HKK Zrinjski

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Josip321
Kontakt:

Re: HKK Zrinjski

Post Postao/la Josip321 » 13 feb 2009, 20:54

ars01 je napisao/la:@Josip321,
igra li Mate zavodnik rodila ga majka.... ;)

ne znam, zaboravio sam pitati.
Momče Hercegovče

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 feb 2009, 06:35

Iz izvora bliskih klubu: "Nažalost,nema šanse da Peraica igra na zavrsnom turniru!
Veceras igramo protiv Borca.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 15 feb 2009, 21:46

kakve su prognoze -ZRINJSKI -SIROKI ??
ko je u finalu??
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 16 feb 2009, 01:09

Cast Zrinjskom, no, Siroki je, za mene, protiv njih u kosarci uvijek favorit, i ima moralni imperativ da to bude.
A sta ce biti je neka deseta stvar.
U svakom slucaju, bit ce zanimljiv susret.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 16 feb 2009, 02:53

ma da igra Mate Peraica i još ovdje pred domaćom publikom nebi niti sekunde dvoumio da će Zrinjski proći u finale. Toliko bi bio siguran.
Ali ovako kada nema njega nema odmah širine u napadu, sve se onda svodi na vanjsku liniju. a i u odbrani je kratak u skoku ali se zato odlično gradi.
Momče Hercegovče

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 feb 2009, 07:17

KK Borac Nektar - HKK Zrinjski HT Mostar 75 : 66

Košarkaši Zrinjskog poraženi su na gostovanju u Banjoluci u utakmici 20. kola Lige 13.
Domaći košarkaši savladali su Mostarce sa devet poena razlike, rezultat na kraju susreta glasio je 75:66. (poluvrijeme 34:32)
Najefikasniji kod Zrinjskog bio je Josip Sesar sa 20 postignutih poena, dok je kod domaćih najbolji bio Puljko sa 27 poena.

Moje prognoze za finale kupa: Siroki je dobar,ali meni kao navijacu je obveza navijati i vjerovati u Zrinjski.
Sto se tice utakmice Borac-Bosna to je suvisno i spominjati.
Svi u Zrinjskom odreda zele osvojiti ovaj turnir zbog populariziranja kosarke u Mostaru.Inace,kosarka u Mostaru je dosta slabo popracenja,ali ove sezone se vide znatni pomaci sto i ne cudi s obzirom na dobre igre Zrinjskoga.
Zrinjski je uz potporu grada organizirao ovaj turnir (najjace kosarkasko natjecanje koje je organizirano u Mostaru od rata),a bit ce i velika potpora Ultrasa u skolskoj dvorani.
Karta za obje polufinalne utakmice je 5 KM.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 16 feb 2009, 15:38

Bosna ne igra sa Borcem nego Slobodom, a Zrinjski iskreno, ma da bi volio da moze,realno ne moze napraviti nista na tom turniru.Prvo mislim da bi se trebali rjesiti Sesara,covjek je najbolji igrac lige vjerovatno al je smece od covjeka,malo sam pratio njegovo ponasanje,non stop nesto prica,trener mu ne smije nista reci ,izlazi iz igre sam ,**** mater sudijama,svadja se sa publikom,sa klupom Borca,jednom rijecju kreten, ostatak ekipe cisti prosjek ,Tomovic standard :D :D kao iz vremena Borca i Bosne sam na trici ni blizu kosa. Realno Siroki puno bolja ekipa ako budu imali "motiva" 15tak razlike u polufinalu .
Iskreno volio bi da ojaca malo Zrinjski i neki drugi klubovi pa i moj Borac jer mi je vise pun k.... Bosne,Sirokog i Igokee ali realno male su sanse malo se Sloboda digla ali bez ikakvih sansi za nesto vise, puno srece zelim vam na turniru.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 feb 2009, 15:58

Ma Borac mi nesto bio u glavi jer smo sa njima igrali,ali mislio sam na Slobodu.
Za Sesara ne bi bas mogao reci da je smece od covijeka,prije bi rekao da mu nisu sve na broju,ali njegove kosarkaske kvalitete se nemogu osporiti.
Sve u svemu mislim da ce ovaj turnir osvojiti momcad koja bude imala najvise motiva,mi bi s Peraicom bili favoriti protiv Sirokog ali i ovako mozemo drzati korak zbog domaceg terena i podrske publike.
A i mislim da u Zrinjskom imaju dovoljno zelje i motiva (a nadam se i kvalitete) da urade nesto na ovom turniru.

Ovo ce biti vikend kosarke u Mostaru,odaziv ce biti dobar,steta samo sto nemamo adekvatnu dvoranu.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 16 feb 2009, 16:13

čuj Sesar kreten, svašta.
Ima previše mušica i kao što je jedan rekao: Ako se ne zaobada sve će biti u redu.
I nije se do sada zaobadao. A nažalost to je odlika dosta igrača Zrinjskog da pričaju sa sudcima i Sesarova i Džidina, Vujčićeva, Šimovićeva... prije svega ovih nabrojanih. nije samo Sesarova.

