Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Juve-TZ
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Juve-TZ » 16 nov 2011, 18:33

skyisthelimit je napisao/la:pa da, zenicani, tuzlaci mostarci i zeljovci se udruzili zajedno da otjeraju selektora samo zbog toga jer je pitar..:FINO; fino....
Dovedite nam jednog svog, Abdulaha, Amara ili Hafizovica :lol:
znas onu izreku "Nek je srpkinja al samo nek zna kuhat."

e pa sto se mene tice "Nek je i pitar, al samo nek nije mutav ko ovaj Safet."

a za koga navija me boli briga...ovo je velika uvreda za grad sarajevo jelde sto se digla raja da tjera amatera? :lol: digla se raja da otjera covjeka koji je sinoc otisao da igra tenisa u lisabonu

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 16 nov 2011, 18:35

Misljenja sam da Pape treba ostati jer je pokazao da je sposoban voditi ovu repku, druga je stvar sto samo mi naopaki pa rijetko kad realno sagledamo stvari, postavljamo se kao da smo neka velesila pa ovaj neuspjeh u barazu od jedne istinske velesile dozivljavamo kao katastrofu.

Daleko od toga da Pape nije imao gresaka, i sam sam protiv nekih njegovih odluka, ali najlakse je biti general poslije bitke i pametovati kako je trebalo, a kako nije. Realnost je da je Portugal za barem dvije klase iznad nas i da Papetova taktika nije ta koja nam je presudila, presudan je bio kvalitet. Uostalom protiv Francuza smo igrali u istoj formaciji i sa skoro identicnim sastavom u tekmi gdje nam je igrala samo pobjeda, pa smo odigrali maestralno, nisam primjetio da smo tada Papeta kritkovali zbog takitke ili bilo cega drugog.

Jednostavno uvijek trazimo neke izgovore, il' je sudija, il' nesreca, il' teorija zavjere ili na kraju selektor, a kad bi pokusali biti malo objektivniji shvatili bi da ne raspolazemo sa tolikim kvalitetom da se postavljamo u poziciju neke nogometne sile pa da dozivljavamo poraze od svjetskih velesila kao nacionalnu katastrofu. Kvalitet koji posjedujemo je umnogome ograncicen sto znaci da se trebamo spustiti na zemlju, da nas drugi ne bi spustali kao sinoc. Ne zelim predstaviti ovu ekipu kao nekvalitetnu, Boze sacuvaj, zelim samo ukazati na cinjenicu da se dizemo previsoko zbog cega imamo potrebu da nakon bolnog pada trazimo krivce u svakome, samo ne u kvaliteti ove ekipe.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 18:38

Fanfara je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:pa da, zenicani, tuzlaci mostarci i zeljovci se udruzili zajedno da otjeraju selektora samo zbog toga jer je pitar..:FINO; fino....
Ograđujem se od tvoje izjave ...

SAFETE OSTANI !
Da je Bogdom pitar , nego seljačina iz Zavidovića .. a ovaj što mi govori da se trebam liječiti stavio Higuaina na avatar.. kad bi samo neki imali muda da se 'otkriju' na ovom forumu , mnogi drugi ne bi uopce vise stupali u kontakt s njima kad bi skontali koliki su to debili !
O kakvom ti otkrivanju pričaš bola, šta se ja tebi imam otkrivat' ?
Dođete na forum kad' BiH doživi poraz da bi rashuškali i ovo malo što imamo !

Šta bi to ti bolje uradio sinoć ili neko drugi umjesto Papeta ?

Ljudi nas pojeli pressingom i vi pričate o nekoj trenerskoj nesposobnosti, samo zato što ne možete da prihvatite poraz...

Zato i mjenjate timove za koje "navijate" k'o čarape...

