EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

BaDa12
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la BaDa12 » 15 jan 2012, 17:56

dulet je napisao/la:Gdje se moze vidjeti ko je koliko dao golova .. koji je minut i to za meceve prvenstva ili sad za Njemce i Cehe ..

na oficijalnoj stranici prvenstva ima pise LIVE i tu udjem i nema nista ???

Vidi ovo.
http://www.ehf-euro.com/index.php?id=29 ... 2A2B2B444F" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 15 jan 2012, 17:59

:o :o što su Švabe tanke :roll:
FORZA MARŠAL !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 jan 2012, 18:21

Hm domacin prvenstva ne moze da napuni dvoranu do kraja.Puno mjesta je ostalo prazno :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jan 2012, 18:43

Ne mogu da gledam ovakve Poljake,siluju previse u napadu,u odbrani zasad meko,mora se nesro promijeniti,jos golman Srbije dobro brani,mislim da ce ovo biti neplaniran poraz Poljske..Daj Bieleckog,on moze promijeniti tok tekme..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2012, 19:07

legenda reala je napisao/la:

Njemačka neki je svrstavaju u favorite ,ja ne nekako mi više nema tu kvaliteta ,ima npr na krilima Genshaimer,Klain,Sprenger,Grotzki,pozicija golmana je isto fino popunjena ,imaju i Rogisha u odbrani ,ali problem su njihovi bekovi nad kojim se lahko može igrati odbrana i koji ako uđu promašaje ,kola odoše niz brdo ,puno forsiraju malo koristi od njih .
Tako da mislim da ova Njemačka može proći grupu ,ali za nešto više mislim da nemaju kvalitet .Novi selektor ,novi sistem ,puno se forsiraju pivoti,ali opet igraju toplo-hladno koda nisu Njemci ,vidjelo se najbolje u pripremnim utakmicama .
Sve je bilo ovako kako sam napisao ,bekovi koji se najlakeše zasutavljaju su Njemački.
Novi selektor i nova bruka za Njemački rukomet,
Svi su odigrali katastrofalno,promašeno dosta zicera ,3-4 sedmerca ,Hens dva puta sam izlazi na golmana i pogađa stativu,nekolike kontre .
U prvom poluvremenu odbrana 5:1 nikako nije funkionirala.
Kad priđu na 1 razlike i treba da prelome oni padaju ,baš kao da nisu Njemci ,nema tog njihovog poznatog mentaliteta .
I to su neki od faktora poraza Njemačke .
legenda reala je napisao/la:Češka ekipa koja mnogo zavisi od jednog čovjeka Filipa Jiche ,i u toj ekipi svi rade za njega ima još nekoliko solidnih igrača koji igraju po Njemačkoj ligi ,prije svih Jihin suigrač Jan Filip .Imaju sigurno kvalitet za prolaz grupe ,Jiha će biti vjerovatno jedan od najboljih strijelaca prvenstva .Pošto ih dosta igra u Bundesligi ,mogli bi napatiti Njemce poznaju njihov stil igre a i dosta ih je suigrači.
Jiha igrao sjajno,pogađao kad je trebalo najviše ,asistirao suigračima ,pridružio mu se Filip i Juracik uz sjajnog na golu Štohla i Njemci nisu imali šansi ,odbrane 6:0 i 5:1 su sjajno funkcionirale .
Već su sostvarili svoj cilj ,sad rasterećeni idu na Makedonce i Švede .
I nisu ih samo napatili nego ih i pobjediše ,još da odigra čistu dvicu :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 jan 2012, 19:13

Švabe su me razočarale.Znao sam da neigraju neki rukomet,ali da od Češke izgube :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: .Češka zasluženo pobijedila.Ja ću ovih dana gledati utakmice na tri kanala ZDF,BHT I HRT,da lineko zna ko još prenosi osim Arena.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 jan 2012, 19:16

L-Train je napisao/la:Hm domacin prvenstva ne moze da napuni dvoranu do kraja.Puno mjesta je ostalo prazno :roll:
možda jer Srbija nema nekih velikih uspjeha zadnji godina

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 15 jan 2012, 20:54

EKIPA-SUPER
NAVIJAČI-SRAMOTA :oops: :oops: :oops:

Svaka čast igračima na pobjedi,od 1.minuta se vidjelo da žele pobjedu,skoro svaki gol su proslavlajli kao pobjedonosni....Vuković je dobro poslopžio i spremio ekipu za ovaj meč...odbrana je bila vrhunska(ne računam zadnjih 5-10 minuta kad je već sve bilo rješeno).I u napadu je bilo solidno...Nikčević i Vujin najviše povukli u napadu,ali i ostali solidni..jedino je falilo golova sa crte,sa pivota..ali razumljivo jer se Stojković povrjedio u ranoj fazi...Stanić branio odlično,sigurno..samo da nastavi ovako :D ...Nije mi jasno zašto je Venta držao Bieleckog na klupi veći dio meča? :roll: Pa čovjek je pogodio sve što je odšutao,ima top u ruci...Poljacima krila odigrala veoma slabo,ali je i naša odbarana zaista bila pokretljiva i čvrsta tokom cjelog meča...Sudije solidne...A a sad...navijači.. :oops: ...e pa ono je sramota...pa ljudi moji ovo je EP!!! :x :o :oops: EP..a ne utakmica Prve lige Srbije...prvo što u oči upada je dosta praznih mjesta,pa zatim to poprilično "tiha" atmosfera..samo pokoji zvižduk i aplauz..najgore je bilo kad je ona grupica poljaka u jednom trenutku nadglasala Beogradsku publiku...ovo se ne smije ponavljati...pa da su najgori na svijetu,ovo su naši rukometaši i moraju imati bolju podršku u Beogradu,a ovom utakmicom su i dokazali kolikko im jes talo da naprave dobar rezultat ovde.Trebala je reprezentacija u Nišu da igra prvi krug,dole bi bio pakao...ali aj sad...nek se navijači malo trznu ,imaju vremena. 8-) ...Česi pobjedili Njemce.. :D 8-) ..jeste iznenađenje,ali ne i senzacija...Česi su dobra ekipa..i drago mi je što su uzeli Švabe,koji uopšte nisu nešto posebno...
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 15 jan 2012, 21:05

