FK Novi Pazar

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Novi Pazar

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 00:32

Oko 7500 danas u Novom Pazaru...
slika
Jedna lepa slikica,o navijanju necu,valjda ce to ovi dusebriznici koji su tu bili i nakon prvog kola,ako budu sada imali obraza da se pojave. ;)

Moram snimak pogledati,ali koliko vidim sutra tek od 17:00 ima ali tada je derbi Sloboda-Partizan pa ga necu pogledati. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 avg 2011, 03:22

Ma kakav Novi Pazar.Ne znam samo ko reče da će se boriti za Europu.Ako izbore opstanak neka se udaraju nogom u guzicu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 22 avg 2011, 13:45

Nazalost nema sanse za evropu al to se znalo msm kao sto devil kaze nema teorije da izbore evropu tek usli u ligu jos kako :S samo daj boze da opstanu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 13:48

realan_coek je napisao/la:Nazalost nema sanse za evropu al to se znalo msm kao sto devil kaze nema teorije da izbore evropu tek usli u ligu jos kako :S samo daj boze da opstanu
Opstace oni,ali realan plasman im je negde oko 9-10 mesta.Mada meni i dalje smesno kako se tu najavljivala Evropa,sa kakvim igrackim kadrom,sve su to polovnjaci,nema tu nekog ekstra kvaliteta.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 avg 2011, 17:06

Realan plasman ove ekipa,ovih igrača je ispod 10. mjesta...Nećete ispasti,ali pjevajte "borbene" ukoliko ostvarite bolji plasman od 10.mjesta..bar ovaj igrački kadar...kakva crna Evropa :lol: :lol: :lol:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 23 avg 2011, 02:09

Devil je napisao/la:
realan_coek je napisao/la:Nazalost nema sanse za evropu al to se znalo msm kao sto devil kaze nema teorije da izbore evropu tek usli u ligu jos kako :S samo daj boze da opstanu
Opstace oni,ali realan plasman im je negde oko 9-10 mesta.Mada meni i dalje smesno kako se tu najavljivala Evropa,sa kakvim igrackim kadrom,sve su to polovnjaci,nema tu nekog ekstra kvaliteta.
Ma kakva Evropa to nijedan realan navijac nije mogao ni sanjat treba se ekipa tek pocet pravit i privlacit igrace sad igraju JSL imaju para i bice para tako da tek iduce ljeto mozda da krenu ka ozbiljnijim pojacanjima i mozda borbi za evropu

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 avg 2011, 17:26

Ja sam odmah konstatovao da sa Ivanovicem kao trenerom Novi Pazar nema sta da trazi u najacem rangu.

Nema goreg trenera od njega u prvoj ligi.

Povoljna okolnost je to da ce uskoro dobiti otkaz ukoliko Novi Pazar nastavi sa ovakvim igrama sto je sasvim izvesno.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 avg 2011, 08:55

ja neznam sto se Novi Pazar ovoliko bruka, bolje da nisu ni dolazili u najveci rang srbijanskog fudbala. Samo od najljuceg rivala onoliko izgubiti na svom terenu, ja mislim da jedva cekaju da se vrate odakle su dosli, bolje biti "dobar" u cvajti, nego se brukati ovako.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 30 avg 2011, 13:31

Novi Pazar je smenio Ivanovica i doveo za trenera Neska Milovanovica. :lol:

Ovo je klasicno da Sjasi Kurta,da uzjase Murta.

Znam da nemamo u izobilju kvalitetnijih trenera ali gde su bas njega nasli...

Secam se kad je predprosle godine gostovao na Karadjordju sa Metalcom.

