NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoff 2011
Momci, mozete li mi samo rec u koliko sati igra Miami, a u koliko Chicago? Nasao sam nekoliko razlicitih informacija... 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Miami veceras u 1,a Bullsi u pola 4 .Cartman je napisao/la:Momci, mozete li mi samo rec u koliko sati igra Miami, a u koliko Chicago? Nasao sam nekoliko razlicitih informacija...
E hvala brate, onda pogledat Miami, a snimit Bullse.dema je napisao/la:Miami veceras u 1,a Bullsi u pola 4 .Cartman je napisao/la:Momci, mozete li mi samo rec u koliko sati igra Miami, a u koliko Chicago? Nasao sam nekoliko razlicitih informacija...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ma moze,ali kak igra Denver to je uzivancija za gledat.Volio bi da prodju ovu Oklahomu koja nema odbranu za ono sto se ocekuje od njih.Denver igra najljepsu kosarku u NBA,kako raznovrsno i kako dijele loptu to malo koja ekipa moze.
evo i sinoć se vidilo kako se za takozvane favorite nateže, ali opet će se neko poput saltcity attack i demerosea nać i reć da nije tako
saltcity attack@- ti mi prigovaraš za nešto što ja uopšte nisam govorio, ja sam govorio o natezanju za velike klubove i igrače a ti odma nešto o roseu, zato opet ponavljam boli me neka stvar i zanjim i za ostalim zvijezdama i zvjezdicama, nek postane MVP SVEGA I SVAČEGA svaka mu čast, ali mi nemoj samo pričat da nema protekcije u suđenju posebno u pl. offu jer je vazda toga bilo i biće, to ti je isto kad bi reko nebo je crveno nije plavo.
PS. zar se mora oko ovako nečeg očiglednog raspravljati brate dragi.
DEMA. ne odgovori ti sinoć odakle znam da je howard najfauliraniji igrač od 2007 u ligi. Gledao prenos orlando-atlanta
i na ekranu prikazaše statistiku(uz komentar) ima oko 800 ličnih na njemu ove sezone NI JEDAN NAMJERNI, treći je amare sa oko 550, drugog se ne mogu sjetit ko je ali sam zapamtio da ima oko 100 manje pretrpljenih faula od howarda. Tako nemoj mi sad reć da izmišljam.
saltcity attack@- ti mi prigovaraš za nešto što ja uopšte nisam govorio, ja sam govorio o natezanju za velike klubove i igrače a ti odma nešto o roseu, zato opet ponavljam boli me neka stvar i zanjim i za ostalim zvijezdama i zvjezdicama, nek postane MVP SVEGA I SVAČEGA svaka mu čast, ali mi nemoj samo pričat da nema protekcije u suđenju posebno u pl. offu jer je vazda toga bilo i biće, to ti je isto kad bi reko nebo je crveno nije plavo.
DEMA. ne odgovori ti sinoć odakle znam da je howard najfauliraniji igrač od 2007 u ligi. Gledao prenos orlando-atlanta
i na ekranu prikazaše statistiku(uz komentar) ima oko 800 ličnih na njemu ove sezone NI JEDAN NAMJERNI, treći je amare sa oko 550, drugog se ne mogu sjetit ko je ali sam zapamtio da ima oko 100 manje pretrpljenih faula od howarda. Tako nemoj mi sad reć da izmišljam.
-
- Kontakt:
Neki dan si rekao da nećeš komentarisat moje postove, a evo....stokton je napisao/la:dema je napisao/la:drago mi je da priznaju da je rose velik ,a kad tako znas pogledaj koliko rose izvodi slobodnih po utakmici a koliko ulazi u reket pa ces vidjet da nije sve kak ti mislis
I kad komentarišeš reci nešto u vezi posta jesam li u pravu ili nisam s čime se slažeš ili ne slažeš i sl., a ne ove gluposti iznad koje ama baš nikakve veze nemaju ni sa čim šta sam napisao
PS. Ni sa kim ne želim se svađati ili raspravljati samo dajem neko svoje mišljenje zasnovano na nekim činjenicama i za razliku od nekih ne napadam druge što su napisali što mi nije po volji, jer svak ima pravo na mišljenje. Ovdje malo pišem da podjelim utiske iz meni najdražeg sporta a ne da se oko gluposti raspravljam, ta nije politika nego sport, a neki samo što ne bi ubili jedni druge ko da im BABO igra, , boli me k....c i za roseom i za howardom i za chicagom i za bostonom itd, sabura ljudi nije rat nego košarka[/quote]
potpis
-
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:dema je napisao/la:poceo play off i napravise smetljiste od foruma,dosad je ovaj dio foruma nba bio najbolji,najkulturniji itd a sad posli i ovdje psovat sunca,boga spominjat kak ne dolikuje,zatim uvrede,prostakluci itd
ajde gdje su ti moderatori pasha sredjuj ovo,neces zar dopustit da i kod tebe se izivljavaju
moze se normalno pisat,malo mastovito itd da raja ima sta citat,jer 90% ljudi koji ovo citaju nisu forumasi,tako da ne citate samo vi ovo,pa bi bilo lijepo da imaju sta i cut novo od vas a ne ove gluposti
Da pitam samo: moze li se pisati uz postovanje pravopisa?