Jednu sezonu ovaj prvak, slijedeće ovaj, pa opet tako ;)

Da Bog da nikad' ne napredovali ako iko pokvari harmoniju koja vlada među našim igračima i trenerom !
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 16 nov 2011, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2011, 18:38

Scof1eld je napisao/la:
flash je napisao/la:Hajd sad nadji mi post gdje sam to napisao!!!!Hajde!!!

P.S

To djeca mozes sebi pripisati ili nesto drugo jer ocito pises gluposti stavljajuci mi u usta rijeci koje nisam napisao.
ajd reci mi zasto nisi pisao poslije prve tekme da je zaha uzasan i da ne moze igrati desnog beka ? ..lako je sad nakon poraza kritikovati... zasto nisi odmah rekao poslije dobre partije ? ... lako je kritikovati sada taktiku ali ona je ista i igraci su isti kao iz francuske uz jednu promjenu.. zasto tada nisi rekao da je uzasno i da treba otici ? ..lako je sada pametovati ;)

Inace reprezentacija mi je poslije Celika pa tako malo slabije i pisem na ovoj temi ali redovno citam sta se pise.Pokusat cu nac post od prije 2 godine kada je Pape dolazio pa da vidis sta sam tada mislio o njemu i vidjet ces da se nista ne razlikuje od ovoga danas.Pratim sve sto se tice sporta od sredine 90-ih pa na ovamo i sjecam se intervjua sa Susicem koji su u najmanju ruku izazivali bijes kod mene s koliko se on nonsalancije odnosi prema repki.Sjecam se isto tako da je vodio srednje turske timove i redovno dobijao nogu od istih zbog "rezultata".Dosao je da bude trener pod patronatom uhljupskog saveza i izabran je kao samo jedno u nizu jakih imena koje ce smiriti buru u navijacima koji su pozivali na linc.On jeste mozda bio najbolji igrac BiH svih vremena i ja to ne mogu sporiti ali brate kao trener i najvaznije kao covjek je dosao na mjesto trenera kao velika 0.Pogledaj nase trenere redom od Halilhodzica(stvorio jaki Lile),Mesa(klubove pred raspadom dovodi u Ligu 1),Bajevica(vodio sve sto se moze u Grckoj)Hadzibegic...itd svi redom imali zavidne karijere jos nisu dobili sansu da dodju za trenera repke.
Nema vise :P

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 nov 2011, 18:41

Juve-TZ je napisao/la:

a za koga navija me boli briga...ovo je velika uvreda za grad sarajevo jelde sto se digla raja da tjera amatera? :lol: digla se raja da otjera covjeka koji je sinoc otisao da igra tenisa u lisabonu

Koga bi postavio da je dobar a da ce radit za 10 000€ mjesecno? Pape nema ni toliko al nema veze eto 10 000€?

Ja sam za to da Pape ostane, nije lose radio posao a poslije Cire i Papeta jedino vidim Vahu (koji trenutno ima posao i koji je poskup).
Evo i anketa pokazuje kakvo misljenje vlada!

Morinjo vodi masinu za 10 000 000€ godisnje pa popusi 5icu protiv Barce, Ferguson protiv Citya,Wenger protiv Uniteda.....Svakom se desavaju debakli...kad tad pukne petarda ili vise.
RIP SALE VILENJAK

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 nov 2011, 18:43

RKO je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:

Koga bi postavio da je dobar a da ce radit za 10 000€ mjesecno? Pape nema ni toliko al nema veze eto 10 000€?

Ja sam za to da Pape ostane, nije lose radio posao a poslije Cire i Papeta jedino vidim Vahu (koji trenutno ima posao i koji je poskup).
Evo i anketa pokazuje kakvo misljenje vlada!

Morinjo vodi masinu za 10 000 000€ godisnje pa popusi 5icu protiv Barce, Ferguson protiv Citya,Wenger protiv Uniteda.....Svakom se desavaju debakli...kad tad pukne petarda ili vise.
Tako je ! A samo Bog zna da li će se novi trener snaći kako treba ili neće. To je čista kocka.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 16 nov 2011, 18:46

Poznavajuci nas, da nas vodi Miljan Miljanic, mi bi vikali kakav Miljan, koga je on vodio?

