Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Miske je po meni poslije fabregsa najkreativniji igrač u evropi
slazem seensadek je napisao/la:Miske je po meni poslije fabregsa najkreativniji igrač u evropi

mB!
- DinceManijak
- Kontakt:
Fabregas ga Misketu pusi
Da je obrnuto, recimo da je Miske Spanac a Fabregas Bosanac niko nikad nebih ni pohvalio Fabregasa. Zato je moj zakljucak, da Fabregas nasem Misketu samo moze popusit.

Da je obrnuto, recimo da je Miske Spanac a Fabregas Bosanac niko nikad nebih ni pohvalio Fabregasa. Zato je moj zakljucak, da Fabregas nasem Misketu samo moze popusit.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tacno tako DinceDinceManijak je napisao/la:Fabregas ga Misketu pusi![]()
![]()
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
E ****.Sad malo pretjruješ.Miske jeste jedan od najboljih veznih igrača u evropi,al fabregas je fabregas.Ono po ćemu miske još zaostaje za fabregasom jesu duge lopte koje fabregas djeli kao da ih rukom baca.Al opet kažem "SVAKA ČAST NAŠEM MISKETU"
-
- Kontakt:
miske je ingeniozan koliko je genijalan, i genijalan je koliko je ingeniozan!!!!
Neznam da li je Miske odmah iza Fabrgasa najbolji u Europi, ali isto tako kako se moze reci i da je Fabregas najbolji u Europi.
Ako nista Miske je uz Diega iz Werdera i Riberya najbolji veznjak Bundeslige.
Ako nista Miske je uz Diega iz Werdera i Riberya najbolji veznjak Bundeslige.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- miralem444
- Kontakt:
samo mi de recite molim ves po cemu ja fabregas bilji od MISKETA ma MISKE je za njega vele majstor,i mislim da ce on i DZEKO ove sezone preci u neki veliki evropski klub
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Evo bas citam da ga preporucuje Real Madridu, a i Misketov san je da zaigra za Real. Majstor definitivno zasluzuje da do kraja karijere igra samo u velikim klubovima 

100% sportski i krajnje opušten potpis
- juzni vjetar!
- Kontakt:
zasto da ne u realu ?? kada moze da igra gago a miske je za njega redondo !!!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Miske je fakat impresivan pogotovo u zadnje vrijeme. Jedino sto mu malo fali je brzina a ostalo ima sve. Milsim da Real nije najbolja opcija za njega jer bi tesko bilo ocekivati da uleti u prvih jedanaest bar kako sad stvari stoje tamo. Bez nekog velikog ciscenja u Realu, Miske ne bi dobio pravu sansu.Velika je guzva u sredini: Van der Vaart, Robben, Sneijder, De la Red, Lassana Diarra, Gago, Javi Garcia da ne pominjem "drugu ekipu": Guti, Drenthe,Faubert, Mahamadu Diarra.....
Miske i Dzeko zajedno u Bayern = dobitna kombinacija
Miske i Dzeko zajedno u Bayern = dobitna kombinacija

od svih tih sto si nabrojo ostaje samo roben i snejder u realu...17 igraca ce prodat 

brojke ne lažu. Odnosi se na sve utakmice ove sezone (liga + reprezentacija + kupovi + LP/UEFA)
br. utakmica/br. golova/br. asistencija
Misimović 45/15/30
Xavi 51/9/26
Diego 36/16/10
Kaka 36/15/12
Gerrard 45/22/13
Lampard 54/17/18
Miske je među najjačim definitivno i ne bi bilo iznenađenje ako pređe u neki puno jači klub
br. utakmica/br. golova/br. asistencija
Misimović 45/15/30
Xavi 51/9/26
Diego 36/16/10
Kaka 36/15/12
Gerrard 45/22/13
Lampard 54/17/18
Miske je među najjačim definitivno i ne bi bilo iznenađenje ako pređe u neki puno jači klub

Ma joj ljudi ja poslije Baljica kada cujem da bi neki nas igrac mogao preci u taj Real najezim se sav.
Bilo bi lijepo kada bi presao u neki klub koji igra stalno u ligi prvaka, ali definitivno mu ne bi trebalo da pređe u klub koji bi ga drzao 30-40 minuta u igri a na teren gurao neke Gage, Bage i ostale ine igrace.
Ovako mu je bas lijepo, on je alfa i omega u ekipi Wolfsburga i nema potrebe da se brine da li ce igrati ili ne, sto i nasoj reprezentaciji itekako odgovara.
Bilo bi lijepo kada bi presao u neki klub koji igra stalno u ligi prvaka, ali definitivno mu ne bi trebalo da pređe u klub koji bi ga drzao 30-40 minuta u igri a na teren gurao neke Gage, Bage i ostale ine igrace.
Ovako mu je bas lijepo, on je alfa i omega u ekipi Wolfsburga i nema potrebe da se brine da li ce igrati ili ne, sto i nasoj reprezentaciji itekako odgovara.
Tebi Phantom ko da je Florentino Perez dajidza pa znas
. Bez uvrede... pusti sto Avazov Sport pise.

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ja bi ga vise volio vidjeti u Barci...njemu bi taj stil igre vise nego odgovaro...mozete misliti kako bi tad Miske rasturo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ja bih iskreno volio da Miske ode u neki veci klub od volsburga,stvarno je momak zasluzio,u reprzentaciji nikad nije zakazao,trenutno je jedan od najboljih igraca sredine terena u bundesligi,al je..ga mana mu izgleda sto je bosanac.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja priznajem dva bolja playmakera od njega, Riquelmea i Xavia....treceg nema...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- DinceManijak
- Kontakt:
Misketu bi primera super odgovarala, takoder i Real Madrid. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- el-fighter
- Kontakt:
Miske bi se savršeno uklopio u svaku Evropsku momčad ( jaču ). Trenutno je među pet najboljih playmakera svijeta. Mogu misliti kako se u Bayernu kaju što su prodali našeg dragulja. Time su pokazali da imaju dosta nestručne trenere. Džeko i Miske zajedno u Hoffenheim pa da naši dijamanti zajedno sa Ibiševićem i Salihovićem rasture Evropu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.