Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke
stvarno kad se igra tekma neznam dali mogu svi igraći dobiti slobodno od klubova i da li je uefin termin
Nista, nema druge nego na pripreme u Pionirsku dolinuribery je napisao/la:Mislim da smo potcjenili protivnika i njegovu kondiciju. Ipak se oni svakog dana ganjaju sa nekakvim lavovima, antilopama, i sta ja znam kakvim sve cudovistima![]()
Moracemo malo pojacat tempo treninga ukoliko zelimo pozitivan rezultat.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
utakmica je 1. januara u 10:00 ujutru
znaci nazalost moracete otkazati novogodisnje slavlje i pravac u krevet, necu da vidim da mi mamurni dolazite na ovako vaznu tekmu
p.s. salim se

znaci nazalost moracete otkazati novogodisnje slavlje i pravac u krevet, necu da vidim da mi mamurni dolazite na ovako vaznu tekmu

p.s. salim se

- alan_kardec
- Kontakt:
Već sam se spremao da napišem "šta ima otkazati novogodišnje slavlje",ali eto ti se samo šalio. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Evo posto mene nema na popisu ja sam odlucio da objesim kopacke o klin i da se okrenem navijanju.Osnovat cu navijace koji ce se zvat SportsportFanaticos i "gonit" cemo gdje god repka bude igrala.
Svi hoce u prvih jedanaest,eto ja necu, ja odo navijat.Na tribini sam mnogo bolji nego na terenu
Svi hoce u prvih jedanaest,eto ja necu, ja odo navijat.Na tribini sam mnogo bolji nego na terenu

- calcio
- Kontakt:
ma ne predaji se tako lako. duga je sezona, bice povreda i iskljucenja (to jest baniranja) a onda ti uskacesEagles je napisao/la:Evo posto mene nema na popisu ja sam odlucio da objesim kopacke o klin i da se okrenem navijanju.Osnovat cu navijace koji ce se zvat SportsportFanaticos i "gonit" cemo gdje god repka bude igrala.

- DinceManijak
- Kontakt:
Ajd i mene stavite u rezervu kao sto ste Eagels'a.. Dok nebude mjesta u ekipi za nas, ja cu palit i budalit po tribini s Eagels 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma Dince nema veze ta bolje nam je forcat na tribini
Ko u reklami za Karlovacko "nisam postao igrac ali sam zato najbolji navijac"hehehehehehe
Ko u reklami za Karlovacko "nisam postao igrac ali sam zato najbolji navijac"hehehehehehe
- DinceManijak
- Kontakt:
Hahahahhahahahahhahahah 

- calcio
- Kontakt:
vi ste nas dvanaesti igrac 
samo nas nemojte gadjati bakljama hehehe

samo nas nemojte gadjati bakljama hehehe
- DinceManijak
- Kontakt:
Eh moze!!
Ma nebi mi nase igrace gadjali, i ako bi vi lose odigrali pa cak nas i obrukali, ma kakvi, ja i Eagels smo ko curice tako da bi mi samo sudiju pokusali zakacit
na kog lijecit frustracije ako ne na MEN IN BLACK 

Ma nebi mi nase igrace gadjali, i ako bi vi lose odigrali pa cak nas i obrukali, ma kakvi, ja i Eagels smo ko curice tako da bi mi samo sudiju pokusali zakacit

A gdje ima dresova kupit?
- calcio
- Kontakt:
Nisu jos pusteni u prodaju ali evo kako ce izgledati.Eagles je napisao/la:A gdje ima dresova kupit?

Mozda bi ih trebali promjeniti jer sad kad gledam, nisu bas nesto

momci, dogovorio sam da imamo i sponzora. dresovi će izgledati ovako:

samo što sam obećao i da će svaki igrač na terenu nositi i po jedan "viledin MOČO"

samo što sam obećao i da će svaki igrač na terenu nositi i po jedan "viledin MOČO"

a gdje sam ja u postavi...ja sam igro 13 godina u VRBANJUSI jarane..mogu igrat LV DV SV SPICA ZV..
Da ne pomisli ko na tribinama da je gej parada j"teadmin je napisao/la:momci, dogovorio sam da imamo i sponzora. dresovi će izgledati ovako:
- " $...
Haha, pa ovaj dres je jedan od onih 20-ak famoznih "najruznijih" svih vremena, lol...Gdje njega iscupa..
..

Support Velez, It's logical! ★
Pa spustio se covjek do Engleske konferencije
...rezervni ce nam biti oni od Mk Donsa ili Kinderminstera.
Lijepi su ba, paraju oci.

Lijepi su ba, paraju oci.

Vom Jäger zum Gejagten
- DinceManijak
- Kontakt:
Ako nista privucete te treba s bojom dresa meni i Eagels'u na tribini u sto vecem broju 

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.