RK Bosna Visoko

D-mol
Kontakt:

Re: RK Bosna Visoko

Post Postao/la D-mol » 12 jun 2011, 00:02

izvidjac - zrinjski
bosna v - borac
bosna s - maglaj
Horde Zla

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 jun 2011, 17:04

1.Izvidjac
2.Bosna
3.Zrinjski
4.Borac
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jul 2011, 02:38

Sakib prešao kod rivala Vogošće?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 09 jul 2011, 12:41

Tako se prica. 15. jula pocinju pripreme pa ce se sve vise znat

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jul 2011, 19:16

Definitivno Sakib Omorević prešao u redove Vogošće i Admir Karavelić što se tiče iz redova Bosne V. za sad.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 24 jul 2011, 02:54

Emil Bećar se vratio u Bosnu!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jul 2011, 03:34

adn_sah je napisao/la:Emil Bećar se vratio u Bosnu!
U očekivanju nekih vijesti vezanih za početak priprema, ali i ambicija kluba u narednoj sezoni, stigla je jedna lijepa vijest iz RK "Bosna-Prevent". Bivši igrač Bosne koji je svoju karijeru i počeo u Visokom Emil Bećar, vratio se u staro jato i sigurno će biti veliko pojačanje za narednu sezonu, jer može igrati na više pozicija u timu, posebno na bekovskim pozicijama, s obzirom da je klub napustio Sakib Omerović. Bećar je kao vrlo mlad napustio Bosnu i u međuvremenu je promijenio nekoliko klubova. U BiH je igrao za Gračanicu u dva navrata i Konjuh s kojim je bio i viceprvak države, a u inostranstvu je igrao za Osijek, s kojim je također bio viceprvak Hrvatske. Bećar je tako postao prvo pojačanje rukometaša visočke Bosne, a vrlo lako je moguće da bude i jedino, s obzirom na vrlo tešku finansijsku situaciju u kojoj se klub nalazi.

Da je Bosna Visocka pala na krhke grane to i samo pokazuje ova izjava s portala visoko.co.cc

Otjerali ste igrace koji su mogli nositi sad igru Visocana tj. mislim na domace igrace.... Bilo bi lijepo da neko kaze ako zna zbog čega Visočani domaće igrace ne vracaju u svoje jato...
Ali opet kad se sve sagleda Visocani imaju podrsku iz saveza tako da ne mogu oni nikako ispast i lige ipak SIRĆO je to....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 24 jul 2011, 11:52

Jednostavno losa politika kluba i nedostatak finansija su doveli do ovog. Zaista odavno nije bila losija ekipa Bosne, ali bez obzira na to Bosna uvijek ima igrace koji je mogu drzati da ne ispadne iz lige i nikada joj nije bila potrebna "pomoc" iz saveza da ostane ligi. A sad da vrate neke svoje igrace mislim da nema sanse za to. Samo mi jedan razlog navedi zasto bi se recimo Halilbegovic, Vrazalic, Cakic vratili iz Sarajevske u Visocku (mada bi ja to strasno volio).

Ono sto mi se pocelo svijdati je da su nakon par godina pokrenuli skolu rukometu i vec nakon jedne godine razultati su tu. Igrali su zavrsnicu i kadetskog (2. mjesto) i juniorskog (mislim da su 4. mjesto). A vec u prvom timu ima par juniora koji su igrali zadnjih nekoliko utakmica prosle sezone- Balta, Skopljak, Vranac ... I sve su to igraci za koje ce se sigurno cut ako nastave ovako da rade

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jul 2011, 12:16

adn_sah je napisao/la:Jednostavno losa politika kluba i nedostatak finansija su doveli do ovog. Zaista odavno nije bila losija ekipa Bosne, ali bez obzira na to Bosna uvijek ima igrace koji je mogu drzati da ne ispadne iz lige i nikada joj nije bila potrebna "pomoc" iz saveza da ostane ligi. A sad da vrate neke svoje igrace mislim da nema sanse za to. Samo mi jedan razlog navedi zasto bi se recimo Halilbegovic, Vrazalic, Cakic vratili iz Sarajevske u Visocku (mada bi ja to strasno volio).

