrdim da neće biti, prepustit ću to vremenu koje je pred nama, ali ako mene pitaš, teško da hoće a jedan od razloga sam već i naveo.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ima razlike sto je Jordan igro college, dok je James direktno iz srednje, tako da u 27-oj godini, Jordanu je bila 6-a sezona dok je Jamesu 9-a. James je najdominatniji igrac mozda i svih vremena ali nea konstantan (ili u vecini slucajeva) clutch u sebi koji je Jordan imao. Trebao je uzeti jos jedan MVP one godine kad je Magic uzeo, bio je prvi igrac nakon Wilta cini mi se da je dao preko 3 hiljade poena u sezoni. Neam nista protiv Jamesa mislim da ce zavrsiti karijeru sa najmanje 3 titule ali po meni nije jos u istoj recenici sa Jordanom, niti bilo ko, gledajuci sta je Jordan sve uradio i u kakvoj konkurenciji, plus je sam nosio ekipu, je fenomen. Ali opet svako ima svoje, mada 90% experta smatra Jordana kao GOAT, sto i jeste. A da ce desiti neko bolji od Jordana vidjet cemo, vjerovatno da hoce nekad.LBJ MVP je napisao/la:
Svako je imao konkurenciju.Konkurencija 80-ih i 00-ih nije ništa slabija nego 90-ih možda je čak i jača bila.Druga je stvar što su mnogi igrači poput Malonea i sličnih precijenjeni jer su gubili od Jordana.sve uradio i u kakvoj konkurenciji, plus je sam nosio ekipu,
Sam nosio ekipu?Pippen je možda bio i drugi igrač lige u to doba odmah nakon Jordana.
Ekipa je bila konkurentna u playoffu i bez njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.