Znam da moze, ali mislim da se to nece desiti.

-
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:pa zato sto se vi pravite pametni poznavaoci NBA sa forumastokton je napisao/la:
Šta ti vazda pametuješ svak glup samo ti( i ovi Roseovci) pametan svi mi glupi ne razumijemo se u košarku itd, ma nemoj molim te. Od cijelog posta si izvuko par riječi o howardu, a nisi komentariso ono bitno o privilegiji velikih nad malim kod sudija, što svak ko malo prati nba(ma bilo koji timski sport) zna a vi nas uvjeravate u suprotno, to mi liči na ono "jel vjeruješ meni ili svojim očima".
A sad malo o howardu. OD sezone 2007/08 ubjedljivo najviše prekršaja se izvrše nad njim(ako ne vjeruješ pogledaj statistiku) i to ne oni prekršaji krivo ga pogledo što se sudi nekim zvjezdicama nego brutalni da onemoguće da howard zakuca jer ga samo tako mogu zaustavit,a haj mi sad reci koliko je namjerni ličnih svirano nad njim-OVE SEZONE NI JEDAN. Zato ne seri puno...zato sto ste svojim komentarima ranije podbili svaki svoj post koji ste napisali za Bullse i za Rosa i zato se pravim pametan i ucemu je frka?...zato sto citav svijet tvrdi jedno, a vi drugo i znaci svi oni se prave pametni, a vi se ne pravite?...evo slusaj na ESPN pricaju maloprije kako je Rose trenutno u zavrsnici utkamice jedan od najboljih igraca koja NBA liga danas ima, dok se vi necete sigurno sloziti sa tim i znaci da se ipak vi pravite malo pametni, a ne ja i ostatak navijac akoji simpatisu Bullse i Rosa
o čemu ti pričaš bogati,rose na početku sezone i u završnici sezone su različiti igrači,što je sezona odmicala i on je igao sve bolje i bolje,i ako je neko na početku sezone i tvrdio da nije najbolji play to je i bilo tako,na početku sezone nije bio najbolji play,a sad je glavni kandidat za mvp,na koga misliš kad kažeš da se neko na forumu neće složiti da je rose jedan od najboljh igrača koje NBA danas ima,je li to neko u zadnjih npr. mjesec dana napisao?
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ti se smijes a nije ni tebi mahane u tom segmentu zabusavat.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:dema je napisao/la:poceo play off i napravise smetljiste od foruma,dosad je ovaj dio foruma nba bio najbolji,najkulturniji itd a sad posli i ovdje psovat sunca,boga spominjat kak ne dolikuje,zatim uvrede,prostakluci itd
ajde gdje su ti moderatori pasha sredjuj ovo,neces zar dopustit da i kod tebe se izivljavaju
moze se normalno pisat,malo mastovito itd da raja ima sta citat,jer 90% ljudi koji ovo citaju nisu forumasi,tako da ne citate samo vi ovo,pa bi bilo lijepo da imaju sta i cut novo od vas a ne ove gluposti
![]()
![]()

Postovanje treba zaraditi.
-
- Kontakt:
Ti se smijes a nije ni tebi mahane u tom segmentu zabusavat.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:dema je napisao/la:poceo play off i napravise smetljiste od foruma,dosad je ovaj dio foruma nba bio najbolji,najkulturniji itd a sad posli i ovdje psovat sunca,boga spominjat kak ne dolikuje,zatim uvrede,prostakluci itd
![]()
![]()

pravopisu?
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ti se smijes a nije ni tebi mahane u tom segmentu zabusavat.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
pravopisu?[/quote]
Da.
-
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ti se smijes a nije ni tebi mahane u tom segmentu zabusavat.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
pravopisu?[/quote]
Da.[/quote]
kao npr.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Da.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ti se smijes a nije ni tebi mahane u tom segmentu zabusavat.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
pravopisu?
kao npr.[/quote]
ako ti sam nisi svjestan... nemam ti ja sta primjere pokazivati.
