OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Bio sam na utakmici s' Tusnja u Mejdan, sa drugom postavom nam ljudi ne mogu parirat.
Bolji 3 klase od svih u ovoj ligi.
Bolji 3 klase od svih u ovoj ligi.
Ma najjača je Sloboda, što je normalno. Kod nas se slabo ulaže u klub, zapostavljen je i od Boga i naroda kao što bi se reklo. Iako smo nekada igrali i Prvu ligu nažalost došla su takva vremena da je jad i čemer od kluba tako da me ne čudi to da je Sloboda sa drugom ekipom dobila sa 30 razlike.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Izgleda za ulazak u ligu će igrati s Bihaćem u Bihaću kako je krenulo..
KK Bihać 64-71 OKK Sloboda
OKK Sloboda ovjerila ulazak u A1 ligu pobijedom nad Bihaćem u 21 kolu A2 lige.
Ostalo je još jedno kolo da se odigra, ali ono nema nikakav rezultatski značaj za naše momke.
Svaka čast, aBd sljedeće sezone idemo u najviši rang
OKK Sloboda ovjerila ulazak u A1 ligu pobijedom nad Bihaćem u 21 kolu A2 lige.
Ostalo je još jedno kolo da se odigra, ali ono nema nikakav rezultatski značaj za naše momke.
Svaka čast, aBd sljedeće sezone idemo u najviši rang

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Novi klub stare navike,za ovaj mec se angazovalo 3 igraca iz Srbije preko neke agencije jer se navodno grobari KK Slobode Lakic,Berbic i Hodzic boje poraza,pa vise vjeruju komsijama nego svojoj djeci.. zar ono nije bilo na pocetku svima cemo preko 100 poena dati,nasa djeca ce ovo izgurati,kosarka se vratila u grad.. Vujovica vise nema al su tu pomenuta trojka koju sam vec nabrojao.. kao sto vec rekoh na temi FK Slobode ista **** samo drugo pakovanje..
cestitke momcima na ulazak u A1 ligu !
cestitke momcima na ulazak u A1 ligu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Slatinash_7
- Kontakt:
I sa njima smo jedva izborili pobjedu,tako da ja koliko toliko opravdavam potez "uprave"...Mislim da mi svi moramo biti svjesni da nasa djeca nemaju snage,a i velika vecina i nece,da naprave nesto vise.Nema ljudi,vi morate shvatiti da nam je najtalentovaniji igrac Asim,koji je na okupljanju mlade repke imao mozda 10 minuta po tekmi i nije nista pokazao,Nikola nam je 2.centar ljudi a ne igra za mladu reprezentaciju i svi znamo sta je sposoban uraditi.Ovo ostalo nije ni bilo na tim nekim spiscima tako da i ne vrijede bas nesto...Od ostalih starijih igraca Jaha ne moze da potrci,Peja bik itd ovi srednjih godina Arnautalic zna uci u seriju,ostalo 0 bodova.Po meni najbolji igraci u sezoni su bili Ibracevic i Grosic,pa i Latifagic,ostalo je bilo lose,ljudi se zabrinuli za ulazak u A1 i doveli,i sta sad...Mozda vi ne znate,ali je Bihac trebao dovesti petorku Varde,pa kasnije i Mladosti,al prvi usli u ligu 6 a kasnije nije bilo para,tako da vjerujte da je potez itekako opravdan...Cestitke za "setanje" A2 ligom
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Bivsi junior Partizana Filip Zekavicic (210 1992) potpisao dvogodisnji ugovor.
-
- Kontakt:
Nermin Hujdurović potpisao za Slobodu
četvrtak, 26 Juli 2012 07:49
Prvo pojačanje našeg kluba za nastup u okviru A1 lige Bosne i Hercegovine je krilni centar Nermin Hujdurović (24, 205) koji je prethodnu sezonu završio u srebreničkoj Gradini. Nermin je prve košarkaške korake napravio u Tuzli, a od 2007. do 2011. godine nastupao je za američki koledž Saint John's.
