K1=kickbox,muay thai international

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Polo
Kontakt:

Re: K1=kickbox,muay thai international

Post Postao/la Polo » 16 sep 2012, 21:58

EDUARD IRIMIA K-1 EVENTU U LOS ANGELESU

Bio je to ispit

Prošlog je vikenda održan K-1 US Grand Prix u Los Angelesu, kao gost je pozvan i Eduard Irimia, promotor Superkombata...

Edudard Irimia je boravio u LA-u nekoliko dana a dojmovi koje je stekao su više nego dobri. Naime, Irimia je otišao u Los Angeles nekoliko dana prije kako bi vidio logističku stranu organizacije eventa i usporedio je sa svojim iskustvima iz SuperKombata.

Uglavnom, K-1 Global event je bio ispit, a Irimia je iznenađen dobrim marketingom kojim je K-1 uspio dovesti čak 7000 gledatelja na event na kojem nisu nastupila velika svjetska imena.

„Bio sam iznenađen koliko je dobrih stvari K-1 Global uspio napraviti s fightcardom kao što je ovaj. Uzeli su borce s otvorenog treninga na plaži, a da nisu imali borbi u kickboxingu. Za Jarrela Millera vidim veliku karijeru.“ –rekao je Irimia.

Prema riječima Irimie K-1 LA je bio odličan trenutak za ponovno predstavljanje sporta Americi, koji smatra da je event bio golemi uspjeh.

Jedina zamjerka Irimie je u izboru borbi teškaša, gdje su se srela dvojica veterana i dvojica novopridošlih boraca. Irimia smatra da su trebali staviti nove borce protiv veterana.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 sep 2012, 14:43

SCHILT, BONJASKY I AERTS SUTRA NA PRESSICI

U Tokiju

Glory Intetnational će sutra održati press konferenciju u Tokiju u Japanu kako bi najavili svoj Grand Slam turnir u prosincu...

Trojica vrhunskih kickboksača, legendi sporta i višestruki osvajači K-1 World Grand Prixa, sutra će u Tokiju biti gosti na press konferenciji koja će se održati u sklopu predstavljanja njihova Glory Grand Slam – Heavyweight kickboxing turnira.

slika

Turnir 16 boraca će se održati u prosincu ove godine u Japanu, a Semmy Schilt, Gokhan Saki, Remy Bonjasky, Peter Aerts samo su neki od boraca koji će nastupiti na ovom kickboxing spektaklu.

S razlogom Glory naziva ovaj turnir mega eventom s obzirom da će nastupiti najbolji svjetski kickboksači. Još će nastupiti i Jerome Le Banner, Errol Zimmerman, Sergei Kharitonov ali i naš Igor Jurković.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 sep 2012, 13:18

Nema Ghite na K1 eventu, da nece i on u Glory.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 sep 2012, 00:57

MakeTZ je napisao/la:Nema Ghite na K1 eventu, da nece i on u Glory.
Ja mislim da ce se to sigurno desit a i mjestu mu je tamo medju najacim borcima a on je sam jedan od tih ako ne i br 1 u ovom trenutku.

Ima problema vjerovatno oko neki prijasnjih ugovora k1 i dugova i zasigurno da je to problem sto nece biti na eventu k1 ali to je zadatak lakse Mirku da osvoji pojas.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 01 okt 2012, 17:12

TONI MILANOVIĆ NA SUPERKOMBAT WGP-U 11

Velika prilika za našeg borca

Superkombat WGP 11 – Kvalifikacije će se održati u Galleria Mallu, najvećem trgovačkom centeru u Aradu u Rumunjskoj, nastupa i naš Toni Milanović...

U glavnoj borbi večeri Superkombat WGP-a 11 nastupiti će rumunjska zvijezda Sebastian Ciobanu iz Rumunjske i najbolji kickboksač Bosne i Hercegovine, odlični Dževad Poturak. Pobjednik ovog meča će si osigurati mjesto u Superkombat WGP-u 12 Final Elimination koji će se održati 10. studenog 2012. godine.

Četrnaest boraca iz osam država će se boriti za slavu i poštovanje na najvećem sportskom eventu u jugoistočnoj Europi, a prijenos će biti uživo preko Eurosporta Internationala u čak 75 država na 4 kontinenta.

U jednoj od Superborbi nastupiti će i naš Toni Milanović protiv Andreia Stoice.

SUPERKOMBAT WGP 11 – QUALIFICATION FIGHT CARD:

National Title of Romania (75 kg):

Miodrag Olar vs. Adrian Mitu

Reserve Tournament (+96 kg):

Razvan Ghita (Romania) vs. Dmitri Bezus (Ukraine)

Tournament Fighters (+96 kg):

Goran Radonjic (Montenegro)

Steve Banks (United States)

Fikri Ameziane (Marroco)

Roman Kleilb (Czech Republic)

Super Fight (+125 kg):

Alexandru Lungu (Romania) vs. Deutsch Pu’u (United States)

Super Fight (95 kg):

Tony Milanovic (Croatia) vs. Andrei Stoica (Romania)

Super Fight (+96 kg):

Sebastian Ciobanu (Romania) vs. Dzevad Poturak (Bosnia and Herzegovina)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 okt 2012, 14:03

Hrvatski teškaš Igor Jurković na najbolji se način vratio u ring nakon šestomjesečne stanke. Na priredbi vodeće svjetske kick boks organizacije Glory u Bruxellesu prekidom u drugoj rundi svladao je Gregoryja Tonyja.

