Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
Subotic svjetska klasa ?Ok,solidan igrac i nista vise.Hummels je dosta bolji igrac od njega u BvB...
Srbi jesu jaki,al nema sanse da su jaci od Italije. Stoperski par (kad budu zdravi) Ranocchia-Chiellini nije slabiji ni od jednog stoperskog para na svijetu,sredina Italije je bolja od Srpske (uz izuzetak Mauria iako igra dobru sezonu) a o napadu nema potrebe trosit rijeci...
problem Italije su bekovi,al doci ce i to na svoje...Kolarov isto tako dobar igrac,al nista vise od toga.On ni u Laziu nije igro spektakularno,a sad u Cityu je poprilicno slab.
Veceras pobjeda!
Srbi jesu jaki,al nema sanse da su jaci od Italije. Stoperski par (kad budu zdravi) Ranocchia-Chiellini nije slabiji ni od jednog stoperskog para na svijetu,sredina Italije je bolja od Srpske (uz izuzetak Mauria iako igra dobru sezonu) a o napadu nema potrebe trosit rijeci...
problem Italije su bekovi,al doci ce i to na svoje...Kolarov isto tako dobar igrac,al nista vise od toga.On ni u Laziu nije igro spektakularno,a sad u Cityu je poprilicno slab.
Veceras pobjeda!
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
da Neven Subotic i Mats Hummels su svjetska klasa i moderni centarhalfovi.....od fizickih predispozicija..do tehnicke potkovanosti...pa ako gledate BvB onda vidite koliko aktivno ucestvuju u igri i kreiranju napada..da ne govorim koliko su jaki u prekidima,nije to samo da su pozadi jaki....a napredovace jos vise...malo je takvih stopera danas...
to je najjaci dio te ekipe...fali im bolji desni bek samo...
Kolarov je nabolji igrac u onoj losoj ekipi citya...i najstandardniji mislim..sto dovoljno govori...
to je najjaci dio te ekipe...fali im bolji desni bek samo...
Kolarov je nabolji igrac u onoj losoj ekipi citya...i najstandardniji mislim..sto dovoljno govori...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ne bih se slozio, svjetska klasa je prekrupna rijec, dva nedokazana stopera, tak sad kad Borussija ode u LP, vidjet cemo taj "kvalitet"
postoji tek par stopera na svijetu koji ulaze u rang svjetske klase, Vidic i Ivanovic su tu, Subotic nije
postoji tek par stopera na svijetu koji ulaze u rang svjetske klase, Vidic i Ivanovic su tu, Subotic nije
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- sarajlija89
- Kontakt:
Istina,mora se jos dokazivati ali igrac koji vrijedi i ima sve predispozicije da to i ostvari...
Bice tesko veceras Italiji...
[youtube][/youtube]
Ovako je prosli put bilo...
Jbt..jedino mi ovu sloveniju mozemo dobit izgleda...dali im 4 komada tamo

Bice tesko veceras Italiji...
[youtube][/youtube]
Ovako je prosli put bilo...
Jbt..jedino mi ovu sloveniju mozemo dobit izgleda...dali im 4 komada tamo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ma kakav crni Subotic ba, nedokazan van Njemacke i da bude klasa svjetska, pa ni u Srbiji nema mjesta da igra
Ja od Kolarova nisam vidio u Citiju 5 kvalitetnih ubacaja, jeste dobar bek, al je precijenjen, al jeste bolji od talijanskih bekova, al ne drasticno.
Jovanovic, Jankovic

Ja od Kolarova nisam vidio u Citiju 5 kvalitetnih ubacaja, jeste dobar bek, al je precijenjen, al jeste bolji od talijanskih bekova, al ne drasticno.
Jovanovic, Jankovic

nema potpisa
Bostjan Cesar je bas nekidan pricao o toj utakmici iz 2004-te

dobro je sto je utakmica veceras, tako da mogu gledati i Italiju i BiHBoštjan Cesar, igrač Chieva, dobro pozna Talijane, a jednom im je već i zatresao mrežu: "Naravno da mi je ovaj susret jako važan, ne igra se svaki dan protiv velesile poput Italije. Neki kažu da je ova njihova momčad ranjivija, ali Italija je uvijek favorit, pa tako i u petak u Ljubljani".
"Osim toga, bit će posebno motivirani protiv nas jer smo ih pobijedili na svom terenu 2004. godine, i zadnji smo koji smo ih pobijedili prije nego što su postali svjetski prvaci", kaže.
Cesar je tada u Celju postigao svoj prvijenac za Sloveniju: "To su mi sjajne uspomene, a proveo sam tek pet minuta na terenu. Vidio sam svoju priliku ispred Buffona i zapravo nije bilo tako teško glavom svladati jednog od najboljih vratara svijeta".
"Zašto ne bismo ponovili taj uspjeh, pokazali smo da se možemo nositi sa svima na svijetu. Disciplinirani smo, taktički zreli i imamo sjajnog vratara. Bez obzira protiv koga igramo kod kuće, moramo igrati na pobjedu", smatra Boštjan Cesar.
Italiji je, kaže, teško naći konkretne slabosti, bez obzira na iskustvo igranja na Apeninskom poluotoku: "S pojedincima kakve oni imaju teško im je naći slabu točku. Može ih se dobiti kompaktnom igrom i momčadskim duhom. A i pitanje je tko će zaigrati za Italiju".
"Lijepo mi je u Chievu, atmosfera u klubu je prava obiteljska, a Verona je prekrasan grad. I blizu je Slovenije. Ne mogu se žaliti na sezonu premda nam rezultati nisu bajni. Neće biti problema ni ako pobijedimo Italiju, ionako za Chievu ne igraju reprezentativci Italije. Doduše, dosta smo pričali o utakmici i jedva čekam vratiti se u Veronu s tri nova boda na slovenskom kontu, uz nulu za Italiju".