Česima svaka čast!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2012, 21:06

Oj ove grupe u Nišu jes luda
Makedonci imali napad za pobjedu na kraju 26:26 ,a Njemci izgubili :o :o

Za Čehe se nisam toliko iznenadio ,jer znam da su Švabi slabi ,ali Makedonci svaka im čast ;)

Ova utakmica Srbija -Poljska ,realno Poljaci nisu kao prije i mogo se očekivati ovakav rasplet ;)

Što Hansen ne igra za Dance ,nije zar neka povreda :?:
Lindberg i Egert razvaljuju sami ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2012, 21:23

legenda reala je napisao/la:E nabubo sam da imam šta pratiti nekoliko tiketa :lol:
Poljake X2,Dance u hendikepu,Andersona,Tlucinskog,Hansena,Kira ,Glandorfa ,Ekberga - over
BIH X2 :P

Valjda nešta prođem .

Iako moraju Jicha i Kiro preuzeti večeras odgovornost .
A ako Vujin ne pročepi nema ni od Srba ništa
e gledaj moj Štefko šta sam parova pogodio i ništa opet nisam dobio :lol: :lol:
sutra novi dan ,nova nafaka :P

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 jan 2012, 22:13

joj dobre utakmice Švedska-Makedonija.
Prvo poluvrijeme Makedonijaodličan,onda pad Makedoniej,pa preokret....sve u svemu sjajna utakmica

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 jan 2012, 22:16

da li neko ima stranicu kao livescore gdje se mogu pratiti live rezultati rukometa?

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 15 jan 2012, 23:33

bazeni je napisao/la:da li neko ima stranicu kao livescore gdje se mogu pratiti live rezultati rukometa?
www (.) rezultati (.) com

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 jan 2012, 23:39

legenda reala je napisao/la: Što Hansen ne igra za Dance ,nije zar neka povreda :?:
Lindberg i Egert razvaljuju sami ;)
A? :D Igrao je 40 minuta.

Odlična utakmica Švedska-Makedonija, sa puno preokreta. Kratka klupa i kod jednih i kod drugih. Lazarov šut 7/18 čini mi se, ali par odličnih asistencija za pivota Stoilova koji je vrlo pozitivno iznenadio. Ali fascinira Aluševski, sa 40 godina zabija, asistira i igra sjajno u odbrani, svaka čast. Bit će krvi u ovoj grupi.
Inače Makedonci prave odličnu atmosferu, za razliku od navijača Srbije. Poslije ovog remija će ih još puno doći na iduće utakmice, bit će ludnica.

Češka-Njemačka, Filip Jicha. 8-)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 15 jan 2012, 23:41

Nisam upratio,u kojoj je dvorani Srbija igrala?
YNWA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 jan 2012, 23:46

@legenda

Nista ti djecace ne znas. :mrgreen:
Ja rekoh: trenirao rukomet, iz mjesta je gde se taj sport igra, poznaje nesto...kad ono obican nafakas. :lol:

Bio sam danas na rukometu, a bolje da nisam. Zali Boze 20 evrica uzalud bacenih. 8-)
Otvaranje prvenstva u nivou otvaranja Radnickih sportskih igara. Ceremoniju bi bolje osmislili ovi sto ovde vise na chatu. :roll:
Nasi prosecni, a Poljaci se raspali totalno. Naravno da ce to mediji da izhajpuju do nivoa savrsenstva. Publika anemicna i retardirana. Treba Nislije da ih "podizu na noge".
Dance gledah samo prvo poluvreme, jer sam mislio da ce tu da ide punjenje u drugom.
U drugoj grupi sam ocekivao da Swedi nekako uzmu napaljenike iz zemlje sunca, ali eto...
Nemci su u teskom autu. Strasno je koliko su pali u rukometu, a pre samo neku godinu su bili i svetski i evropski prvaci. :?

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 15 jan 2012, 23:53

Samo da se sjetim porodice BHT-u i Belminu Karamehmedoviću. Je.bala ga Rbija ;)
Nama je Željo svetinja jedina.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 jan 2012, 23:56

Njemci ne bi nikad bili svjetski prvaci da im sudije nisu obilato pomogle u polufinalu protiv Francuza.Ipak prvenstvo se te godine i jeste igralo u Njemackoj pa sam mogao da shvatim da ce ih suci malo gurati,ali nisam znao da ce ih doslovno odvesti u finale.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 15 jan 2012, 23:58

hodža je napisao/la::o :o što su Švabe tanke :roll:
Ja ih gled'o protiv Mađara čini mi se pred ovo prvenstvo, fakat su očajni i u toj utakmici bili... :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.