FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Krdzza
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Krdzza » 25 avg 2008, 00:38

slika
slika

Zeher-Mali
Kontakt:

Post Postao/la Zeher-Mali » 26 avg 2008, 12:59

sve je jasno,nemam sta dodati,sad nam slijedi tesko gostovanje ali idemo tamo ne izgubiti!!!
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!

Volim te BiH takvu kakva si!!!!

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 26 avg 2008, 13:33

A jarane sve je OK. ali imate najgori stadion u BiH...pa sramota gde stavljate gostujuce navijace...bio sam nekoliko puta u Tuzli i ono je stvarno bezzzeee...putuje se nekoliko sati i kad dodjes smjesti te u "kokosinjac".....
Zato da pitam vas kad pocinje rekonstrukcija Tusnja i ima li ista od toga ili je to samo jedna "bomba"...pozzzz
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 avg 2008, 15:05

Ako su u Vrapčićima mogli napraviti skelu mogli su valjda i u Tuzli makar kao neko prijelazno rješenje.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 avg 2008, 19:51

Roterdam je napisao/la:A jarane sve je OK. ali imate najgori stadion u BiH...pa sramota gde stavljate gostujuce navijace...bio sam nekoliko puta u Tuzli i ono je stvarno bezzzeee...putuje se nekoliko sati i kad dodjes smjesti te u "kokosinjac".....
Zato da pitam vas kad pocinje rekonstrukcija Tusnja i ima li ista od toga ili je to samo jedna "bomba"...pozzzz
potpis!!!
AMAR OSIM!!!

Zeher-Mali
Kontakt:

Post Postao/la Zeher-Mali » 26 avg 2008, 21:24

Roterdam je napisao/la:A jarane sve je OK. ali imate najgori stadion u BiH...pa sramota gde stavljate gostujuce navijace...bio sam nekoliko puta u Tuzli i ono je stvarno bezzzeee...putuje se nekoliko sati i kad dodjes smjesti te u "kokosinjac".....

ti tvoji glupi komentari nisu vrijedni moga odgovarati na te gluposti,kad dodjes i pogledas kako treba,onda se javi...
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!

Volim te BiH takvu kakva si!!!!

maxell
Kontakt:

Post Postao/la maxell » 26 avg 2008, 22:12

Zeher-Mali je napisao/la:

ti tvoji glupi komentari nisu vrijedni moga odgovarati na te gluposti,kad dodjes i pogledas kako treba,onda se javi...
Covjek je u pravu, imate najgori stadion u drzavi, treba NFSBIH da vam zabrani igranje na Tusnju jer neispunjava nijedan uvijet za odigravanje premijerligaskih utakmica

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 avg 2008, 22:48

Stadion je ok za nase uslove ali ''tribina'' ili kako god se to nazivalo za gostujuce navijace je fakat odron.
AMAR OSIM!!!

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 26 avg 2008, 23:00

Zeher-Mali je napisao/la:

Gluposti kazes??? Pa ti si ocigledno zadrti shaban i indijanac...tudje bi pljuvao kako znas i umijes a u svoje ne das prstom pokazati...Sta ja imam gledati nesto...bio sam par puta na Tusnju,cak sam i igrao na njemu (dok sam nekada davno trenirao) i vidio sam sve....imate jednu tribinu i nista vise...a nazivate se klubom...gde jos ima da na istoj tribini budu "kospicari" i tzv. navijaci u kopu...nas ostale smjestate "na nikoji **** od livade ogradjenu armaturom" i sad pametujes...i sada mojne meni da odgovaras kako nisi balo i tak to kao nekim na forumu...libo mene jesi li stariji ili ne...pisi objektivno..ionako je Siroki prvak ove sezone...imas mahanje...
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 avg 2008, 23:17

Meni samo jedna stvar nije jasna. U cijeloj ligi, gdje god dođu gostujući navijači stave ih na tribinu. Ako je jedna, onda domaće u jedan kraj,a gostujuće u drugi, a samo na Tušnju iza ograde. Jebote Travnik manji 10 puta pa opet bolje ugosti navijače. A dovoljna je samo jedna dobra ograda, ništa više.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 avg 2008, 23:26