Ono sto mi se pocelo svijdati je da su nakon par godina pokrenuli skolu rukometu i vec nakon jedne godine razultati su tu. Igrali su zavrsnicu i kadetskog (2. mjesto) i juniorskog (mislim da su 4. mjesto). A vec u prvom timu ima par juniora koji su igrali zadnjih nekoliko utakmica prosle sezone- Balta, Skopljak, Vranac ... I sve su to igraci za koje ce se sigurno cut ako nastave ovako da rade
slazem se s tobom prijatelju, ali jedno ne! mladje selecije su uzeli iz skole rukometa koju vodi antovic zdenko, a oni sta su uradili spustili clanarinu da bi u inat oteli tu djecu, koja ce proci sve selekcije i na kraju otici u drugom pravcu kao sto je primjer šahinovic koji igra vec dugi niz godina u vogosci... i ostali igraci da ne nabrajam.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 jul 2011, 13:01

Rule_hz je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:Jednostavno losa politika kluba i nedostatak finansija su doveli do ovog. Zaista odavno nije bila losija ekipa Bosne, ali bez obzira na to Bosna uvijek ima igrace koji je mogu drzati da ne ispadne iz lige i nikada joj nije bila potrebna "pomoc" iz saveza da ostane ligi. A sad da vrate neke svoje igrace mislim da nema sanse za to. Samo mi jedan razlog navedi zasto bi se recimo Halilbegovic, Vrazalic, Cakic vratili iz Sarajevske u Visocku (mada bi ja to strasno volio).

slazem se s tobom prijatelju, ali jedno ne! mladje selecije su uzeli iz skole rukometa koju vodi antovic zdenko, a oni sta su uradili spustili clanarinu da bi u inat oteli tu djecu, koja ce proci sve selekcije i na kraju otici u drugom pravcu kao sto je primjer šahinovic koji igra vec dugi niz godina u vogosci... i ostali igraci da ne nabrajam.....
vjeruj nije ni Zdeno bezgrijesan.Nije to bas ovako jednostavno kako si ti napisao.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jul 2011, 13:38

samo_lijevo je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

vjeruj nije ni Zdeno bezgrijesan.Nije to bas ovako jednostavno kako si ti napisao.
ok postujem ja to sto ti kazes ima tu problema druge vrste na relaciji rk bosna visoko - zdeno.... ko je malo bolje upucen zna o cemu govorim...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 24 jul 2011, 18:21

Rule_hz je napisao/la:

Ma dobro to sto se tice Zdene i Rk Bosne to je drugi problem. bilo je tu i dugovanja od prije tuzbi i cega sve ne. A ja mislim da igraci koji prodju sve selekcije i koji se pokazu ili ostanu ili idu u bolji klub. Po meni jako malo onih koji zavrse u nekim slabijim klubovima. Navodis sahinovica, ja mislim da on nikad nije bio neki kvalitet. Bosna je uvijek imala boljeg igraca na toj poziciji. Ne kazem ja da je on los igrac samo je mozda problem sto je u vrijeme kad je on trebo da zaigra za prvi tim tu bila velika konkurencija,a i Bosna se tada borila za titule

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jul 2011, 18:36

adn_sah je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Ma dobro to sto se tice Zdene i Rk Bosne to je drugi problem. bilo je tu i dugovanja od prije tuzbi i cega sve ne. A ja mislim da igraci koji prodju sve selekcije i koji se pokazu ili ostanu ili idu u bolji klub. Po meni jako malo onih koji zavrse u nekim slabijim klubovima. Navodis sahinovica, ja mislim da on nikad nije bio neki kvalitet. Bosna je uvijek imala boljeg igraca na toj poziciji. Ne kazem ja da je on los igrac samo je mozda problem sto je u vrijeme kad je on trebo da zaigra za prvi tim tu bila velika konkurencija,a i Bosna se tada borila za titule

slazem se za to vrijeme od prije, ali taj sahinovic sigurno moze vise dat sad nego pojedini....!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 24 jul 2011, 23:01

sta je s alenom gekom jel ostao u redovima visocana ili je potrazioi drugu sredinu, posto se prica da su mu ostali duzni nesto puno love...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jul 2011, 16:09

VISOČANI U TEŠKOJ SITUACIJI!

