Europe - Dream team
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- senad_flamin
- Kontakt:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Europe - Dream team
gledo sm ga dosta puta i nikad nije pokazo zavidnu tehniku...L_blancos je napisao/la:RvN,Inzaghi,Klose,Falcao,Higuain.. Bez ovakvog igraca u ekipi i zavrsnica je znatno slabija.. Ti igraci koje si nabrojao su poluspicevi i krila, ocito ne cijenis najvece majstore svog zanata..Sve mozes naucit,ali sa osjecajem za gol se moras roditi..
Higuain ima jako dobru tehniku,ocigledno ga nisi dovoljno pratio..
a sto se tice tih napadaca, zar nije bolje u ekipi imati jednog Zlatana Ibrahimovica, nego Inzagia...
i drugi igraci znaju zabiti, al ovi ostali pored toga sto znaju zabiti znaju i ucestvuju u igri, a ne samo cekaju serviranu loptu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pored Vidića, Piquea, Terrya, Ferdinanda? Thiago jeste dobar i kvalitetan branič, ali budimo realni Silva ne može ništa tražiti pored pomenutih igrača.senad_flamin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da niko ne uvrstava Thiaga Silvu

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Nisi ga gledao dovoljno,izuzmemol zadnju sezonu gdje je bio povrijedjen,on je igrac koji ima najveci prosjek davanja golova u primeri po racunici gol/min.Timovi koji nemaju vodje bi uvijek vise voljeli vidjet Ibru il nekog slicnog u svom timu nego Higuaina il Inzaghia,. A ova dvojica i slicni mogu briljirat i pored vecih ega,a bogami mogu i bez njih..ZELJO DO GROBA je napisao/la:gledo sm ga dosta puta i nikad nije pokazo zavidnu tehniku...L_blancos je napisao/la:RvN,Inzaghi,Klose,Falcao,Higuain.. Bez ovakvog igraca u ekipi i zavrsnica je znatno slabija.. Ti igraci koje si nabrojao su poluspicevi i krila, ocito ne cijenis najvece majstore svog zanata..Sve mozes naucit,ali sa osjecajem za gol se moras roditi..
a sto se tice tih napadaca, zar nije bolje u ekipi imati jednog Zlatana Ibrahimovica, nego Inzagia...
i drugi igraci znaju zabiti, al ovi ostali pored toga sto znaju zabiti znaju i ucestvuju u igri, a ne samo cekaju serviranu loptu...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
opet ne citas ono sto sam napiso, to u vezi vodja me ne zanima,L_blancos je napisao/la:Nisi ga gledao dovoljno,izuzmemol zadnju sezonu gdje je bio povrijedjen,on je igrac koji ima najveci prosjek davanja golova u primeri po racunici gol/min.Timovi koji nemaju vodje bi uvijek vise voljeli vidjet Ibru il nekog slicnog u svom timu nego Higuaina il Inzaghia,. A ova dvojica i slicni mogu briljirat i pored vecih ega,a bogami mogu i bez njih..ZELJO DO GROBA je napisao/la:gledo sm ga dosta puta i nikad nije pokazo zavidnu tehniku...L_blancos je napisao/la:RvN,Inzaghi,Klose,Falcao,Higuain.. Bez ovakvog igraca u ekipi i zavrsnica je znatno slabija.. Ti igraci koje si nabrojao su poluspicevi i krila, ocito ne cijenis najvece majstore svog zanata..Sve mozes naucit,ali sa osjecajem za gol se moras roditi..
a druga stvar, ja sam nekoliko puta napiso da ovi nabrojani imaju odlicnu zavrsnicu i fino kretanje na terenu, ono uvijek ih ima gdje se najmanje ocekuju...cinjenica je da postizu dosta golova...
al ja ti pricam o drugoj stvari...
npr Ibrahimovic, Messi, Ronaldo, Villa, Rooney, Benzema (bar dok je igro u Lyonu), Suarez i da ne nabrajam vise isto tako daju puno golova, al oni ucstvuju u igri svoje ekipe, dok ovi cekaju loptu...eto kad sljedeci put budes gledo neku utakmicu u kojoj igra neki igrac tipa Inzagi, Higuain, obrati paznju malo vise na njih...
vidjeces da dosta utakmice odigraju bez primljene lopt...dosta se krecu, rijetko primaju loptu...
dok igraci poput Rooneya, Ville, Messia, Ibre, Ronalda, Benzeme dosta cesto ucestvuju u samom pocetku svog napada, al isto tako stignu zabiti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Higuaina si totalno ofulao,on cesto zna igrat i poluspicu i proslih sezona je bio cak i jedan od najboljih asistenata ekipe..Ti ne gotivis klasicne spiceve,svi ti igraci koje si ti naveo uglavnom imaju finishera ispred sebe kojem salju loptu,i kad pogledas svaka ekipa ima jednog takvog igraca ,sem Barce ciji sistem ne trpi devetku..