Dosao je u pijacnim papucama,sorcu i majici koja mu je bar dva broja manja i sa obzirom na njegov pivski stomak moze se zamisliti na sta je to licilo... :lol:

Tako se ne ide ni na plazu... :lol:

Inace u Novi Pazar su stigli Aleksandar Petrović i izvesni golman Ramović sa internacionalnom karijerom.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 30 avg 2011, 15:42

FK NOVI PAZAR DOVEO NOVA POJAČANJA

Novi Pazar je rešio da dovede još neka pojačanja do kraja prelaznog roka, Dogovor sa FK Novi Pazar su postigli Sead Ramović – Golman, ALEKSANDAR PETROVIC -stoper, Ocekujemo da se dogovor postigne još sa dvojicom igrača radi se o Semiru hadzibulicu i Vladimiru Matiču Preneo je korać za Sportklik.rs

Ramović je započeo svoju karijeru u FK Fojerbah . Od tada je igrao za FK Fojerbah, Štutgarter Kikers , Volfsburg , Borusija Menhengladbah i Kickers Offenbach , od kojih su nemački klubovi. U julu 2006 , koji je potpisao sa Norvegian Tippeligaen kluba Tromso IL . U 2010 , on je potpisao za Sivaspor .
Sead Ramović se jedno vreme pominjao i kao potencijalni reprezentativac BIH ali je javno izjavio da su mu trazili pare za poziv i od tada je bio zaboravljen ,rodjen u Nemackoj ali su mu roditelji iz Novog Pazara

http://en.wikipedia.org/wiki/Sead_Ramovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2011, 16:46

Iznenadi me dolazak Ramovica pravo.Odlican je to golman,jos u najboljim godinama.Jedan od najboljih u ligi sada.Najbolje partije je pruzao u Tromsu,odlicno branio i ne znam sta mu je trebalo da kada je jos bar 3-4 godine mogao braniti u inostranstvu dosao u klub koji ce se sasvim sigurno boriti za opstanak.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 30 avg 2011, 20:15

Novi Pazar se pojačao iz Zvezde

Novi Pazar čini sve u finišu prelaznog roka ne bi li obezbedio dodatna pojačanja pred nastavak takmičenja u Jelen Superligi Srbije. Nakon angažovanja Ramovića i Petrovića sportski direktor Sead Brunčević je postigao dogovor sa Markom Mugošom iz Crvene zvezde.

Očekuje se da Podgoričanin sutra bude promovisan u novog igrača „plavih".

Ovu informaciju za sportklik potvrdio je i portparol kluba Redžep Korać.

Vezista Zvezde je igrao za Budućnost, Borac iz Čačka i Jagodinu, a svakako će predstavljati veliko pojačanje trenutno poslednjeplasiranoj ekipi u šampionatu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 sep 2011, 21:33

Realno bi bilo da se ova tema zatvori,ova danasnja utakmica je mislim konacni pokazatelj da Novi Pazar nema sta da trazi ozbiljnije u JSL,4 utakmice bez datog gola i 13 primljenih je ajme meni,mislim da ni Cuka to prosle sezone nije imala. :roll:

A bila je najavljivana Evropa. :lol: :lol:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 16 sep 2011, 00:34

Čitajući postove nameću mi se dva zaključka.
1. Animozitet prema FK Novi Pazar zbog razloga koji nisu sportski
2. Katastrofalan start novog prvoligaša koji, ponovo, diskusije usmjerava u „ne-sportske vode“!

Bilo kako bilo, činjenica je da je FK N.Pazar član JSL, a da li je to sportskim zaslugama ili nekim drugim – iluzorno je raspravljati s obzirom da je u svakom klubu (pa i sportu, kolektivnom posebno) prisutna politika i samo je pitanje u kojoj mjeri.

Nova vremena donijela i neke nove klubove pa sad u mnogo, mnogo, kvalitetno slabijoj JSL, u odnosu na Prvu i Drugu ligu ex-YU, nema nekadašnjih prvoligaša i jakih drugoligaša kao što su Radnički (Niš), Proleter (Zrenjanin), Napredak (Kruševac), Zemun, Bor, Novi Sad, Kikinda..... ali ima Borča, Javor, Smederevu, Milanovac, Jagodina.... :roll:
Znam, takva vremena, mada nikako ne mogu da skontam da jedan Niš nema prvoligaša!?