A kada bi se riješili Sesara mogli bi se pozdraviti sa pobjedama u gostima i pobjedama protiv renominiranijih protivnika u Mostaru. Zrinjski je takva ekipa da u velikoj mjeri ovise o Sesaru i Peraici. i ako samo jedan nedostaje to je već problem.
Momče Hercegovče

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 16 feb 2009, 17:29

Ne znam tako mi se ucinio,imao sam osjecaj da ga se boji i trener i igraci, ne znam kao je placen, al ako je masno placen mozda je bolje za te pare dovesti dva amera malo losija ali za nasu ligu dobra koja bi igrala bez pogovora nego jednog superstara koji ce izdrkavati po ostalima bar je to moje misljenje,poz.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 feb 2009, 18:12

gavra je napisao/la:Ne znam tako mi se ucinio,imao sam osjecaj da ga se boji i trener i igraci, ne znam kao je placen, al ako je masno placen mozda je bolje za te pare dovesti dva amera malo losija ali za nasu ligu dobra koja bi igrala bez pogovora nego jednog superstara koji ce izdrkavati po ostalima bar je to moje misljenje,poz.
Nije ti se nista ucinilo,trener ga se boji,i nikad mu ne prigovara.
Ja koliko znam Sesar ima 7 000 KM placu i najplaceniji je u Zrinjskom,momak ima musica i to previse,gledao sam nekoliko emisija u kojima je on gostovao i moram priznat da mi ne djeluje sav svoj,treba mu ukljucit psihijatra i to podhitno,ne znam ga osobno i nemogu nista govorit,ali tako djeluje.
A to sto govoris za amere,ja osobno ne volim da nam dolaze igraci sa strane,ne samo u kosarci nego u svim domacim sportovima,moramo gurat nase momke i njih prodavat,jer ovi stranci koji dodju ruku na srce nisu nista posebno i da ista vrijede ne bi dolazili u BiH,a ti isti stranci zauzimaju mjesta nasim momcima.
I mi imamo talenata samo sto mi podcijenjujemo svoje,a tudje velicamo.
Nasi talenti se muce po vukojebinama,uvijeti su nikakvi,barem ovde u Mostaru ali i u ostalim sredinama nije nista bolje.Ovi nazovi menadzeri samo gledaju kako zaradit na nasim igracima,a samo im upropaste karijere.

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 16 feb 2009, 20:14

Hehe, kad sam ja to sve bio rekao...
Kao sto rekoh, da je Sesar mostarski talent, a odrastao u Širokom, umjesto obrnuto, to bi bila vec prokusana dobitna kombinacija, a ovako, grrr, sta uradi od najveceg europskog talenta nekad...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 feb 2009, 19:11

Mislim da je Bosna duplo kvalitetnija od Zrnjiskog i Sirokog i da je Sloboda uz Bosnu najozbiljniji kandidat za osvajanje kupa BIH! ocekujem finale Zrinjski-Bosna !

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 17 feb 2009, 20:23

možda nekada Jugo pazi da ga ne isprovocira, ne znam ali gledao sam svaku domaću utakmicu i ne mogu reći da je se Jugo ikada derao ili prigovarao nekome osobno, često se zna zaderati ali to kao uopćeno, svima ili pojedinom djelu momčadi.
Da ga se Jugo plaši ili da ga se mora slušati ostao bi Biško u momčadi i igrao bi više ono vrijeme što je igrao. a znamo da momak nije baš dobio šansu. dakle nije istina da ga se baš plaše i da se Josip toliko pita u Zrinjskom.

a često sam čitao da je Sesar dobio stan i još svašta .....
smješno. Jeste tražio da se postavi parket i da se momčad barem malo pojača. a ne znam kolika mu je plaća ali je definitivno najplaćeniji igrač Zrinjskog ali nije u BiH. realan je i on i nije tražio nerealnu cifru.
Mogao je u Cedeviti igrati za veće novce ....
Momče Hercegovče

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 feb 2009, 21:29

Kakav god Sesar kao osoba bio,cinjenica je da je on vratio kosarkaski duh u Mostar i zato mu hvala!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 19 feb 2009, 14:32

Ostvarili smo većinu ciljeva

Volio bih kad bi moj dolazak označio stvaranje nečeg velikog i kad bi to značilo povratak košarke na velika vrata u Mostaru, riječi su to Josipa Sesara još dok smo ljetos razgovarali o njegovom mogućem povratku u Mostar.

Sesar je na koncu došao u Mostar i kao predvodnik nove, obnovljene momčadi Zrinjskog doveo je mostarski klub na najviše grane u 17 godina njegova postojanja. Sesar, jedan od najtalentiranijih košarkaša koje je Mostar ikad dao, trenutačno je prvi strijelac Lige 13 uz Slobodinog Zlatka Jovanovića, a Zrinjski ima drugi omjer u ligi (15-3), osigurano doigravanje i igra polufinale Kupa BiH u svojoj dvorani. Ako to nisu “velika vrata” koja je Sesar spominjao u lipnju, onda ne znamo što se još treba dogoditi.
- Iskren da budem, nisam u Zrinjski dolazio da imamo omjer 5-20 ili tako nešto. Došao sam da napravimo nešto i već smo puno toga napravili, kaže danas Sesar.

