Adnan Zahirović

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 avg 2011, 23:36

odlican, svaka mu cast...definitvno nije parmak, zna nesto sa loptom...
al cara udje u duel sa nekim Grkom, ovaj jos lezi a on ustede i uze loptu...terminator...

hehh...uz Spahu je najjaci u reprezentaciji...sad Dzeka niko ne smije dirati... :D :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 10 avg 2011, 23:48

slazem se ljudi sa vama nisam prije vecerasnje tekme gledao ZAHIROVICA i momak me odusevio odlicni pasovi jako brz ima ga na svakom cosku terena prava radilica i dostojna zamjena za RAHIMICA :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 avg 2011, 23:50

Odličan večeras.Mislim da je se dokazao Sušiću.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 11 avg 2011, 00:16

AYAN je napisao/la:Fakat prvi put čujem za ovog tipa, nadam se da je ok... Ali nije mi jasno, zbog čega poziv ne dobije Krunić, Cocalić, Džakmić, Zeba, Haskić..?

Pa nek ljudi samo sjede na klupi, al nek ih pozove...
hajd svi ovi ostali koje si nabrojao ok ali cuj haskic,ma zasto majke ti,daj jedan argument zasto da se pozove...zbog dva gola Orebru?Pa ne ide to tako....das dva gola nekim eskimima cija liga nije puno odmakla od nase i odma bi ga u reprezentaciju...e ne moze to tako...
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 11 avg 2011, 00:18

Zaha je odlican bio veceras i 100% je opravdao poziv u repku...Zaha sretno i neka te aBd povrede zaobidju...
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 avg 2011, 00:27

stvarno je decko odigrao dobru partiju,prvi ga put gledam,prvu tekmu je odradio na nivou,srcan,puno trci,borben do maksimuma,ali i tehnicki jako dobar fin pas i pregled igre prema napred...ja smatram da se dokazao Susicu i nadam se da je od sada redovn na popisu igraca...
VOLIM BAYERN

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 11 avg 2011, 00:56

Prava radilica na terenu napokon je Rahimovic dobio zamjenu i moze u penziju :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 11 avg 2011, 01:01

da zahirovic je odlican bio veceras mislim da ce susic moci ozbiljno racunati na njega
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 avg 2011, 01:04

Neupitan u prvih 11 ... Strasan fubaler i kvalitetima i profesionalnoscu...

Gledacemo ga dugo godina u repki ....

DOBRO DOSAO !!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 avg 2011, 01:18

Bilo mi je drago sto je dobio poziv. Dokazao je da je to zasluzio.
Svaka cast momak. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 avg 2011, 01:21

Samo tako nastavi kralju , vidi se da imas kondicije i bice nesto od tebe !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 avg 2011, 01:22

Zaha care svaka cast, Crkvice su ponosne na tebe :) Nadam se da ce uskoro preci u veci klub, jer to sigurno zasluzuje. Sto se repke tice, mislim da je to neupitno.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 11 avg 2011, 01:29

Gledo sam ga dosad par puta i veceras je odigro kao i dosad sto sam ga gledo u mladoj repki i u Celiku srcani igrac dosta se krece brz agresivan grize na terenu odavno sam govorio treba ga prekomandovati u A tim jer je koristan igrac za A repku treba nam neko ko ce da trci u sredini da presira i da stvara visak u sredini jos da je Pjanic bio danas poderali bi Grke a za Besica a i za Arepku je najbolje da odigra ciklus u mladoj repki mislim da mu fali jakih utakmica

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 avg 2011, 01:30

Prvo skoci pa reci HOP...

Polahko ljudi svima nam je drago sto je momak u svom debiju odigrao odlicnu utakmicu, ali isto tako trebat ce njemu vremena da se dokaze u reprezentaciji.
Sta sada ga kujemo u zvijezde, a sutra nakon prve greske cemo mu hebati sve po spisku i pitatiti se kako on moze igrati u reprezentaciji.
Mislim da je doslo vrijeme da mi svi pocnemo nastupe nasih igraca malo hladnokrvnije posmatrati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 avg 2011, 01:40

amerosm je napisao/la:Prvo skoci pa reci HOP...

Polahko ljudi svima nam je drago sto je momak u svom debiju odigrao odlicnu utakmicu, ali isto tako trebat ce njemu vremena da se dokaze u reprezentaciji.
Sta sada ga kujemo u zvijezde, a sutra nakon prve greske cemo mu hebati sve po spisku i pitatiti se kako on moze igrati u reprezentaciji.
Mislim da je doslo vrijeme da mi svi pocnemo nastupe nasih igraca malo hladnokrvnije posmatrati.
slazem se donekle,,,
ali u nasoj zemlji je sve hladnokrvno,mozemo se makar malo veseliti reprezentaciji i igracima, necemu dobrom i zdravom,,to je tako kod nas kad si dobar u zvijezdama si, a kad malo hernes nula si,,
sad je u repki poprilicno fina atmosfera,papac se vratio, zahirovic imao fin debi, ostali igraci korektno odigrali.ljudi su sretni i vesele se finim rezultatima u kvalicikacijama,ne mozemo biti HLADNOKRVNI,,moje misljenje...
VOLIM BAYERN

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 avg 2011, 02:04

amerosm je napisao/la:Prvo skoci pa reci HOP...

Vidi drug. Nekada treba biti i oprezan naravno. Ali, nekada su stvari tako jasne da je bilo kakva opreznost samo nepotrebni konzervativizam i opreznost kao aspolutni princip ne vrijedi :D .

Kakvo dokazivanje ? Da se dokaziva sjedenjem na klupi gledajuci kako Rahimic izdise na terenu.
Tako su se dokazivali Medunjanin i Pjanic kod Cire. Po tome bi se Lulic jos uvjek dokazivao sa 15 min pred kraj meca i sjedenjem na klupi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 11 avg 2011, 02:29

Rosas7 je napisao/la:ko gura ovog momka,ko daje pare za njega,ne zasluzuje uopce poziv
:mrgreen:
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 11 avg 2011, 08:53

Zahirovic je odigrao odlicno protiv Grcke,napokon imamo zamjenu za Rahimica ! Protiv Bjelrusije Zahirovic mora igrati u prvh 11! eto Susic i njega otkrio,nakon Besica,Mujdze ,Lulica....svaka cast!

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 avg 2011, 08:59

Svaka mu čast na premijernom nastupu, ni u jednom trenutku nisam vidio dozu treme. Momak je odigrao sasvim korektno bez i jedne pogreške. Nadam se da će i u buduće dobivati poziv, jer smo sinoć vidjeli da ima u njemu mnogo materijala. Nalchik je od njega napravio još boljeg igrača i pred njim je jedna vrlo dobra karijera i nadam se da će u bliskoj budućnosti zaigrati za nekog ruskog diva ili u Ligi 5. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 avg 2011, 09:13

Nikad prije ga nisam gledao,al ono sinoc je bilo za sve pohvale
-RIVALDO-

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.