Što se tiče FK Novi Pazar kod njih se dogodio, kako mi se čini, sindrom ''kupi sve što možeš na potankoj fudbalskoj pijaci“ a to rijetko donosi dobre rezultate u početku, pa čak i nikako.
Tim se stvara vremenom i dobrom selekcijom kod 'kupovine'.
OK – može se kupiti i 25 novih igrača i 'igrača' ali tad se to radi sa dobrim stručnjakom koji bira ono što treba za njegovu ''viziju' tima i igre, te željenih ciljeva.
Smatram da je tu FK N.Pazar napravio najveću grešku (i nastavlja s greškama) i to sad plaća katastrofalnim rezultatima. "Instant" klub nikad nema perspektivu (Obilić :idea: ), a Novopazarci su od kluba s tradicijom počeli praviti baš "instat" klub - to je moj utisak. :oops:
Međutim, ne treba prerano donositi konačne zaključke jer tek je počelo prvenstvo i ima vremena da se mnogo-štošta promijeni.

Da li će FK N.Pazar ubrzo izaći iz krize i pronaći 'pravi put' ostaje da se vidi a smatram, da ne treba zatvarati ovu Temu zbog slabih rezultata. Onda bi mnoge teme trebalo 'zaključati', a to je nonsens. :shock:

Bilo bi lijepo da forumaši više analiziraju igru, taktiku i ostalo što fudbal čini i da se polemiše u tom 'pravcu' kad je u pitanju ovaj klub, a ne kako je u većini postova – o svemu više nego o igračima, igri, taktici...

Ako ćemo iskreno – pa i Partizan i C.Zvezda su 'politički' najzaštićeniji klubovi, bili i ostali! :mrgreen:
Ko god tvrdi suprotno onda malo pamti ili ne poznaje genezu ovih klubova, od nastanka pa do dana današnjih....
Oba ova srbijanska velikana su počesto imala i atribut ''režimski'' i to ne bez raloga... Partizan je godinama bio armijski klub a C.Zvezda policijski (milicijski – Bugarčić & Co.), ali i nakon disolucije ex-države politički interesu su prisutni u oba kluba.
Zašto onda samo FK Novi Pazar stavljati u taj kontekst i svoditi ovu temu na nešto što je najmanje sportsko, fudbalsko?
Ako nekome smeta što je i Novi Pazar, Sandžak, dobio prvoligaša to je njegov lični problem i svoje frustracije treba da drži za sebe (iz pristojnosti) a da kritikuje i 'napada' igru, igrače, struku, upravu.... kao što se to radi na temama drugih klubova, pretežno.

Zato, zamolio bi sve koji pišu na ovoj temi da se više orijentišu na fudbalski klub i da i ja saznam ko je kakav igrač, ko igra i šta igra, kakav je trener, itd, jer i mene interesuje sport u regionu a vrlo malo danas znam o većini klubova osim onih najpopularnijih – evo prilike da se ovdje mnogo više sazna o FK N.Pazar kao klubu, ali većina postova – sluti na neke druge, vrlo ružne, konotacije...

Niko ovdje od navijača N.Pazara ne napisa ni sastav ekipe sa barem šturim informacijama o igračkom kadru!? :o

Ostali, većina – njima ova tema, izgleda, dobrodošla za pražnjenje ličnih frustracija i ostalog što ih muči, iracionalnog, najčešće...
Bosno moja poharana....

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 17 sep 2011, 19:53

Je l' to danas opet zijan??

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 sep 2011, 00:37

Jao boze pa zasto nam zreb podari Novi Pazar na Veliku Subotu.To nikada prezaliti necu,kako bih voleo da ispadne jedno vanredno kolo pa se ovo gostovanje pomeri sa toga datuma.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 sep 2011, 08:14

Dešavanja na tribinama, navijači, zastave, klipovi navijača, politika...
znate dobro da to nije za ovog foruma.

Upozorenje shvatite ozbiljno, u nastavku dijelim banove i na ovoj temi.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 22 sep 2011, 12:11

samo naprijed pazar!!!

slika slika slika slika
treba nam jos igraca iz BiH

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 sep 2011, 12:12

FIFA/UEFA je napisao/la:samo naprijed pazar!!!

slika slika slika slika
Naprijed u drugu ligu gdje je i mjesto ovakvom klubu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 22 sep 2011, 13:36

Sarajlijc@ je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:samo naprijed pazar!!!

slika slika slika slika
Naprijed u drugu ligu gdje je i mjesto ovakvom klubu.
ti znas kome je mjesto u drugoj ligi :lol: :lol: :lol:
NAPRIJED PAZAR !!!
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.