Član porečkog Kinga tri je puta u drugoj rundi rušio 34-ogodišnjeg Francuza i stigao do pobjede tehničkim nokautom, te na najbolji način najavio nastup na Gloryjevom Grand Slamu početkom prosinca u Japanu.

Na turniru šesnaestorice najboljih protivnik bi mu trebao biti večerašnji povratnik Remy Bonjasky. "Leteći gentleman" nakon trogodišnjeg izbivanja vratio se u ring i nakon dodatne runde sudačkom odlukom svladao Andersona "Braddocka" Silvu. U tom meču možda su mu suci i malo pomogli da dođe do dodatne runde jer je Brazilac po sudačkim karticama koje su objavljivane za vrijeme prijenosa dobio prve dvije. U četvrtoj, Nizozemac je protiv potpuno ispuhanog Brazilca učinio dovoljno da dođe do pobjede, no jasno je da to nije bio Bonjasky iz najboljih dana.

U co-main eventu, novi član Mike's Gyma Gokhan Saki demonstrirao je impresivne boksačke vještine i sudačkom odlukom po drugi put u karijeri svladao Tunižanina Mourada Bouzidija.

Najbolji trenutak priredbe viđen je u meču između Murthela Groenharta i Marca De Bontea kada je Surinamac visokim udarcem koljenom nokautirao De Bontea. S druge strane, Mark Miller je i nakon debakla protiv Kharitonova još jednom pružio najslabiju predstavu i izgubio prekidom u drugoj rundi od Koichija Pettasa.

Andy Ristie još je jednom impresionirao i došao do treće pobjede nokautom u prvoj rundi u 2012. Jahfarr Wilnis nanio je prvi poraz u karijeri gorostasnom Jamalu Ben Saddiku.

U publici u Bruxellesu u društvu Simona Rutza viđen je i Daniel Ghita, no datum njegova sljedećeg nastupa i još nije poznat.

Ova priredba poslužila je petorici teškaša kao generalna proba pred Grand Slam, a sljedeći su u akciji borci do 70 kilograma na završnici u Rimu 3. studenog.

Rezultati:

Andy Ristie def. Nordin Ben Moh (KO, R1)

Danyo Ilunga def. Ali Cenik (jednoglasna sudačka odluka)

Marat Grigorian def. Alex Vogel (TKO, R2)

Jahfarr Wilnis def. Jamal Ben Saddik (jednoglasna sudačka odluka)

Jhonata Diniz def. Sebastien Van Thielen (jednoglasna sudačka odluka)

Koichi Pettas def. Mark Miller (TKO, R2)

Igor Jurković def. Gregory Tony (TKO, R2, 3 nokdauna u jednoj rundi)

Murthel Groenhart def. Marc De Bonte (KO, R2)

Filip Verlinden def. Fabiano Cyclone (jednoglasna sudačka odluka)

Nieky Holzken def. Murat Direkci (TKO, R2, posjekotina)

Gokhan Saki def. Mourad Bouzidi (jednoglasna sudačka odluka)

Remy Bonjasky def. Anderson Silva (jednoglasna sudačka odluka nakon dodatne runde)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 okt 2012, 22:01

Evo i glavne borbe Bonjasky- Anderson Braddock Silva

" onclick="window.open(this.href);return false;

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 okt 2012, 13:56

Evo par borbi sa jucerasnjeg K1 RISINGA U JAPANU
cro cop vs blake
[youtube][/youtube]

raul catinas vs ben edwards
[youtube][/youtube]
Super Fight: Jafar Ahmadi (Iran) - Benjamin Adegbuyi (Romania)
[youtube][/youtube]

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 20 nov 2012, 16:33

Ovo svi ljubitelji k1 sporta jedva cekaju:

FIGHTCARD:

Semmy Schilt vs. Brice Guidon

Rico Verhoeven vs. Sergei Kharitonov

Raomoru vs. Gokhan Saki

Igor Jurkovic vs. Anderson "Braddock" Silva

Filip Verlinden vs. Remy Bonjasky

Jamal Ben Saddick vs. Errol Zimmerman

Mourad Bouzidi vs. Peter Aerts

Fabiano "Cyclone" Aoki vs. Daniel Ghita

IGOR JURKOVIĆ PROTIV ANDERSONA SILVE

Na Staru godinu u Japanu

Danas je u Tokiju održan ždrijeb za Glory 4 Tokyo event, naš Igor Jurković se bori protiv Andersona Silve...

31. prosinca u Tokiju će se održati Glory 4 događaj na kojem će nastupiti ponajbolji kickboksači na svijetu, a među njima i naš Igor Jurković. Danas je održan ždrijeb gdje je Jurković saznao ime protivnika.