Nakon još jedne neuspješne sezone, od koje su u Visokom svi puno očekivali, pred početak ove sezone Visočani će u ponedjeljak 1. avgusta početi pripreme.

Međutim, još se uvijek ne zna da li će pripreme biti održane u Visokom ili negdje drugo, s obzirom na veoma tešku finansijsku situaciju u klubu.

Što se tiče igračkog kadra, zasad jedino pojačanje Visočana je Emil Bećar, bivši igrač Konjuha, Gračanice, te hrvatskog Osijeka, inače igrač koji je karijeru počeo upravo u redovima visočke Bosne.

Kako sada stoje stvari, osim Bećara niko neće pojačati redove Visočana. Što se tiče odlazaka, klub su napustili Haris Limo, koji je otišao u Kakanj, te Sakib Omerović koji će najvjerovatnije karijeru nastaviti u novom premijerligašu Vogošći.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 30 jul 2011, 16:15

Rule_hz je napisao/la:VISOČANI U TEŠKOJ SITUACIJI!

Nakon još jedne neuspješne sezone, od koje su u Visokom svi puno očekivali, pred početak ove sezone Visočani će u ponedjeljak 1. avgusta početi pripreme.

Međutim, još se uvijek ne zna da li će pripreme biti održane u Visokom ili negdje drugo, s obzirom na veoma tešku finansijsku situaciju u klubu.

Što se tiče igračkog kadra, zasad jedino pojačanje Visočana je Emil Bećar, bivši igrač Konjuha, Gračanice, te hrvatskog Osijeka, inače igrač koji je karijeru počeo upravo u redovima visočke Bosne.

Kako sada stoje stvari, osim Bećara niko neće pojačati redove Visočana. Što se tiče odlazaka, klub su napustili Haris Limo, koji je otišao u Kakanj, te Sakib Omerović koji će najvjerovatnije karijeru nastaviti u novom premijerligašu Vogošći.
Al opet ce Bosna biti tu negdje oko sredine. Siguran sam da kod kuce moze pobjedit sve jednu ekipu koja ce igrat ovaj prvi dio Premijer lige. mozda jedino Celik da moze nesto vise da uradi

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 01:13

Kakav je ovaj Haris Limo?? je l' igrao kod vas il' je grijao klupu? :D
#samoRudar #zauvijek

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 jul 2011, 08:40

L' Imperator je napisao/la:Kakav je ovaj Haris Limo?? je l' igrao kod vas il' je grijao klupu? :D
Nije los igrac, samo sto ga nisu znali iskoristit tj dati vise prilike da igra u Visokom, a Kakanj mu je odlicna sredina da dokaze ono sto zna, jer i tako Prva liga Sjever nije neka jačina kao Jug...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 jul 2011, 09:45

Prvo okupljanje u ponedjeljak u 18 sati

Prvog dana sljedećeg mjeseca svoje pripreme za novu sezonu trebali bi početi i rukometaši Bosne-Prevent. S obzirom da nova sezona startuje sredinom septembra, ovo je optimalno vrijeme da se počnu pripreme. Prva prozivka je zakazana za ponedjeljak u 18 sati u klupskim prostorijama, nakon čega će puno stvari biti jasnije. Što tiče igračkog kadra, ono što se zna je da je otišao Sakib Omerović, a da je došao Emil Bećar. Neki od prošlosezonskih prvotimaca nisu baš zadovoljni odnosom kluba prema njima, pa očekujemo da se i ti problemi riješe na prvoj prozivci. Uglavnom, s nestrpljenjem očekujemo prvo okupljanje, kako bismo saznali i ambicije kluba, kao i kako će se riješiti veliki finansijski problemi.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 31 jul 2011, 11:17

L' Imperator je napisao/la:Kakav je ovaj Haris Limo?? je l' igrao kod vas il' je grijao klupu? :D
Kada je Bosna prosle sezone imala drugu ekipu koja je igrala u ovom rangu gdje igra Kakanj bio je najbolji igrac. Njegov problem je sto nije dobio pravu priliku jer na njegovo poziciji igra istroseni Mustafic koji ocito ima kredita od prije pa je izgleda nezamjenjiv. Inace, mislim da kad krenu pripreme da ce bit najspremniji igrac. Dobro trci kontre, dobar u odbrani

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.