Uprava napravila velik posao

Kad je pregovarao s ljudima iz Zrinjskom, postavio im je par “uvjeta” bez kojih nije želio potpisati ugovor s mostarskim klubom. Glavni je bio da se u školsku dvoranu na Bijelome brijegu postavi parket, bez kojeg se ozbiljna košarka ne može igrati, a drugi je da se stvori ozbiljna momčad koja bi bila ozbiljan konkurent najjačim bh. klubovima. Ne želimo reći da to klub nije namjeravao napraviti sa Sesarom ili bez njega, no svi ti uvjeti ispunjeni su i Zrinjski HT Mostar danas je klub koji se ne smije izostaviti kad se govori o favoritima prvenstva.
- Uprava je napravila veliki posao. Stvorena je atmosfera u kojoj je užitak raditi i momčad koja se sa svakim ravnopravno može nositi. Jedini peh koji nam se dogodio je ozljeda Mate Perajice koji nam jako fali. No, sve ostalo prilično štima. Ostali su još samo sitni detalji koji se trebaju doraditi kako bi Zrinjski mogao dostići organizacije poput Bosne ili Širokog.
Ono po čemu su Bosna i Široki ispred Zrinjskog, osim proračuna i organizacije, količina je trofeja. Zrinjski u tome debelo zaostaje jer još čeka svoj prvi.

Kup je stvar prestiža

No, priliku da Sesar i ekipa podignu prvi pehar već je u sljedeća dva dana, kad su u Mostaru domaćini završnici Kupa.
- Kup je odavno stvar prestiža. Ne nosi nikakve bodove niti donosi prolaz u nekakva europska natjecanja. Nama je drago da se završnica igra u našoj dvorani i po tome smo u prednosti u odnosu na ostale jer želimo proslaviti Kup pred svojim navijačima. Nadam se samo da i ljudi prepoznaju to što radimo i da će nas doći podržati.
Prva prepreka na putu Zrinjskom do premijernog trofeja bit će momčad koju Josip Sesar jako dobro zna budući da je svojevremeno i igrao za Široki te se s njima nije rastao na najljepši način. Široki je jedna od tri momčadi koje su Zrinjskom nanijele poraz, s tim da će Zrinjski ovaj put imati prednost domaćeg parketa.
- To što igramo pred svojim navijačima nije jamstvo da ćemo pobijediti. Sve što želimo je odigrati što bolje. Mi smo glavne ciljeve već ostvarili ulaskom u polufinale Kupa i osiguravanjem Lige za prvaka. Ostao je još samo jedan – ulazak među četiri najbolje ekipe u prvenstvu.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 19 feb 2009, 18:39

Nova pjesma-Himna HKK Zrinjski HT Mostar

Svi koji dođu u petak na polufinalne utakmice košarkaškog Kupa BiH u Mostaru moći će premijerno čuti novu himnu napisanu baš za košarkašku momčad HKK Zrinjskog. Tekst, glazbu i aranžman napravio je poznati mostarski glazbeni producent Mato Deronjić – Mata koji je i sam otpjevao novu himnu.

U pjesmi je iskorišten popularni rif iz klasične pjesme Rolling Stonesa “Satisfaction”, pa bi i to moglo pomoći da se “uvuče” u uši navijačima, ali i svim ostalima. U klubu se nadaju kako će himna postati prihvaćena među navijačima, a nova himna počinje ovako:

Košarkaške legende naši su “plemići”
Cijeli Mostar Voli ih
Sa njima se diči

Protivniku svakom koševima pune mrežu
Mostarke ih vole, zbog njih vene režu

I refren:

Neka krene pjesma stara
S Bijelog Brijega iz Mostara
Nek' sve gori, nek' se pjeva
Neka nebom munja sijeva

Ne žalite znoja krvi
Neka Zrinjski bude prvi
Nek' nas dobit ne'ko proba
Pamtit će nas sve do groba

Vijest preuzata sa sluzbene stranice ovoga kluba.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 20 feb 2009, 09:49

Eagels sta ce biti danas vidim dobra kvota u kladionici, ajde reci realno sta da ocekujemo i sta mislis hoce li siroki dati maksimum,kakvi su odnosi izmedju dva kluba?

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 20 feb 2009, 10:02

gavra je napisao/la:Eagels sta ce biti danas vidim dobra kvota u kladionici, ajde reci realno sta da ocekujemo i sta mislis hoce li siroki dati maksimum,kakvi su odnosi izmedju dva kluba?
Pa sad,ovo je utamica bez favorita,Zrinjski ima prednost domaceg terena i potpore Ultrasa,a Siroki se jos uvijek trazi.Osim toga Zrinjski ce imati i vise motiva i zelje da pobijedi u ovoj utakmici.S Peraicom bi tipovao kec sto posto,ali ovako ne znam.Po meni je Zrinjski ipak lagani favorit.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 20 feb 2009, 10:20

Tako stoji i u kladionici :) ,ok ipak cu preskociti ovu utakmicu, pozdrav

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.