NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA season 2011-2012
koja bi to ludnica bila, Bryant-Gasol-Howard pa Miami, Dallas i ostale bi unistili pod kosem, mislim mozes ti iskljuciti jednog od njih donekle ali dvojicu nikako...
Jos potpisete Paula i Igudalu nekako isceprkate u trejdu i eto ga.Balon je napisao/la:koja bi to ludnica bila, Bryant-Gasol-Howard pa Miami, Dallas i ostale bi unistili pod kosem, mislim mozes ti iskljuciti jednog od njih donekle ali dvojicu nikako...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Jos potpisete Paula i Igudalu nekako isceprkate u trejdu i eto ga.Balon je napisao/la:koja bi to ludnica bila, Bryant-Gasol-Howard pa Miami, Dallas i ostale bi unistili pod kosem, mislim mozes ti iskljuciti jednog od njih donekle ali dvojicu nikako...

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ustat ce Wilt Chamberlain iz groba samo da potpise za Lakerse, pa ce Gasol biti sixth man.adriano_leite je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Jos potpisete Paula i Igudalu nekako isceprkate u trejdu i eto ga.Balon je napisao/la:koja bi to ludnica bila, Bryant-Gasol-Howard pa Miami, Dallas i ostale bi unistili pod kosem, mislim mozes ti iskljuciti jednog od njih donekle ali dvojicu nikako...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e bas si me nasmijao BIHfan svaka ti cast hehehehe. Jbt i ja citam pa ni ja ne vjerujem kako ima likova koji su toliki sanjari. To je isto da ja kazem da Cavsi mogu dovesti Howarda i da ce isti produziti ugovor sa nama. Kakva bi to ekipa bila, Irving, Tristan, Howard, a sa klupe AV, pa ne bi nam niko pera mogao odbiti i obistinilo bi se ono sto je rekao Dan, da cemo osvojiti prsten prije Jamesa
. Sto da ne, Howard je rekao da zeli ekipu sa potencijalom, Kyrie Irving, Tristan, imaju potencijal, Eyenga mlad, Manny Harris mlad, Boobie mlad, imamo hrpu pikova koje mozemo uz Jamisona, Sessionsa i npr. Samuelsa dati Orlandu za Howarda i Hedu, uzet cemo Arenasa sa TPE i doplatiti, amnesitiramo Arenasa, dovedemo free agente jer smo ispod salary capa, imamo Hedu koji ce imati novi izazov i odigrati sezonu zivota. Howard produzi sa nama i imamo neobranjiv pick and roll u Kyrieu i Dwightu, imamo odbranu u Howardu i Tristanu, imamo tricu u Boobieu, Hedi i Omriju. Mnogo realno i eto ti titule u Clevelandu. Sta ce nama Miami, Dallas, OKC, Lakersi, Boston, ne bi nam niko nista mogao
. I AM REALITY
!!!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Moja predvidjanja za regularnu sezonu ako ostane ovako stanje kakvo jest bez previse mjenjanja rostera:
Zapad:
15. Minesota - njima nebi niko pomogao
14. Phoenix - zao mi je DD ali ako su ubjedljivo najbolji igraci koji imaju +36 onda sta reci (kakvu posluku porati)
13. Denver - pola im ekipe zaglavilo u KIni
12. Utah - valja preboliti djecije bolesti bez J Slonea
11. New Orleans - CP3 nema motiva , hoce trede
10. Golden State - previse divlja ekipa , mozda ih novi trener umiri
9. Sacramento - imaju strasan potencijal ali za 2-3 god ce biti u punoj snazi
8. Portland - oni bas nemaju srece
7. Houston - dovoljno za play off
6. LA Clipers - ako ostanu zdravi imaju potencijala
5. Memfis - ako budu igrali kao u PO mogu i dalje
4. LA Lakers - ako ne promjene roster nemogu gore vise pogotovo novi trener a igraci poput MWP, Odom-a, Walton-a, Fisher-a, Gasol-a, nemaju vatre u sebi za nesta vise , samo Barnes , baynum i Kobe uvjek misle samo na pobjedu
3. Dallas - malo ce se opustiti uz prstenje
2. Oklahoma - dolazi njihovo vrijeme
1. San Antonio - bez obzira na godine to je sistem , disciplina , vjerovanje jedni u druge , mogu i zatvorenih ociju igrati , kao lakersi pod Philo-m osim zadnje godine kada je po svemu sudeci bio preumoran od kosarke pa se i nije trudio da trenira i trosi sebe, Pop mislim jos uvjek ima vatre u sebi i mislim da ce da izgura jos jednu kratku sezonu ako budu zdravi kao br. 1
Istok:
15. Charolta - Jordan bas neka stipsa , fakat ce im trebati par godina da se dignu
14. Toronto - sto im GM upropasti franshizu
13. Detroit - propadase ko zeton , a fakat su mi se svidjali , AI ih razvali
12. Milwaukee - ova ekipa je enigma zadnih godina nikad neznas kako ce odigrati
11. Washington - vačjda ce J.Wall nwsta pokazati ove god
10. Cleveland - malo se oporavljaju
9. New Jersey - neznam malo mi umjetno da rus vodi ekipu u NY , a Deron Williams koliko ga god volio kao kosarkasa nije sam dovoljan
8. Philla - nemaju talenta za nesta vise
7. Indana - Bird polako gradi ekipu , mada mi mogao po mom misljenju malo ubrzati , iamju potencijala ali nemaju zvjezdu
6. Atlanta - mislim nisu normalni kad su dali onolike pare JJ
5. NY - imaju 2,5 igraca , pa koja god da su dalje nemogu
4. Orlando - ekipa sa dominantim centrom je vazda kandidat
3. Boston - previse taktiziraju , a zavisice i od zdravlja
2. Chicago - Rose nam sanse da ponovi onu sezonu , valjda ce Boozer poceti igrati , da im je neko ko zna izgraditi sut sem l.Deng-a na 2-ci
1. Miami - apsolutni favoriti , mislim da ce razvaliti ovu sezonu sve im ide na ruku, dok je PO druga kosarka tamo mi vec nisu apsolutni favoriti nego slicno kao i prosle god. moze se igrati protiv njih pogotovo zonom
Zapad:
15. Minesota - njima nebi niko pomogao