Njegov protivnik će biti opasni Anderson Braddock Silva koji je u zadnjoj borbi poražen od Remy Bonjaskog.

Na eventu će nastupiti i Semmy Schilt, Rico Verhoeven, Remy Bonjasky, Errol Zimmerman, Daniel Ghita.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 22 nov 2012, 18:54

Uh ovo ce haos da bude. Po meni je prvi favorit Schilt, jednostavno njegov direkt i majgeri su nenadmasni, kako je samo unakazo zimmermana. Volio bih da Bonjasky osvoji ili Saki. Ghita ce biti opasan
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 23 nov 2012, 13:39

Raul7 je napisao/la:Uh ovo ce haos da bude. Po meni je prvi favorit Schilt, jednostavno njegov direkt i majgeri su nenadmasni, kako je samo unakazo zimmermana. Volio bih da Bonjasky osvoji ili Saki. Ghita ce biti opasan
Schilt i Ghita favoriti br 1 mozda u sjeni Bonjasky pravo dobar turnir i ocekujem dosta od ovog turnira uz to dobre razmjene i borbe boraca.

Bonjasky ukoliko prodje Zimmermana jer i Zimmerman nije tako lagan borac, jedan borac sa Balkana Igor Jurkovic pozelimomu srecu ma da nema sanse uspjeh bi bio kada bi prosao Silvu.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 dec 2012, 22:36

Ne propustite,za otprilike nesto manje od sat vremena,pocinje mec nase Biscanke Sanje Samardzic protiv Christine Theiss za titulu prvakinje svijeta u kick-box-u

Prenos imate na Hayat TV i SAT1
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 17 dec 2012, 19:27

Novi k1 MAX Prvak 2012 godine

[youtube][/youtube]

MURTHEL GROENHART

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 dec 2012, 20:39

ja slabo pratim ove nize kategorije... ne znam kako tu rumuni kotiraju al davno sam najavio njihov uspon u ovom sportu i vidim da vec sada pusu za vrat holanđanima u visim kategorijama.
bice interesantno pratiti ove predstojece turnire.
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 30 dec 2012, 22:33

fera je napisao/la:ja slabo pratim ove nize kategorije... ne znam kako tu rumuni kotiraju al davno sam najavio njihov uspon u ovom sportu i vidim da vec sada pusu za vrat holanđanima u visim kategorijama.
Ja pratim k1 a Holandjani naravno dominiraju sada u teskasima su se pojavili i drugi naprimjer Rumuni napreduju nazalost nasi borci imaju talenta ali se jos mozda radi amaterski i bez uslova i ozbiljnog shvatanja uz to nemamo jakog menadzera promotera kao sto Rumunija ima Irimiu nama takav treba da to ojaca.

Znali neko u koliko tacno sutra pocinje Glory po nasem Evropskom vremenu u 13h tako kako sam mogao popratit kroz njihovu stranicu.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 dec 2012, 22:36

Polo je napisao/la:
fera je napisao/la:ja slabo pratim ove nize kategorije... ne znam kako tu rumuni kotiraju al davno sam najavio njihov uspon u ovom sportu i vidim da vec sada pusu za vrat holanđanima u visim kategorijama.
Ja pratim k1 a Holandjani naravno dominiraju sada u teskasima su se pojavili i drugi naprimjer Rumuni napreduju nazalost nasi borci imaju talenta ali se jos mozda radi amaterski i bez uslova i ozbiljnog shvatanja uz to nemamo jakog menadzera promotera kao sto Rumunija ima Irimiu nama takav treba da to ojaca.

Znali neko u koliko tacno sutra pocinje Glory po nasem Evropskom vremenu u 13h tako kako sam mogao popratit kroz njihovu stranicu.
u 12 na fightchannelu prijenos pise ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 30 dec 2012, 22:39

Raul7 je napisao/la:
Polo je napisao/la:

u 12 na fightchannelu prijenos pise ;)
Ok nemam fc ali naci ce se neki streaming.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 31 dec 2012, 12:00

Ima li neko stream za ovaj K1 sto sad pocinje ? Hvala

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 31 dec 2012, 16:40

Tek sad sam dosao na forum, **** imao sam stream ali sad je sve gotovo SCHILT pobjednik turnira u finalu savldao Rumuna Daniela Ghitu lijevim highkickom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jan 2013, 12:05

Polo je napisao/la:Tek sad sam dosao na forum, **** imao sam stream ali sad je sve gotovo SCHILT pobjednik turnira u finalu savldao Rumuna Daniela Ghitu lijevim highkickom.
pregledao sam ovo live na FC i malo su me iznenadila neka pravila... i Shilt isto jer nisam ocekivao da ce uci u finale a u finalu sam ocekivao pobjedu Ghite jer je imao mnogo lakse polufinale. ben saddik je napravio vjerovatno najvece iznenađenje svojim dobrim plasmanom. steta sto je visina bila presudan faktor u polufinalnoj borbi Schilta i Sakhija po meni je ta borba imala potencijal da bude najbolja borba na turniru samo da je Semy malo manje kalkulisao.
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.