2 kolo A1 lige
OKK Sloboda- Brcko Distrikt 58:83 (10:26; 21:24 18:18 9:15)
Sloboda Hujdurovic 12, Andelija 10
Brcko : Bozic 28, Islamovic 17, Josic 13
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- Slatinash_7
- Kontakt:
A njemu nek igra Arnautalic i Peja a vidi sta nam nasa djeca uradise,iako ruku na srce Josica ne gotivim kao igraca,nebi mogao pomoci Slobodi ali Bozic,taj lik je predobar igrac..Jos dok je u juniorima bio ubijao ih je ali ne...nedo Bog nekoga iz "rivalskog" kluba dovesti...sramota sinoc,sramota!Hodza se gubi u rotacijama,Ibracevic ukrade 3 lopte ovaj ga vadi,Jaha da par suteva sto je bila misaona imenica juce on ga vadi...stizemo rezultat i minus od 20 poena on ubacuje Peju koji ne moze trice pogoditi u zivotu...Ne galami na igrace,ma nista covjek ne radi...TaRgEt_ je napisao/la:2 kolo A1 lige
Slatina Bog i batina
Sramota za Slobodu, ocekivao sam da ce prekucati ovu ligu...al kako stvari stoje, borba za opstanakSlatinash_7 je napisao/la:A njemu nek igra Arnautalic i Peja a vidi sta nam nasa djeca uradise,iako ruku na srce Josica ne gotivim kao igraca,nebi mogao pomoci Slobodi ali Bozic,taj lik je predobar igrac..Jos dok je u juniorima bio ubijao ih je ali ne...nedo Bog nekoga iz "rivalskog" kluba dovesti...sramota sinoc,sramota!Hodza se gubi u rotacijama,Ibracevic ukrade 3 lopte ovaj ga vadi,Jaha da par suteva sto je bila misaona imenica juce on ga vadi...stizemo rezultat i minus od 20 poena on ubacuje Peju koji ne moze trice pogoditi u zivotu...Ne galami na igrace,ma nista covjek ne radi...TaRgEt_ je napisao/la:2 kolo A1 lige

@Slatinas Bozic je ponikao u redovima tadasnje Dite naseg kluba tako da on nije igrac iz rivalskog kluba nego djete Dite, Hodza prije pocetka sezone kaze nije Igor kvalitet za Slobodu a prije utakmice govori ostalima obratite paznju na njega.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
reko da navratim malo i da vidim kako igra ovaj novi klub...vidim da stvari idu na bolje....e tugo moja
...novi klub,stari talovi...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebo novi klub nikakve me emocije ne privlace za ovu ekipu..malo me ko interesuje kako su igrali, ali iskreno ne toliko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja ba, kada bi ispali iz ove lige ili se ugasili svejedno mi. Galofak-instant klub.SaltCityAttack je napisao/la:ebo novi klub nikakve me emocije ne privlace za ovu ekipu..malo me ko interesuje kako su igrali, ali iskreno ne toliko
Za ove emocije O-nula ili nista!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne znam za vas,ali ja "volim" i ovaj novi klub,nekako mi je pretesko gledati da gube od Brckog,mozda ne toliko zbog samog kluba,nego kosarke u Tuzli...Sta sada,kad nemamo "nase" Dite ne trebamo ni igrati kosarku,trebamo se ukinuti sa mape kosarke BiH...ne znam sta bi vam rekao,mislim da treba podrzati ove momke,doci na utakmicu,napuniti dvoranu kao u dobra stara vremena,osjecaj je jednostavno tu negdje ali fali,fali svijeta da bude to to...toliko od mene o osjecanjima
sto se tice kluba ne znam sta bi rekao,nema tamo postene petorke,trener sa cudnim rotacijama,bez ikakve galame,jedini posten potez bilo je izvodjenje Latifagica i Jahica kad su izgubili loptu koja je isla izmedju njih a obojica stojala ko dva teleta...Tesko cemo dogurati do tog play-offa,tamo su sigurni Sparsi i Play-off iz Sarajeva a klanje ce biti za ostale pozicije....Arnautalicu definitivno manje minuta,Andeliji vise..Probati sa 2 centra,Andelijom i Hujdurevicem,to nam je mozda najjace oruzije...Vise minuta Ibracevicu,super je igrao sad,po meni najbolji u odbrani u onoj ekipi..dalje ne znam
nadam se ulasku u prvu ligu !

sto se tice kluba ne znam sta bi rekao,nema tamo postene petorke,trener sa cudnim rotacijama,bez ikakve galame,jedini posten potez bilo je izvodjenje Latifagica i Jahica kad su izgubili loptu koja je isla izmedju njih a obojica stojala ko dva teleta...Tesko cemo dogurati do tog play-offa,tamo su sigurni Sparsi i Play-off iz Sarajeva a klanje ce biti za ostale pozicije....Arnautalicu definitivno manje minuta,Andeliji vise..Probati sa 2 centra,Andelijom i Hujdurevicem,to nam je mozda najjace oruzije...Vise minuta Ibracevicu,super je igrao sad,po meni najbolji u odbrani u onoj ekipi..dalje ne znam

Slatina Bog i batina
- delpiero20
- Kontakt:
Gledati ovaj klub je-IZDAJA, druge nema
Pustili smo da ugase klub sa historijom i naprave ovaj miki maus i sad svi sute, odu gledaju..kao da je to ista Sloboda, e pa nije i nikada vise nece biti. Mala je ova Sloboda i uvijek ce biti..