14. Phoenix - zao mi je DD ali ako su ubjedljivo najbolji igraci koji imaju +36 onda sta reci (kakvu posluku porati)
13. Denver - pola im ekipe zaglavilo u KIni
12. Utah - valja preboliti djecije bolesti bez J Slonea
11. New Orleans - CP3 nema motiva , hoce trede
10. Golden State - previse divlja ekipa , mozda ih novi trener umiri
9. Sacramento - imaju strasan potencijal ali za 2-3 god ce biti u punoj snazi
8. Portland - oni bas nemaju srece
7. Houston - dovoljno za play off
6. LA Clipers - ako ostanu zdravi imaju potencijala
5. Memfis - ako budu igrali kao u PO mogu i dalje
4. LA Lakers - ako ne promjene roster nemogu gore vise pogotovo novi trener a igraci poput MWP, Odom-a, Walton-a, Fisher-a, Gasol-a, nemaju vatre u sebi za nesta vise , samo Barnes , baynum i Kobe uvjek misle samo na pobjedu
3. Dallas - malo ce se opustiti uz prstenje
2. Oklahoma - dolazi njihovo vrijeme
1. San Antonio - bez obzira na godine to je sistem , disciplina , vjerovanje jedni u druge , mogu i zatvorenih ociju igrati , kao lakersi pod Philo-m osim zadnje godine kada je po svemu sudeci bio preumoran od kosarke pa se i nije trudio da trenira i trosi sebe, Pop mislim jos uvjek ima vatre u sebi i mislim da ce da izgura jos jednu kratku sezonu ako budu zdravi kao br. 1
Istok:
15. Charolta - Jordan bas neka stipsa , fakat ce im trebati par godina da se dignu
14. Toronto - sto im GM upropasti franshizu

13. Detroit - propadase ko zeton , a fakat su mi se svidjali , AI ih razvali

12. Milwaukee - ova ekipa je enigma zadnih godina nikad neznas kako ce odigrati
11. Washington - vačjda ce J.Wall nwsta pokazati ove god
10. Cleveland - malo se oporavljaju
9. New Jersey - neznam malo mi umjetno da rus vodi ekipu u NY , a Deron Williams koliko ga god volio kao kosarkasa nije sam dovoljan
8. Philla - nemaju talenta za nesta vise
7. Indana - Bird polako gradi ekipu , mada mi mogao po mom misljenju malo ubrzati , iamju potencijala ali nemaju zvjezdu
6. Atlanta - mislim nisu normalni kad su dali onolike pare JJ