Kelava
Vrsaljko-Tonel-Vida-Cufre
Leko
Badelj-Pokrivač
Sammir
Rooney-Ronaldo
Moj dream team
Vrsaljko-Tonel-Vida-Cufre
Leko
Badelj-Pokrivač
Sammir
Rooney-Ronaldo
Moj dream team
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Villa do prekljuce, Torres, Drogba, Ibrahimovic, Rooney do juce...L_blancos je napisao/la:Higuaina si totalno ofulao,on cesto zna igrat i poluspicu i proslih sezona je bio cak i jedan od najboljih asistenata ekipe..Ti ne gotivis klasicne spiceve,svi ti igraci koje si ti naveo uglavnom imaju finishera ispred sebe kojem salju loptu,i kad pogledas svaka ekipa ima jednog takvog igraca ,sem Barce ciji sistem ne trpi devetku..
svi su oni najistureniji, ili bili najistureniji, al opet imaju dovoljnu dozu tehnike...
mrzim igrace koji zavise od ostalih, a ako ostale ne ide, ne ide ni njih...
to su sigurno ovi igraci sto sam juce, prekljuce nabrojo...
neka igraju ti igraci, al daleko od tima za koji ja navijam...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Shvatam sta pricas, ali Higuain je daleko od tih igraca,nikad on nije zavisio od drugih,cak je uz invalida Robbena i sa sredinom Gago-Lass ,sam vodio Real do titule gdje je bio prvi asistent i strijelac sto svakako ne odgovara opisu.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Villa do prekljuce, Torres, Drogba, Ibrahimovic, Rooney do juce...L_blancos je napisao/la:Higuaina si totalno ofulao,on cesto zna igrat i poluspicu i proslih sezona je bio cak i jedan od najboljih asistenata ekipe..Ti ne gotivis klasicne spiceve,svi ti igraci koje si ti naveo uglavnom imaju finishera ispred sebe kojem salju loptu,i kad pogledas svaka ekipa ima jednog takvog igraca ,sem Barce ciji sistem ne trpi devetku..
svi su oni najistureniji, ili bili najistureniji, al opet imaju dovoljnu dozu tehnike...
Milan ima finishera-Pata,Higuain je tehnicki jaci od Drogbe, Torres je poseban-najbolji napadac na svijetu, Rooney nije najistureniji..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Higuain mi ne djeluje na terenu kao covjek koji ima neku aman tehniku...L_blancos je napisao/la:Shvatam sta pricas, ali Higuain je daleko od tih igraca,nikad on nije zavisio od drugih,cak je uz invalida Robbena i sa sredinom Gago-Lass ,sam vodio Real do titule gdje je bio prvi asistent i strijelac sto svakako ne odgovara opisu.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Villa do prekljuce, Torres, Drogba, Ibrahimovic, Rooney do juce...L_blancos je napisao/la:Higuaina si totalno ofulao,on cesto zna igrat i poluspicu i proslih sezona je bio cak i jedan od najboljih asistenata ekipe..Ti ne gotivis klasicne spiceve,svi ti igraci koje si ti naveo uglavnom imaju finishera ispred sebe kojem salju loptu,i kad pogledas svaka ekipa ima jednog takvog igraca ,sem Barce ciji sistem ne trpi devetku..
Milan ima finishera-Pata,Higuain je tehnicki jaci od Drogbe, Torres je poseban-najbolji napadac na svijetu, Rooney nije najistureniji..
a Rooney je bio najistureniji, napiso sam do juce...proslu sezonu je tek poceo ovako igrati...
a jos jedan klasicni primjer, isturenog napadaca sa ogromnim tehnickim mogucnostima je Berba...
koja je to igracina...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ako je Berbatov tehnicki jak onda ne znam kud vodi ova rasprava,Rooney sad ima Chicharita,prije je to bio Berbatov a na pocetku RvN..
Berbatov ti se savrseno uklapa u profil igraca koji ti ne gotivis..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Ako je Berbatov tehnicki jak onda ne znam kud vodi ova rasprava,Rooney sad ima Chicharita,prije je to bio Berbatov a na pocetku RvN..