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2011, 18:51

Bošnjanin_89 je napisao/la:Misljenja sam da Pape treba ostati jer je pokazao da je sposoban voditi ovu repku, druga je stvar sto samo mi naopaki pa rijetko kad realno sagledamo stvari, postavljamo se kao da smo neka velesila pa ovaj neuspjeh u barazu od jedne istinske velesile dozivljavamo kao katastrofu.

Daleko od toga da Pape nije imao gresaka, i sam sam protiv nekih njegovih odluka, ali najlakse je biti general poslije bitke i pametovati kako je trebalo, a kako nije. Realnost je da je Portugal za barem dvije klase iznad nas i da Papetova taktika nije ta koja nam je presudila, presudan je bio kvalitet. Uostalom protiv Francuza smo igrali u istoj formaciji i sa skoro identicnim sastavom u tekmi gdje nam je igrala samo pobjeda, pa smo odigrali maestralno, nisam primjetio da smo tada Papeta kritkovali zbog takitke ili bilo cega drugog.

Jednostavno uvijek trazimo neke izgovore, il' je sudija, il' nesreca, il' teorija zavjere ili na kraju selektor, a kad bi pokusali biti malo objektivniji shvatili bi da ne raspolazemo sa tolikim kvalitetom da se postavljamo u poziciju neke nogometne sile pa da dozivljavamo poraze od svjetskih velesila kao nacionalnu katastrofu. Kvalitet koji posjedujemo je umnogome ograncicen sto znaci da se trebamo spustiti na zemlju, da nas drugi ne bi spustali kao sinoc. Ne zelim predstaviti ovu ekipu kao nekvalitetnu, Boze sacuvaj, zelim samo ukazati na cinjenicu da se dizemo previsoko zbog cega imamo potrebu da nakon bolnog pada trazimo krivce u svakome, samo ne u kvaliteti ove ekipe.
Druze mozda i jeste problem u tome sto smo isto igrali.Ne mozes 5 utakmica igrati s istom taktiom zbog toga sto ti je jednom upalilo.Sjecam se kad je Susic na pitanje da li ste gledali utakmicu Danska-Portugal rekao nesto u fazonu sta ih imam gledat znam ja sve o njima.Bas glupo od jednog trenera.Po vasoj logici gospodo(ovdje ne mislim samo na tebe drug) trebamo prestat igrati fudbal jer su svi bar 2x jaci od nas.Zato predlazem da se u sl.kvalifikacijama odma borimo za drugo mjesto a ako budemo imali sansu za prvo da to ustupimo "braci" Grcima.Ljudi prestanimo od poraza pravit pobjede.Grcka je bila prvak Evrope zato sto su to zasluzili maestralnom igrom?Danska pobijedila Portugal zato sto je 2x jaci tim?

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 16 nov 2011, 18:56

Vratite nam Ćiru 8-) bar se nebi brukali u Portugalu.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2011, 18:57

Da ja vise ne pametujem dabogda nam ostao Susic i u sl. kvalifikacije pa da vidimo kako cemo zavrsiti u "atomski" jakoj grupi.Ili ce opet bit na kraju nismo bili miljenici srece.Ne znam sta ocekujemo da nam u grupi bude Azerbejdzan,Gruzija,Kazahtsan,Andora?Vrijeme ce pokazati ko je u pravu.Pozz!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 nov 2011, 18:57