5. NY - imaju 2,5 igraca , pa koja god da su dalje nemogu
4. Orlando - ekipa sa dominantim centrom je vazda kandidat
3. Boston - previse taktiziraju , a zavisice i od zdravlja
2. Chicago - Rose nam sanse da ponovi onu sezonu , valjda ce Boozer poceti igrati , da im je neko ko zna izgraditi sut sem l.Deng-a na 2-ci
1. Miami - apsolutni favoriti , mislim da ce razvaliti ovu sezonu sve im ide na ruku, dok je PO druga kosarka tamo mi vec nisu apsolutni favoriti nego slicno kao i prosle god. moze se igrati protiv njih pogotovo zonom
Jest' da nisam toliki poznavaoc NBA kao vi, ali je sigurno volim kao vi
Ove nove rostere poprilićno znam sa 2k12, i vezano za ovu sezonu volio bih da se OKC progura daleko, ako ne do prstena bar do konferencijskog finala. Tu je i moja stara ljubav Lakersi, ali u ovoj sezoni prvenstvo OKC pa oni, one priče oko Howarda, lijepo je maštati ali realnost je nešto drugo, mnogo su i drugi pisali oko toga pa da se ne ponavljam, ali nema tih para za koje bi Orlando pustio Howarda, i ja bih želio da do tog dođe ali vrlo teško.
Na istoku bih volio da Rose i ekipa stignu do finala, mislim da to i mogu, imaju sjajnu ekipu, ako bude sve u redu sa zdravljem sigurno idu do finala.
I zna li ko kakva je situacijama sa prenosima utakmica? Ko prenosi, samo Sport Klub?

Ove nove rostere poprilićno znam sa 2k12, i vezano za ovu sezonu volio bih da se OKC progura daleko, ako ne do prstena bar do konferencijskog finala. Tu je i moja stara ljubav Lakersi, ali u ovoj sezoni prvenstvo OKC pa oni, one priče oko Howarda, lijepo je maštati ali realnost je nešto drugo, mnogo su i drugi pisali oko toga pa da se ne ponavljam, ali nema tih para za koje bi Orlando pustio Howarda, i ja bih želio da do tog dođe ali vrlo teško.
Na istoku bih volio da Rose i ekipa stignu do finala, mislim da to i mogu, imaju sjajnu ekipu, ako bude sve u redu sa zdravljem sigurno idu do finala.
I zna li ko kakva je situacijama sa prenosima utakmica? Ko prenosi, samo Sport Klub?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rose ce u najmanju ruku biti isti kao prosle godjne..MVP nece osvojiti sigurno, jer vec su Bullsi ekipa koja je mejdu favoritima, tako da MVP nagradu ce dobiti neko drugi svakako u to ne sumnjam...samo sto Rose je iz godine u godinu sve bolji i bolji...sad ce vjerovanto imati neku pomoc od ostatka ekipe, tako da se on nece morati toliko ni torsiti, jer njegov cilj vise nije ni MVP ni biti najbolji igrac, vec jednostavno osvojiti titulu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Lakersi nude sve igrace osim Bryanta za Dwight Howard i Chris Paul
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I BuLLSI sve osim Rosa za HowardaCLS je napisao/la:Lakersi nude sve igrace osim Bryanta za Dwight Howard i Chris Paul

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma sta ce u Bullsima ko neka ekipaSaltCityAttack je napisao/la:I BuLLSI sve osim Rosa za HowardaCLS je napisao/la:Lakersi nude sve igrace osim Bryanta za Dwight Howard i Chris Paul