-
- Kontakt:
Da.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ti se smijes a nije ni tebi mahane u tom segmentu zabusavat.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
pravopisu?
kao npr.[/quote]
ako ti sam nisi svjestan... nemam ti ja sta primjere pokazivati.[/quote]
možda zato što tih primjera baš i nema,osim ako ne misliš da mi spočitaš neupotrebljavanje velikog slova na početku postova
stokton evo ti lista izvodjaca,rose 11 a kad bi gledao prosjek ko utakmici nije ni medju 15
1
Dwight Howard , ORL
78 22.9 7.0 11.7 546 916 .596
2
* Blake Griffin , LAC
82 22.5 5.4 8.5 446 695 .642
3
Kevin Durant , OKC
78 27.7 7.6 8.7 594 675 .880
4
Kevin Martin , HOU
80 23.4 7.4 8.4 594 669 .888
5
LeBron James , MIA
79 26.7 6.4 8.4 503 663 .759
6
Dwyane Wade , MIA
76 25.5 6.5 8.6 494 652 .758
7
Russell Westbrook , OKC
82 21.9 6.5 7.7 531 631 .842
8
Carmelo Anthony , NYK-DEN
77 25.6 6.6 7.9 507 605 .838
9
Amar'e Stoudemire , NYK
78 25.3 6.1 7.7 473 597 .792
10
Kobe Bryant , LAL
82 25.3 5.9 7.1 483 583 .828
11
Derrick Rose , CHI
81 25.0 5.9 6.9 476 555 .858
russel ima vise slobodnjaka,i howard jest prvi ali ja njeg nisam uopste spominjao ja sam samo pisao za Rose-a.Howard ima skoro pa duplo vise pokusaja a udaraju ga vise nego Howarda.
1
Dwight Howard , ORL
2
* Blake Griffin , LAC
3
Kevin Durant , OKC
4
Kevin Martin , HOU
5
LeBron James , MIA
6
Dwyane Wade , MIA
7
Russell Westbrook , OKC
8
9
Amar'e Stoudemire , NYK
10
Kobe Bryant , LAL
11
Derrick Rose , CHI
russel ima vise slobodnjaka,i howard jest prvi ali ja njeg nisam uopste spominjao ja sam samo pisao za Rose-a.Howard ima skoro pa duplo vise pokusaja a udaraju ga vise nego Howarda.
Onda je nasto nesporazum jer sam te razumio da govoriš za howarda a eto ispade govoriš za rosea. Haj helenejse.dema je napisao/la:stokton evo ti lista izvodjaca,rose 11 a kad bi gledao prosjek ko utakmici nije ni medju 15
1
Dwight Howard , ORL
2
* Blake Griffin , LAC
3
Kevin Durant , OKC
4
Kevin Martin , HOU
5
LeBron James , MIA
6
Dwyane Wade , MIA
7
Russell Westbrook , OKC
8
9
Amar'e Stoudemire , NYK
10
Kobe Bryant , LAL
11
Derrick Rose , CHI
ALI brate da ove ostale udaraju ko howarda davno bi u bolnici završili. GOvorio sad da je smiješno da niko nije dobio namjeran faul na njemu a toliko ga fauliraju ništa više

Sve ok,a inace sudjenje je takvo da se zna navuc favoritima,evo primjer Oklahome i Perka.Rose ulazi u reket i udaraju ga stvarno puno,on prima te udarce pa zna jedva ustat,nekad mislim da je rizicno to zbog povreda.stokton je napisao/la:Onda je nasto nesporazum jer sam te razumio da govoriš za howarda a eto ispade govoriš za rosea. Haj helenejse.dema je napisao/la:stokton evo ti lista izvodjaca,rose 11 a kad bi gledao prosjek ko utakmici nije ni medju 15
1
Dwight Howard , ORL
2
* Blake Griffin , LAC
3
Kevin Durant , OKC
4
Kevin Martin , HOU
5
LeBron James , MIA
6
Dwyane Wade , MIA
7
Russell Westbrook , OKC
8
9
Amar'e Stoudemire , NYK
10
Kobe Bryant , LAL
11
Derrick Rose , CHI
ALI brate da ove ostale udaraju ko howarda davno bi u bolnici završili. GOvorio sad da je smiješno da niko nije dobio namjeran faul na njemu a toliko ga fauliraju ništa više
Iznenadio sam se kad vidjeh da Westbrook izvodi ovoliko slobodnih,i da Heat.Oklahoma,New York imaju po 2 u top 10.
Pogledaj cara Blake drugi ko Rookie,monstrum koji bi mogao promjenit KOD Cllipersa.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
stokton je napisao/la:evo i sinoć se vidilo kako se za takozvane favorite nateže, ali opet će se neko poput saltcity attack i demerosea nać i reć da nije tako
ma nista ja tebi vise necu reci, jer imamo mi svoju temu gdje mi komentarisemo...samo ti izvoli care uzivaj i upravu si svi imaju pomoc sudaca, samo sto se Rosu mora noga slomit da bi je ipak imao, a ti to dobro znas kako je bilo tokom sezone i da su cak na ESPN pa cak i Thibs bili ogorceni, jer jedan taka vigrac koji cesto je u reketu ipak nisu svirali prekrsaje i nije imao slobosnih bacnaja, sve evo dopar zadnjih sedmica, gdje su izgleda svatili koliko su svojih sudackih gresaka pocinili...ono sto su mu radili protiv Indiane je bilo presmjesno, pa cak je mogao dobiti i vise slobodnih bacanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Razmisljam o ovogodisnjem playoff-u :
Veteranske ekipe i glavni favoriti : Lakersi-, Celtics-i i Spurs-i nisu u nekoj formi i mislim da se treba bas desiti nesta dramaticno pa da podignu formu da budu ponovo favoriti za titulu.
