al cara udje u duel sa nekim Grkom, ovaj jos lezi a on ustede i uze loptu...terminator...
hehh...uz Spahu je najjaci u reprezentaciji...sad Dzeka niko ne smije dirati...

hajd svi ovi ostali koje si nabrojao ok ali cuj haskic,ma zasto majke ti,daj jedan argument zasto da se pozove...zbog dva gola Orebru?Pa ne ide to tako....das dva gola nekim eskimima cija liga nije puno odmakla od nase i odma bi ga u reprezentaciju...e ne moze to tako...AYAN je napisao/la:Fakat prvi put čujem za ovog tipa, nadam se da je ok... Ali nije mi jasno, zbog čega poziv ne dobije Krunić, Cocalić, Džakmić, Zeba, Haskić..?
Pa nek ljudi samo sjede na klupi, al nek ih pozove...
slazem se donekle,,,amerosm je napisao/la:Prvo skoci pa reci HOP...
Polahko ljudi svima nam je drago sto je momak u svom debiju odigrao odlicnu utakmicu, ali isto tako trebat ce njemu vremena da se dokaze u reprezentaciji.
Sta sada ga kujemo u zvijezde, a sutra nakon prve greske cemo mu hebati sve po spisku i pitatiti se kako on moze igrati u reprezentaciji.
Mislim da je doslo vrijeme da mi svi pocnemo nastupe nasih igraca malo hladnokrvnije posmatrati.
amerosm je napisao/la:Prvo skoci pa reci HOP...
Polahko ljudi svima nam je drago sto je momak u svom debiju odigrao odlicnu utakmicu, ali isto tako trebat ce njemu vremena da se dokaze u reprezentaciji.
Sta sada ga kujemo u zvijezde, a sutra nakon prve greske cemo mu hebati sve po spisku i pitatiti se kako on moze igrati u reprezentaciji.
Mislim da je doslo vrijeme da mi svi pocnemo nastupe nasih igraca malo hladnokrvnije posmatrati.
Rosas7 je napisao/la:ko gura ovog momka,ko daje pare za njega,ne zasluzuje uopce poziv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.