pa covjece Boziji, Berba ti je tehnicki jaci i od Rooneya i od Chicarita posebno, pa tehnicki je jaci i od Ville...
vrhunski je dribler, ima odlican pas, odlican smisao za kombinatoriku na malome...
driblingom izbaci protivnika u sekundi...
vrhunski finiser...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
--------------------Adler------------------------
---Maggio----T. Silva----Hummels----Bale---
-------------Holtby-------Inler-----------------
--------------------Gotze----------------------
----Hulk---------------------------Mathieu----
-------------------Falcao----------------------
Nije baš dream team, al' je barem respektabilan.
---Maggio----T. Silva----Hummels----Bale---
-------------Holtby-------Inler-----------------
--------------------Gotze----------------------
----Hulk---------------------------Mathieu----
-------------------Falcao----------------------
Nije baš dream team, al' je barem respektabilan.
Evo citam ove postove od Blanocas i Zelje i odusevljen sam glupostima.
Higuain je svakako fantastican igrac koji ima sjaju tehniku.Ne znam po kojim osnovima je @ Zeljo dosao do zakljucka da je Higuain parmak.
Sto se tice igraca koji "ne znaju" mnogo a puno zabijaju to se ljudima samo prividja.On da ne zna on ne bi zabijao.
Pa je tako jedan Rud(naizgled tehnicki inferioran i atletski) jedan od najboljih strelaca svih vremena i najveca gol masina !
Meni licno najdrazi tip napadaca.Igraci koji se malo vide ali kada se vide onda i zabijaju.
Berbatov je tehnicki dobar igrac ali njegova brzina je ocajna.Ne mozes igrati danas u jednoj instituciji kao sto je United a da se prakticno gegas.
-----------------------------------------Casillas(Nojer)-----
Alves(V.D.Wiel)-----------Pique(Rami)-----------Ramos(Luiz)----------Mathieu(Bale)
-----------------------------------------X.Alonso(Busquets)----------
-------------------------Xavi(Martinez)------------Iniesta(Jack.W)-----
------------------------------------Fabregas(Goetze)----------
-------Messi(Mata)-------------------------------------------------------Suarez(Muniain)
Higuain je svakako fantastican igrac koji ima sjaju tehniku.Ne znam po kojim osnovima je @ Zeljo dosao do zakljucka da je Higuain parmak.
Sto se tice igraca koji "ne znaju" mnogo a puno zabijaju to se ljudima samo prividja.On da ne zna on ne bi zabijao.
Pa je tako jedan Rud(naizgled tehnicki inferioran i atletski) jedan od najboljih strelaca svih vremena i najveca gol masina !
Meni licno najdrazi tip napadaca.Igraci koji se malo vide ali kada se vide onda i zabijaju.

Berbatov je tehnicki dobar igrac ali njegova brzina je ocajna.Ne mozes igrati danas u jednoj instituciji kao sto je United a da se prakticno gegas.
Alves(V.D.Wiel)-----------Pique(Rami)-----------Ramos(Luiz)----------Mathieu(Bale)
-------Messi(Mata)-------------------------------------------------------Suarez(Muniain)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
vjerovatno ga je gledao i vidio da mu tehnicke sposobnosti nisu bas jaca strana (ovdje ne racunam hladnokrvnu zavrsnicu, to ne sporim, jedan je od boljih, al ostalo je cista k.)Reuf je napisao/la:Evo citam ove postove od Blanocas i Zelje i odusevljen sam glupostima.
Meni licno najdrazi tip napadaca.Igraci koji se malo vide ali kada se vide onda i zabijaju.![]()
a to sto ti volis igrace koji se ne vide citavu utakmicu, koji provode 70% utakmice u ofsajdu, to postujem,
al isto tako ja tekve mrzim i zabranio bi im da se bave fudbalom..
vjerovatno je ovo stvar ukusa...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Casillas-Alves-Pique-Silva-Marcelo-Essien-Xavi-Iniesta-Fabregas-Ronaldo-Messi 

-
- Kontakt:
-----------------------------------cassilas----------------------------------------------------------
-------------v.d.wiel-------------pepe-----------pique-------------------------------------------
----------------------------------meireles----------------------------------------------------------
-----------silva----------------------------------------ozil-----------------------------------------
----------messi-----------------------------------------ronaldo--------------------------------
--------------------------van persi--------------------------------------------------------------------
-------------v.d.wiel-------------pepe-----------pique-------------------------------------------
----------------------------------meireles----------------------------------------------------------
-----------silva----------------------------------------ozil-----------------------------------------
----------messi-----------------------------------------ronaldo--------------------------------
--------------------------van persi--------------------------------------------------------------------
LOGICNO
a sta je sa lijevim bekom da nije povrijedjenedin.sabanovic je napisao/la:-----------------------------------cassilas----------------------------------------------------------

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
- Kontakt:
---------------casilas--------------
alves----vidic----terry---marcelo
-----------------xabi---------------
--------xavi-----------iniesta-----
messi----------------------ronaldo
---------------rooney-------------
alves----vidic----terry---marcelo
-----------------xabi---------------
--------xavi-----------iniesta-----
messi----------------------ronaldo
---------------rooney-------------
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
evo neki moj tim od igraca koji su se pokazali kao najbolji od pocetka sezone...