Call the coroner!
- sarajlija89
- Kontakt:
Uglavnom,slazemo se da je Italija losa
Cim mi njih poredimo sa Srbijom...tanko je to
Veceras remi ocekujem???

Cim mi njih poredimo sa Srbijom...tanko je to
Veceras remi ocekujem???

Kraj Priče !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma pobjeda,nema druge...prenos ima na Rai 1.
sto se tice repke,jako je vazno da je tu dobar selektor,sve ostalo ce doc na svoje mjesto s vremenom.
Pazzini zabija
P.S. dobra slika...
sto se tice repke,jako je vazno da je tu dobar selektor,sve ostalo ce doc na svoje mjesto s vremenom.
Pazzini zabija

P.S. dobra slika...
- sarajlija89
- Kontakt:
Bice kodirano vjerovatno..tako da se spremite za stream 

- Interista di cuore
- Kontakt:
hajte kod mene bujrum
samo ponesite pive

samo ponesite pive

e jbg valja do TuzleInterista di cuore je napisao/la:hajte kod mene bujrum![]()
samo ponesite pive![]()

Call the coroner!
Zakasnićemo na drugo pl.Puma je napisao/la:e jbg valja do TuzleInterista di cuore je napisao/la:hajte kod mene bujrum![]()
samo ponesite pive![]()
![]()

- Alen Škoro
- Kontakt:
Hajd ako nekom nije problem da se ne muce ljudi,pa da nam baci kakav link za tekmu..
NON MOLLARE MAI
http://atdhenet.tv/36066/watch-slovenia-vs-italy - ovaj predobar
http://www.eulivescore.com/football/345 ... enia-italy
- Alen Škoro
- Kontakt:
Hvala ti, nadam se pobjedi Azzurra i naravno dobroj tekmi.robovi88 je napisao/la:http://atdhenet.tv/36066/watch-slovenia-vs-italy - ovaj predobar
Svidja mi se kako gospodin Prandelli razmislja,odavno po mom misljenju boljeg selektora Italija nije imala..
Nadam se da je on za nekih duzih staza,jer stvarno konkretno,pametno i sistemski razmislja.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 25 mar 2011, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
Subotic igra u prvih XI. Njegov problem je sto isuvise lici na Vidica, kao Bonucci na Chiellinija. Dva stopera treba da budu razlicita da bi to extra stimalo. Kao Vidic-Ferdinand ili Terry-Carvalho ili Nesta-Stam.Admir_Sa je napisao/la:Ma kakav crni Subotic ba, nedokazan van Njemacke i da bude klasa svjetska, pa ni u Srbiji nema mjesta da igra![]()
Jovanovic, Jankovic![]()
Kolarov je mnogo bolji napred nego pozadi, ali je u Engleskoj dosta napredovao i moze se reci da je u top5 LB engleske lige. U Italiji bi bio #1 da je ostao.
Jankovic je upropasten usled povreda.

Jovanovic je uvek bio limitiran i precenjen.
Prava resenja na LWu su Tosic iz CSKA (nekada Manchestera) i Sulejmani koji se polako vraca (nije mogao u Ajaxu sa Suarezom nikako).
Na desnom krilu je Krasic zacementiran, a play je Ljajic - to je jedina stvar koju je Pizon uradio, a da je dobra po tim.
Problem su spicevi. Nema mnogo reprezentacija sa losijim napadom od nase u top50.

@MaGiCa - upravu si napadači su nam najveći problem
Nema ih nad Baggiom, Inzaghijem, Vierijem, Bettegom, P.Rossijem ... nigdje. Sve neki šminkerčići a niđe veze etc. (Cassano,Borriello,Pazzini,Iaquinta ....)

Nema ih nad Baggiom, Inzaghijem, Vierijem, Bettegom, P.Rossijem ... nigdje. Sve neki šminkerčići a niđe veze etc. (Cassano,Borriello,Pazzini,Iaquinta ....)

Dude, pricao sam za Srbiju.robovi88 je napisao/la:@MaGiCa - upravu si napadači su nam najveći problem![]()

Italija ima dobre napadace. Ne WC igrace, ali definitivno dobre.

pa vidim govoriš " Nema mnogo reprezentacija sa losijim napadom od nase u top50 "MaGiCa je napisao/la:Dude, pricao sam za Srbiju.robovi88 je napisao/la:@MaGiCa - upravu si napadači su nam najveći problem![]()
Nema ih nad Baggiom, Inzaghijem, Vierijem, Bettegom, P.Rossijem ... nigdje. Sve neki šminkerčići a niđe veze etc. (Cassano,Borriello,Pazzini,Iaquinta ....)![]()
Italija ima dobre napadace. Ne WC igrace, ali definitivno dobre.
a ja nisam znao da si ti Srbin

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.