Sto je otvorilo put Heat-u i Thunder-ima put do finala. Iako sam mislio na pocetku da jos nije vrijeme za Miami da dominira , neke stvari su im se poklopile i losa forma konkurenata i tako da su sad moj top favoriti. Do finala ih trenutno mogu samo zaustaviti Bulls-i sa fantasticnom odbranom , mada Chicagu u tim serijama treba ogromoan doprinos sa klupe , eh sad dali je to moguce 4x, vidjet cemo.
lakersi uzasno brane picke and roll kada je upitanju brzi kvalitetni playymaker , nije mi jasno zasto pored dobre ekipe trenera Phill nikad nije imao nikog da nauci svoje da brane malo bolje pick and roll - klinika kosarke
Neznam dali su ove nize rangirane ekipe stvarno dale sve od sebe ili ja fakat nemogu da prognoziram nista sa sigurnoscu , osim da izbacim manje kvalitetnije Phill-u i Indianu a sa zapada nesmijem nikog da unaprijed prekrzim.
P.S. vidim da se na espn-u prica o sidjenju Boston-NY , onaj kontraverzni faul u napadu Carmela i onda slicna situacija na drugoj strani kada je je Garnett napravio nepropisan blok za Allen-a i onom kosu Oklahome tj. kad aje lopta bila na obrucu. Nadam se da ce sudije s tim zavrsiti sa ovakvim greskama koje direknto uticu na pobjednika , mislim moze se zanemariti neki faul ili lopta u pola utakmice , ali ovo je nedopustivo na kraju za profesionalce.
Veteranske ekipe i glavni favoriti : Lakersi-, Celtics-i i Spurs-i nisu u nekoj formi i mislim da se treba bas desiti nesta dramaticno pa da podignu formu da budu ponovo favoriti za titulu.
Sto je otvorilo put Heat-u i Thunder-ima put do finala. Iako sam mislio na pocetku da jos nije vrijeme za Miami da dominira , neke stvari su im se poklopile i losa forma konkurenata i tako da su sad moj top favoriti. Do finala ih trenutno mogu samo zaustaviti Bulls-i sa fantasticnom odbranom , mada Chicagu u tim serijama treba ogromoan doprinos sa klupe , eh sad dali je to moguce 4x, vidjet cemo.
lakersi uzasno brane picke and roll kada je upitanju brzi kvalitetni playymaker , nije mi jasno zasto pored dobre ekipe trenera Phill nikad nije imao nikog da nauci svoje da brane malo bolje pick and roll - klinika kosarke

Neznam dali su ove nize rangirane ekipe stvarno dale sve od sebe ili ja fakat nemogu da prognoziram nista sa sigurnoscu , osim da izbacim manje kvalitetnije Phill-u i Indianu a sa zapada nesmijem nikog da unaprijed prekrzim.
P.S. vidim da se na espn-u prica o sidjenju Boston-NY , onaj kontraverzni faul u napadu Carmela i onda slicna situacija na drugoj strani kada je je Garnett napravio nepropisan blok za Allen-a i onom kosu Oklahome tj. kad aje lopta bila na obrucu. Nadam se da ce sudije s tim zavrsiti sa ovakvim greskama koje direknto uticu na pobjednika , mislim moze se zanemariti neki faul ili lopta u pola utakmice , ali ovo je nedopustivo na kraju za profesionalce.

-
- Kontakt:
znas sta meni nije jasno, kada vec koriste snimku da vide dali je bio sut za tri poena ili dali je bio u vremenu (tj na vrijeme) ne znam sto ne koriste da vide i tako kriticnu situaciju kao sto je bio kos oklahome, a sto se tice faula tu moze da dodje do greske a moze i da se svira kako "neko" kaze, prema tome tu nikada insan nije nacisto , ali budimo realni da ko god prati nba da je naviko na ovako sudjenje i u vaznim utakmicama a kamoli u prvoj rundi.Kobe Bryant je napisao/la:Razmisljam o ovogodisnjem playoff-u :
lakersi uzasno brane picke and roll kada je upitanju brzi kvalitetni playymaker , nije mi jasno zasto pored dobre ekipe trenera Phill nikad nije imao nikog da nauci svoje da brane malo bolje pick and roll - klinika kosarke![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.