Neki ovdje prizeljkuju Vahu, neki Barbareza ili koga li ti vec. Barbareza ne kontam zasto bi uopse neko pozelio na mjestu selektora al hajd. Barbareza volim kao covjeka i smatram da je legenda BiH i da ce jednog dana doci njegovo vrijeme da bude selektor. Ali prije toga Barbarezu treba puno puno iskustva ma celu nekog tima. A on to nazalost nema. Vaha ja smijem ruku u v atru staviti da se nebi odazvao kad bi ga postavili za selektora. A ne bi ni ja pored ovakvih navijaca. Dok pobjeduje pn je Bog, jednu izgubi svim i nsvacim ga gadaju i blate. Ne moze to tako. Elem nama niko ne moze udovoljiti. :D Nek ostane Pape jos lljedece kvalifikacije pa cemo onda vidjeti. PAPE OSTANI :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 nov 2011, 18:59

safet treba ostati na kormilu repke i nastaviti svoj rad. nije on kriv sto su "igracine" juce podbacili poput ckapi, u ovoj ekipi je zajeban mentalitet(neki ce reci cak i gubitnicki mentalitet) i nemoze on to sam promijeniti preko noci!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 19:01

NE,ne zasluzujemo ni Papeta kao ni Osima Ivicu itd.
Za nas su lokalni hostapleri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 19:02

flash je napisao/la: Inace reprezentacija mi je poslije Celika
pametnom dosta... a iz zenice sam :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 nov 2011, 19:03

Hulaga je napisao/la:Vratite nam Ćiru 8-) bar se nebi brukali u Portugalu.
nik ti je trebao biti fulaga :roll:
nema potpisa

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 nov 2011, 19:08

Zasto je igro Besic.Kaze pape htjeo sam Ibisevica ubacit da je ostalo 2-0 ali posto se zavrsi poluvrjeme 2-1 nisam ga ubacio.Postovanje za njegove igracke carolije licno sam iso na kosevo na negovu zadnju tekme protiv partizana ali idi molim te da nam nebi upropastio i ove novekvalifikacije.Ucini to za ove malo starije koji se razumijumalo u fudbal.

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 16 nov 2011, 19:13

Pape nam ostaje, do prekjuče nam je bio dobar, sad opet naš mentalitet-pljuvanje itd, džaba nam i ibišević kad je lulić postupio nevjerovatno neprofesionalno i nekolegijalno, zavalio je svoju ekipu, ali nema veze HALAL OLSUN LULIĆU, VOLIM TE BOSNO (I HERCEGOVIN0), nadam se da ćemo osvojiti 1. mjesto u sljedećim kvalifikacijama.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2011, 19:13

Scof1eld je napisao/la:
flash je napisao/la: Inace reprezentacija mi je poslije Celika
pametnom dosta... a iz zenice sam :roll:
Od cijelog posta ti izaberes ovu recenicu.Znaci i ne pokusavas da osporis ostale moje cinjenice nego se hvatas ovog dijela.Evo objasnicu ti i zasto(iako ne zasluzujes),valjda zbog toga sto idem na Celikove utakmice od 10 godine i prosjecno u sezoni pogledam oko 15-ak utakmica sto kuci sto na strani dok reprezentacija igra dosta manje utakmica pa i sam osjecaj je za mali djelic slabiji.Ovo je moja zadnja replika tebi jer vrijedjas,sklon si omalovazavanju,postovi su ti "copy paste" bez vlastitog razmisljanja.Pozzzz!!!

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 16 nov 2011, 19:13

WE WANT HIM - BRACO FOR "SELEKTOR" :lol:

[youtube][/youtube]

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 nov 2011, 19:15

Realno ja ne vidim nikoga osim Vahe i Bajevica da moze neshto bolje uraditi, prvi ima ugovor sa alzirom, dok bi ovaj drugi realno mogao doci, svakako je i neka karika u komitetu. To su meni jedina dva covjeka koja mogu dati neki dodatni kvalitet ekipi, a sve ostalo bi bilo sa konja na magarca. stranca tesko mozemo dovesti, mislim kvalitetnog, ne ublehe poput balakova ili mateusa :roll: u svim drugim opcijama sam da Pape ostane
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.