ma neigram ja utakmicu izaslo mi iz nje..valjda kad je neko uzo orlando odmah me izbacilo...ajde sada da igramo...Martex je napisao/la:@Vrabac kad zavrsis utakmicu, daj da igramo konacno
NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Evo ja ti saljem zahtjev...vrabac je napisao/la:ma neigram ja utakmicu izaslo mi iz nje..valjda kad je neko uzo orlando odmah me izbacilo...ajde sada da igramo...Martex je napisao/la:@Vrabac kad zavrsis utakmicu, daj da igramo konacno
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
De eto sad posalji invite...Martex je napisao/la:Evo ja ti saljem zahtjev...vrabac je napisao/la:ma neigram ja utakmicu izaslo mi iz nje..valjda kad je neko uzo orlando odmah me izbacilo...ajde sada da igramo...Martex je napisao/la:@Vrabac kad zavrsis utakmicu, daj da igramo konacno
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
u 3i30 igramo je li tako...
Imas li facebook ako imas de posalji na pp, kad mi posaljes invite ja kliknem yes i onda mi izbaci this game no longer existvrabac je napisao/la:u 3i30 igramo je li tako...
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
I meni je to sinoc bilo kako to funkcionise samo su dvojica dosad odigrali jedan protiv drugog nek objasne 

'ta ovo sad ne mogu igrat
bilo mi prije još 20 minuta da nešta istekne, i isteklo to i ja nisam igro, i evo sad opet teće al 2h :S
btw. ponudio sam duncana za howarda hh ja kako god ponudim još kojeg igrača nešta izbacuje da ne može i tako samo njega ponudim , ako je neko lud neka prihvati

bilo mi prije još 20 minuta da nešta istekne, i isteklo to i ja nisam igro, i evo sad opet teće al 2h :S
btw. ponudio sam duncana za howarda hh ja kako god ponudim još kojeg igrača nešta izbacuje da ne može i tako samo njega ponudim , ako je neko lud neka prihvati

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Pa kad budete istovremeno online samo kliknes na taj mec i onda se pojavi njemu da neko zahtjeva da igra sa njim i to je to, nista komplikovano.bear grylls je napisao/la:I meni je to sinoc bilo kako to funkcionise samo su dvojica dosad odigrali jedan protiv drugog nek objasne
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- bear grylls
- Kontakt:
Sinoc sam tako isao al kaze neposotji taj mec ustvari meni je momak poslao sto korisit celticse al nije moglo nista pokusacu sad sa djonlom kad bude online.edo3majka je napisao/la:Pa kad budete istovremeno online samo kliknes na taj mec i onda se pojavi njemu da neko zahtjeva da igra sa njim i to je to, nista komplikovano.bear grylls je napisao/la:I meni je to sinoc bilo kako to funkcionise samo su dvojica dosad odigrali jedan protiv drugog nek objasne
Evo sad sam ja probao, ides prvo na raspored i onda kliknes na ekipu (kod mene je Dallas bio na raspolaganju) dupli klik i onda pozvati na online game i cekas da prihvati manager te ekipe i to je to, naravno taj manager mora biti online, najbolje napraviti grupu na fejsu i svi da budemo u njoj, i kad se tamo dogovorimo odma idemo online i odigramobear grylls je napisao/la:Sinoc sam tako isao al kaze neposotji taj mec ustvari meni je momak poslao sto korisit celticse al nije moglo nista pokusacu sad sa djonlom kad bude online.edo3majka je napisao/la:Pa kad budete istovremeno online samo kliknes na taj mec i onda se pojavi njemu da neko zahtjeva da igra sa njim i to je to, nista komplikovano.bear grylls je napisao/la:I meni je to sinoc bilo kako to funkcionise samo su dvojica dosad odigrali jedan protiv drugog nek objasne

- bear grylls
- Kontakt:
M evo mozemo se i ovdje dogovarat a tako sam i mislio da je moram cekat sad djonlu moram kasnije ici negdje pa ako nedođe **** a bas mi se igra s nekim kompjuter nije izazov trebali ste ga stavit na hall of fame hahah.
Prihvatio sma ponudu za trade
od Philadelphie 

- bear grylls
- Kontakt:
Odlicno dobar je trejd moras priznati tebi treba centar i suter s klupe a meni neko da zatvori reket. Jos samo comisioner da nam odobriedo3majka je napisao/la:Prihvatio sma ponudu za tradeod Philadelphie

Ma trebalo bi, ne znam kakav si sa budgetom, jer ja malo oslobadjam salary cap sa ovimbear grylls je napisao/la:Odlicno dobar je trejd moras priznati tebi treba centar i suter s klupe a meni neko da zatvori reket. Jos samo comisioner da nam odobriedo3majka je napisao/la:Prihvatio sma ponudu za tradeod Philadelphie

Treba meni PG
- bear grylls
- Kontakt:
Mogu ti dati arenasa ili lou williamsa al neznam sta da mi das zauzvrat jedino da mi vratis turnera ja ttebi dam jednog od ove dvojice il nes tako.Al prvo da nam odobre ovaj trejd pa cemo kasnije ostalo 

Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 19 jan 2012, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Poslo sam ti ponuduedo3majka je napisao/la:Ma trebalo bi, ne znam kakav si sa budgetom, jer ja malo oslobadjam salary cap sa ovimbear grylls je napisao/la:Odlicno dobar je trejd moras priznati tebi treba centar i suter s klupe a meni neko da zatvori reket. Jos samo comisioner da nam odobriedo3majka je napisao/la:Prihvatio sma ponudu za tradeod Philadelphie
Treba meni PG
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
odo sad pa kad se vratim mozemo se dogovoritibear grylls je napisao/la:Mogu ti dati arenasa ili lou williamsa al neznam sta da mi das zauzvrat jedino da mi vratis turnera ja ttebi dam jednog od ove dvojice il nes tako.

I za tebe Afa vazi isto

- bear grylls
- Kontakt:
Afa daj mi lovea evo ti igoudala i jos nesto ubaci zbog capa.
ne dam love-a, covjek mi igru nosibear grylls je napisao/la:Afa daj mi lovea evo ti igoudala i jos nesto ubaci zbog capa.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.