---------------Buffon---------------
Lihtstajner----Jones-----Enrique
---------------Carrick--------------
-----Marchisio----Yaya-----------
-------------Cesc----------------
Aguero------Messi---------Nani
Buffon je klasa bio klasa osto...ponovo je pokazo sto je najbolji golman svijeta...brani odlicno, Juve pobjedjuje
Jones-koja klasa, nisam bas siguran dal ce igrati na stoperu, vjerovatno ce SAF od njega veznjaka napraviti, al od pocetka sezone je poslije Carrciak najbolji igrac Uniteda, igra gdje god ga stavis i to na vrlo visokom nivou
Lihstajner-odlican igrac, Juventusov Dani Alves, ima ga posvuda, odlican je u napadu, odlican u odbrani...igra odlicno
Enrique-vjerovatno i najbolji lijevi bocni na svijetu, igra odlicno u Liverpoolu
Carrick-e ovo se zove klasa, da je malo mladji ja bi ga zelio u Barcu (mada Barca ima Busquetsa), jako pametan igrac, nevjeerovatno je kako pokriva prostor kad se nadje protiv dva igraca, tacno pruzi vrijeme saigracima iz napada da se stignu vratiti, klasa klasa...
Marchisio-dao je puno golova ove sezone, igra jako dobro
Yaya-najbolji igrac Citya, igra odlicno, defanzivne predospozicije savrsene, fina tehnika, jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji
Cesc-otkad je dosao u Barcu igra jos bolje nego u Arsenalu, Pep mu je nasao finu poziciju, strasan igrac, veliko pojacanje za Barcu
Nani-kad god je on na terenu daje Manchesteru dimenziju vise, moze uvijek donijeti tu prevagu, jos ga je u zadnje vrijeme krenulo, a i veceras je odigro fenomenalno...
Aguero-igra strasno u Cityu, vjerovatno uz Silvu i Yayu jedini igraci koje City ne moze nadomjestiti, njihovo ne igranje se osjeti....
Messi-nema potrebe za objasnjenjem...
---------------Buffon---------------
Lihtstajner----Jones-----Enrique
---------------Carrick--------------
-----Marchisio----Yaya-----------
-------------Cesc----------------
Aguero------Messi---------Nani
Buffon je klasa bio klasa osto...ponovo je pokazo sto je najbolji golman svijeta...brani odlicno, Juve pobjedjuje
Jones-koja klasa, nisam bas siguran dal ce igrati na stoperu, vjerovatno ce SAF od njega veznjaka napraviti, al od pocetka sezone je poslije Carrciak najbolji igrac Uniteda, igra gdje god ga stavis i to na vrlo visokom nivou
Lihstajner-odlican igrac, Juventusov Dani Alves, ima ga posvuda, odlican je u napadu, odlican u odbrani...igra odlicno
Enrique-vjerovatno i najbolji lijevi bocni na svijetu, igra odlicno u Liverpoolu
Carrick-e ovo se zove klasa, da je malo mladji ja bi ga zelio u Barcu (mada Barca ima Busquetsa), jako pametan igrac, nevjeerovatno je kako pokriva prostor kad se nadje protiv dva igraca, tacno pruzi vrijeme saigracima iz napada da se stignu vratiti, klasa klasa...
Marchisio-dao je puno golova ove sezone, igra jako dobro
Yaya-najbolji igrac Citya, igra odlicno, defanzivne predospozicije savrsene, fina tehnika, jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji
Cesc-otkad je dosao u Barcu igra jos bolje nego u Arsenalu, Pep mu je nasao finu poziciju, strasan igrac, veliko pojacanje za Barcu
Nani-kad god je on na terenu daje Manchesteru dimenziju vise, moze uvijek donijeti tu prevagu, jos ga je u zadnje vrijeme krenulo, a i veceras je odigro fenomenalno...
Aguero-igra strasno u Cityu, vjerovatno uz Silvu i Yayu jedini igraci koje City ne moze nadomjestiti, njihovo ne igranje se osjeti....
Messi-nema potrebe za objasnjenjem...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.