Eto kazu da prave stadion,pa mozda bude bolje.Ali i sada se moze rijesiti pa bar kao u sirokom npr.napraviti na jednom kraju kavez za goste i zivio!Ali ja vjerujem da nije to ni do slobode nego do pandurije koja nije sposobna da organizuje tekmu pa im je ovako lakse.
AMAR OSIM!!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 avg 2008, 23:28

treba biti objektivan i realan pa reci da sloboda ne zasluzuje da ima onakav stadion.Klub sa ovakvim renomeom ima onaj supak od stadiona, pa tusanj je sramota za grad tuzlu koji ima skoro 200.000 stanovnika.Mene je sramota kao rodenog tuzlaka i covjeka koji je odrastao uz slobodu kada vidim gdje su gostujuci navijaci smjesteni...to je stvarno katastrofa...ja se u ime pravih tuzlaka izvinjavam.ali meni je taj stadion drag,toliko sam ljepi trenutaka dozivio na njemu,ali fakat je vrijeme da se renovira i ja se nadam da ce to biti uskoro .... kazu da se treba poceti praviti sredinom septembra...

a care moj neka siroki bude prvak,nije bitno svi znamo kakva nam je liga,moje je samo da navijam, kada sam mogao ici na utaakmice /domace i gostujuce/kada se sloboda borila za opstanak,vala icu i sada.
ono sto hocu da ti kazem jeste kada volis svoj klub nije ti bitno da li se boris za opstanak ili titulu
davnio je to receno to ne bira pamet nego srce..
pozzz svima

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 avg 2008, 23:34

Svaka cast care za svaku rijec.
AMAR OSIM!!!

TZ_hooligan
Kontakt:

Post Postao/la TZ_hooligan » 06 sep 2008, 10:33

Od stadiona nema nista.
Imamovic je reko da ce se ugovor o pocetku radova podpisati 8 septembra,kad se vidi ko nudi najpovoljnije rjesenje.
8 sep.je u PON,i jos dan danas nista.
A ono sto najvise smrdi,Imamovic je rekao da rekonstrukcija Tusnja pocinje pocetkom oktobra, dakle odmah nakon izbora, pa koga on ovdje ****,kad prodju izbori bolit ce ga opet **** jer zna da mu nove 4 godine ne moze niko nista

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 sep 2008, 21:50

Stvarno da izvinete seru da naprave taj stadion,a mi Tuzlaci zasluzujemo bolji stadion stvarno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 25 sep 2008, 09:56

I gostujuci navijaci zasluzuju da ne dolaze u cumez :mrgreen:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 30 sep 2008, 20:37

Moram se dotaknuti Slobode, nemam ništa osobno protiv njih ali.... Dobili su suspenziju Tušnja i umjesto da kao i u svom ostalim ligama/kupovima igraju pred praznim tribinama ili u drugom gradu oni su odgodili utakmicu i na kraju će opet igrati na Tušnju!!! Meni stvarno nije jesan ovaj sustav kažnjavanja, jer ovo u biti i nije nikakva kazna nego samo ofdgoda utakmice, ništa više! Ovim su maltene dobili dozvolu za onakvo ponašanje.
Prošle godine su isto maltili službena lica pa Mešanović dobio neku smješnu kaznu od 300KM. Jebote više mene zaboli prometna kazna, nego njega 300KM.

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 04 okt 2008, 14:55

Sta ima slani ljudi kako ste :?:
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 08 okt 2008, 00:28

bogami ono je sjesno pa sta mislite da vas smjestimo na kosevu izmedju one dvije tribine u onaj "mrtvi ugao"

~ Jaco ~
Kontakt:

Post Postao/la ~ Jaco ~ » 10 okt 2008, 21:44

Ako naprave stadion(a nadam se da hoće), eto nama repke u Tuzlu da je gledamo :D
Ja koliko sam upućen u sva ta dešavanja oko gradnje.Ispisan je tender i već imaju 3 firme koje kandiduju za izgradnju.Najveći problem od svega je POLITIKA.Zbog toga se to sve odužilo.Stadion je vezan za političku stranku SDP-a dok je klub Sloboda vezan za stranku SDA, a SDP i SDA su 2 stranke koje se i ne uklapaju baš najbolje.Tako da tu dolazi do konflikta.Nadam se da će naći neki kompromis u svemu tome i izgradit stadion dostojan gradu Tuzli.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.