I ja tako mislim,ipak trebalo je ostati na skijama poslije onog skokaWolverine je napisao/la:tesko iko moze imati telemark sa 143m duzine.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
I ja tako mislim,ipak trebalo je ostati na skijama poslije onog skokaWolverine je napisao/la:tesko iko moze imati telemark sa 143m duzine.
e ja se nadam da necefera je napisao/la:nadam se da ce kofler uzeti turneju
E vala je vakat da danas Amman pobijediamEl_rooB je napisao/la:Evo ga Innsbruck![]()
hehe jest vala,uz novi rekordThe Game je napisao/la:E vala je vakat da danas Amman pobijediamEl_rooB je napisao/la:Evo ga Innsbruck![]()
![]()
Nek svak pobijedi, samo ne on, onda bi i definitvno prestao pratit skokove.sakho je napisao/la:ma neka Loitzl ponovo uzme turneju!
bavarian_bk je napisao/la:**** ovake skokove ,jedva skoce 130 metara
Vjerovatno zato sto su i kvalifikacije bile danas, i brojevi su im od kvalifikacija, ne ide 1-50, vec do 60-akDevil je napisao/la:Nisam gledao od pocetka ovu skakaonicu pa ne znam zbog cega skacu ovako,zar ne bi trebalo da skacu u parovima pa ko pobedi ide dalje?
hah, ne skace se uvijek na istoj skakaonicibavarian_bk je napisao/la:Koja kriticna linija ,jesul skakali proslu skakaonicu ,130 bez ikakvih problema ,i sam komentator kaze ,da je zaletiste prekratko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.