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro vjerovatno LA ima vise mogucnosti,ali ni Bullsi nisu nista u puno manjim ako im dadnu ono sto oni hoce...samo ne znam ebiga s cime ce Lakersi ostati ako ovi uzmu Gasola i Baynuma...mislim da ni Kobe nije vise tako mlad i da ipak ulazi u godine, sto znaci da ce zadnjih nekoliko sezona Howard igrati fakticki sam, jer ko ce docekat kad c e Anthony,James,Wade ili neko kvalitetan biti slobodan da mu se pridruzi...uglavnom mislim da su Bullsi i Lakersi najveci favoriti za dovodjenje Howarda...mislim da ostlai ne mogu nista dati sto mogu te dvije ekipe...ja nekako nebi davao previse , jer nama iskreno on fali, ali ebiga vise nam je potreban neki suter koji ce sebi iskreirati napad
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kako god, bice ovo uzbudljivo, vrijeme je vise i bilo da krenuSaltCityAttack je napisao/la:pa dobro vjerovatno LA ima vise mogucnosti,ali ni Bullsi nisu nista u puno manjim ako im dadnu ono sto oni hoce...samo ne znam ebiga s cime ce Lakersi ostati ako ovi uzmu Gasola i Baynuma...mislim da ni Kobe nije vise tako mlad i da ipak ulazi u godine, sto znaci da ce zadnjih nekoliko sezona Howard igrati fakticki sam, jer ko ce docekat kad c e Anthony,James,Wade ili neko kvalitetan biti slobodan da mu se pridruzi...uglavnom mislim da su Bullsi i Lakersi najveci favoriti za dovodjenje Howarda...mislim da ostlai ne mogu nista dati sto mogu te dvije ekipe...ja nekako nebi davao previse , jer nama iskreno on fali, ali ebiga vise nam je potreban neki suter koji ce sebi iskreirati napad

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Charles Barkley talks about the Los Angeles Lakers and what they need to do in order to be champions again after an early playoff exit last season.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Bullsi za poziciju dvice hoće Younga, Crawforda i Butlera.
Po meni Crawford bi bio najbolje rješenje, ima sasvim dobru statistiku, prethodnu sezonu u Atlanti je postizao 14.2 poena po utakmici, dok u PO 15.4, što znaći da bi mogao da svaku utakmicu ide preko 15-ak poena, to bi Bullsima uz poene Noaha, Denga, Rosea i Buzzera(nisam upućen neka povreda nešto?) bilo sasvim dovoljno.
A on je na početku svoje karijere igrao baš za Bullse.
Po meni Crawford bi bio najbolje rješenje, ima sasvim dobru statistiku, prethodnu sezonu u Atlanti je postizao 14.2 poena po utakmici, dok u PO 15.4, što znaći da bi mogao da svaku utakmicu ide preko 15-ak poena, to bi Bullsima uz poene Noaha, Denga, Rosea i Buzzera(nisam upućen neka povreda nešto?) bilo sasvim dovoljno.
A on je na početku svoje karijere igrao baš za Bullse.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
- Giallorossi
- Kontakt:
Carter može ići ove godine igrati za male pare u Miami / Chicago / Lakers / gdje je sansa za prsten, i da osvoji taj prsten prije kraja karijere... Mislim da još uvijek ima neke kvalitete i,da bi bio najbolji 6th man sigurno u svakom timu, koji se bori za naslov.
PS:Kwame Considering Joining The Heat
Lakers Close to 2-Year Deal with Jason Kapono
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Jedva čekam da najbolji igrač svih vremena ponovo razvali Bullse 

- majestic24
- Kontakt:
Giallorossi je napisao/la:Carter može ići ove godine igrati za male pare u Miami / Chicago / Lakers / gdje je sansa za prsten, i da osvoji taj prsten prije kraja karijere... Mislim da još uvijek ima neke kvalitete i,da bi bio najbolji 6th man sigurno u svakom timu, koji se bori za naslov.
Jos jedan starkelj u ekipi. KOji ce im qrac??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Giallorossi
- Kontakt:
Najbolji igrac svih vremena je zavrsio karijeru a trenutno je predsjednik Bobcatsa,tako da ne lupetaj gluposti.RogerPro je napisao/la:Jedva čekam da najbolji igrač svih vremena ponovo razvali Bullse

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Dugogodišnji suigrač predsjednika Bobcatsa ne misli tako.Giallorossi je napisao/la:Najbolji igrac svih vremena je zavrsio karijeru a trenutno je predsjednik Bobcatsa,tako da ne lupetaj gluposti.RogerPro je napisao/la:Jedva čekam da najbolji igrač svih vremena ponovo razvali Bullse
Evo ga, he is back. Begonja sta ima?RogerPro je napisao/la:Jedva čekam da najbolji igrač svih vremena ponovo razvali Bullse
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.