Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
potpis!!!Roterdam je napisao/la:A jarane sve je OK. ali imate najgori stadion u BiH...pa sramota gde stavljate gostujuce navijace...bio sam nekoliko puta u Tuzli i ono je stvarno bezzzeee...putuje se nekoliko sati i kad dodjes smjesti te u "kokosinjac".....
Zato da pitam vas kad pocinje rekonstrukcija Tusnja i ima li ista od toga ili je to samo jedna "bomba"...pozzzz
Roterdam je napisao/la:A jarane sve je OK. ali imate najgori stadion u BiH...pa sramota gde stavljate gostujuce navijace...bio sam nekoliko puta u Tuzli i ono je stvarno bezzzeee...putuje se nekoliko sati i kad dodjes smjesti te u "kokosinjac".....
Zato da pitam vas kad pocinje rekonstrukcija Tusnja i ima li ista od toga ili je to samo jedna "bomba"...pozzzz
Covjek je u pravu, imate najgori stadion u drzavi, treba NFSBIH da vam zabrani igranje na Tusnju jer neispunjava nijedan uvijet za odigravanje premijerligaskih utakmicaZeher-Mali je napisao/la:Roterdam je napisao/la:A jarane sve je OK. ali imate najgori stadion u BiH...pa sramota gde stavljate gostujuce navijace...bio sam nekoliko puta u Tuzli i ono je stvarno bezzzeee...putuje se nekoliko sati i kad dodjes smjesti te u "kokosinjac".....
ti tvoji glupi komentari nisu vrijedni moga odgovarati na te gluposti,kad dodjes i pogledas kako treba,onda se javi...
Gluposti kazes??? Pa ti si ocigledno zadrti shaban i indijanac...tudje bi pljuvao kako znas i umijes a u svoje ne das prstom pokazati...Sta ja imam gledati nesto...bio sam par puta na Tusnju,cak sam i igrao na njemu (dok sam nekada davno trenirao) i vidio sam sve....imate jednu tribinu i nista vise...a nazivate se klubom...gde jos ima da na istoj tribini budu "kospicari" i tzv. navijaci u kopu...nas ostale smjestate "na nikoji **** od livade ogradjenu armaturom" i sad pametujes...i sada mojne meni da odgovaras kako nisi balo i tak to kao nekim na forumu...libo mene jesi li stariji ili ne...pisi objektivno..ionako je Siroki prvak ove sezone...imas mahanje...Zeher-Mali je napisao/la:Roterdam je napisao/la:A jarane sve je OK. ali imate najgori stadion u BiH...pa sramota gde stavljate gostujuce navijace...bio sam nekoliko puta u Tuzli i ono je stvarno bezzzeee...putuje se nekoliko sati i kad dodjes smjesti te u "kokosinjac".....
ti tvoji glupi komentari nisu vrijedni moga odgovarati na te gluposti,kad dodjes i pogledas kako treba,onda se javi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.