A Zaretu niko nista, odete pa jos glasate za njegovu partiju koja je i ugasila ovaj klub i pokrala sve sto se pokrasti moze..vazno je da smo mi crveni, ko ebe ostalo..ponasajmo se kao ovce, crveno je vazno
Nikad nisam gledao ovu ekipu i necu, a vi isprane glave gledajte..
Uskoro ce da ugase i FK Sloboda, zivi bili pa vidjeli..
Pustili smo da ugase klub sa historijom i naprave ovaj miki maus i sad svi sute, odu gledaju..kao da je to ista Sloboda, e pa nije i nikada vise nece biti. Mala je ova Sloboda i uvijek ce biti..
A Zaretu niko nista, odete pa jos glasate za njegovu partiju koja je i ugasila ovaj klub i pokrala sve sto se pokrasti moze..vazno je da smo mi crveni, ko ebe ostalo..ponasajmo se kao ovce, crveno je vazno
- Probisvjet
- Kontakt:
delpiero20 je napisao/la:Gledati ovaj klub je-IZDAJA, druge nema
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 03 nov 2013, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovaj klub bi trebao biti nasljednik onog slavnog kluba al nikad nece biti jer oni koji su unistili stari klub vrte se i oko ovog kluba. Realno ovaj klub ima smijesnu ekipu jesu to tuzlanska djecaa al kad se malo bolje pogleda vecinom su ovo propali talenti, Bozic i Aleks su igracine za ove talente. Prica se o vracanju kosarke u Tuzlu a ja tu vracanja nevidim jer ovi samo brukaju Tuzlu kao kosarkaski grad izgubit od Brckog ovom razlikom je stvarno sramota. Kupili su pricom raju sa nekim klubom bez dugova koji ce se ekspresno vratiti u prvu ligu a onda lakse ce biti naci sponzore i pare jer je klub bez dugova i ko tad bi bili konkurentni Sirokom i Igokei. Mislim da je sad svima jasno da su opet lagali i vidjecemo kako ce ove zvjezdice odigrati ovu ligu i pitanje je hocel izborit play off,ako izbore play off vjerovatno ce dovest neke polovnjake iz Srbije da honorarno odigraju i da se uđe i odma ce ih rastjerati pa ce se onda hvalit kako su nas nasa djeca vratila,a ova nsa djeca stvarno slabo da od njih ima neke vece fajde nema tu nekog velikog talenta
- Slatinash_7
- Kontakt:
Par pitanja za ljude koji osudjuju gledanje ovog kluba...
Da li neko svojim dolaskom direktno pomaze klub novcano,s obzirom da se ulaz ne placa..?
Sta ste vi uradili da se klub ne ugasi?
Ima li neko od vas da i dalje simpatise KKCZBG?
Jesam li rekao da ima istog zara sada u gledanju tekmi kao i prije?
Ovaj klub nikada nece biti veliki,niti ce ikada biti "moja" Sloboda ali sto prije shvatimo da "nase" Dite nema to ce nam mozda biti bolje..Prva ljubav kad se izgubi,svi znamo kako je,pa dodje nekad neka druga...ima milion primjera...Ja pratim kosarku,neovisno o klubovima,Slobodama i Ditama,tu sam da ispunim svoj hir,opsujem kojem igracu nesto,sudijama malo vise,puno se iznerviram i to je to..Necu plakati kao prije ako se i ovo ugasi,ako se ne udje u prvu ligu svejedno mi je,samo mislim da svi trebamo podrzati nove projekte,svi dati sansu...
PS NISAM GLASAO ZA ZARETA I NJEGOVU PARTIJU !
Da li neko svojim dolaskom direktno pomaze klub novcano,s obzirom da se ulaz ne placa..?
Sta ste vi uradili da se klub ne ugasi?
Ima li neko od vas da i dalje simpatise KKCZBG?
Jesam li rekao da ima istog zara sada u gledanju tekmi kao i prije?
Ovaj klub nikada nece biti veliki,niti ce ikada biti "moja" Sloboda ali sto prije shvatimo da "nase" Dite nema to ce nam mozda biti bolje..Prva ljubav kad se izgubi,svi znamo kako je,pa dodje nekad neka druga...ima milion primjera...Ja pratim kosarku,neovisno o klubovima,Slobodama i Ditama,tu sam da ispunim svoj hir,opsujem kojem igracu nesto,sudijama malo vise,puno se iznerviram i to je to..Necu plakati kao prije ako se i ovo ugasi,ako se ne udje u prvu ligu svejedno mi je,samo mislim da svi trebamo podrzati nove projekte,svi dati sansu...
PS NISAM GLASAO ZA ZARETA I NJEGOVU PARTIJU !
Slatina Bog i batina