L_blancos je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:L_blancos je napisao/la:RvN,Inzaghi,Klose,Falcao,Higuain.. Bez ovakvog igraca u ekipi i zavrsnica je znatno slabija.. Ti igraci koje si nabrojao su poluspicevi i krila, ocito ne cijenis najvece majstore svog zanata..Sve mozes naucit,ali sa osjecajem za gol se moras roditi..
Higuain ima jako dobru tehniku,ocigledno ga nisi dovoljno pratio..
gledo sm ga dosta puta i nikad nije pokazo zavidnu tehniku...
a sto se tice tih napadaca, zar nije bolje u ekipi imati jednog Zlatana Ibrahimovica, nego Inzagia...
i drugi igraci znaju zabiti, al ovi ostali pored toga sto znaju zabiti znaju i ucestvuju u igri, a ne samo cekaju serviranu loptu...
Nisi ga gledao dovoljno,izuzmemol zadnju sezonu gdje je bio povrijedjen,on je igrac koji ima najveci prosjek davanja golova u primeri po racunici gol/min.Timovi koji nemaju vodje bi uvijek vise voljeli vidjet Ibru il nekog slicnog u svom timu nego Higuaina il Inzaghia,. A ova dvojica i slicni mogu briljirat i pored vecih ega,a bogami mogu i bez njih..
opet ne citas ono sto sam napiso, to u vezi vodja me ne zanima,
a druga stvar, ja sam nekoliko puta napiso da ovi nabrojani imaju odlicnu zavrsnicu i fino kretanje na terenu, ono uvijek ih ima gdje se najmanje ocekuju...cinjenica je da postizu dosta golova...
al ja ti pricam o drugoj stvari...
npr Ibrahimovic, Messi, Ronaldo, Villa, Rooney, Benzema (bar dok je igro u Lyonu), Suarez i da ne nabrajam vise isto tako daju puno golova, al oni ucstvuju u igri svoje ekipe, dok ovi cekaju loptu...eto kad sljedeci put budes gledo neku utakmicu u kojoj igra neki igrac tipa Inzagi, Higuain, obrati paznju malo vise na njih...
vidjeces da dosta utakmice odigraju bez primljene lopt...dosta se krecu, rijetko primaju loptu...
dok igraci poput Rooneya, Ville, Messia, Ibre, Ronalda, Benzeme dosta cesto ucestvuju u samom pocetku svog napada, al isto tako stignu zabiti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club